|
|
#3991 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
no powoli zaczną się zjazdy mojego tża to może w końcu Cie zobaczę A co do włosów, myslę ze nieźle byś wyglądała, miałam bardzo niewysoką koleżanką, która miała włosy do pasa, obcięła i jakby "urosła". Jaki masz obecnie kolorek włosów? Ja myślę nad powrotem do blondu ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3992 |
|
Zakorzenienie
|
chyba mam uczulenie od CdG2
. psikałam się nimi rano a teraz miałam sobie robić maseczke, ja patrze w lusterko a mam całą szyje w krostkach. swędział mnie ale myslałam,ze to od golfa bo ja nie przepadam za golfami
|
|
|
|
#3993 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam dobre wieści - odchodzę z pracy. Rozmowa z szefem w zeszła sobote była taka, że chcę odejść za 2 tygodnie. Szef na to, że, a może do końca października, może coś tam, pomyślimy. Ja w międzyczasie zerknęłam na swoja umowę. Jest to poprawiona umowa, bo na pierwszej na czas nieokreślony była wpisana zła kwota. Szef odwiózł ją do księgowej i przywiózł poprawioną, zerknęłam, kwota się zgadzała, więc podpisałam. Dzisiaj patrzę, a tu... umowa na czas określony, do 30 września...
No to jeszcze ten tydzień i przyszly, a potem - nowa praca!!!
|
|
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, no to będziesz mieć nareszcie z głowy tego małego psychopatę
|
#3995 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3996 | ||||||||
|
Wiedźma
|
Też mi przyszło do głowy to pytanie. ;D
Cytat:
Cytat:
![]() Tym rozsądniejsza, że po wypiciu kawy i zjedzeniu śniadania walnęłam się jeszcze na trzy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co to niby znaczy, że ma się zmyć? Tak się umówili oboje, bo on może spać u przyjaciółki, czy nikt go o zgodę nie pyta i jego dziewczyna wraz z rodziną mają w nosie fakt, że być może spędzi noc na dworcu? ![]() Cytat:
Mnie nie zasysa. Po prostu nie zapucham. Z resztą w razie czego możesz brać po pół tabletki, albo co drugi dzień. Cytat:
Cytat:
Daj sobie odpocząc od CdG2. A w razie czego - psikaj w inne miejsca. I nie dwa razy pod rząd w to samo. Ja tak robię przy zaczerwienieniach... Krostek nie miałam jeszcze po perfumach. Miałam po srebrnym łańcuszku (pięknym, grubym, niezwykłym, który dostałam od Królewny bez okazji). Cytat:
![]() Przecież zmieniając treść umowy ewidentnie Cię oszukał. Dobrze, że okazało się, że zaszkodził sam sobie. I dobrze mu tak!
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-09-25 o 17:46 |
||||||||
|
|
|
#3997 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Btw grzywka super, sama ostatnio myśle nad zrobieniem sobie podobnej, bo włosy mam już ciut dłuższe niż w avatarze i mam wrażenie, że mi jakoś niefajnie twarz obecna fryzura wydłuża Tylko nie jestem taka odważna jak Ty- sama ciachnąć się boje, a do fryzjera mi nie po drodze ![]() Cytat:
Może zacznij go wypożyczać innym biednym wizażankom, których mężczyźni nie umieją grzańca robić i same się muszą w dokładnie taki sposób z przeziębień kurować? Nie to żebym tylko o sobie mówiła to propozycja dla dobra ogólnego, biorąc pod uwage sezon przeziębień ![]() A tak poważnie to kuruj się i odpoczywaj, korzystając z dobrodziejstw zwolnienia lekarskiego ![]() Ja dziś jestem padnięta fizycznie, wyprana intelektualnie, a to jeszcze nie koniec pracy Niech mnie ktoś humanitarnie odstrzeli
|
||
|
|
|
#3998 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
Fryzjerka trzy farby musiała wymieszać (miedziany blond, jasny brąz jakiś tam i średni brąz). Zdjęcia będą jak w końcu na jakimś możliwie wyjdę. Niestety - jestem strasznie niefotogeniczna ![]() A poza zmiana koloru ścięłam już włosy i tak z piętnaście centymetrów (ale nadal są długie )No i super
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#3999 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ty nie fotogeniczna...ale głupoty pleciesz...kłamstwo w żywe oczy ![]() Jestem ciekawa jak byś wyglądała w blondzie??? ![]() Aggie świetna wiadomość |
|
|
|
|
#4000 | ||
|
Zakorzenienie
|
oznaka że wraca do zdrowia
Aguś, dobrze że już się lepiej czujesz ![]() Cytat:
śliczne urocze dziewczę Margot, nie obrazisz się jeśli zapytam ile masz lat? ![]() Cytat:
![]() Taiwo, odpocznij sobie chwilkę, zrób herbatkę i może trochę się nastrój polepszy? ![]() Aggie, świetnie że udało Ci się wyrwać od szefa wariata Truskawko, proszę się nie wymawiać niefotogenicznością tylko nam tu fotkę pokazywać Też jestem ciekawa fryzury.
|
|
#4001 | |||
|
BAN stały
|
No trudno
![]() Poza tym praktycznie w ogóle nie oglądam tv, więc i tak nie wiadomo, co by z tego wyszło ![]() Cytat:
coś a'la lifting? ![]() Cytat:
![]() Aggie, nareszcie Cytat:
|
|||
|
|
|
#4002 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxiu, Moniko - parę postów wstecz napisałam, czemu Pampeluna
![]() Dzika Truskawko - ty niefotogieniczna? Normalnie kłamiesz tu nam w żywe oczy
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4003 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4004 |
|
BAN stały
|
Truskawo to moje włosy wołające o pomstę do nieba
widac od której partii są zniszczone. Sorka za nieład, ale same sie tak wykręcają
|
|
|
|
#4005 | ||
|
Zakorzenienie
|
doczytałam i przyjęłam do wiadomości
![]() Cytat:
oby nawał roboty szybko minął ![]() Cytat:
Zuziu, ślicznie Ci w tym kolorze (widziałam ) i nie zmieniaj na blond
|
|
#4006 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mówisz że lepiej w tym kolorze ? |
|
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4008 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4009 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, w tych
Jak ja lubię takich łobuziaków
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4011 | ||||
|
niecnotliwa dziewica
|
Agnysko, dziekuję a Tobie dużo zdrówka życzę, odpoczywaj i korzystaj ze słodkiego lenistwa
![]() "laska" spłonęla rumieńcem ![]() Agaa, moze to jednak od golfa? Od czegokolwiek by nie było, mam nadzieję, ze wysypka szybko zniknie, wypij jakiś wapno albo łyknij cos przeciwuczuleniowego, o ile masz.Wieści super! ![]() Cytat:
Prawdę mówiąc, gdyby nie ja, to on by w takich sytuacjach sypiał w samochodzie... ![]() Cytat:
![]() A ja nie wiem, czy Tobie cokolwiek wydłuża, ale fryzurę w avku masz świetną, i widać, ze masz gęste, zdrowe włosy - czego Ci troszkę zazdraszczam, bo moje ostatnio wypadaja na potęgę... Postrzyżyn nie obiecuję, ale do przyjazdu namawiam i serdecznie zapraszam Cytat:
Cytat:
|
|
#4012 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4013 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ech... kobiety mnie osaczyły
|
|
|
|
|
#4014 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4015 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4016 |
|
Zakorzenienie
|
dałabym Tobie przynajmniej dychę mniej
faceci ale mi się nie chce iść jutro do pracy
|
#4017 |
|
Zakorzenienie
|
Zdałam na 2 rok Prawa
![]() egzamin z prawa rzymskiego zaliczony na 3 (słabo ale zaliczony) ![]() ![]()
|
|
|
|
#4018 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4019 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.

Duuużo czasu
no powoli zaczną się zjazdy mojego tża to może w końcu Cie zobaczę 

. 

To już jakaś rozsądna ilość