|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3181 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
|
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9109686]wiecie ze avon przestaje drukowac papierowe faktury, bo dzieki temu bedzie mogl zaoszczedzic 5,5 tony papiery, oszczedzi drzewa. durnych gazetek mogli by nie drukowac, mi faktura jest przydatna. tylko w internecie bedziemy moglu zobaczyc, ale przeciez nie kazdy ma internet
![]() Ciężko mi w to uwierzyć, tym bardziej, że na fakturze chociażby jest blankiet do wpłat. Poza tym nie wszyscy korzystają z zamówień przez internet. A co do nowych, droższych katalogów, to też się nie postarali, bo nie dość, że pachnące strony praktycznie nie pachną, to jeszcze narobili w kat. 14 mnóstwo błędów, między innymi podpisali naturalsy bananowe - jako waniliowe. Teraz jestem ciekawa jak będzie z kodami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3183 |
Raczkowanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;9109686]wiecie ze avon przestaje drukowac papierowe faktury, bo dzieki temu bedzie mogl zaoszczedzic 5,5 tony papiery, oszczedzi drzewa. durnych gazetek mogli by nie drukowac, mi faktura jest przydatna. tylko w internecie bedziemy moglu zobaczyc, ale przeciez nie kazdy ma internet
![]() Ja się dowiedziałam, że ta opcja rezygnacji z faktur papierowych jest tylko dla chętnych. A z kolei odnośnie innego tematu... czy któraś z Liderek która wypełniała niedawno ankiete, dostała prezent z zamówieniem z K13? --> nowość z katalogu 15 „ZLOTA JESIEN” z nowej linii Planet Spa. Ja wypełniałam ankiete, a prezentu nie dostałam ![]()
#3184 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3185 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Natomiast na stronach 126-127, zostały zamienione nazwy serii: Banana i Mleczko Kokosowe oraz Wanilia i Mleczko Sojowe. Numery i opisy poszczegółnych produktów są prawidłowe." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3186 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dobrą sprawę blankiet jest niepotrzebny, bo w banku też mozna taki wypełnic - byle znać dane ![]()
![]() |
#3187 |
Konto usunięte
|
mi liderka nie napisala, ze dla chetnych, mozliwe, bo gdyby dla wszystkich to bylo by to troche absurdalne.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Wtajemniczenie
|
Będąc wczoraj w siedzibie w firmie zadzowniła jakaś pani z warszawy i też przekazała informacje, że najlepiej byłoby znieść te papierowe. Podała jednak posob na telefon stacjonarny. jakby nie bylo tez barddzo dobry sposob
![]() naszczescie ja mam internet ![]()
#3189 |
Rozeznanie
|
ja mam okręg 645 i dzień E
#3190 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuje Wam ślicznie, akurat ta informacja umknęła mi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3191 |
Zakorzenienie
|
Co do rezygnacji z faktur papierowych to dla mnie bzdura. Jeśli ktoś zamawia kilka produktów to ok, pamięta co zamówił i to nie problem. Ale ja np czesto mam sporo żeli i innych a z papierową fv łatwiej sprawdzić coraz częściej są nieprawidłowości.
A teraz mam problem, właśnie dostałam meila od męża klientki, może wy wpadniecie na to o jaki krem chodzi (Chciałbym zapytać o kremy które kupiła moja mama mojej żonie w miesiącu czerwcu tego roku.Niestety nazwy żona dokładnie nie pamięta (był to na pewno krem przeciwzmarszczkowy i jakiś z witaminą młodości.) mi przychodzi tylko na myśl esencja młodości z anew. Prosze o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swoją drogą - zadziwiają mnie osoby które nie pamietają czego uzywaja ![]()
![]() |
#3193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tak to wiem że nic się tam nie dowiem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wtedy miałam spore zamówienia i było mnóstwo kremów |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3196 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ ja nie mam z nim bezpośrednio kontaktu (mieszka gdzie indziej a kremy akurat podaje przez kogos) wiec wysłałam mu meilem fotki tych kremów moze wizualnie rozpozna
|
![]() ![]() |
![]() |
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do faktur Avonu to ja też sobie zawsze zaznaczam czy jest wszystko z fakturą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 |
Zadomowienie
|
![]() No chyba ich pogięło!!!!! Dokładnie mam daleko ich durne gazetki,a faktura jest mi bardzo potrzebna.Może neich w internecie beda te gazetki!!!!!!!!!!!Ale sie wkurzylam !!!!!!!!! |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do samego kremu to nie klei sie i nie brudzi! Konsystencja jest bardzo przyjemna na stopach robi się lekko pudrowy! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wiecie coś może o programie motywacyjnym do k15? ![]() Bo zastanawiam się kiedy zamówić nowe perfumy czy lepiej z demo czy z katalogu. A jeszcze informacja z ostatniej chwili ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3202 |
Wtajemniczenie
|
Czy jak się wystukuje zamówienie przez telefon, a popełni się błąd w numerze produktu, to co się dzieje?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nie minie, to rzeczywiście może Ją uczulać.
![]() |
#3204 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
program motywacyjny: - kup 5 szt tuszu do rzęs z korektorem a dostaniesz torebkę Tilly - kup 3 wody bond - 40% upustu - kup 5 wód bond - 45% upustu oferty demo: - Powiększająca szminka Ultra Colour Rich 12,90zł - zestaw Black Suede Touch ( woda toaletowa,body spray,żel pod prysznic ) 40,90zł - zestaw Little Black Dress ( woda perfumowana,body spray,krem do ciała ) 42,90zł |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Miałam dokładnie to samo! Klientka prawie zdecydowana na kremik dostała ode mnie próbkę i od razu czerwone oczka, łzawienie itd... ![]() U mnie natomiast działa świetnie - naprawdę widzę różnicę - może nie po 24h jak obiecują, ale po jakiś 2 tyg stosowania! A wiecie co w tym kremiku może uczulać? Jaki składnik? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3209 |
Zadomowienie
|
ehhehe moja mama tak samo np.mowi te niebieskie pefumy ja mysle jakie niebieskie perfumy ,mama no te z niebieska zakretka no i to oznacza ze to sa summer white
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3210 |
Zakorzenienie
|
Ja mam dość dobrą pamięć i nawet zamówień klientek od razu nie zapisuję (jeśli jest to kilka rzeczy, jak kilkanaście to oczywiście zapisuję) tylko dopiero w domu. I raczej pamiętam co dana klientka zamawiała. Właśnie dzisiaj dzwoniła ciocia i pytała o korektor, który zamawiała jej koleżanka, ja pytam "jaki korektor", bo przecież sama nazwa korektor to mi nic nie mówi, bo ich kilka w katalogu. A ona "no ona już kiedyś go zamawiała, ale nie wie jak on się nazywał". Od razu skojarzyłam co wtedy zamawiały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.