|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3782 |
|
BAN stały
|
Kagan myślę że w połowie nawet
|
|
|
|
#3783 |
|
Zakorzenienie
|
Droga(i) teza20... 100 lat!
Wszystkiego najlepszego, uśmiechów moc, wygranej w Totka oraz samych słonecznych dni z okazji Twoich urodzin życzy Ci redakcja Wizaż.pl. _________________________ ____________ No to stawiam wszystkim dzisiaj kolejke ![]() :wi nko:![]() Obiecuje ze od dzisiaj czesciej bede do was zagladac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#3784 |
|
Zakorzenienie
|
Teza -normalnie z czeluści nieznanych wyszedłeś
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... i zaglądaj częściej ![]() Dostałeś takie same życzenia od Wizażu co ja 3 tygodnie temu ![]() A myślałam, że chociaż losują z kilku różnych wersji ![]() Pamiętam, jak Mój Miły mi z samego rana na skype napisał: Masz urodziny to cierp! ![]() I przez cały dzień jazda: Czy w moim wieku to się obchodzi jeszcze urodziny czy już nie? Że juz stara jestem. Że musi się porządnie zastanowić czy interesuja go w ogóle laski w moim wieku (a miesiąc wcześniej sam miał skończył 10 lat wiecej ode mnie )Że jak mi się coś w skype popsuło, to pewnie dlatego że program się połapał ile mam lat..... płakałam ze śmiechu... chociaż chwilami myślałam, że go ubiję....Dopiero przed snem złożył mi prawdziwe szczere życzenia, a następnego dnia przesłał kurierm tyle róż ile lat skończyłam, żeby urodzinowa przyjemność trwała dłużej.
|
|
#3786 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Teza - wszystkiego najlepsiejszego
|
|
|
|
#3787 | |
|
Wtajemniczenie
|
No musiał się trochę przyczynić, jak chciał mieć dzieci
![]() Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3788 | |
|
Zakorzenienie
|
Skończyłam studia
) ale trudno. Stwierdzam że zdecydowanie bardziej wolę pisać niż odpowiadać (za dużo stresu mnie to kosztuje).Na razie chowam książki i notatki głęboko do szafy i odpoczywam. Cieszę się podwójnie bo jeszcze trzy dni wolnego mi zostało ![]() Koto, a nie mogłabyś częściej zaglądać? Tak miło Cię tutaj "widzieć" ![]() Cytat:
Anka, każdy kiedyś było nowy i czuł się nieswoje ale zapewniam, że to mija bardzo szybko Burn, zegarek słitaśny i zobaczysz że szybko znajdziesz nowych znajomych i zaaklimatyzujesz się.Teza, sto lat Co do syropu z cebuli, to zaskoczę Was ale jak byłam mała to uwielbiałam go pić
|
|
#3789 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko - GRATULACJE!!!!!!!!
|
|
|
#3790 | |||||
|
Wiedźma
|
Przyszło mi do głowy, że Ty, to może nie Ty.
![]() Albo, co jeszcze straszniejsze, że ja, to może nie ja! O yes! Evil! Evil! Zaraz, zaraz... To ja tu jestem zła! ![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Ciachulca! Nie jest. Alkohol w dobrym nastroju dobry nastrój polepsza, alkohol na smutki gwarantuje dół. I czasem moralniaka. Cytat:
Cytat:
Spełnienia Twoich starczych marzeń Ci życzę. A tak serio - ja Ci tu dam 21 lat i stary! Toż Ty smarkacz jesteś. ![]() I zaglądaj częściej koniecznie. Cytat:
Cytat:
Pani Magister - oblewamy!
|
|
#3791 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, Sabbath, dziękuję
Normalnie po tej obronie tak mnie głowa zaczęła boleć, że do tej pory trzyma, Chyba stres puścił
|
#3792 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Witamy panią magazynier
|
|
|
|
|
#3793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moniko, tak często bywa. Najlepiej się prześpij, ewentualnie weź jakąś tabletkę i oblewamy
|
|
|
|
#3794 |
|
BAN stały
|
O mały włos nie rozwaliłam sobie i komuś samochodu....stres mnie zabije, od wczoraj jestem podminowana..
pije melisę bo sie wykończę... |
|
|
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tak dalej pójdzie to ten papier będzie mi pomocny do właśnie takiej posady (dobra, dzisiaj nie narzekam i nie użalam się nad sobą) Cytat:
a pić to na pewno coś wypiję (może mi przejdzie ), gdyż mamuśka ma przyjść więc jakieś winko na pewno zostanie otwarte Chętnie bym się z Wami na żywo napiła ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma tak więc co kto woli: Zuziu, a Ciebie co za zły humor dopadł?
|
|
#3796 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
co się stało?
|
|||
|
|
|
#3797 |
|
Zakorzenienie
|
Moniko gratuluje
|
|
|
|
#3798 |
|
BAN stały
|
Nie wiem i to najgorsze...
Samochód mi sie staczał bo zawsze zostawiam na biegu, wsiadłam, kluczyki zamiast do stacyjki to do torebki, chce odpalać auto a tu niet kluczyków dawaj szukać..a w miedzy czasie wrzuciłam na luz...czuje samochód sie stacza do tyłu..a stał jakis inny za mną...w ostatniej chwili wcisnełam hamulec serce miałam w gardle...
|
|
|
|
#3799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3800 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kagan, agaa, dziękuję za gratulacje
|
|
#3802 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odmachuję i całuję nawzajem. Moniu. Skończyłaś, gratulacje szczere
|
|
|
|
|
#3804 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny macie jakieś sposoby na wypadające włosy, ostatnio wypadają mi strasznie, a o łamaniu sie juz nie wspomnę, nie rozjaśniam od kwietnia, 2 razy miałam nakładaną farbę odzywkę, ostatnio koniec lipca.
|
|
|
|
#3805 | |||||||
|
BAN stały
|
A sam nie wiem
Tak szczerze - zawsze interesowała mnie kultura żydowska, poza tym chciałbym poznać coś, co nie jest szczególnie powszechne i "trendy", co uznawane jest niejako za "nieprzydatne" w dzisiejszych czasach. Hebrajski to takie moje niewytłumaczalne zauroczenie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale pomyślę nad zmianą ![]() Cytat:
A z jakiego filmu pięknego ![]() Dokładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jakie tam "znowu"? ![]() Cytat:
![]() Teza, no nareszcie ![]() Moje gratulacje |
|||||||
|
|
|
#3806 | |
|
Zakorzenienie
|
Fenris, dziękuję - to miłe
Cytat:
Nie skopany. Chyba wyczaił co mu grozi i nie spał dziś ze mną, tylko zasnął przed TV u chłopców No i oczywiście nie przeprosił - ba! On uważa, że jest niewinny ..... Niby się nie gniewamy - ale życzenia jakoś mi nie mogą przez gardło się przecisnąć. Hmmm tym bardziej, ze jeszcze go nie ma z pracy Monia - gratuluję Pani eMGeeR Teziaczku - 100 lat |
|
|
|
|
#3807 |
|
Zakorzenienie
|
Moniu- gratuluję!!! Świętuj ile wlezie, należy Ci się
|
|
|
|
#3808 |
|
Czekam na Ragnarok
|
MoniaK - również gratuluję
![]() Właśnie idę na studia. Masakra... I to nie, że mnie mama zmusiła, a coś mnie tknęło do szukania ofert i się wkręciłam. Nie wiem czy to źle czy dobrze, ale idę na politologię - specjalizacja: administracja publiczna. Może w końcu będę pracowała w biurze albo banku. Mam zamiar wziąć kredyt studencki, ale jest strasznie dużo babrania się - mianowicie rodzice muszą załatwiać jakieś papiery w Urzędzie Skarbowym (o zarobkach), a mama leży chora, tato 7:00-22:00 w pracy. Nie wiem jak ja to zrobię. |
|
|
|
#3809 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3810 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za te cieple slowa
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.

:wi nko:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Toż Ty smarkacz jesteś. 

jak tak dalej pójdzie to ten papier będzie mi pomocny do właśnie takiej posady (dobra, dzisiaj nie narzekam i nie użalam się nad sobą)