Wszystko o Avonie 4 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-23, 23:36   #3241
ceres86
Raczkowanie

GG do ceres86
Dot.: Wszystko o Avonie 4

Cytat:
Napisane przez Suszara Pokaż wiadomość
Wypełeniłam, nie dostałam prezentu

Napisałam wiadomość do Avonu i ot co mi napisali:

"Szanowna Konsultantko,

W odpowiedzi na Pani zapytanie uprzejmie informujemy, że prezenty za udział w ankiecie satysfakcji dla Liderów Sprzedaży będą wysyłane w zamówieniach z katalogu 14/2008. Prosimy o cierpliwe oczekiwanie.

Z pozdrowieniami,"

Nic innego Nam nie pozostaje
Może zapomnieli, że mieli w 13 wysyłać nie zdziwiłabym się gdyby tak było
No ale to jeszcze jest jakaś nadzieja. Fajnie. Chyba że będą to tak przeciągać z katalogu na katalog mam nadzieje że nie...

ceres86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 06:38   #3242
Hosenka*
Zakorzenienie

Składam dziś zamówienie z K13 na II termin.
Skuszę się na zachwalany tu szampon oczyszczający AT, bo klientka wybrała 2 produkty w ramach promocji 1 za 8,90, 2 za 13,80, 3 za 17,70 wiec szampon będzie mnie kosztował 3,90 - upust Nie można takiej okazji przepuścić

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 07:28   #3243
dwi071
Doncia

Cytat:
Napisane przez ekstradyska Pokaż wiadomość
czekam na tegobonda, bo mysle że może mi sie spodobać, ale z tym avonem yo róznie bywa
a co do tomorrow - one moim zdaniem sa inne niz u by ungaro, tomorrow bardzo mi sie podoba, i wcale nie uwazam że jest dla straszych pań heh, ja mam 22 lata
today a tomorrow to tez zdecydowanie nie to samo - mi np today nie wpada w gust, mimo iz jest to zapach ładny (ładny ale nie mój) mojej mamie się podoba
tomorrow jest słodszy i dobrze sie w nim czuje
always nigdy nie wąchałam, intuicja cos mi podpowiada, że tez mi nie podpasują, twierdze tak po nutach zapachowych, ale nie wiem kiedys wypróbuje może próbki

dziewczyny - nigdy nie sugerujcie sie stronami zapachowymi w katalogu - to nie to co noszenie na sobie próbki od rana do wieczora...
ja kiedyś pare lat temu powąchałam tomorrow na stronie zapachowej w katalogu i pomyslałam - o jezu jaki syf..za to powąchałam today i pomyslałam - piekne
potem miałąm próbi i stwierdziłam że to tomorrow jest piekne, a today w miare ładne, ale całkiem nie dla mnie
wniosek nasuwa sie sam - próbki !!!
tym bardziej że nowe zapachy sa po 3,75 za 5 próbek, naprawde niewielki wydatek,

a wiecie co - w ostatnich katalogach niektóre strony zapachowe wogóle nie pachna, mimo mocnego tarcia i tego, że katalog był swiezy , prosto z paczki
to dziwne
dokładnie u mnie tez strony nie pachna, w angielskim katalogu coś czuć, ale nie tak jak kiedyś, że można było zapach do czegoś porownać
też lubię tommorow, ale jutro będe miala już swojego BOND'a i ciekawa jestem jaki on będzie na skórze .... dam znac

Cytat:
Napisane przez ceres86 Pokaż wiadomość
Ja się dowiedziałam, że ta opcja rezygnacji z faktur papierowych jest tylko dla chętnych.
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Orange też szuka oszczędności - przysyłają co jakiś czas informację że mozna zrezygnować z papierowych faktur - ja nie zrezygnowałam, mimo iż jest przez internet podglad stanu rachunku w każdej chwili.
Na dobrą sprawę blankiet jest niepotrzebny, bo w banku też mozna taki wypełnic - byle znać dane
u mnie orange wogóle przestał wysyłać faktury, dostałam od nich tylko pismo że w internecie moge sobie sprawdzić co i jak, a to dlatego że podpisywałam umowe przez interent, wiec odrazu nas skreślili i nie wysyłają, a zdaża się niestety zapomnieć zajrzeć na stronę

Cytat:
Mimo wszystko niech używa dalej "Mocniejsze" kremy często początkowo tak wpływają na skórę. Po kilku użyciach skóra powinna się przyzwyczaić do większych "dawek" i mocniejszych składników.
Jeśli nie minie, to rzeczywiście może Ją uczulać.
też tak mam, ze na początku wiekszość kosmetykow mnie podrażnia, ale niektóre później dobrze działają na moją cerę

Cytat:
Napisane przez Daszka Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dzięki! Kusi mnie ta pudrowa konsystencja - może jednak kupię go sobie bo i w zimie, w ciepłych butach i skarpetkach stopy mogą się pocić.
ja skolei nie polecam tego kremu na lato, ponieważ wbija sie w przestrzenie między paznokciem a palcem i w inne zakamarki, i przy odkrytych butach brzydko to wyglada, albo trzeba go używac bardzo malo. ja w każdym bądź razie latem wolę talk w sprayu

Cytat:
Napisane przez Kachaaa Pokaż wiadomość
to lepiej zostanę

a od k13 jestem w Oriflame, dzialam w dwoch naraz

jestem sama czy ktos jeszcze jest w avonie i ori naraz?
ja dzialam w avon polska, avon anglia i w oriflame polska - ale tu to tylko zamowienia dla siebie jak coś potrzebuję, bo moje koleżanki wolą avon

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9120391]co do perfum na allegro, takich tanszych typu perceive, little black dress, to myslicie ze to oryginaly?[/quote]

Cytat:
Napisane przez koperek1987 Pokaż wiadomość
Moja siostra zamawiała perfumy perceive i z avonu i z allegro i były identycznej jakości A z allegro razem z przesyłka zapłaciła coś poniżej 40 złotych, wiec sporo taniej niż w katalogu

BEZ OBAW O ALLEGRO, TE KOSMETYKI SĄ ORYGINALNE - ZA TANIE ŻEBY JE PODRABIAC, ONE SA POPOROSTU ZCIĄGANE Z ANGLI I STANÓW, BO TAM SĄ O WIELE TANSZE, MOŻNA TO ZOBACZYĆ PO ZESTAWACH JAKIE SPRZEDAJA, BO TE SIĘ RÓZNIA OD NASZYCH POLSKICH. NP OSTATNIO KTÓRAŚ PISALA O U BY UNGARO ZE KUPILA ZESTAW Z BALSAMEM ŻELEM, BŁYSZCZYKIEM, LAKIEREM DO PAZ, KOSMETYCZKĄ - TE ZESTAWY SĄ W ANGLI ZA 22 FUNTY BEZ UPUSTU, Z UPUSTEM JA PŁACIŁAM 14 FUNTÓW, CZYLI RAZY 4 BOPO TLE TERAZFUNT STOI WYCHODZI 56 ZŁ
dwi071 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 08:15   #3244
kolciag
Zakorzenienie

GG do kolciag
Cytat:
Napisane przez koperek1987 Pokaż wiadomość
Moja siostra zamawiała perfumy perceive i z avonu i z allegro i były identycznej jakości A z allegro razem z przesyłka zapłaciła coś poniżej 40 złotych, wiec sporo taniej niż w katalogu
moja mama za to zamówiła Far Away... i dostała Wish of Love, a facet uważał że to to samo tylko opakowanie zmienili !! Także ja Allegro odradzam

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
a te zestawy są po 20zł ? coś mi się nie chce w to wierzyć żeby 5 produktów PS kosztowało tylko tyle
Serio tyle kosztują, a że ja nie jestem w klubie róży (i pewnie jeszcze długo nie będę), mało zarabiam na Avonie, max mam opust 30 %... jak dla mnie to świetna okazja

a wiem że część z tych rzeczy sprzedam bez problemu, a część sama chętnie wykorzystam

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2008-09-24 o 08:31 Powód: prosze nie pisać postu pod postem, tylko korzystać z funkcji "edytuj" i "multicytuj" !!
kolciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 09:44   #3245
kashka
Rozeznanie

Dziewczyny, czy widziałyście może naszyjnik Violette (to ten za 9,90 przy zakupie kosmetyków Solutions)?
Ashiva, pisałaś, że jest już w Twoim COK-u. Może przyjrzałaś mu się?
kashka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 09:44   #3246
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kolciag Pokaż wiadomość
Serio tyle kosztują, a że ja nie jestem w klubie róży (i pewnie jeszcze długo nie będę), mało zarabiam na Avonie, max mam opust 30 %... jak dla mnie to świetna okazja

a wiem że część z tych rzeczy sprzedam bez problemu, a część sama chętnie wykorzystam
Jak dla mnie nie warto płacić za szkolenie
Cytat:
Składam dziś zamówienie z K13 na II termin.
Skuszę się na zachwalany tu szampon oczyszczający AT, bo klientka wybrała 2 produkty w ramach promocji 1 za 8,90, 2 za 13,80, 3 za 17,70 wiec szampon będzie mnie kosztował 3,90 - upust Nie można takiej okazji przepuścić
Ja zawsze jeśli coś dobieram dla siebie to klientce też sprzedaję taniej
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 09:50   #3247
ankoro
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dziewczyny, da się podbić zieloną emilią czy będą ją dosyłać? doliczają mimo braku, czy już się wzięli na sposób i jej nie liczą?
Ja mam napisane na fakturze produkcja zakończona, więc dosylać nie będą.
Jeszcze liczy się do upustu.
Ja ją zamawiałam na samym początku, więc nie wiem czy nadal jej nie ma czy np. nie sciągnęli z zagranicy jak się zorientowali, że jest w brakach. Loteria.
ankoro jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 10:16   #3248
sloneckoo
Zadomowienie

GG do sloneckoo

kochane z katalogu 13 str 90-91 "wyjatkowe okazje " sa z upustem i wliczaja sie do zamowienia ? Buziaki
Stary 2008-09-24, 10:17   #3249
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sloneckoo Pokaż wiadomość
kochane z katalogu 13 str 90-91 "wyjatkowe okazje " sa z upustem i wliczaja sie do zamowienia ? Buziaki
są z upustem i wliczają sie do wartosci zamówienia.

Instagram

Stary 2008-09-24, 10:20   #3250
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
A teraz mam problem, właśnie dostałam meila od męża klientki, może wy wpadniecie na to o jaki krem chodzi
(Chciałbym zapytać o kremy które kupiła moja mama mojej żonie w miesiącu czerwcu tego roku.Niestety nazwy żona dokładnie nie pamięta (był to na pewno krem przeciwzmarszczkowy i jakiś z witaminą młodości.)
mi przychodzi tylko na myśl esencja młodości z anew. Prosze o pomoc
wysłałam facetowi kilka fotek kremów i okazało się że chodzi o kremy odbudowujace na dzien i na noc

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:21   #3251
JOANNA16
Zakorzenienie

czy któras ma linka do ooferty logo z katalogu 14
Stary 2008-09-24, 10:22   #3252
sloneckoo
Zadomowienie

GG do sloneckoo

Cytat:
są z upustem i wliczają sie do wartosci zamówienia.
dziekuje
Stary 2008-09-24, 10:22   #3253
margo80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ankoro Pokaż wiadomość
Ja mam napisane na fakturze produkcja zakończona, więc dosylać nie będą.
Jeszcze liczy się do upustu.
Ja ją zamawiałam na samym początku, więc nie wiem czy nadal jej nie ma czy np. nie sciągnęli z zagranicy jak się zorientowali, że jest w brakach. Loteria.
dzięki za odpowiedź. zaryzykowałam wczoraj i wzięłam jedną dla podbicia. udało się, nie przyjdzie, a wliczyli normalnie.

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:51   #3254
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Off-wietrzka, Kachaaa: dziękuję Wamz a opinię Tez ją zamówię, tylko nie wiem czy nie dopiero w K16 gdzie komplet będzie tańszy.
już w k15 będzie tańszy...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 10:53   #3255
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość
Oferta logo jest jedna na cały rok.

Swoją drogą sprzedałam już chyba ze 4 portfele z logo, tak się spodobały
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:03   #3256
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JOANNA16 Pokaż wiadomość

chyba chodzi o ofertę netto

znajduje się ona w wątku katalogi i zdjęcia kosmetyków Avonu
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:19   #3257
LovelyGirl
Raczkowanie

A czy używałyście olejku do ciała SSS z poprzedniego katalogu? Moja klienta mówi, że zrobiła się "biała" na nogach po jego użyciu!!! wcześniej brała kąpiel z solą do kąpieli - czy mogła zajść taka reakcja???
LovelyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 11:22   #3258
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LovelyGirl Pokaż wiadomość
A czy używałyście olejku do ciała SSS z poprzedniego katalogu? Moja klienta mówi, że zrobiła się "biała" na nogach po jego użyciu!!! wcześniej brała kąpiel z solą do kąpieli - czy mogła zajść taka reakcja???
Ja miałam olejek - zielony.
Po jednym czy dwóch użyciach pod rząd nic się złego nie działo, ale po kilku dniach używania wysuszał mi skórę. Może u niej od razu wysuszył??

Instagram

Stary 2008-09-24, 11:27   #3259
sunik1
Zadomowienie

Post Dot.: Wszystko o Avonie 4

Hej.
Dziewczyny mam pytanie.
Trzeba złożyc zamówienie na 300zł w 2 lub 3 kampanii żeby dostać etui na telefon no nie? Przynajmniej ja tak zrozumiałam.
Moja koordynatorka wczoraj przysłał mi smsa, w którym pisze, że prezent dostanę jak domówię coś na łączną kwotę 300zł z katalogu, bo brakuje mi jakies 30zł.

sunik1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 11:58   #3260
Ms.Torres
Rozeznanie

Cytat:
wcale się nie dziwię-sól wysusza, ciepła woda wysusza, a do tego jeszcze alkohol w olejku wysusza lepiej posmarować się balsamem po takiej kąpieli

to już 18 lat na Wizażu
Ms.Torres jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:04   #3261
ashiva
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kashka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy widziałyście może naszyjnik Violette (to ten za 9,90 przy zakupie kosmetyków Solutions)?
Ashiva, pisałaś, że jest już w Twoim COK-u. Może przyjrzałaś mu się?
tak widziałam go, wygląda tak jak na zdjęciu, jest dość delikatny , łańcuszek jest cienki, ten taki świderek na środku to jest tak jakby wycięty w tym koraliku (taka dziurka w kształcie świderka) a te dwa koraliki są tak jakby oszlifowane i dość ładnie odbijają światło, za 9,90 warto wydaje mi się , natomiast ta cena regularna wydaj mi się mocno przesadzona..
ashiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 12:32   #3262
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

Cytat:
Napisane przez ashiva Pokaż wiadomość
tak widziałam go, wygląda tak jak na zdjęciu, jest dość delikatny , łańcuszek jest cienki, ten taki świderek na środku to jest tak jakby wycięty w tym koraliku (taka dziurka w kształcie świderka) a te dwa koraliki są tak jakby oszlifowane i dość ładnie odbijają światło, za 9,90 warto wydaje mi się , natomiast ta cena regularna wydaj mi się mocno przesadzona..
Też oglądałam ten naszyjnik i mi się nie podoba, wydaje mi się że lepiej zamówić coś z netto za 14 zł niż ten naszyjnik za 9,90 bo jak dla mnie wygląda tandetnie, ale to rzecz gustu
Stary 2008-09-24, 12:58   #3263
LovelyGirl
Raczkowanie

Dziewczyny dzięki za odpowiedz!

Cytat:
Ja miałam olejek - zielony.
Po jednym czy dwóch użyciach pod rząd nic się złego nie działo, ale po kilku dniach używania wysuszał mi skórę. Może u niej od razu wysuszył??
To był dokładnie ten zielony!

Cytat:
Napisane przez Ms.Torres Pokaż wiadomość
wcale się nie dziwię-sól wysusza, ciepła woda wysusza, a do tego jeszcze alkohol w olejku wysusza lepiej posmarować się balsamem po takiej kąpieli

To teraz jest wszystko jasne! Klientka wprawdzie twierdzi, że to nie było wysuszenie, ale objawy pasują! A już chciałam się zaopatrzyć w ten olejek...ech...

Co myślicie o nawilżającej piance do ciała z aktualnego katalogu?
LovelyGirl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-09-24, 13:53   #3264
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

pianka dosyć dobrze nawilża i dobrze się wchłania, ale niestety jest piekielnie mało wydajna...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:20   #3265
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

LovelyGirl - ja też miałam ten zielony olejek i też strasznie wysuszał - "białe nogi" miałam i ja i koleżanka nie polecam (ale ładnie pachnie )
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:24   #3266
marsenia
Raczkowanie

GG do marsenia

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
LovelyGirl - ja też miałam ten zielony olejek i też strasznie wysuszał - "białe nogi" miałam i ja i koleżanka nie polecam (ale ładnie pachnie )
Dokładnie się z Tobą zgadzam
marsenia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:36   #3267
kasia2439
Zakorzenienie

Cytat:

Mnie znowu zapach nie podchodzi, miałam balsam z tej serii i pachniał inaczej, lepiej, mniej chemicznie, chciałam ją zakupić jak wykończę inne ale chyba zdecyduję się na co innego, może na ten z Avon Care z ryżem.
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 14:45   #3268
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

dziewczyny a jak z trwaloscia u by ungaro dla mezczyzn?bo mysle nad lacroix noir dla mojego TZ albo nad u by ungaro

powiedzcie mi jeszcze co bedzie w ofercie demo do katalogu 15/2008?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-24, 15:09   #3269
madzik87
Raczkowanie

GG do madzik87

[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9129527]dziewczyny a jak z trwaloscia u by ungaro dla mezczyzn?bo mysle nad lacroix noir dla mojego TZ albo nad u by ungaro

powiedzcie mi jeszcze co bedzie w ofercie demo do katalogu 15/2008?[/QUOTE]
w demo 15 są
Szminka powiększająca usta
zestaw LBD
zestaw BST
Stary 2008-09-24, 15:14   #3270
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez madzik87 Pokaż wiadomość
w demo 15 są
Szminka powiększająca usta
zestaw LBD
zestaw BST
a ile te zestawy kosztuja?
6f478752bd2871e8cc7e64201f2c815878556baf_60bff672628d8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości