|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XI i pewnie nie ostatnia ;)
Cytat:
. Po pierwsze nie ma tam takich kolegów od których mógłby pożyczyć telefonu (TŻ jest bardzo niezależny i nie lubi prosić o coś innych), a po drugie i tak by to nie przeszło. Jak raz odebrał gdy do niego dzwoniłam to musiał dłużej zostać bo mu odliczyli czas w którym rozmawiał . Zakładając, że mnie nie olał i że nic się nie stało, mogę stwierdzić, że jest w pracy i wróci o 1. Zostawię mu wiadomość na gg, jutro przeczyta i będzie wiedział co robić (a przynajmniej mam taką nadzieję).Edit. A jednak nie. Odezwał się w końcu . Tata mu zawirosował kompa... I wszystko jasne .
|
|
|
|
|
#992 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() edit; No widzisz,czyli wszystko wporządku.
|
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#994 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No,ale fajnie że się odezwał. ![]() Kurcze,ale jaja. Tż sprzedał takiemu gościowi nasz były samochód.Dzisiaj,dosłowni e przed chwilą przyniósł reszte kasy,a do tego tż dostał/liśmy winko,a ja dostałam piękny bukiet.
|
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
TZ sie poszedl kąpac to ja do was zajrzałam bo inaczej bym w łozku zasneła sama
siostra TZ wyszla, koledzy tez a my sami ale co z tego jak ja mam okres : to było to![]() Cytat:
![]() wiecie z godzine temu zadzwonili do TZ z biura czy bysmy nie chcieli isc do pracy do drukarni na niedziele (od 6 do 15) wiec znowu bysmy po 4 rano musieli wstac. na maksa mi sie nie chce ale z drugiej strony to kasy troche by wpadło. mamy dac odpowiedz do jutra do południa. juz sama nie wiem co zrobic. |
|
|
|
|
#996 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać dobranoc
|
#997 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć. Wczoraj miałam 25 urodziny. Tż nie zrobił nic. Dzień jak codzień, a czekałam na niego z wytchnieniem. Chyba nie muszę pisać jak się czuję.
|
#998 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może miał ciężki dzień i jakoś tak mu uleciało z pamięci... Możliwe, że dzisiaj zabierze Cię na cudowną kolację, albo wymyśli coś innego Musisz być dobrej myśli... A jeśli nie, to chyba czeka Was rozmowa... Uszka do góry
|
|
#999 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#1000 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olala...domowa pizza . Jak na to ze jestem chwilowo samotna zoną mam bardzo dobry humor. Mąz kupil mi swietna ksiązkę. Teksty takie ze co chwila smialam się do rozpuku. Przecztalam 200 stron wczoraj ..nawet wino nie bylo mi potrzebne tylko herbata z sokiem malinowym i czekolada![]() Cytat:
To u niego normalne?? Ma problemy z pamięcią do waznych dat..czy 1 raz mu sie to zdarzyło?? Moj nigdy nie pamięta o moich urodzinach. Musze o nich trąbić 2 tygodnie wczesniej, a i tak najczesciej sama musze sobie zrobić swiąteczny dzień. Zawsze biorę wolne w pracy, robię zakupy coby rano zjesc pyszne sniadanko (jest tro zawsze wędzony łosoś ) i zabieram go do restauracji.Nigdy nie dostałam prezentu. W tym roku w prezencie kupilam sobie bilet do siostry
|
|
#1001 | |
|
BAN stały
|
Dobry.
![]() Cytat:
![]() Przed chwilką dopiero wstałam.Tż odrobine wcześniej i już grzebie znowu w aucie i będzie go myć. Gardło mnie coś boli,wezme potem znowu neo-angin.
|
|
|
|
|
#1002 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() nie przejmuj sie biedactwo - moj gdbybym mu nie przypominala nie pamietalby zadnej daty - nawet swoich urodzin nie pamieta a najlepsze jest to ze co roku musze mu mowic ile konczy lat bo on nigdy nie pamieta
|
|
|
#1003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do umowy trzeba podac daty urodzenia...i większośc facetów musi sie ostro zastanawiac nad data zony/dziewczyny..często gęsto dzwonia aby sie upewnić. Co zabawne wielu nie pamięta swojej daty urodzenia...natomiast jezeli chodzi o daty dzieci...bezblędnie podają
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po drugie może na dzis coś przygotował bo dziś sobota to akurat? może taki jakiś do dat nie bardzo?? ![]() Ja bym mu delikatnie dziś przypomniała i powiedziała jak się czuję
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
Czesc kobietki
|
|
|
|
#1006 | ||
|
Zadomowienie
|
Sonerko wierze ze z malenstwami bedzie wszystko dobrze
Ty sie dobrze odzywiaj dbaj o siebie i fasolki Cytat:
Oprocz testow na prawko itp.. Ale za jakis czas sobie to odbije Bede sie wtedy relaksowac na maksa Cytat:
Wiesz ja mysle ze Twoj Tz szykuje na dzis jakas niespodzianke i raczej nie zapomnial biorac pod uwage to ze nie raz pisalas jak ci robil rozne prezenty itp.. A jesli naprawde zdarzylo mu sie zapomniec to byc moze mial naprawde ciezki dzien albo jakies klopoty o ktorych caly czas myslal Glowa do gory ![]() Edit: Co do innych dat to u mojego Tzta bywa roznie z pamietaniem o nich. Ale o urodzinach swoich nie musze mu przypominac/ przekonalam sie o tym nawet wtedy gdy byl daleko
|
||
|
|
|
#1007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1008 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1009 | |
|
Zakorzenienie
|
Rav, wszystkiego najlepszego
![]() Cytat:
|
|
#1010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.EDIT z nudów przeczytałam ostatnie posty z X częsci bo nie zdązylam tego zrobić..i sie zdziwiłam opiniami na temat Tally Waijl. Ja mam z tamtąd większośc ubran. Moge nawet powiedzić ze wszystkie bo po ostatnich czystkach w szafie malo ich pozostalo. Załamalam sie gdy jedyne tally waijl w Kielcach zamknęli i zrobili tak sklep Pumy (dodam ze setny i po cholerę ja się pytam ).Mam od nich plaszczyk ktory uwielbiam bo wygląda jak mala czarna a nie plaszczyk. Ma wysoką stujkę i jest mega kobiecy. 3 swetry , 2 bluzki bawelniane, 2 tuniki, szal, 2 pary spodni. Dzis na sobie mam wszystko z Tally Waijl. Dziwne dziwne....
|
|
#1011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rav wszystkiego najlepszego może TŻ dziś coś zaplanował....
|
|
#1012 |
|
Zakorzenienie
|
A co to były za opinie?
Że marna jakośc czy co?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#1013 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
dziewczyny ja chce tu wesele:
http://www.dworekhetmanski.pl/Strona_glowna,14.html drogo troche ale jak pieknie i ta noc przedslubna, czytalam opinie dziewczyn ze bylo cudnie kolacja, sauna jacuzzi ahhh chce tam ale nie wiem czy bedzie nas stac
|
|
#1014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczny, na chwilkę Was zostawić i już tyle naprodukowałyście.
Nadrabiałam od wczorajszego wieczora. Mnie nie było, bo o 11 musiałam wyjść z pracy na konferencję... 'trochę' się wszystko przedłużyło i w domu byłam o 22:30 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Co do zachowania TŻ po alkoholu, to mój pije baaardzo rzadko, więc mało mu trzeba, żeby się załatwić. I wtedy mu się zbokol włącza straszny. Obiecuje, nagabuje... a zanim wrócę z łazienki po myciu zębów, to już śpi jak suseł i nic nie jest w stanie go obudzić ![]() Ja za to po alkoholu gadam jak najęta (chociaż normalnie też straszna ze mnie gaduła)... opowiadam, przekrzykuję i nie chce iść do domu ...wołami mnie trzeba ciągnąć
|
||
|
|
|
#1015 |
|
Zakorzenienie
|
Svinecka - tylko uważaj z tym dworkiem, ostatnio popsuło się jedzenie,a czym bliżej wesela tym mniej przyjemnie się robi ;/ ostatnio kolezanka miała problem z wyproszeniem wykonania sesji w inny dzień niż wesele ;/
|
#1016 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam przyjecie w dworku. Z tym ze my mamy tego farta ze zabytkowy dworek jest w centrum miasta Nie ze jakośc zła, ale ze jak dla dzieci i styl Majki Jezowskiej (mi daleko do festyniarstwa) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Spracowałam sie jak diabli. Cały dom wysprzątałam na błysk..włącznie z wnętrzem lodówki i ukladaniem w szafkach. Ide robic herbatke i zabieram się za książkę
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Rav, Kochana. wszystkiego najnajlepszego.
mam nadzieję, że TŻ się zreflektuje trochę.Ines, jak wczorajsza rozmowa?
|
#1018 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiście od razu wiedział że liczyłam że będzie inaczej. Wczoraj wieczorem przyniósł mi tyle kwiatów z kwiaciarni, że mój największy flakon ich nie pomieścił, ser i winko. Tylko wiecie, to już było po moich narzekaniach, troche za późno. Na weekend umówił się z kumplem z pracy, że popracują razem u niego. Ogólnie chyba muszę zacząć robić tak jak Hania. Cytat:
Nie przeczę, że można znaleźć tam coś ładnego, ja się zraziłam po kilku razach, i już tam więcej nie wchodziłam.
|
|
#1019 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#1020 |
|
Zakorzenienie
|
Rav wszytskiego na naj
![]() ![]() ![]() ![]() dzis cały dzien bylam z TZ na zakupach i jestem padnieta ale to dobrze bo musze isc wczesniej spac, bo jutro wstaje po 4 rano i sru do pracy ale na szczescie z TZ ![]() dzis wydalismy tyle kasy, ze od jutra oszczedzamy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

,jest taka możliwość.Może się jeszcze odezwie
. Po pierwsze nie ma tam takich kolegów od których mógłby pożyczyć telefonu (TŻ jest bardzo niezależny i nie lubi prosić o coś innych), a po drugie i tak by to nie przeszło. Jak raz odebrał gdy do niego dzwoniłam to musiał dłużej zostać bo mu odliczyli czas w którym rozmawiał
. Zakładając, że mnie nie olał i że nic się nie stało, mogę stwierdzić, że jest w pracy i wróci o 1. Zostawię mu wiadomość na gg, jutro przeczyta i będzie wiedział co robić (a przynajmniej mam taką nadzieję).
. Tata mu zawirosował kompa... I wszystko jasne
.

No,ale fajnie że się odezwał.
Tż sprzedał takiemu gościowi nasz były samochód.Dzisiaj,dosłowni e przed chwilą przyniósł reszte kasy,a do tego tż dostał/liśmy winko,a ja dostałam piękny bukiet.
to było to

..nawet wino nie bylo mi potrzebne tylko herbata z sokiem malinowym i czekolada

Oprocz testow na prawko itp..
Nie wiem o czymś ??????