|
|
#3541 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Taiwo śliczny av.
MoniuK, fryzurka bardzo twarzowa, a kolor ładnie dobrany Kijanuś, obydwie sukienki podobają mi się bardzo. I kupiłabym jedną i drugą ![]() ![]() Nie ma to jak dieta 200 kalorii
|
|
|
|
#3542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czary Mary normalnie ![]()
|
|
|
|
|
#3543 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3544 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Mskladaczku
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#3545 |
|
Zakorzenienie
|
gryx82 oj straszysz tymi Avatarami
|
|
#3546 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziękuję bardzo
![]() Taiwo, śliczny av i śliczna Ty Fenris, tak jak Truskawka powiedziała przecież Wy macie całkiem inne oczekiwania. Po co się męczyć? Poza tym z tego co widać facet nie nadaje się do poważnego związku i Cię nie kocha (na marginesie powiem Ci, że przypomina mi mojego byłego). I uwierz w to, że bycie samemu przez chwilę nie jest tragedią a miłości nie szuka się na siłę, ona sama przychodzi (przynajmniej ja w to wierzę). Jesteś piękna i młoda i nie ma sensu tkwić w czymś takim Co do sportów to może ja się wypowiem Kiedyś miałam taki czas, że przez ok. 2 lata biegałam kilka razy w tyg. na siłkę (ehh, co to były za czasy ). Najpierw dowiedz się u lekarza co możesz ćwiczyć, czy np. siłownia wchodzi w grę, czy możesz ćwiczyć z obciążeniami, skakać, biegać (to ważne przy oczach). Jeśli chcesz wymodelować całe ciało to ja bym się zdecydowała na siłownię i dobrze ułożony trening. Nic tak nie wymodeluje jak odpowiednie ćwiczenia + trochę aerobów.Cytat:
![]() Cytat:
też lubię kleiszcze i lepiące błyszczyki, więc czaję się na tego 6h. Fajny jest? Gryxiu, normalnie poprawiłeś mi humor z rana
|
|
#3547 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Piękna młoda
![]() ![]() Spoko.Co do sportów to planuję i aerobik (fitness) i siłownię. A mogę wszystko, bo oczy mam już zdrowe w miarę, a chodziłam kiedyś bardzo często na siłownię (2x w tygodniu, a później codziennie). Co do Glam Shine 6h to nie polecam. Lepi się aż nadto, pozostaje ciągle na zębach i nie można z nim normalnie mówić, bo ma się wrażenie, że usta są zaklejone na amen. Ale kolor dobrałam śliczny. Zwykłe Glam Shine dopiero teraz poznałam i jestem bardzo zadowolona
|
|
|
|
#3548 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - Glam Shine 6H bardzo lubię. Jedyne zastrzeżenie, że nie jest mocno błyszczący - tzn. jak dla mnie mógłby bardziej lśnić, bo efekt jest raczej delikatny,dyskretny. Poza tym plusy - świetna gąbeczka, nie wyłazi poza kontur ust - co mnie bardzo zaskoczyło
Nie zbija się w kącikach, nie zbryla. Jestem bardzo zadowlona Ale tak jak napisałam - trzeba lubić klejące się błyszczyki - inaczej nie przejdzieZaraz biorę się za testowanie twojego True Match'a Ostatnio miałam krem brązujący na twarzy i musiałam poczekać, aż mi zejdzie.Matko, jaka jestem nieprzytomna Obudziłam się dziś po 4.00 bo mama wybierała się z bratem i swoją mamą do dalszej rodziny koło Poznania. Jak się rozbudziłam, to łaziłam do 6.30 - nie mogłam usnąć. W końcu usnęłam obudziłam się po10.00 - i teraz jestem rozbita i nieprzytomna. Zaraz strzelę sobie drugą kawkę.Mam pytanie - czy któraś z was wie, jak się robi/ustawia w Wordzie żywą paginę? A problem ten spędzia mi sen z powiek![]() Co do ava Gryksia - muszę powiedzieć, że na tle ostatnich pań, ten jest naprawdę niezły. Jolcia tu wyszła nawet całkiem, całkiem ( jak na Jolcię). Jakaś taka nie strzaskana- ujdzie. Lepsza Jolcia niż Ewa i Donatella. Ja tam osobiście najbardziej lubiłam Gryksiowego Paula Newamana
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3549 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3550 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czyli funkcja: Wstaw/Podział... itd. |
|
|
|
|
#3551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już wykombinowałam - funkcja nagłówka ![]() Dzięki za poradę Nie ma to jak odzew na perfumeryjnym
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3552 | ||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
To musiałoby być rzeczywiście kłopotliwe - mieć coś tak gadatliwego na plecach. ![]() [1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9069823]Dziewczyny, jak myślicie, która z tych sukienek-princessek jest ciekawsza, ładniejsza? Kupiłam sobie jedną z nich i teraz nie wiem, czy to był właściwy wybór. Może jednak powinnam od razu wziąć dwie , a potem głodować.[/quote] Kijanko, jestem spóźniona, ale i tak sobie napiszę. Druga jest śliczna! W pierwszej te guziole są od czapy zupełnie. Za jasne i za wielkie. Cytat:
Nie napiszę. Takich marzeń pedofile nie mają. Cytat:
Cytat:
Zdjęcia będą? ![]() Hihihi. Kota pisała kiedyś, że robi sobie czasami Dzień Nieznanej Próbki. Ty będziesz robiła Dzień Nieznanego Atomizerka?
|
|
#3553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jestem przeszczęśliwa!
|
|
|
|
|
#3554 | |
|
BAN stały
|
No nie dogodzisz
![]() Bardzo mi miło ![]() Cytat:
![]() A wiesz, że ja też ![]() --- Włączyli ogrzewanie |
|
|
|
|
#3555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3556 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko te kolory na allegro takie jakieś niebardzo ![]() Daj znać jak po testach TM, czy Ci podpasował? Co do podkładów testuję teraz mineralnego Essence i jestem na prawdę mile zaskoczona.Może zróbmy plebiscyt na gryxiowego avatara?
|
|
#3558 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabbath, jak tam, leczysz się?
![]() Oglądam jednym okiem Zemstę Sithów - prawie nic nie pamiętam z sesji w kinie. Naturalnie w pierwszym odruchu przerobili mi się na klawiaturze na "Shitów" ![]() A tak w ogóle to mógłby mój organizm wreszcie zadziałać w normalnym trybie, czekam na babską przypadłość i jakoś nie może się zacząć Chyba idę po piwo, może mnie przynajmniej wyluzuje, wrrrr.
|
|
|
|
#3559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
TM jest ok - nawet nałożony na żel z Olay nie rolował się. Fajnie się rozprowadza, jest taki "miękki". Troszkę mi wlazł w pory na nosie, ale to może przez ten żel do twarzy. I kolor jednak ciut za jasny, mimo że wcześniej odebrałam go jako idealnie zlany z cerą. Poza tym jest lekki, nie ściągają mnie po nim policzki ( a to często mi się jakoś zdarza przy podkładach), nie klei się - fajny Zastanawiam się jescze nad tym 10 Hours Sleep Effect? Bourjois. Testowałam ostatnio na łapce - fajne kolory, dużo jasnych, jasnych beży ( tzn 3 albo 4- ale dla mnie to już coś Widzę, że ma dobre recenzje na KWC.Co do ava Gryxia - głosuję na: Tima Rotha ( taaa wiem, jest strasznie subiektywna), Vincenta Cassella, Steve'a MacQueen'a... i skończyły mi się pomysły na av męski. Jakoś żaden pan nie wzbudza we mnie ostatnio szybszego bicia serca ![]() Co do pań: Monika Belluci, Romy Schneider, Isabelle Adjani, Anjelica Houston.
|
|
|
|
#3560 |
|
BAN stały
|
No czas najwyższy ![]() Nie należę do zmarźluchów, ale to już była przesada. Siedząc przy komputerze, sztywniały mi dłonie Co masz na myśli? ![]() --- Siedzę sobie z kubkiem Grzańca Zbójnickiego (taka herbata Loyd Tea ) przy ciepłym kaloryferku i jest fajnie
|
|
|
|
#3561 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
, a po drugą biegiem marsz![]() Tak to jest, jak człowiek sam robi zakupy, zamiast najpierw poradzić się wizażowych ekspertów
|
|
|
|
|
#3562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wybierzemy sobie jakiegoś fajnego menszczyzne (lub kobietę) i zrobisz nam wariatkom taką małą przyjemność
|
|
#3563 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
ja znowu z pytaniem: czy ktoś się orientuje czy można jeszcze kupić w douglasie Kenzo Amour Indian Holi?
|
|
#3564 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Panowie - (no nie w moim typie ).[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;9080358] Tak to jest, jak człowiek sam robi zakupy, zamiast najpierw poradzić się wizażowych ekspertów [/quote]Kijanko, skoro wszyscy, to ja też chcę ![]() Druga, druga, druga |
|
|
|
|
#3565 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu zawsze moge ci dać swoje zdjęcie :P hehe
![]() ![]()
|
|
|
|
#3566 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu - jak ci się panowie nie podobają, to nie marudź, tylko dawaj swoją fotkę
|
|
|
#3567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3568 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nie lubisz goździków i cynamonu? ![]() ![]() Cytat:
bo... pracuję w rządzie na wysokim stanowisku
|
||
|
|
|
#3569 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
lubię ale nie lubię słodkiej herbaty
a ta jest mega słodka nawet bez cukru
|
#3570 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:13.

(pewnie nie

Obudziłam się dziś po 4.00 bo mama wybierała się z bratem i swoją mamą do dalszej rodziny koło Poznania. Jak się rozbudziłam, to łaziłam do 6.30 - nie mogłam usnąć. W końcu usnęłam obudziłam się po10.00 - i teraz jestem rozbita i nieprzytomna. Zaraz strzelę sobie drugą kawkę.

(no nie w moim typie
a ta jest mega słodka nawet bez cukru