|
|
#33 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
Beyond Beauty, jasny błyszczyk i eyeliner Smashbox... Wynajdziesz coś?
|
|
|
|
#35 |
|
BAN stały
|
Dot.: Apteka, drogeria, perfumeria u NEVADY ;-) Zagraniczne produkty, cudeńka ;-D Zap
|
|
|
|
#37 |
|
BAN stały
|
2.czarny tusz do rzęs That's a wrap Mascara in Black, 7,5g 6.2 Błyszczyki z kolekcji Beyond Beauty Platinum Surge w kolorach Starlight (iskrząca biel) i Moonbeam (zmrożony iskrzący róż) 11. Dwa błyszczyki Vip - beżo róż i Stylist - róż wpadający w kolor czerwony. cos za to? |
|
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy jakis moj zapach by Cie interesowal? Bo mnie kusi kilka Twoich
|
#39 |
|
Zakorzenienie
|
Moze znajdzisz cos u mnie za Flowerbomb?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276359 |
|
|
|
#40 |
|
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za:
- Philosophy - żel/płyn do mycia ciała i włosów o zapachu ciasteczek z mlekiem, nowy - nigdy nieużywany. - Pharmaceris, Puri-sensipil, delikatny peeling enzymatyczny, 50ml, użyty dwa razy oraz http://www.wizaz.pl/forum/attachment...4&d=1219854262
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie vera wang i mont blanc..oraz te cztery fioletowe cienie w paletce(nie wiem co to za firma)znajdziesz cos u mnie ????poza watkiem mam krem -tester Diora Hydroaction 50ml -nowy nie testowany
|
|
|
|
#42 |
|
BAN stały
|
oddam na prawde wiele za:
- Comptoir Sud Pacifique Vanille Cannelle 50ml w zafoliowanym pudełku znajdziesz cos? ![]() |
|
|
|
#43 | ||||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Serdecznie przepraszam za spóźnioną odpowiedź, mam strasznie napięty plan i nie zdążyłam odpowiedzieć w tygodniu
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Hmm a co chcesz w zamian? ![]() Cytat:
Masz coś jeszcze lub będziesz miała po za wątkiem?Ja mam na wymianę 2X piątki diora iridescent pink may i earth reflection oraz dwie palety Guerlain z najnowszej edycji - to tak na wypadek jakbyś szukała ![]() Strasznie długo mi idzie ''rozkładanie'' się na straganie ![]() Cytat:
nulko Karola Sharlottku Cytat:
Iwciu Cytat:
Cytat:
![]() A może wylookałabyś coś po za princess mój kramik jeszcze w budowie ,ale sukcesywnie dodaję zdjęcia![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#44 |
|
BAN stały
|
No to sama zadecyduj czy oddasz mi Bombkę ? Ja jestem bardzo mocno zainteresowana. Zresztą znowu strasznie mnie kusi ten samoopalacz / udaję że nie widzę stanu moich zapasów - ale jestem notoryczną samoopalaczką wiec kolejny się na pewno przyda /
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety, nie mam zadnej malej pojemnosci na dokladke
troche sie boje tej flowerbomb skoro piszesz, ze cos nie tak z tym zapachem ale moze bym zaryzykowala jakbys Ty byla chetna zastanow sie, moze jednak bys byla zainteresowana ![]() EDIT: a moze bylabys sklonna oddac Escade Magnetisc?
Edytowane przez lalesia Czas edycji: 2008-09-06 o 15:13 |
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Może znajdziesz coś u mnie za którąś z tych pozycji:
- Be 21 Orlane, 100ml w pudełku, lekko ułamane ''drzwiczki'' od pudełka, zapach tylko przetestowany. - Comptoir Sud Pacifique Vanille Cannelle 50ml w zafoliowanym pudełku - Comptoir Sud Pacifique Matin Calin 50ml w zafoliowanym pudełku - Zapachy La Maison de La Vanille, 5 sztuk po 15ml, możliwość wymiany w zestawie (w kartoniku) lub osobno |
|
|
|
#47 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 99% pozyt.
|
Witaj, znajdziesz coś u mnie za jedno z tych:
Róż i rozświetlacz - Soft lights duo, Film Premiere? |
|
|
|
#48 |
|
BAN stały
|
Nevadko , powiedz czy mam szanę na te bombkę V&R . Ja jestem skłonna oddac Ci zapachy które Ci sie podobają
|
|
|
|
#49 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#50 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapraszam do mnie
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=275242 |
|
|
|
#51 |
|
Kici kici miau miau
|
podoba mi sie Lysanel
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie edt Ambre et Vanille Coudray.Może chciałabys L'Or de Torrente 100 ml z małym ubytkiem,bez kartonika?Nie jest wystawiony w wątku ale fotki są tam do obejrzenia.
|
|
|
|
#53 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gdybyś się zdecydowała, to mnie interesuje jeden z tych zapachów: Comptoir Sud Pacifique Caribbean Flowers 50ml, dwa razy psiknięte, w kartoniku jeszcze ofoliowanym. - Comptoir Sud Pacifique Couer de Vahine Tylko byłabym ci wdzięczna jakbyś je trochę przybliżyła, bo ich nie znam ![]() Poza wątkiem mam jeszcze np. Chanel Chance czy Hypnose Eau Legere, mam nowy podkład MAC i czarny liner MAC, nowy Thalgomince Exfoliator Stimulating- Purifying Thalgo, oraz pielęgnację Garancia: http://www.sephora.pl/?articleId=3299# Być może paletka Guerlain by mnie interesowała, chociaż teraz zachorowałam na nowe cienie Shiseido ale zależy jakie masz kolorki
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiele w watku nie mam ale moze jednak cos cie skusi, za
Collistar Fluido Gel Seboequilibrante energizzante, 50ml, fluid z witaminą F i B6, minimalne zużycie widoczne na zdjęciu. oraz Flowebomb http://www.wizaz.pl/forum/showthread...66#post8581066
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
hej sporo rzeczy mnie interesuje ,wiec zapytam najpierw czy interesowaloby Cie Incanto Dream Salvatore ferragamo 90 ml?
|
|
|
|
#56 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
-Serge Lutens Clair de Musc 5ml, w raz z kartonikiem.
-odlewka Un Zest de Rose - na ile mogłabym liczyć, bo pewnie nic takiego nie znajdziesz za cały tester..:-( Mam miniaturke Organzy:połowa z 5ml Ewentualnie zrobię odlewkę Douce Amere S.Lutens 5 ml (z flakonu) zapraszam również do mojego wątku
|
#57 |
|
Raczkowanie
|
Nevado, czy byłabyś zainteresowana Coquette Tropique z mojego wątku za Vanille Noire du Mexique i Vanille Fleurie de Tahiti?
Edit: nie wkleiłam linka do wątku ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=279503
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
czy chcialabys mojego Aignera Too Feminine za Escade Magnetism?
|
|
|
|
#59 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() bardzo zalezy mi na earth reflections. znalazlabys cos u mnie w zamian? |
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.

i po weryfikacji stanu moich samoopalaczy stwierdzam ,że oszalałam. Podziekuję za samoopalacz ale jeszcze zapytam o kwietną bombkę z całym jej dobrodziejstwem opisanym przez Ciebie
Może coś za nią ?

troche sie boje tej flowerbomb skoro piszesz, ze cos nie tak z tym zapachem
ale moze bym zaryzykowala jakbys Ty byla chetna