![]() |
#2821 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Żonki!!
Annabel widze Cię
![]()
#2822 |
Zakorzenienie
|
Kazimierz i Nałęczów TAK ale nie w weekend, pzerażają mnie tłumy ludzi nie tylko z Lublina ale coraz więcej z W-wy. Całkiem inaczej jest na tygodniu, tylko rzadko mozna sobie pozwolić na taki wyjazd.
Często jeżdzimy też nad Zalew Zemborzycki - to moje okolice z dzieciństwa i mam do nich sentyment ![]() Mogę jeszcze olecic Roztocze - Krasnobród, Zwierzyniec, Susiec. Jesienią jest tam przepieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ostrowczanka prawdziwe dzieło sztuki ten album ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My kiedyś bardzo często jak jeździliśmy do Kazimierza to wyprawialiśmy się gdzieś w jakieś pole, wąwóz albo inne rozdroże.
![]() |
#2825 | ||||
Zadomowienie
|
Witam!
Oj chyba bacik podziałał na Yoolię, bo zaczyna się rozpisywać. ![]() A tak na poważnie to fajnie Yoolia, że tu zaglądasz, bo miło wiedzieć co się z Tobą dzieje i jak Gosia rośnie. Cytat:
Cytat:
![]() Ja też zwlekłam , żeby powiedzieć szefowi i powiedziałam w 4 miesiącu a to dlatego, bo brzuszek mi się zaokrąglił i wolałam , zeby dowiedział się ode mnie a nie z plotek. Cytat:
![]() Cytat:
A nad Zalew często jeżdżę z racji tej , że teraz mam blisko a z drugiej strony okolice z dzieciństwa mojego małża. To może Yoolia się znacie? A na jakiej ulicy mieszkałaś? Roztocze owszem, polecam. Tola fajnie było Cię gościć, musimy się częściej umawiać na ploty. ![]() A słoneczko coś wcięło? Zapowiadali 18 stopni?
![]() |
#2826 |
Zakorzenienie
|
Mi też bylo bardzo miło.
![]() Dziewczyny! Przypominam o piątkowym spotkaniu!
#2827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przypomniało mi sie, że jeszcze mozna do Janowca sie wybrać, nawet promem z Kazimierza - fajna sprawa ![]() Cytat:
ale zauważ, że na mikołajkowych nic nie napisałam ![]() [quote=bandola18;9166431]Kurcze, o 1 w nocy, to dopiero miałaś sajgon. Ja po całym dniu marzę tylko aby szybko zasnął aby wreszcie zająć się czymś odkładanym, albo po prostu odpocząć.[/qupte] całe szczęście było to bardzo krótko na samym początku. siedziałam i ogladałam TV (dobrze że mamy pełny pakiet kablówki) całkiem ciekawe programy lecą wieczokiem, byłam wtedy na macierzyńskim więc zawsze mogłam się w dzień zdrzemnąć jak Gosia usnęła. Cytat:
no wlaśnie? wczoraj było slicznie, odbębniłysmy z Gosia w południe dłuuuugi spacerek. popołudniu drugi, poszlismy do parku saskiego miał grać Dżem ale nie doczekaliśmy, bo gosię ząbki atakowały i musieliśmy wracać do domu ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja bardzo lubię spacerki nad Zalewem, dlatego też zdecydowaliśmy się na mieszkanie niedaleko. Kazimierz i Nałeczów zbyt zatłoczone ale okoliczne wąwozy już nie, więc można sobie połazić w spokoju ![]() Czeka mnie ciężki tydzień w pracy- składam wymówienie, juz mam serdecznie dosyć atmosfery terroru i poniżania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A to nie z tej strony, bo mąż z Romera
![]() |
#2830 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam dopisać, że nie kojarzę po nazwisku twojego męża
SELKA - gratuluję decyzji ![]() trzymam kciuki żebyś szybko znalazła coś fajnego ![]() powodzenia Bandola, Sonia i przyszłe mamusie - w Biedronce są fajne zimowe kurteczki dla dzieci po 19,99zł. Kupiłam Gosi -oczywiście największy rozmiar ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2831 |
Zadomowienie
|
Tola a ja znalazłam tego sprzedawcę koszulek do karmienia i staników jak chcesz skorzystać
http://www.allegro.pl/show_user_auct...hp?uid=3909772
![]() |
#2832 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2833 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Selka! Trzymam kciuki, żebyś szybko znalazla coś fajowego.
![]() |
#2834 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A jak tam słonce w Lublinie? Pokazało się w końcu? U mnie świeci, ale powietrze jest dosyć chłodne.
![]() |
#2835 |
Wtajemniczenie
|
slońce bylo 3 dni, ale jjutro podobno zno ma lać
![]() Ja chyba skorzystam z tego co jest i pojde na jakiś spacerek (do Plazy???) , malż w pracy ja sama bidna siedzę w domu. A potem jak wróci będzie zimno i ciemno ![]() A Dżem slyszalm przez pół nocy, teraz koncerty przychodza do mnie.... |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Umieram z przejedzenia! Byłam na obiedzie u dziadków... Nic dodać, nic ująć. Nie jestem w stanie się ruszać...
#2837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Małż właśnie się pakuje i za godzinkę jedzie już ![]() A wieczorkiem sama zasiądę do obejrzenia dvd z naszego wesele, które dziś odebraliśmy ![]()
![]() |
#2838 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
ja też przejedzona - znow obiadek u rodziców pana S. i tak w skrocie co pamietam ostrowczanka albumik superowy!może przy obecnym boomie ślubnym zrob na to interes? Selka trzymam kciuki za znalezienie szybko pracy Tola mnie raczej nie bedzie na spotkaniu Miss jak zakupy?dywanik zakupiony? u mnie złe wiesci - dziadek miał dzis kolejna operacje ![]() ![]() a co do pogody to mam nadzieje ze utrzyma sie czas ... buziaki
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Kurde Jodie to niefajnie z tym dziadkiem...
![]() A czemu Cię nie będzie na spotkaniu?
![]() |
#2840 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie wróciłam z pleneru -zrobiliśmy mnóstwo różnych zdjęć
![]() ![]() Dziękuję za komplementy a propos księgi - państwu młodym się podobało ![]() Yoolia - mój mąż mieszkał na Pszczelej na Zemborzycach - może się znacie?
![]() |
#2841 |
Zakorzenienie
|
Tola sama nie dojadę - nie dam rady zmieniac sama biegów
![]()
![]() |
#2842 |
Zakorzenienie
|
Tak kupiliśmy wczoraj trzy sztuki różnej wielkości, ale wzór ten sam => http://chodniki.com/dywancozzy200x28...39324580c390ec
![]() Także już przyjemniej się zrobiło w pokoju ![]() jodie szkoda, że Cię nie będzie ![]() Dziewczyny to o której w końcu spotkanie w piątek ?
#2843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do spotkania, to wypowiedzcie się dziewczyny, o której Wam pasuje, bo ja to się dostosuję.
![]() |
#2844 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki help
![]() Znacie się na prawie? A konkretnie umowach zlecenia? Jak już wcześniej pisałam, mam zamiar na początku tygodnia złożyć wypowiedzenie. Szperam w necie i wychodzi,że muszę mieć ważny powód aby rozwiązać umowę. Co w takim razie jest tym ważnym powodem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2845 |
Zakorzenienie
|
No coś Ty! Pierwsze słyszę, że trzeba mieć ważny powód rozwiązując umowę zlecenie. A czy na tej Twojej umowie jest taki zapis? Oczywiście ja się nie znam, ale wydaje mi się to mało prawdopodobne. Nikt Cię przecież siłą zatrzymać nie może. No tak mi się przynajmniej wydaje...
#2846 | |
Zakorzenienie
|
powinny być w każdej
http://www.biedronka.pl/str/2/i/6.php Cytat:
aż musiałam zobaczyć na mapie gdzie jest pszczela ![]() nie mieszkam tam od ok 20 lat i mało ludzi kojarzę, chyba, że z mojej klasy, bo chodziłam tam pzez 2 lata do podstawówki, jestem 79 rocznik. Selka od zawsze i się wydawało, że wypowiada sie umowę o pracę. Umowa zlecenie to umowa cywilno-prawna i jej takie wypowiedzenia nie dotyczą, nie wykonujesz zlecenia-nie wystawiasz rachunku-nie dostajesz kasy i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
No, niestety trzeba mieć ważny powód
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 |
Zakorzenienie
|
Gdzieś Ty to znalazła? Przeczytaj dokładnie swoją umowę. Naprawdę wierzyć mi się nie chce.
#2849 |
Zakorzenienie
|
W umowie tego nie ma, jest w kodeksie cywilnym
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 | |
Zadomowienie
|
Ostrowczanka, księga gości piękna, zdolniacha z Ciebie
![]() My się właśnie wprowadzamy w okolice Romera ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.