Scent Bar V - Strona 134 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-25, 15:43   #3991
Zuziunia
BAN stały

Dot.: Scent Bar V

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Ty złośnico

Swoją drogą to dawno mnie nie widziałaś - z pięć kilogramów mnie przybyło od tamtej pory. W strategicznych miejscach

Kurczę, może bym ścięła włosy? Tylko musiałabym się z prostownicą zaprzyjaźnić, bo miałabym po prostu krótkie loczki zamiast pieknie wycieniowanych pazurków

Jeszcze będziesz miała czas i na to Duuużo czasu
Ooo mówisz że przytyłaś... no powoli zaczną się zjazdy mojego tża to może w końcu Cie zobaczę

A co do włosów, myslę ze nieźle byś wyglądała, miałam bardzo niewysoką koleżanką, która miała włosy do pasa, obcięła i jakby "urosła".

Jaki masz obecnie kolorek włosów? Ja myślę nad powrotem do blondu

Cytat:
Napisane przez Margot45 Pokaż wiadomość
Tak jest Pani Moderator, dyć to ja

(a fryzurka - a w każdym razie grzywka - to efekt moich własnoręcznych zabiegów z użyciem nożyczek do paznokci )
Ale laska z Ciebie
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 16:16   #3992
agaa13
Zakorzenienie

chyba mam uczulenie od CdG2.

psikałam się nimi rano a teraz miałam sobie robić maseczke, ja patrze w lusterko a mam całą szyje w krostkach. swędział mnie ale myslałam,ze to od golfa bo ja nie przepadam za golfami . jestem zła
agaa13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 16:36   #3993
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Ja mam dobre wieści - odchodzę z pracy. Rozmowa z szefem w zeszła sobote była taka, że chcę odejść za 2 tygodnie. Szef na to, że, a może do końca października, może coś tam, pomyślimy. Ja w międzyczasie zerknęłam na swoja umowę. Jest to poprawiona umowa, bo na pierwszej na czas nieokreślony była wpisana zła kwota. Szef odwiózł ją do księgowej i przywiózł poprawioną, zerknęłam, kwota się zgadzała, więc podpisałam. Dzisiaj patrzę, a tu... umowa na czas określony, do 30 września... Bo chyba to mało prawdopodobne, aby księgowa mając polecenie zmiany kwoty, sama z siebie zmieniła też umowę na czas nieokreślony na umowę na czas określony...? No to jeszcze ten tydzień i przyszly, a potem - nowa praca!!!
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 16:46   #3994
agnyska81
Zakorzenienie

Aggie, no to będziesz mieć nareszcie z głowy tego małego psychopatę Wyobrażam sobie, jak się cieszysz

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 16:50   #3995
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Aggie, no to będziesz mieć nareszcie z głowy tego małego psychopatę Wyobrażam sobie, jak się cieszysz
NO!!!
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:06   #3996
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
I co ?Ruszały się?
Też mi przyszło do głowy to pytanie. ;D

Cytat:
Napisane przez _Adelajda_ Pokaż wiadomość
strasznie dawno mnie nie było
witam po przerwie i ciesze sie za Bar cały czas istnieje
Witaj Adelajdo.

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
a jutro mam rozmowę o pracę [pierwszy raz w życiu i od razu coś na czym mi bardzo zależy].

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Sabbath - 6 godzin snuTo już jakaś rozsądna ilość
Tym rozsądniejsza, że po wypiciu kawy i zjedzeniu śniadania walnęłam się jeszcze na trzy.

Cytat:

W stosunku do wytłuszczonego zgłaszam bardzo stanowczy protest! A ogólnie to życzę, żeby Ci się udało choć trochę pospać i dojść do siebie ze zdrowiem i samopoczuciem.
Twój stanowczy protest jest bardzo uprzejmy i przyjemny dla mnie.

Cytat:
Dziś, odpukać w niemalowane, jest dobrze - i oby tak zostało. Wczoraj miałam cichą nadzieję, ze zaraz po powrocie z pracy się tylko umyję, zjem cokolwiek i od razu położę (BTW - nachylanie się nad wanną z takim bólem głowy jest ciekawym doświadczeniem) ale gdzie tam - zadzwonił kolega oznajmiając z rozpaczą w głosie, ze znowu nie ma gdzie spać, i co zrobiłam? Przygarnęłam.

Swoją drogą, możecie mi to jakoś wyjaśnić: para mieszka ze sobą, są w tzw. związku, a w momencie kiedy do niej przyjeżdża ktoś z rodziny, on ma się zmyć... i nie jest to kwestia ukrywania ich "bycia ze sobą" przed rodziną, prędzej już warunków lokalowych - ale mimo wszystko, dla mnie to niepojęte
Dziwne, rzeczywiście.
Co to niby znaczy, że ma się zmyć? Tak się umówili oboje, bo on może spać u przyjaciółki, czy nikt go o zgodę nie pyta i jego dziewczyna wraz z rodziną mają w nosie fakt, że być może spędzi noc na dworcu?

Cytat:
Sabbath - mam pytanie o Aqua-Femin. Wyczytałam już, że najlepiej brać go okresowo, max. przez 3 tygodnie. Czy on nie odwadnia jakoś drastycznie? Nie wysusza itd.? Bo nie wiem jakiego efektu się spodziewać do końca, a nie chciałabym, żeby mnie zassało

Mnie nie zasysa. Po prostu nie zapucham.
Z resztą w razie czego możesz brać po pół tabletki, albo co drugi dzień.

Cytat:
Heh, żyję
Wczoraj mi mąż ukochany zafundował domowe leczenie, to jest: grzańca piwnego z miodem i przyprawami, grzanki z czosnkiem, nacieranie maścią rozgrzewającą, a na koniec jeszcze napar z lipy z miodem. Ubrałam się jak na biegun i pod dwie kołdry. No i dziś czuję się dużo lepiej
Nie poszłam do pracy, tylko do lekarza, jak się wygrzeję w domku przez te parę dni to na pewno szybko mi minie.
Tak to i ja chcę chorować!

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość

psikałam się nimi rano a teraz miałam sobie robić maseczke, ja patrze w lusterko a mam całą szyje w krostkach. swędział mnie ale myslałam,ze to od golfa bo ja nie przepadam za golfami . jestem zła
Agoo, może to nie to?
Daj sobie odpocząc od CdG2.
A w razie czego - psikaj w inne miejsca. I nie dwa razy pod rząd w to samo. Ja tak robię przy zaczerwienieniach... Krostek nie miałam jeszcze po perfumach. Miałam po srebrnym łańcuszku (pięknym, grubym, niezwykłym, który dostałam od Królewny bez okazji).

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Ja mam dobre wieści - odchodzę z pracy. Rozmowa z szefem w zeszła sobote była taka, że chcę odejść za 2 tygodnie. Szef na to, że, a może do końca października, może coś tam, pomyślimy. Ja w międzyczasie zerknęłam na swoja umowę. Jest to poprawiona umowa, bo na pierwszej na czas nieokreślony była wpisana zła kwota. Szef odwiózł ją do księgowej i przywiózł poprawioną, zerknęłam, kwota się zgadzała, więc podpisałam. Dzisiaj patrzę, a tu... umowa na czas określony, do 30 września... Bo chyba to mało prawdopodobne, aby księgowa mając polecenie zmiany kwoty, sama z siebie zmieniła też umowę na czas nieokreślony na umowę na czas określony...? No to jeszcze ten tydzień i przyszly, a potem - nowa praca!!!
Aggie, niezły kawałek prosięcia musi być z tego Twojego szefa.
Przecież zmieniając treść umowy ewidentnie Cię oszukał.

Dobrze, że okazało się, że zaszkodził sam sobie. I dobrze mu tak!

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-09-25 o 17:46
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:15   #3997
taiwa
Zadomowienie

Cytat:

(a fryzurka - a w każdym razie grzywka - to efekt moich własnoręcznych zabiegów z użyciem nożyczek do paznokci )
Margot o wiek Cie pytać nie będe, ale w avatarku wyglądasz na urocze 18-letnie dziewcze
Btw grzywka super, sama ostatnio myśle nad zrobieniem sobie podobnej, bo włosy mam już ciut dłuższe niż w avatarze i mam wrażenie, że mi jakoś niefajnie twarz obecna fryzura wydłuża Tylko nie jestem taka odważna jak Ty- sama ciachnąć się boje, a do fryzjera mi nie po drodze

Cytat:
Heh, żyję
Wczoraj mi mąż ukochany zafundował domowe leczenie, to jest: grzańca piwnego z miodem i przyprawami, grzanki z czosnkiem, nacieranie maścią rozgrzewającą, a na koniec jeszcze napar z lipy z miodem. Ubrałam się jak na biegun i pod dwie kołdry. No i dziś czuję się dużo lepiej
Nie poszłam do pracy, tylko do lekarza, jak się wygrzeję w domku przez te parę dni to na pewno szybko mi minie.
Ale masz dobrego małża Może zacznij go wypożyczać innym biednym wizażankom, których mężczyźni nie umieją grzańca robić i same się muszą w dokładnie taki sposób z przeziębień kurować?
Nie to żebym tylko o sobie mówiła to propozycja dla dobra ogólnego, biorąc pod uwage sezon przeziębień
A tak poważnie to kuruj się i odpoczywaj, korzystając z dobrodziejstw zwolnienia lekarskiego

Ja dziś jestem padnięta fizycznie, wyprana intelektualnie, a to jeszcze nie koniec pracy Niech mnie ktoś humanitarnie odstrzeli
Stary 2008-09-25, 17:20   #3998
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:

To ja na następne strzyżenie jadę do Ciebie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Ooo mówisz że przytyłaś... no powoli zaczną się zjazdy mojego tża to może w końcu Cie zobaczę

A co do włosów, myslę ze nieźle byś wyglądała, miałam bardzo niewysoką koleżanką, która miała włosy do pasa, obcięła i jakby "urosła".

Jaki masz obecnie kolorek włosów? Ja myślę nad powrotem do blondu
Ja mam teraz mój naturalny Fryzjerka trzy farby musiała wymieszać (miedziany blond, jasny brąz jakiś tam i średni brąz). Zdjęcia będą jak w końcu na jakimś możliwie wyjdę. Niestety - jestem strasznie niefotogeniczna

A poza zmiana koloru ścięłam już włosy i tak z piętnaście centymetrów (ale nadal są długie )

Cytat:
Ja mam dobre wieści
No i super Wracasz do poprzedniej szefowej?

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:30   #3999
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja mam teraz mój naturalny Fryzjerka trzy farby musiała wymieszać (miedziany blond, jasny brąz jakiś tam i średni brąz). Zdjęcia będą jak w końcu na jakimś możliwie wyjdę. Niestety - jestem strasznie niefotogeniczna

A poza zmiana koloru ścięłam już włosy i tak z piętnaście centymetrów (ale nadal są długie )
No wiesz długie to Ty masz więc nic dziwnego...ja może wkleję jakąś fotę co mam obecnie na głowie, końcówki tragedia...ale jeszcze trochę i podetnę.

Ty nie fotogeniczna...ale głupoty pleciesz...kłamstwo w żywe oczy

Jestem ciekawa jak byś wyglądała w blondzie???

Aggie świetna wiadomość
Stary 2008-09-25, 17:32   #4000
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
No proszę, proszę, ledwo gorączka spadła już jej figle w głowie
oznaka że wraca do zdrowia Aguś, dobrze że już się lepiej czujesz

Cytat:
Napisane przez taiwa Pokaż wiadomość
Margot o wiek Cie pytać nie będe, ale w avatarku wyglądasz na urocze 18-letnie dziewcze
to samo miałam napisać śliczne urocze dziewczę
Margot, nie obrazisz się jeśli zapytam ile masz lat?

Cytat:
Może zacznij go wypożyczać innym biednym wizażankom, których mężczyźni nie umieją grzańca robić i same się muszą w dokładnie taki sposób z przeziębień kurować?
Nie to żebym tylko o sobie mówiła to propozycja dla dobra ogólnego, biorąc pod uwage sezon przeziębień
popieram

Taiwo, odpocznij sobie chwilkę, zrób herbatkę i może trochę się nastrój polepszy?

Aggie, świetnie że udało Ci się wyrwać od szefa wariata

Truskawko, proszę się nie wymawiać niefotogenicznością tylko nam tu fotkę pokazywać Też jestem ciekawa fryzury.
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:39   #4001
gryx82
BAN stały

Cytat:
Narobiłam biednemu Gryksiowi smaka
No trudno

Poza tym praktycznie w ogóle nie oglądam tv, więc i tak nie wiadomo, co by z tego wyszło

Cytat:
Bo nie wiem jakiego efektu się spodziewać do końca, a nie chciałabym, żeby mnie zassało
A to mogłoby dać ciekawy efekt... coś a'la lifting?

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Madzik, czy imię kota pochodzi od perfum AA Pamplelune? bo od razu mi się skojarzyło
Mnie też

Cytat:
Ja mam dobre wieści...
Aggie, nareszcie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Tym rozsądniejsza, że po wypiciu kawy i zjedzeniu śniadania walnęłam się jeszcze na trzy.
No to już jest przegięcie
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:44   #4002
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Gryxiu, Moniko - parę postów wstecz napisałam, czemu Pampeluna

Dzika Truskawko - ty niefotogieniczna? Normalnie kłamiesz tu nam w żywe oczy

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-25, 17:44   #4003
taiwa
Zadomowienie

Cytat:
Taiwo, odpocznij sobie chwilkę, zrób herbatkę i może trochę się nastrój polepszy?
Moniu kochana, dziękuje za troskę Nastrój to ja mam w sumie dobry, tylko piekielnie zmęczona jestem, czwartek to dzień, w którym mam strasznie dużo zajęć. Teraz właśnie pół godzinki przerwy i działam dalej.
Stary 2008-09-25, 17:50   #4004
Zuziunia
BAN stały

Truskawo to moje włosy wołające o pomstę do nieba widac od której partii są zniszczone. Sorka za nieład, ale same sie tak wykręcają
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1070417.JPG (110,0 KB, 41 załadowań)
Stary 2008-09-25, 18:17   #4005
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
doczytałam i przyjęłam do wiadomości

Cytat:
Moniu kochana, dziękuje za troskę Nastrój to ja mam w sumie dobry, tylko piekielnie zmęczona jestem, czwartek to dzień, w którym mam strasznie dużo zajęć. Teraz właśnie pół godzinki przerwy i działam dalej.
a to dobrze oby nawał roboty szybko minął

Cytat:
Truskawo to moje włosy wołające o pomstę do nieba widac od której partii są zniszczone. Sorka za nieład, ale same sie tak wykręcają
oj, chciałabym mieć tak długie i tak zniszczone włosy
Zuziu, ślicznie Ci w tym kolorze (widziałam ) i nie zmieniaj na blond
Stary 2008-09-25, 18:22   #4006
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
doczytałam i przyjęłam do wiadomości

a to dobrze oby nawał roboty szybko minął

oj, chciałabym mieć tak długie i tak zniszczone włosy
Zuziu, ślicznie Ci w tym kolorze (widziałam ) i nie zmieniaj na blond
Ja hoduje, bo 2 lata temu obcięłam...znaczy fryzjerka mi źle obcięła i 3 jeszcze potem poprawiały to miałam takie krótkie że nie dało sie ich związać.

Mówisz że lepiej w tym kolorze ?
Stary 2008-09-25, 18:37   #4007
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Ja hoduje, bo 2 lata temu obcięłam...znaczy fryzjerka mi źle obcięła i 3 jeszcze potem poprawiały to miałam takie krótkie że nie dało sie ich związać.

Mówisz że lepiej w tym kolorze ?
jak dla mnie super wyglądasz w tym kolorze, z charakterem
Stary 2008-09-25, 18:49   #4008
gryx82
BAN stały

Cytat:
Wiem, wiem

Ale czy to aby nie w tych perfumach Guerlain'a czuć "kota"?

---

Nudzę się. Chętnie bym coś zbroił
Stary 2008-09-25, 18:54   #4009
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Nudzisz się hehe to powiedz mi jak facet w którym kolorze włosów mi ładniej, jak nie pamiętasz to są na nk

Dzieki Moniu za opinię
Stary 2008-09-25, 19:00   #4010
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Wiem, wiem

Ale czy to aby nie w tych perfumach Guerlain'a czuć "kota"?
Tak, w tych

Cytat:
Jak ja lubię takich łobuziaków

Frank Zappa

Stary 2008-09-25, 19:04   #4011
Margot45
niecnotliwa dziewica

GG do Margot45

Cytat:
Margot - śliczny avatar, bardzo ładna jesteś i fryzurka udana
Agnysko, dziekuję a Tobie dużo zdrówka życzę, odpoczywaj i korzystaj ze słodkiego lenistwa

Cytat:
Ale laska z Ciebie
"laska" spłonęla rumieńcem

Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
Agaa, moze to jednak od golfa? Od czegokolwiek by nie było, mam nadzieję, ze wysypka szybko zniknie, wypij jakiś wapno albo łyknij cos przeciwuczuleniowego, o ile masz.

Cytat:
Ja mam dobre wieści
Wieści super! a szef sobie sam nagrabił, z korzyscią dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Dziwne, rzeczywiście.
Co to niby znaczy, że ma się zmyć? Tak się umówili oboje, bo on może spać u przyjaciółki, czy nikt go o zgodę nie pyta i jego dziewczyna wraz z rodziną mają w nosie fakt, że być może spędzi noc na dworcu?
Niestety, opcja nr 2 Prawdę mówiąc, gdyby nie ja, to on by w takich sytuacjach sypiał w samochodzie...

Cytat:
Btw grzywka super, sama ostatnio myśle nad zrobieniem sobie podobnej, bo włosy mam już ciut dłuższe niż w avatarze i mam wrażenie, że mi jakoś niefajnie twarz obecna fryzura wydłuża Tylko nie jestem taka odważna jak Ty- sama ciachnąć się boje, a do fryzjera mi nie po drodze
Taaa, 18-letnie, kiedy to było?

A ja nie wiem, czy Tobie cokolwiek wydłuża, ale fryzurę w avku masz świetną, i widać, ze masz gęste, zdrowe włosy - czego Ci troszkę zazdraszczam, bo moje ostatnio wypadaja na potęgę...

Cytat:
To ja na następne strzyżenie jadę do Ciebie
Postrzyżyn nie obiecuję, ale do przyjazdu namawiam i serdecznie zapraszam

Cytat:
to samo miałam napisać śliczne urocze dziewczę
Margot, nie obrazisz się jeśli zapytam ile masz lat?
Moniu, przecież tu sami swoi, to co się mam obrażać - 32

Cytat:
Zuziuniu, masz bardzo ładne włosy i ta długość kiedy ja się takich (i czy w ogóle?) dochowam?
Stary 2008-09-25, 19:06   #4012
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Czyżby zwiał

Hehe jednej z wizażanek wysłałam innocenta i chodzi teraz z ręką przy nosie...okrutna jestem
Stary 2008-09-25, 19:27   #4013
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nudzisz się hehe to powiedz mi jak facet w którym kolorze włosów mi ładniej, jak nie pamiętasz to są na nk
Nie znam się na kolorach, ale blond jest fajny

Cytat:

Cytat:
Czyżby zwiał
Ech... kobiety mnie osaczyły
Stary 2008-09-25, 19:32   #4014
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Czyżby zwiał

Nie sądziłam, że Gryksiu taaaaki nieśmiały jest

Frank Zappa

Stary 2008-09-25, 19:35   #4015
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Oj
Stary 2008-09-25, 19:36   #4016
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Moniu, przecież tu sami swoi, to co się mam obrażać - 32
dałabym Tobie przynajmniej dychę mniej

Cytat:
Nie znam się na kolorach, ale blond jest fajny
faceci

ale mi się nie chce iść jutro do pracy dobrze chociaż, że idę dwie godziny później to się wyśpię
Stary 2008-09-25, 19:40   #4017
ivanna
Zakorzenienie

Zdałam na 2 rok Prawa egzamin z prawa rzymskiego zaliczony na 3 (słabo ale zaliczony)
Stary 2008-09-25, 19:42   #4018
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:

No bez przesady

Frank Zappa

Stary 2008-09-25, 19:44   #4019
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Zdałam na 2 rok Prawa egzamin z prawa rzymskiego zaliczony na 3 (słabo ale zaliczony)
gratulacje!!!!
Stary 2008-09-25, 19:44   #4020
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
gratulacje i trzeba się było tak stresować?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości