|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3901 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
Częściowe zaległości nadrabiam
![]() Jeszcze nie lewituje ale na pewno zacznie jak mu opowiem jak go wszystkie chwalicie ![]() Cytat:
![]() Bo mężczyźni nie mają tego co my i boją się cokolwiek uszkodzić, nie mówiąc już o sprawieniu bólu biednej kobietce ![]() Musze częściej uciekać z poczekalni ![]() Cytat:
![]() ![]() No i właśnie o takie komentarze mi chodziło ![]() Kłaniam się, do usług ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3902 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() A staż w takiej agencji niewątpliwie będzie ciekawym doświadczeniem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Helloł
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=pVLV7sFRAk0 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3905 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3906 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Widzę o zębach była dyskusja - kanałowe nie jest takie straszne, ale żeby zemdleć? O tym nie słyszałam.. Chociaż miałam robione na żywca, wiem jaki to ból. Ale ja mam takie zęby, że do kanałowego potrzebuję 3 dawki znieczulenia, choć zawsze słyszę, że po jednej się zęby rwie - dlatego wolę chodzić do jednej dentystki, która mnie zna i rozumie - każdy nowy dentysta zapewnia, że nic nie będzie boleć i nie mam prawa nic czuć - oraz wmawia mi, że wymyślam i on/ona się zna lepiej. Pogoda dziś ładna - ale ja z chorobą. Dlatego też w szkole byłam rekreacyjnie na jedynie 3 językach polskich i godzinie wychowawczej ![]() Wczoraj miałam pierwszy trening karate - ach, trzeba mieć siłę. No i te pomki - na twardym podłożu, na pięściach - łącznie ok. 50, przysiady, kopnięcia, uderzenia, rozciąganie się... Wyobraźcie sobie, że po jednym takim treningu robię pełny szpagat w przód... ![]()
![]() |
#3907 |
The Pink Power Mołderajtor
|
Aga, bardzo się cieszę, że na staż w końcu trafiłaś
![]() Nic się nie martw, wszystko będzie OK, szybko się nauczysz co i jak ![]() Potem warto ten staż przedłużyć, a dalej to już prawdopodobnie zostaniesz na stałe ![]() Oleczka, ile bagażu ![]() A tą Dodę to ja wczoraj tez pierwszy raz widziałam, zaraz filmik obejrzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli nawet nie zatrudnią mnie po tym stażu to się czegoś nauczę i to zawsze dodatkowa rzecz, którą można wpisać do cv ![]() Mam tylko nadzieję, ze nie skompromituję się za bardzo na tym stażu... ![]() A akurat się tak złożyło, że zanim babka zaproponowała mi ten staż zapytałam o szkolenie na pracownika administracyjno - biurowego, bo zobaczyłam, że urząd pracy organizuje coś takiego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3909 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hmm, czyli szpinak, oliwki, ser plesniowy i udziwnione owoce morza ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() haha, tez lubie ![]() ![]() hmm, ja sie nie domyslam ![]() ![]() Cytat:
![]() dziendobry ![]() mam problem a raczej dylemat. mam ochote na jasniejszy blond ![]() z drugiej strony nie chce ich niszczyc i tyle wracalam do naturalnego... co ja mam robic? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3910 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zawsze mi się podobała opcja pracy biurowej, tylko potem mogę mieć szkła jak denka od słoików ![]() Cytat:
![]() Wiecie co? Jak wpadam do kafejki to nie mam kompletnie czasu na nic poza maniaczkami! Nie pamiętam już kiedy ostatnio przeglądałam jakikolwiek inny wątek ![]() I jeszcze coś do śmiechu ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2023-12-19 o 16:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3911 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
U mnie z dentystą to jest także sama się nakręcam na ból. No i boli. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zaspałam dziś. Nie wiem co się stało z budzikiem, nie zadzownił o 4. Mam przyszła mnie obudzić o 5:55. Autobus o 6:45. A ja włosy wysmarowane olejami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A po szkole wyciągnęłam chłopaka,zeby poogladać skłądy szamponów i odżywek w Rossmannie ![]() Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3912 | |
|
Cytat:
![]() Może namów TŻ'ta na kolejną sesję z Młotkiem ![]() ![]() A wrażenia faktycznie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3913 | |
Zakorzenienie
|
Kurde, szukam czegoś na temat opłat konta Inteligo i nie mogę znaleźć czy i ile płaci się za dostęp do konta przez internet, przelewy przez internet itd. W Kredyt Banku miałam dostęp przez internet darmowy ale chcę zmienić konto.
O Mbanku też myślałam, ale nie wiem jak potem jest jakby się pojawił jakiś problem i gdzie to załatwić ![]() Najlepiej byłoby iść do PKO i zapytać, ale nie mam czasu ![]() Cytat:
![]() Musimy jakoś szybciej kombinować z TŻ to mieszkanie bo jak zamieszkamy razem to będzie internet ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3914 | |
|
Cytat:
Przelewy po 99 groszy, niezależnie od wielkości środków przelewanych. Wypłaty z bankomatów firmowych za free. Jest pocieszenie - może w ARiMR będziesz miała dostęp do neta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślisz, że jakbym poszła do PKO i zapytała pani w okienku (która pisze na komputerze jednym palcem, w porywach dwoma ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
Hahaha
![]() Jak będę na tym stażu to będę się bała sprawdzić ![]() I zapomniałabym! Jak mogłam? ![]() Są wiadomości o psince – dzwonili dzisiaj rano do TŻ’a ze schroniska. Czyli tak: okazuje się, że jednak to ja miałam rację, że to przepuklina a nie nowotwór. Babka w schronisku pomyliła ją z nowotworem, bo jest podwójna i w dosyć zaawansowanym stadium. I bardzo musiała tej psince przeszkadzać. Weterynarz powiedział, że podejmie się operacji – będzie jutro rano i chociaż jest bardzo ryzykowna, bo psinka nie jest młoda, to powiedział, że rokowania są dobre, bo psina ma w sobie silną wolę życia ![]() A tego weterynarza znam bo wiele razy byłam u niego jeszcze z moją sunią i wiem, że facet zrobi wszystko co tylko możliwe. A psinkę w schronisku nazwali Pestka ![]() Aż żałuję, że nie zrobiłam jej zdjęcia bo bym Wam pokazała jaka jest śliczna ![]() Przepraszam za posta pod postem ![]() Muszę już uciekać ![]() Pa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3917 | |
|
To o Inteligo.
Nie warto się babrać w jakieś studenckie, w Inteligo nawet chyba tego nie ma ![]() Ja mam tam konto i sobie chwalę ![]() Cytat:
![]() Bardzo dobrze, że to nie nowotwór ![]() ![]() A sprawdzania nie masz się co bać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak pracowałam w urzędzie miasta, to nawet wyszukiwarki miały blokady na odpowiednie hasła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3918 | |||
Wtajemniczenie
|
o rany
![]() btw, gratuluje! ![]() ![]() Cytat:
![]() ale jak na moje skromne oko to nie do ciebie, ze zdjec widac, ze naprawde ladna z ciebie dziewczyna ![]() ![]() oj z problemami z chemii nie wiem czy farmacja to dobry pomysl... ![]() fajny sposob na randke, musze kiedys wyprobowac ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
kurcze, smutna historia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3919 | ||
Rozeznanie
|
Spokojnie, mój TŻ dostał przepustkę i mnie jutro wiezie do Opola
![]() Cytat:
![]() o mój Boże, serio druga "Doda", nawet głos podobny miała. Ale tańczyć to jakoś tak hmm. Za słaba, żeby jechać do Barcelony, no ale już odpadła, uff ![]() Cytat:
![]() Dobra, idę robić ciasto czekoladowe, rodzinka chce na pożegnanie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3920 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() oj dziewczyny, dziewczyny... ![]() witam wszystkich - miłego wieczorku! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3921 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie znam, ale zaraz się będę zapoznawać, skoro polecasz ![]() ![]() Gratuluję stażu ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A naturalne sposoby już nie przynoszą takich efektów? Cytat:
![]() ![]() ![]() Ufff, biologia przerobiona, proszę trzymać za mnie kciuki, bo jutro poprawiam kartkówkę ![]()
![]() |
![]() |
#3922 |
|
Almandyn, Chic czemu nas podglądacie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3923 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawe, ze tamten odcinek uznali za AZ TAK demoralizujacy ![]() no wlasnie nie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tak w ogole to dyskutowalam dzis z kumplem o tatuazach u kobiet i chcialam was spytac co sadzicie o tym tattoo [moja kupela z LO ![]() jak dla mnie mimo ze duzy to jednak wdzieczny. odwazna, ja bym takiego na cale zycie nie chciala [wole mniejsze, mniej bolu ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3924 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ola kciuki zaciśnięte ![]()
![]() |
![]() |
#3925 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]()
![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Poczytałam, co u Was, chciałam poodpisywać, ale nastukałabym chyba z 10 postów ![]() ![]() ![]() Ściskam wszystkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3927 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam wstać tak wcześnie,żeby na spokojnie umyć włosy i móc nie suszyć ich suszarką, pouczyć się jeszcze trochę. dziękuję, ja w sumie też nie uważam siebie za brzydką, ale no cóż ![]() ![]() A farmacja to fatalny pomysł ![]() Ech, wróciłam z próby, smutno mi. Nie potrafię się ruszać na scenie, tańczyć i śpiewać jednocześnie. Nie umiem.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3928 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ...podziwiam Cię ![]() Cytat:
![]() ![]() A ten tatuaż Twojej koleżanki nie przypadł mi do gustu, chociaż fajny pomysł z jakimś mniej banalnym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
To przez mycie włosów rano!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3930 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może nam się zaprezentujesz w sukience ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.