Panny Młode 2009 cz. V - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-29, 17:07   #3451
kliwia
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

zabciaa napisz do niego, że skoro to urlop to dopiero za rok, więc może poprestawiać. A jeśli dostał zaliczkę nieupewniając się o jaką datę to jego problem.
Jeśli nic z tym niezrobi, to niestety niech oddaje zaliczkę i kogoś poleci z wolnym terminem - bo tak się ludzi nie zostawia.

zabcia z jakich okolic jesteś to może coś jeszcze znajdziemy?
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:09   #3452
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
zabciaa napisz do niego, że skoro to urlop to dopiero za rok, więc może poprestawiać. A jeśli dostał zaliczkę nieupewniając się o jaką datę to jego problem.
Jeśli nic z tym niezrobi, to niestety niech oddaje zaliczkę i kogoś poleci z wolnym terminem - bo tak się ludzi nie zostawia.

a ja bym z tym kolesiem już nie chciała mieć doczynienia... skoro raz wywinął numer to niewiadomo czy np nie zapomni na ślub przyjechac "bo nie zapisał sobie"
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:11   #3453
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
o matko! świnia jednym słowem!! kurcze ale moze lepiej ze teraz tak wyszło- skoro koleś niesłowny to jeszcze by Wam coś przed samym ślubem wywinął i by było..a tak jeszcze znajdziecie koggoś innego... Tylko żeby wam zaliczkę oddał...
no wlasnie czy tylko odda

Cytat:

no wlasnie tez tak mysle ze to jego problem
skoro ma zamieszanie w kalendarzu i nie potrafi sobie zapic daty jak dostaje kase to chyba cos z nim nie tak

a ja z Tarnowa jestem
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:16   #3454
kliwia
Zakorzenienie

http://www.wesele.tarnow.art.pl/kontaktw.htm
http://www.fotograf-tarnow.go.pl/index2.php
http://www.we-dwoje.pl/fotografia;ta...rmy_km,95.html
Ci maja fajne
http://www.fusstudio.pl/galeria-zdje...jęcia%20ślubne
Stary 2008-09-29, 17:26   #3455
zaaaabcia
Zakorzenienie

dziekuje slicznie za linki
zaraz bede ogladac i pisac do nich czy termin maja jeszcze wolny

a to "moj" felerny fotograf --> http://www.jasnezetak.pl/
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:30   #3456
kliwia
Zakorzenienie

naprawdę = jasnezetak odwalił taką chałę? omajagad, a myslalam ze to profesjonalisci!
Stary 2008-09-29, 17:34   #3457
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

jak tam czytam...to aż się boję żeby nam ktoś żadnego numeru nie wywinął- kamera, fotograf, zespoł czy jesczze ktoś inny..... echhh
Stary 2008-09-29, 17:37   #3458
Abigail1986
Raczkowanie

No to i ja się pochwalę swoim szczęściem. Wychodzę za mąż 8.08.2009. Na razie mamy załatwioną tylko salę. Pisaliśmy meile do DJ'ów, ale nie odpisali nam, więc trzeba szukać dalej. Koleżanki dziwią się, że na rok przed ślubem nie mam wybranej sukni, a najlepiej żeby już wisiała w szafie i czekała. To, co mnie najbardziej przeraza w przygotowaniach do ślubu to ceny sukni ślubnych. Jestem strasznie oszczędna i chyba nie kupię sobie takie prawdziwej w salonie. Na razie przeglądam All i patrzę na suknie wystawiane na sprzedaż w moim mieście, ale takie, żebym mogła pojechać i przymierzyć. Są o wiele wiele tańsze. Co sądzicie o sukniach używanych (tylko raz oczywiście).
Abigail1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:40   #3459
kliwia
Zakorzenienie

Abigail jesli uzywana i w dobrym stanie, i do tego bylaby dobra i czulabys się w niej jak księżniczka to po co przepłacać?
A fotografa macie?
Stary 2008-09-29, 17:42   #3460
Abigail1986
Raczkowanie

Cytat:
A fotografa macie?
jeśli to pytanie do mnie to odpowiadam. Nie mamy nic poza salą. Oczywiście w to wchodzi jedzonko, obsługa sali i dekoracje. Fotografa będziemy szukać później, bo chcemy go i tak tylko na plener następnego dnia po ślubie.
Stary 2008-09-29, 17:50   #3461
kliwia
Zakorzenienie

No to ja radzę już teraz, bo plenery ślubne zazwyczaj są w poniedziałek, więc lepiej już teraz poszukać i mieć z głowy.
Stary 2008-09-29, 17:55   #3462
Abigail1986
Raczkowanie

Cytat:
No to ja radzę już teraz, bo plenery ślubne zazwyczaj są w poniedziałek, więc lepiej już teraz poszukać i mieć z głowy.
My w ogóle wszystko odkładamy na później. Gdyby mój TŻ bardziej się zaangażował to może miałabym więcej pary do robienia tego wszystkiego. Bo jak na razie to on tylko zadzwonił do Urzędu Stanu Cywilnego i dowiedział się, że dopiero pół roku przed ślubem można zamówić termin ślubu. Jak teraz znajdziemy DJ'a to ja na jakiś czas będę już spokojna. Może polecicie jakiegoś DJ' który grałby na weselu we Wrocławiu? Chcielibyśmy, żeby grał i śpiewał ale też trochę puszczał muzykę z płyt.
Stary 2008-09-29, 18:00   #3463
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
kurde jaka ja wsciekla jestem ;/
na poczatku roku zalatwialam fotografa ale ze mieszkamy teraz za granica to tylko wyslalam mu zaliczke bez umowy dostalam od niego wiadomosc ze pieniadze dostal i ze jak bedziemy w PL zebysmy przyjechali to dogadamy sie co do szczegolow ...
wiec pisze do niego w sobote ze bedziemy w PL za tydzien i czy bedzie mial czas sie spotkac a ten pisze .. ale o jaki temrmin chodzi bo on nie ma nic zapisane .. wiec ja mu pisze ze 25 lipiec 09' a on no faktycznie jest zapisane ale nie dostal zaliczki a ja , jak nie ma zaliczki jak przeciez byl robiony przelew w banku i ze sam mi pisal ze kasa jest po czym dostaje emaila ze faktycznie dostal zaliczke ale nie bylo powiedziane jaka data i nie bylo umowy a on sobie nie zapisal i ze na ta sobote zaplanowal sobie urlop !!!!!!!!!!!!!! no normalnie az sie krew we mnie wzburzyla ... to jego biznes wiec powinien dbac o klientow a nie z urlopem mi wyskakiwac !!
ale najbardziej obawiam sie tego ze poprostu zapisal kogo innego na ta date i teraz ma 2 pary w tym samym dniu bo poprosilam kolezanke zeby napisala do niego czy ma wolny 25 lipiec a on ze termin jest juz niestety zajety ....
no i to ma być profesjonalista koszmar jakiś, i jak tu mieć zaufanie do ludzi

Cytat:
Napisane przez Abigail1986 Pokaż wiadomość
No to i ja się pochwalę swoim szczęściem. Wychodzę za mąż 8.08.2009. Na razie mamy załatwioną tylko salę. Pisaliśmy meile do DJ'ów, ale nie odpisali nam, więc trzeba szukać dalej. Koleżanki dziwią się, że na rok przed ślubem nie mam wybranej sukni, a najlepiej żeby już wisiała w szafie i czekała. To, co mnie najbardziej przeraza w przygotowaniach do ślubu to ceny sukni ślubnych. Jestem strasznie oszczędna i chyba nie kupię sobie takie prawdziwej w salonie. Na razie przeglądam All i patrzę na suknie wystawiane na sprzedaż w moim mieście, ale takie, żebym mogła pojechać i przymierzyć. Są o wiele wiele tańsze. Co sądzicie o sukniach używanych (tylko raz oczywiście).
witaj ja również ślubuję 08.08 koleżanki chyba przesadzają, z suknią aż tak się spieszyć nie trzeba Osobiście nie mam nic przeciwko sukienkom już po pierwszym ślubie Jeśli są w świetnym stanie to dlaczego nie
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 18:18   #3464
Abigail1986
Raczkowanie

Baja, czy liczba przy Twoim nicku oznacza rok urodzenia? To by oznaczało, że jesteśmy w tym samym wieku i w takim samym wieku będziemy wychodziły za mąż? Czy jeśli faktycznie tak jest to nie czujesz sie za młoda? Bo ja ostatnio mam coraz więcej wątpliwości czy ślub w wieku 23 lat to nie za wcześnie i nie taka zwykła fanaberia małolatów (mój TŻ jest ode mnie starszy raptem 1,5 roku)

I mam do Ciebie drugie pytanie. Mamy ślub tego samego dnia, a ja mam tylko salę. Ty masz w suwaczku nawet liczbę godzin jaka została do ślubu? Czy już to załatwiałaś tak dokładnie?
Stary 2008-09-29, 18:49   #3465
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Baja, czy liczba przy Twoim nicku oznacza rok urodzenia? To by oznaczało, że jesteśmy w tym samym wieku i w takim samym wieku będziemy wychodziły za mąż? Czy jeśli faktycznie tak jest to nie czujesz sie za młoda? Bo ja ostatnio mam coraz więcej wątpliwości czy ślub w wieku 23 lat to nie za wcześnie i nie taka zwykła fanaberia małolatów (mój TŻ jest ode mnie starszy raptem 1,5 roku)

I mam do Ciebie drugie pytanie. Mamy ślub tego samego dnia, a ja mam tylko salę. Ty masz w suwaczku nawet liczbę godzin jaka została do ślubu? Czy już to załatwiałaś tak dokładnie?
witam nowe PM coraz wiecej nas a co pytania powyzej-duza czesc PM 2009 zalatwila juz wiekszosc waznych rzeczy-sale,kosciol,zespol,fotog rafa i kamerzyste, nawet nauki czy suknie (tak jak ja) lepiej szybciej pozalatwiac to bo potem bedzie trudno zalatwic cos porzadnego

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 18:58   #3466
Abigail1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
witam nowe PM coraz wiecej nas a co pytania powyzej-duza czesc PM 2009 zalatwila juz wiekszosc waznych rzeczy-sale,kosciol,zespol,fotog rafa i kamerzyste, nawet nauki czy suknie (tak jak ja) lepiej szybciej pozalatwiac to bo potem bedzie trudno zalatwic cos porzadnego

Dziewczyny, ale mnie stresujecie... Muszę zmobilizować tego mojego TŻ'a, bo jak tak dalej pójdzie to jeszcze do żadnego ślubu nie dojdzie ... bo nie zdążymy. To od października biorę się ostro do roboty.
Stary 2008-09-29, 19:01   #3467
kliwia
Zakorzenienie

Abigail napisałas że do USC Tż dzwonił, czyli cywilny bieżecie?
My tu w większości konkordatowy, czyli generalnie teraz mamy pozałatwiane godziny ślubu w Kościele. Do USC idziemy tylko po papiery na jakieś 3 miesiące przed ślubem. stąd ta godzina zapewne
I nie od października a od jutra sie zabierz

Ja będe mieć ślub jak będe mieć 24 lata. Ale gdybym w tym roku wychodziła za mąż, to nie uważałabym tego za fanaberię małolaty A mój Tż już ma 29

W ogóle ale mam dziś dzień!!!!!!!
W zeszłym tygodniu umówiłam sie na dziś do fryzjera, na 17.
Idę, wchodzę a tam pani od paznokci (zakład 2w1) mnie informuje, że Pani fryzjerka bardzo przeprasza, ale nie miała mojego numeru i nie mogła zadzwonić odwołać spotkania. Dziecko jej zahcorowało. Luzzz. umówiłam się na jutro.

Ide do ortodonty na 19! (piczka jedna mogła podzwonić do pacjentów).
A tam kartka na dzrwiach, z powodu choroby 29.09 gabinet nieczynny! Osoby umówione na ten dzień proszone sa o przyjście w czwartek w godzinach podanych.

No szlag mnie trafił!

Latam tylko w tą i we wtą
Stary 2008-09-29, 19:05   #3468
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

myślę, że wiek hmm "matrykalny" nie ma tutaj za wiele do rzeczy- ważniejsza jest dojrzałość psychiczna i miłość Wiele osób, mimo, ze mają juz koło 30 mają nadal rozumki dziecięce a niejeden 18-latek jest bardziej od nich dojrzały JEśli ktoś się kocha to nie uważam, ze 23 lata to za wcześnie....
a propos wieku to ja mam teraz 24 a mój Misiu 28 więc jak będziemy brać slub to ja 25 a TŻ 29
Stary 2008-09-29, 19:13   #3469
Abigail1986
Raczkowanie

Cytat:
Abigail napisałas że do USC Tż dzwonił, czyli cywilny bieżecie?
My tu w większości konkordatowy, czyli generalnie teraz mamy pozałatwiane godziny ślubu w Kościele. Do USC idziemy tylko po papiery na jakieś 3 miesiące przed ślubem. stąd ta godzina zapewne
I nie od października a od jutra sie zabierz

Bierzemy cywilny i (chyba kościelny), ale osobne. Co do kościelnego to zależy to od TŻ'a, bo to on chce, ale się waha od pół roku już. Jeśli mu zależy to powinien już coś w tym kierunku załatwić. Jego siostra załatwiła wszystko w 3 miesiące i on uważa, ze my tez tak możemy...
Stary 2008-09-29, 19:16   #3470
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

tak to rok urodzenia jesteśmy więc rówieśniczkami
co do pytania czy młodo się czuję na ślub, odpowiem, że absolutnie, uważam, że to dobry wiek i wcale nie za wcześnie, już od dawna planowaliśmy ślub, ale wiadomo plany, planami, ale za coś żyć trzeba dlatego decydujemy się na ślub w momencie gdy jesteśmy w stanie się utrzymać.
Co do godzin w suwaczku to nie mam pojęcia dlaczego mi je odlicza, chyba po prostu taki ten suwaczek jest dokładny. Nie mam załatwionej godziny w kościele. Zapewne te godzinki odmierzają czas do dnia ślubu, a nie dokładnej godziny, w której będę stać przed ołtarzem
Natomiast za organizację wesela zabraliśmy się na początku tego roku.
Musicie teraz zakasać rękawy żeby szybko pozałatwiać wszystko, ale dla chcącego nic trudnego, najważniejsze, że sala jest Powodzenia
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:18   #3471
alizot
Raczkowanie

Cytat:

a to "moj" felerny fotograf --> http://www.jasnezetak.pl/
O Boże, a ja się zastanawiałam nad nim, bo tylko 50 km do Tarnowa mam. Dzięki Bogu zdecydowaliśmy się na kogoś innego
alizot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:25   #3472
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ale niespodziankę wam zrobili szok koniecznie pokaż ten rysunek
witaj
pokaze jak zrzuce.. czyli wieczore

Cytat:
na poczatku roku zalatwialam fotografa ale ze mieszkamy teraz za granica to tylko wyslalam mu zaliczke bez umowy dostalam od niego wiadomosc ze pieniadze dostal i ze jak bedziemy w PL zebysmy przyjechali to dogadamy sie co do szczegolow ...
wiec pisze do niego w sobote ze bedziemy w PL za tydzien i czy bedzie mial czas sie spotkac a ten pisze .. ale o jaki temrmin chodzi bo on nie ma nic zapisane .. wiec ja mu pisze ze 25 lipiec 09' a on no faktycznie jest zapisane ale nie dostal zaliczki a ja , jak nie ma zaliczki jak przeciez byl robiony przelew w banku i ze sam mi pisal ze kasa jest po czym dostaje emaila ze faktycznie dostal zaliczke ale nie bylo powiedziane jaka data i nie bylo umowy a on sobie nie zapisal i ze na ta sobote zaplanowal sobie urlop !!!!!!!!!!!!!! no normalnie az sie krew we mnie wzburzyla ... to jego biznes wiec powinien dbac o klientow a nie z urlopem mi wyskakiwac !!
ale najbardziej obawiam sie tego ze poprostu zapisal kogo innego na ta date i teraz ma 2 pary w tym samym dniu bo poprosilam kolezanke zeby napisala do niego czy ma wolny 25 lipiec a on ze termin jest juz niestety zajety ....
pisz do niego niech zaliczke oddaje on przeciez nawalil...
Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
ja juz po imprezie urodzinowej , było super.ale zacznę od początku.
Najpierw spotkałam się z psiapsiółką na obiedzie po pracy. Oczywiście rozmowa na mój temat i TŻ również była poruszona , jak jej wszystko powiedziałam to zrobiła WIELKIE Była poprostu w szoku. Nie mogła w to uwierzyć. Nie sądziła że kiedykolwiek nędzie do tego zdolnu. Nie mogła zrozumieć co takiego mu się stało, że była taka a nie inna reakcja z jego strony. Stwierdziła że to moja decyzja co zrobić, ale jaka ona by nie była zawsze będzie ,mnie popierać. W piątek postanowiłyśmy uczcić jej urodziny i moje (ona 12 wrzesień ja 01 paźdz. ) także było super były z nami jeszcze 5 dziewczyn taka damska impra. W sobotę nic mi się nie chciało. Wyszykowałam się i razem z siostrą pojechałyśmy na miejsce, czekać na gości. Oczywiście przyszli wszyscy z czego bardzo się cieszyła. Super zabawa, tańce i świetne zdjęcia. Przyszedł nawet TŻ brat rodzony z żoną. Oczywiście niky nie pytał gdzie jest TŻ oczywiście po za jego bratem, któremu powiedziałam tylko że jesteśmy pokłóceni. Dalej już nie dopytywał. Oczywiście nie było go i powiem wam że chyba jakby się pojawił to zepsuł by mi ten dzień. W niedziele odpoczywał, wiem też że jego brat mówił o tych urodzinach, bo dzwoniła jego mama do mnie i powiedziała, tylko że M siedział w domu cały weekend i był strasznie zmartwiony z nikim nie chciał gadać
Oczywiście dziewczynki nie złożył mi życzeń . W sumie urodziny mam w środę, zobaczymy. Chociaż powinien zachwać się jak facet i przynajmiej zadzwonić czy co nawet ze względu na stare dobre czasy.

On ma dzisiaj imieniny i powiem wam że ja w przeciwięństwie do niego to jestem dobrze wychowana i chciałam mu złożyć życzenia, ale jakoś nie mogę tak samo jutro w końcu jest dzień chłopaka, ale nie wiem czy go nie potraktować tak jak on mnie.

Miałam mały dylemacik dzisiaj, naprawdę zaczeły przypominać mi się wszystkie te wspaniałe chwile z nim i mam jakieś wątpliwości. ja wiem że nie powinnam o tym myśleć ale.... to jest silniejsze ode mnie. chyba zaczełam tęsknić. Ale postanowiłam trzymać się może dam radę. Nie wiem czy miłość wszystko wybacza, ciekawa jestem czy jestem wstanie bez niego żyć. Z jednej strony go nienawidzę a z drugiej ... chyba ......

Póki co trzymam się swojej decyzji
niepisz... olej calkowicie...
Stary 2008-09-29, 19:26   #3473
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc. Ja dzisiaj wpadłam na chwile do salonu z sukniami ślbnymi ceny 1400-1600 te sukienki, które były w miare, ale nic szczegolnego mnie sie nie spodobło, natomiast znalazłam świetny smoking dla TZ. Muszę go kiedyś wyciągnąć zeby przymierzyl

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:10   #3474
jupik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny widziałście nową kolekcję la sposa09 ktoś wie kiedy tam są wyprzedaze ?
http://www.coline.pl/suknie-slubne/l...sa-faisan.html
WOW, niektóre sukienki są prześliczne!

Cytat:
jupik gratulacje dla Tż chociaz jedno z dwojga
I jaki prezent pocieszenia fju fju

Ciekawe czy mój tz się dostanie za rok
Dzięki ,jestem z niego strasznie dumna, przy tak niewielkiej zdawalności jemu sie udało to jest coś, możecie mi wierzyć a Twój TŻ będzie zdawał na nowych zasadach, ktore jak na razie nasz boski minister podaje co tydzień w innej wersji. Możliwe że ja tez pójdę za rok na ten egzamin więc może się spotkamy

Cytat:
jupik :
Do egzaminów na powyższe aplikacje przystąpiło łącznie 13 132 osoby, w tym:
- na aplikację adwokacką 3 542 osoby,
- na aplikację radcowską 8 060 osób,
- na aplikację notarialną 1 190 osób,
- na aplikację komorniczą 59 osób,
- na aplikację referendarską 272 osoby.

Pozytywny wynik z egzaminów konkursowych uzyskało:
- na aplikację adwokacką - 413 osób,
- na aplikację radcowską - 930 osób,
- na aplikację notarialną - 301 osób,
- na aplikację komorniczą - 58 osób.

Masakra jakaś.
Tak, widziałam te statystyki, bardzo "optymistyczne" a rok temu 50 % zdało na radcowską i adwokacką...

Cytat:
Napisane przez Rybulka;9178078
[B
jupiku[/B], gratulacje dla TŻa! Tobie uda sie następnym razem Słyszałam, że te egzaminy były okropnie trudne. Nawet sam Ziobro powiedział, że by ich nie zdał
Czaderskie prezenty na poprawę humoru
No były trudne, ale już o tym nie zamierzam myśleć, a prezenty i owszem, udane, w sumie warto było egzamin oblać

Cytat:
Napisane przez smerfeta01 Pokaż wiadomość
ja mam ślub w maju, a podobno w maju wogóle ślubów się nie bierze --> "w maju ślub, szybki trup" ja w to jednak nie wierzę
a swoją drogą wczoraj wybraliśmy zespół
Padłamludzie mają pomysły, naprawdę, te przesądy są zabójcze

Cytat:
co za świnia z tego fotografa, ja bym sobie w ogóle podarowała jego usługi!

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:28   #3475
jaga_2001
Zakorzenienie

zaaaabcia, z tego fotografa to cham, bo inaczej go nazwac nie mozna. Jesli wplacilo sie zaliczke to tak jaklby zarezerwowalo sie termin, dla mnie jeat to rownoznaczne z umowa. Ja nie wplacalam swemu zaliczki ani nie podpisywalam umowy a termin moj ma zarezerwoany. sprawdzalam niedawno. i moj tak prowadzi "swoja polityke" a wszyscy sa zadowoleni

buuuu, przegralam na allegro stroj kroliczka Ostatnie marzenie mego TZ - zobaczyc mnie w stoju kroliczka :P zboczuch jeden :P

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:35   #3476
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynki kolejna moja znajoma za mąz wyszła- tu mozecie zobaczyc fotki- a dlaczego Wam pokazuję? bo ja myślałam, ze osoba niska źle będzie w takiej sukience wyglądac- z takuim szerokim, rozkloszowanym dołem... a ta dziewczyna jest niższa ode mnie wiec ma jakies 155 cm wzrostu...a moim zdaniem super wygladala,....

http://nasza-klasa.pl/profile/753256/gallery/54
i tutaj u jej mamy w galerii
http://nasza-klasa.pl/profile/7497413/gallery/14
Stary 2008-09-29, 21:46   #3477
Abigail1986
Raczkowanie

A ja wzięłam się od razy do "roboty". Od mojego TŻa usłyszałam po raz kolejny "zdążymy" i napisałam wiadomości do chyba 10 DJ'ów grających na weselach we Wrocławiu. Odpisał mi już jeden i jestem lekko zaszokowana... Chyba nie znam się na cenach zupełnie. Czy usługa DJa (jedna osoba) może kosztować aż 2000 zł? I na dodatek ma pozajmowane terminy już na 2010 rok .
Teraz to chyba trzeba planować wesele zaczynając liceum...
Stary 2008-09-29, 21:55   #3478
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
A ja wzięłam się od razy do "roboty". Od mojego TŻa usłyszałam po raz kolejny "zdążymy" i napisałam wiadomości do chyba 10 DJ'ów grających na weselach we Wrocławiu. Odpisał mi już jeden i jestem lekko zaszokowana... Chyba nie znam się na cenach zupełnie. Czy usługa DJa (jedna osoba) może kosztować aż 2000 zł? I na dodatek ma pozajmowane terminy już na 2010 rok .
Teraz to chyba trzeba planować wesele zaczynając liceum...
zajęte terminy to nie jest szok..... poszperasz troche to sie przekonasz....my zespol załatwialismy kilka miesiecy temu i na 5.09.09 prawie kazdy, ktry nas interesowal byl zajety...to samo z kamerą bylo..o sali nie wspomnę. ale nawet samochody byly juz zarezerwowane...
ale spokojnie- na pewno wszystko zalatwicie-tylko musicie dobrze poszukac
Stary 2008-09-29, 22:18   #3479
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Cześć : Kliwia, Strippi, Kaśka87, MisQa, Kisiorek
Już dziewczyny urzędujecie na forum Ja już w pracy jestem. Jak ja nie lubię poniedziałków. Jeszcze tak pochmurno jest, ale w serduszku gorąco dla MOJEGO TŻJak Wam minął weekendzik?
no kochana ja tez pol dnia w pracy niestety... a nawet caly bo od 10:00 do 17:00 jutro tak samo....az do piatku...buuu....

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Strippi widac zakupki sie udaly

i to jak

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość
a u mnie TŻ zachorował pierwszy, a dwa tygodnie temu robiliśmy u nas w domku jego urodziny i oczywiście był jeszcze w tym czasie jeszcze trochę chory. No a teraz 100% gości ze mną na czele smarcze i kaszle więc śmiejemy się, że można spokojnie TŻ podrzucać jako broń biologiczną do obozu wroga
hehe no moj tż też 1 zachorowal...a ja od niego...

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
dziewczyny widziałście nową kolekcję la sposa09 ktoś wie kiedy tam są wyprzedaze ?
http://www.coline.pl/suknie-slubne/l...sa-faisan.html

mówię wczoraj do Tadzik "kiedy kupisz mi suknienkę" a on "przed ślubem" i się cieszy
mmm ta na glownej mi sie podoba

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Witam Was serdecznie !!! Mam niewątpliwy zaszczyt przyłączyć się do społeczności Panien Młodych 2009 Mój termin ślubowania, to 11.07.2009 r. Dopiero jestem na początku załatwiania wszystkich spraw związanych ze ślubem i weselem...ech...nie jest to łatwe zadanie, ale jakie przyjemne
witaj

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
a my 5.5 ... ale nie obchodzimy

Dzisiaj TZ ma dzwonic do kamerzysty i fotografa. Trzymajcie kciuki (mocno) żeby mieli wolny termin... bo mi zalezy.
a co też 1 maja zaczęliście być ze sobą?

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Motley, Strippi zycze zdrowka
dziekuje kochana

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja jakoś od zawsze chciałam datę 15 sierpnia...okazało się, ze to będzie sobota w 2009r. Niestety zrezygnowaliśmy z tego terminu, ponieważ ciężko było znaleźć już salę na terminy sierpniowe w naszej okolicy...bo to niby literka "r" gwarantuje szczęście. Ja powiem TAK w lipcu i nie przeszkadza mi brak "r"
no my tez w lipcu i jakos nam to nie przeszkadza

Cytat:
Napisane przez alizot Pokaż wiadomość
O matko! przespałam czwartą część wątku i połowę piątej!
Widzę że przygotowania idą pełną parą. Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie. Buźki!

haha heloł :d
Cytat:
Napisane przez Lemoncia Pokaż wiadomość
a ja ślub mam 6.06.2009
co do przygotowań to idą powoli do przodu, mamy już zarezerwowany termin w kościele, skrzypaczkę no i salę w restauracji...pełną parą przygotowania pójdą od stycznia...mam nadzieję że się wyrobimy...pozdrawiam Was przyszłe mężatki
witaj

Cytat:
o masakra......utłukłabym takiego... co za cham

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki
ja juz po imprezie urodzinowej , było super.ale zacznę od początku.
Najpierw spotkałam się z psiapsiółką na obiedzie po pracy. Oczywiście rozmowa na mój temat i TŻ również była poruszona , jak jej wszystko powiedziałam to zrobiła WIELKIE Była poprostu w szoku. Nie mogła w to uwierzyć. Nie sądziła że kiedykolwiek nędzie do tego zdolnu. Nie mogła zrozumieć co takiego mu się stało, że była taka a nie inna reakcja z jego strony. Stwierdziła że to moja decyzja co zrobić, ale jaka ona by nie była zawsze będzie ,mnie popierać. W piątek postanowiłyśmy uczcić jej urodziny i moje (ona 12 wrzesień ja 01 paźdz. ) także było super były z nami jeszcze 5 dziewczyn taka damska impra. W sobotę nic mi się nie chciało. Wyszykowałam się i razem z siostrą pojechałyśmy na miejsce, czekać na gości. Oczywiście przyszli wszyscy z czego bardzo się cieszyła. Super zabawa, tańce i świetne zdjęcia. Przyszedł nawet TŻ brat rodzony z żoną. Oczywiście niky nie pytał gdzie jest TŻ oczywiście po za jego bratem, któremu powiedziałam tylko że jesteśmy pokłóceni. Dalej już nie dopytywał. Oczywiście nie było go i powiem wam że chyba jakby się pojawił to zepsuł by mi ten dzień. W niedziele odpoczywał, wiem też że jego brat mówił o tych urodzinach, bo dzwoniła jego mama do mnie i powiedziała, tylko że M siedział w domu cały weekend i był strasznie zmartwiony z nikim nie chciał gadać
Oczywiście dziewczynki nie złożył mi życzeń . W sumie urodziny mam w środę, zobaczymy. Chociaż powinien zachwać się jak facet i przynajmiej zadzwonić czy co nawet ze względu na stare dobre czasy.

On ma dzisiaj imieniny i powiem wam że ja w przeciwięństwie do niego to jestem dobrze wychowana i chciałam mu złożyć życzenia, ale jakoś nie mogę tak samo jutro w końcu jest dzień chłopaka, ale nie wiem czy go nie potraktować tak jak on mnie.

Miałam mały dylemacik dzisiaj, naprawdę zaczeły przypominać mi się wszystkie te wspaniałe chwile z nim i mam jakieś wątpliwości. ja wiem że nie powinnam o tym myśleć ale.... to jest silniejsze ode mnie. chyba zaczełam tęsknić. Ale postanowiłam trzymać się może dam radę. Nie wiem czy miłość wszystko wybacza, ciekawa jestem czy jestem wstanie bez niego żyć. Z jednej strony go nienawidzę a z drugiej ... chyba ......

Póki co trzymam się swojej decyzji
super kochana że się świetnie bawiłaś

nie wysyłaj mu życzeń !!

Cytat:
witaj

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość

buuuu, przegralam na allegro stroj kroliczka Ostatnie marzenie mego TZ - zobaczyc mnie w stoju kroliczka :P zboczuch jeden :P
a jaki ?? bo ja mam strój króliczka
Stary 2008-09-29, 23:01   #3480
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dziewczynki, a co myślicie o takich aniołkach jako podziękowania dla gości?
http://www.allegro.pl/item446449484_...ub_wesele.html

o tuttaj są z obrączkami- takie bardziej weselne
http://www.allegro.pl/item442939491_...ub_wesele.html

edit
wlasnie porzeczytalam, ze jesli w podziekowaniu gosciom daje sie migdały to powinna byuc ich nieparzysta liczba-najlepiej 5 sycylijskich z gatunku jakiegos tam. 5 migdałow symbolizuje 5 zyczen:
szczescie
dlugowiecznosc
bogactwo
zdrowie
cudowne dzieci
nie wiedzialam wczesniej o tym
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości