Panny Młode 2008 cz.IV - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-09-29, 14:59   #3451
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2008 cz.IV

Cytat:
Napisane przez katia0117 Pokaż wiadomość

A ja obiecałam,ze naiszę co i jak było w dniu mojego slubu,więc obietnicę spełniam,zwłaszcza,ze mam troche wolnego,bo małż z teściem na działke pojechali trawę kosic

No więć tak...
Ech, jak miło sobie powspominać... piękna relacja

Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość

A gdzie reszta Nas? buziaki dla nieobecnych spiochow
Melduje swoją obecność panie kapitanie!

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
No to jestem
W skrocie postaram sie.
Poczatek straszny bo nie wiem czy slyszalyscie w mojej kochanej miescinie zaplonela cysterna z gazem (propanem butanem) i od piątku godziny 20.20 do soboty do godziny chyba 21 wypalali cysterne (nie mogli zgasic z racji ze to gaz) w rezultacie najwazniejsze drogi w Chrzanowie zostaly wyciete z ruchu a ludzie zostali ewakuowani z pobliskich mieszkan. No jaja jak nie wiem co.
A my tam mielismy kwiaciarnie - wszystkie bukiety, dekoracje auta, kwiaciarki weszly do kwiaciarni na wlasna odpowiedzialnosc i przy swieczkach (wylaczyli prad na pol Chrzanowa w razie wybuchu) i robily bukiety. Jak wparowala policja tak kazala w sekundach opuszczac lokal i wyniesc sie jak najdalej bo cos sie tam sytuiacja pogorszyla. Efekt? Laply pare bukietow i uciekaly. Na szczescie w tych bukietach byl Moj!!! Ale bez butonierki i bez dekoracji auta. No i wszystko sie pokomplikowalo, ale wyszlismy z opresji.
Ale jaja . Rzeczywiście niecodzienne przeżycie. Dobrze, że reszta Waszego dnia upłynęła bez podobnych niespodzianek.
Stary 2008-09-29, 17:45   #3452
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez LilStar Pokaż wiadomość
Dagetznajdę czasna nasze wieczorowe plotasy
a mnie coś przeziębienie chwyta....
No ja mysle, ze znajdziesz czas

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Melduje swoją obecność panie kapitanie!
hahhahah cieszem sie

Dziewuszki wklejam Wam aby sie pochwalic zdjecie naszego prezentu dla rodzicow ...

Kakusia
trzymam kciukasy zeby sie poukladalo w Waszym wspolnym zyciu. I zebyscie byli szczesliwi i znajdowali w sobie oparcie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg prezent.JPG (50,0 KB, 45 załadowań)

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-29 o 18:12 Powód: dla Kakusi
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 17:52   #3453
agunia82
Zakorzenienie

daget cudaczny ten prezent

kakusia, Twoja relacja mnie rozbroiła, a już zwłaszcza sam początek. Słyszałam co to się stało z tą cysterną, ale nie skojarzyłam, że to Twoja miejscowość! Dobrze że chociaż wesele udało się jak należy Teraz pozostaje mi tylko życzyć, abyście potrafili być ze sobą na dobre i złe i abyście w końcu odnaleźli tą miłość i to szczęście, które Was połączyło. Życzę Ci z całego serduszka, żebyś była naprawdę szczęśliwa u boku swojego męża, a to wszystko przez co przechodziłaś przed ślubem pozostało jedynie mglistym wspomnieniem. Buziaki! I nieśmiało poproszę o zdjątka ze ślubu

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:39   #3454
monai
Rozeznanie

GG do monai

Dobry wieczór

coraz więcej nas tu żonek

asiukowa ja co prawda nie miałam kwiatka na ślubie, ale wpięłam sobie wcale nie takiego świeżego z bukietu który dostaliśmy od gości na plener i wytrzymał 8 godzin jakieś https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1220042303
- kiedy go ściągałam był jak nowy, a kwiatek ten nazywa się eustoma bardzo ładnie się prezentuje, przypomina różę, ale jest znacznie delikatniejszy, polecam

Milibili no byliście w tym plusie czy nie byliście komabak, jesteś fajna babka - co do braku towarzystwa przyjaciółek, może miałaś pecha z doborem ale jakby co to służę

m.a.r.t.a mam podobnie do Ciebie z brzuszkiem, jak znajdziesz cud środek poproszę o podpowiedź

katia0117 piękna relacja

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Witam moje Drogie Wróciłam na dobre
gratuluję studiów! co do rewelacyjnego przyjomowania pary ślubnej przez otoczenie juz pisałam bardzo sympatycznie ludzie reagują, ale w Parku Ojscowskim to już sobie wyobrażam jaką sensację musieliście budzić
Albo agunia82 w restauracji hihihi Jak już jestem przy Aguni to - piękne macie zdjęcia z nad morza! przepiękne... romantyczne... baaardzo mi się podobają, a na ślubie ślicznie wyglądałaś super wyszła fryzurka, pasowała do całości

dagetciku na zdjęciach wyszłaś jak królowa, księżna i wogóle pięknie a Twój mąż wyglądał bardzo orginalnie. Piękne podziękowania dla rodziców - wszystko sama rysowałaś? podziwiam!

katarzinka obiecałaś fotki pamiętaj a szpilki ćwiczysz?

Kakusia ale mieliście "przygód" przed ślubem też tęsknię do mieszkania rodziców troszkę a za pieskiem to wogóle buuu jak się ustabilizuje nam trochę życie już to może skombinujemy jakiego kotka? bo inaczej męża zamęczę przytualniem

Wczoraj bylismy na chrzcie bratanka - cudaczny mały kawaler chrzciny ksiądz poprowadził tak, że lepiej nie mówić... no ale generalnie było miło, rodzinnie... przejadłam się na maksa a dzisiaj pojechałam na wstępne badania do pracy na 7:30 i w połowie drogi dzwoni mąż - że go zamknęłam na zamek co się od środka nie otwiera musiałam wrócić i przełożyć masę spraw badania np na czwartek ale generlanie to coraz bardziej podoba mi się życie w Warszawie, Marcin w pracy dostanie co kwartał 10 biletów do kina a ja kartę wolnego wstępu na basen, fitnes i takie tam
monai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 19:45   #3455
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość

edit: Dziewczyny mam wreszcie kilka fotek (póki co amatorskich) z wesela Oczywiście załączam
Wyglądacie na szczęśliwych, oby uśmiech wiecznie widniał na Waszych twarzach

Cytat:
Napisane przez monai Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a mam podobnie do Ciebie z brzuszkiem, jak znajdziesz cud środek poproszę o podpowiedź
Kupiłam jak mi polecała LilStar siemię lniane (niezmielone).Można to pić jako napar, uprażyć ziarenka na patelni, bądź jeść (dokładnie rozgryzając) jak nasionka. O sposobach jego jedzenia naczytałam się na necie. Smakiem przypomina mi to pestki dyni . Napar jest taki ciapkowaty, konsystencją przypomina "ala-kisiel", jak nie myślę co pije to szybko opróżniam kubek.

Dobranoc myszki!
Stary 2008-09-29, 19:55   #3456
agunia82
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry wieczór

gratuluję studiów! co do rewelacyjnego przyjomowania pary ślubnej przez otoczenie juz pisałam bardzo sympatycznie ludzie reagują, ale w Parku Ojscowskim to już sobie wyobrażam jaką sensację musieliście budzić
Albo agunia82 w restauracji hihihi Jak już jestem przy Aguni to - piękne macie zdjęcia z nad morza! przepiękne... romantyczne... baaardzo mi się podobają, a na ślubie ślicznie wyglądałaś super wyszła fryzurka, pasowała do całości
Dzięki wielkie słoneczko

Ale Wam fajnie z tymi gratisami, u mojego męża w firmie, dość sporej i bardzo dobrze znanej, gratisów brak No cóż, takie życie na tym zadupiu

Cytat:
Wyglądacie na szczęśliwych, oby uśmiech wiecznie widniał na Waszych twarzach
a ja sobie życzę żeby te Twoje życzenia dla mnie się spełniły. I tego samego co Ty mi życzę wszystkim pozostałym wizażankom. Dzięki rybeńko!

A co do siemienia to chyba też muszę wypróbować, bo czasem mi się takie bardzo męczące wzdęcia zdarzają...

Stary 2008-09-29, 20:07   #3457
katia0117
Zadomowienie

Agunia piekne zdjęcia...aż miło patrzec na tak piękną parę

Kakusia niezłe przeżycia mieliscie jak widac,ale suma sumarun wyszliscie z opresji i było PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘknie

A my dziś bylismy na sesji plenerowej-dopiero ale i tak było super.Efekty będą za jakies 2 tygodnie,wiec jessli cos bedzie sie nadawalo do publikacji to na pewno umieszcze na moim ukochanym forum

Asiuk a co Ty tam kochana kombinujesz z tym panienskim??Wiesz....jakb y co to pisz do mnie na priva nr skaypa podłącz kamerkę ,przygotuj wodeczke i pobalujemy we dwie-kiedys juz testowalam-zabawa przednia-efekt-zasnelam przed monitorem

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-09-29, 20:27   #3458
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
dagetciku na zdjęciach wyszłaś jak królowa, księżna i wogóle pięknie a Twój mąż wyglądał bardzo orginalnie. Piękne podziękowania dla rodziców - wszystko sama rysowałaś? podziwiam!
A dziekuje az sie ... A moj Skarbek - ach... wymieklam jak go zobaczylam "miodzio lukrecja" hihihi, sam wybral garnitur o jakim marzylam choc on o tym nie wiedzial . I odpowiadam na pytanie - tak sama. Uwiebiam takie cudaki kiedy moge sie uzewnetrznic na kartce i sprawic komus tym radosc

Cytat:

A my dziś bylismy na sesji plenerowej-dopiero ale i tak było super.Efekty będą za jakies 2 tygodnie,wiec jessli cos bedzie sie nadawalo do publikacji to na pewno umieszcze na moim ukochanym forum
Juz jestem Katius ciekawa zdjatek... pewnie beda superasne.
Cytat:
Asiuk a co Ty tam kochana kombinujesz z tym panienskim??Wiesz....jakb y co to pisz do mnie na priva nr skaypa podłącz kamerkę ,przygotuj wodeczke i pobalujemy we dwie-kiedys juz testowalam-zabawa przednia-efekt-zasnelam przed monitorem
Ciekawe jestem czym spowodowane bylo to padniecie przed monitorem.... Asiuk ja bym uwazala bo Katia tutaj moze Cie uspic hihih

Monai normalnie oplulam monitor czytajac o zamknieciu meza. Rozumiem ze bylas tak bardzo przejeta tymi badaniami ze zrobilas to z roztargnienia chyba ze to bylo skierowane przeciwko nie wychodzeniu meza z domu podczas nieobecnosci zonki.
A te gratisy to super sprawa, taki socjal dla pracownikow jest ThE BesT
Stary 2008-09-29, 20:28   #3459
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ale generlanie to coraz bardziej podoba mi się życie w Warszawie, Marcin w pracy dostanie co kwartał 10 biletów do kina a ja kartę wolnego wstępu na basen, fitnes i takie tam
wow superancko też bym tak chciała

Cytat:
Kupiłam jak mi polecała LilStar siemię lniane (niezmielone).Można to pić jako napar, uprażyć ziarenka na patelni, bądź jeść (dokładnie rozgryzając) jak nasionka. O sposobach jego jedzenia naczytałam się na necie. Smakiem przypomina mi to pestki dyni . Napar jest taki ciapkowaty, konsystencją przypomina "ala-kisiel", jak nie myślę co pije to szybko opróżniam kubek.
jak zauważysz efekty to daj znać sama z chęcią wypróbuję jakieś cudo na brzuszek

Cytat:
nieźle, nieźle
my kiedyś w podobny sposób świętowaliśmy sylwestra z bratem ze Stanów tylko, że impreza była u nas i u niego no i obchodziliśmy północ dwa razy

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 21:50   #3460
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
my kiedyś w podobny sposób świętowaliśmy sylwestra z bratem ze Stanów tylko, że impreza była u nas i u niego no i obchodziliśmy północ dwa razy
Ekstra zdublowana impreza... Pewnie caly rok mialas udany skoro obchodzilas jego poczatek 2 razy

No ja wlasnie obejrzalam sobie nasza Msze Sw z nagrania od znajomego. Wprawdzie krecone z choru ale slychac wszystko wysmienicie i nawet zblizenia w trakcie przysiegi na nas robil. Ale zobaczylam nasza droge do oltarza z gory ... Woooow... a spiew zespolu az ciarki dostalam.... I platki roz po ktorych szlismy i tyle rzeczy ktore sie dzialy na okolo a o ktorych nie mialam pojecia... Jej, ja chce jeszcze raz to przezyc ale w tym razem w zwolnionym tepie
No ale moze sie wybierzemy do naszych celebransow do Bielska. Juz jeden z nich ma wizje naszej sesji slubnej... Hihihi moze sie uda
Stary 2008-09-29, 22:12   #3461
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Ekstra zdublowana impreza... Pewnie caly rok mialas udany skoro obchodzilas jego poczatek 2 razy

No ja wlasnie obejrzalam sobie nasza Msze Sw z nagrania od znajomego. Wprawdzie krecone z choru ale slychac wszystko wysmienicie i nawet zblizenia w trakcie przysiegi na nas robil. Ale zobaczylam nasza droge do oltarza z gory ... Woooow... a spiew zespolu az ciarki dostalam.... I platki roz po ktorych szlismy i tyle rzeczy ktore sie dzialy na okolo a o ktorych nie mialam pojecia... Jej, ja chce jeszcze raz to przezyc ale w tym razem w zwolnionym tepie
No ale moze sie wybierzemy do naszych celebransow do Bielska. Juz jeden z nich ma wizje naszej sesji slubnej... Hihihi moze sie uda
ja wiem czy udany taki normalny był
ale Ci fajnie z tym oglądaniem... ja dziś dzwoiłam do naszego kamerzysto-fotografa i jeszcze musimy sobie poczekać wrrrrr.... grrrrrrr...

właśnie jestem zaczytana "książką" od Ciebie

Stary 2008-09-29, 22:15   #3462
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak chcecie zobaczyć część efektów sesji plenerowej, to jest pod tym linkiem:http://www.inter-foto.pl/fotografia-slubna
śliczności

Cytat:
Po pierwsze dostałam się na te drugie studia Wprawdzie troche nie po moim kierunku i musialam pertraktowac z samym dziekanem ale sie udało.
Jak się uda je skończyć to będę magister inżynier mechanik Dziewuszki dostałam się na mechanikę i budowę maszyn

Po drugie mieliśmy sesję W samym Ojcowskim Parku Narodowym Byłam większą atrakcją niż maczuga Herkulesa Bo kto widział Białą Damę w długiej sukni i adidasach wspinającą się na skałki??
gratulacje z powodu studiów
sesja pewnie też wyszła przepięknie

Cytat:
No to jestem
W skrocie postaram sie
relacja trzymająca w napięciu
mam nadzieje, że teraz po ślubie wszystko się między Wami ułoży

Cytat:

Ja jakoś nie mam dzisiaj nastroju, jakaś taka smutna jestem.
Zmykam spać.
Dobranoc
malutka_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-29, 22:30   #3463
monai
Rozeznanie

GG do monai

m.a.r.t.a a gdzie kupiłaś to siemię? w supermarkecie znajdę? lubię kisiel

Cytat:
a ja sobie życzę żeby te Twoje życzenia dla mnie się spełniły. I tego samego co Ty mi życzę wszystkim pozostałym wizażankom.

Cytat:

uu czekam na plenerowe fotki ja chcę plener jeszcze raz wogóle to niesprawiedliwe, bo mój mąsz może chodzić w stroju ślubnym - prawie kompletnym np. na chrzciny a mi to jakoś nie pasowało już założyć tej sukni no mimo namowy męsza brudna jakaś...

Cytat:
Monai normalnie oplulam monitor czytajac o zamknieciu meza. Rozumiem ze bylas tak bardzo przejeta tymi badaniami ze zrobilas to z roztargnienia chyba ze to bylo skierowane przeciwko nie wychodzeniu meza z domu podczas nieobecnosci zonki.
A te gratisy to super sprawa, taki socjal dla pracownikow jest ThE BesT
ale ja niekcący bo ja nie wiedziałam, że ten zamek tak działa... ale teraz już wiem i mogę wykorzystać mhahahahah

Cytat:
właśnie jestem zaczytana "książką" od Ciebie
a co czytacie?

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Ja jakoś nie mam dzisiaj nastroju, jakaś taka smutna jestem.
Zmykam spać.
Dobranoc

Dziewczyny ostatnio mi Asiuk narobiła ochoty na maseczkę z alg... dodałam białej glinki i mimo smrodu wytrzymałam dzielnie 20 minut efekt powalający! polecam ostatnio moja koleżanka mnie zaraziła tymi naturalnymi kosmetykami i moim zdaniem dają dużo większy efekt. Korzystam np też z masła Shea - bardzo nawilża ciało - stosuję jako balsam, wszędzie ale tylko na noc bo zostawia tłuste na skórze. Mimo to stosuję, bo efekt jest naprawde długotrwały o! o! Sex w wielkim mieście
Stary 2008-09-29, 22:42   #3464
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
ale ja niekcący bo ja nie wiedziałam, że ten zamek tak działa... ale teraz już wiem i mogę wykorzystać mhahahahah
o jacie... Ty Niedobra Żonko Swego Męża

Cytat:
a co czytacie?
SMS - słowa mają siłę

Cytat:
o! o! Sex w wielkim mieście
czyli Ty i Twój Mąż w Warszawie, tak??

malutka - a co się stało że smutas Cię dopadł??

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2008-09-29 o 22:42 Powód: dla malutkiej
Stary 2008-09-29, 23:03   #3465
monai
Rozeznanie

GG do monai

[quote=dzasta110;9185938]o jacie... Ty Niedobra Żonko Swego Męża
o nowy skrót TNŻSM

Cytat:
SMS - słowa mają siłę
nie znam.. chyba że to książka na podstawie smsów które pisała jakaś dziewczyna do jakiegoś chłopaka i on to opublikował? bo kiedyś o takiej słyszałam dobre to?

Cytat:
czyli Ty i Twój Mąż w Warszawie, tak??

oszTy ale przesadziłaś z tym wielkim miastem
Stary 2008-09-30, 05:31   #3466
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

jak zauważysz efekty to daj znać sama z chęcią wypróbuję jakieś cudo na brzuszek
Jasne, że dam znać .

Cytat:
m.a.r.t.a a gdzie kupiłaś to siemię? w supermarkecie znajdę? lubię kisiel
W aptece za 3 zł.

Cytat:
a ja sobie życzę żeby te Twoje życzenia dla mnie się spełniły. I tego samego co Ty mi życzę wszystkim pozostałym wizażankom. Dzięki rybeńko!
Ja także dziękuje za odwzajemnienie
Stary 2008-09-30, 06:33   #3467
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cześć laski! Właśnie kawusie wypiłam, ależ mi się dzisiaj tego chciało aż mi się w nocy sniło, że kawke popijam

Cytat:
No to jestem
W skrocie postaram sie.
Poczatek straszny bo nie wiem czy slyszalyscie w mojej kochanej miescinie zaplonela cysterna z gazem (propanem butanem) i od piątku godziny 20.20 do soboty do godziny chyba 21 wypalali cysterne (nie mogli zgasic z racji ze to gaz) w rezultacie najwazniejsze drogi w Chrzanowie zostaly wyciete z ruchu a ludzie zostali ewakuowani z pobliskich mieszkan. No jaja jak nie wiem co.
A my tam mielismy kwiaciarnie - wszystkie bukiety, dekoracje auta, kwiaciarki weszly do kwiaciarni na wlasna odpowiedzialnosc i przy swieczkach (wylaczyli prad na pol Chrzanowa w razie wybuchu) i robily bukiety. Jak wparowala policja tak kazala w sekundach opuszczac lokal i wyniesc sie jak najdalej bo cos sie tam sytuiacja pogorszyla. Efekt? Laply pare bukietow i uciekaly. Na szczescie w tych bukietach byl Moj!!! Ale bez butonierki i bez dekoracji auta. No i wszystko sie pokomplikowalo, ale wyszlismy z opresji. Zmiana ruchu spowodowala ze goscie pobladzili i niektorzy w polowie mszy dochodzili ale to szczegol a jaka trasa dojechalismy do Trzebini na sale? nie wiem, przez wszystkie wsie jakie moglismy
Fryzura spisala sie na medal, wczoraj o 22 sciagalam wsuwki dopiero i do tej pory mam swieze wloski
Z makijazu jestem zadowolona, aczkolwiek z oczek juz troszke nad ranem splywalo wiec musialam poprawiac.
Z sukienki ogolnie rzecz biorac jestem zadowolona - efekt calosciowy podobno sliczny tak mowili, ja tam nie wiem, czulam sie troszke przebrana
ŚLUB? Nic tylko stres. Przed wejsciem nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, czulam kazdy organ w brzuchu
Przysiega? Nic z niej nie pamietam wsumie Pamietam tylko ze zająkałam sie na "aż do śmierci" i musialam sie poprawic (goscie sie ponoc smiali) i przy wkladaniu obraczek jak jest cos w stylu "tak mi dopomoz Boze Ojcze Wszechmogący" to zjadłam "Boże" a niektorzy goscie myslelli ze nawet wiecej zjadlam ale to szczegol i od gosci wiem ze szybko mowilam, ze Lukasz ponoc sie nic nie stresowal, a moj stres bylo slychac i to strasznie, cala noc mi to mowili.
Na dodatek ksiadz tak ulozyl na rece ksiege ze Lukas zjuz przestal powtarzac po skeidzu tylko sobie czytal, a ja nic nie widzialam w rezultacie jak ksiadz konczyl jakis fragment czytac ktory mialam powtorzyc to nie pamietalam juz poczatku Takze przysiega to porazka Jak siadlam po niej na swoje miejsce to sie ocknelam i pierwsza mysl: co sie wlasciwie teraz dzialo, co sie stalo, co ja teraz robilam? Poprostu urwal mi sie film....
WESELE? Tu nie ma co opowiadac - rewelacja, juz bez wpadek, wszystko w najlepszym porzadku naprawde jestem zadowolona, goscie tez bo juz dzwonili do moich rodzicow orkiestra spisala sie na medal, sala sie spisala, jedzenie dobre, niektorzy szybko pouciekali ale to przez to ze wesele sie zaczelo juz o 16, takze wczas sie zaczelo to wczas pouciekali, ale finalnie skonczylo sie o 4 rano, a zanim my wyszlismy to bylo grubo po 6
Oczepiny swietne, ubaw na calego, ogolnie sporo smiechu bylo orkiestra niezle rozsmieszala.
PIERWSZY TANIEC? Kancelaria "Zabiorę Cię" ladnie nam wyszlo. Ogolnie z tancowania jestem zadowolona, wychulalam sie, nie deptalam
SESJA? W Plenerze w takiej wiosce przy zamku, mam nadzieje ze ladnie wyszlo, bo slonko bylo i cieplutko
No to chyba wszystko. Mam nadzieje ze nie wynudzilam!?
Z rana juz pierwsza jazda z meżem (jak to brzmi....) w efekcie siedze sobie u rodzicow a on gdzies sobie swojego zalatwia
Teraz sporo zalatwien, no ale mus to mus.
Wczoraj jak rozpakowywalam swoje rzeczy na nowym mieszkaniu to ryczalam jak bobr, bo sie tak nieswojo i samotnie czulam, brakowalo mi moich szafek, mojego lozka, mojej poscieli, widokow z lozka, strasznie zle sie czulam wieczorem
Rano pojechalismy po bukiety na sale, czekam wlasnie na tate bo pojechal pod Wadowice w nasze rodzinne strony pozawozić część na groby naszych babć i dziadków (wkoncu jedna babcia zmarla 3 miesiace temu i jestem bardzo wdzieczna wujkom i ciociom ze mimo ze w zalobie po swojej mamie to przyjechali i tanczyli...)
Narazie mam jedno zdjecie od fotografki z sesji, powysylalam paru osobom na n-k bo sie wstydze tutaj
Dobra, lece pakowac kolejne rzeczy
ło matko z tą cysterną. Dobrze, że Wam to planów tak na maxa nie pokrzyżowało bo sama dekoracja na samochód to mały pryszcz.
Kakusiu gratuluję Ci i trzymam kciuki, żeby wszystko między wami było ok i żebyście nigdy nie żałowali swoich decyzji

Cytat:
dobre! Może też się przyłączę
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 06:48   #3468
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzień dobry Gaduły
Wczoraj z mężem zrobiliśmy sobie labę- wszystkie kompy wyłączone tylko my...Było słodko
Nadal przeziębienie trzyma chociaż już nieco lżej
Daget piekny prezent dla Rodziców- jesteś zdolniachaMożesz po godzinach dorabiać
Ja nie mam zdolności plastycznych- kupilismy więc albumy z bordowymi kartami i z jednej strony przykleiłam zdjęcia a z drugiej mały do nich komentarz- troszkę śmieszny, troszkę wzruszający: takie małe kalendarium. Wiem że niektóre dziewczyny ozdabiały albumy ale u nas fantastyczny efekt był już bez zdobień.Ascetyczna elegancja.
Katia czemu chcesz nam Asiuka zawłaszczyć?? Robimy zbiorowy wirtualny wieczór panieński Choćby co wieczór do ślubu
Siemię lniane pomaga- mi np kiedyś bardzo złagodziło sensacje z brzuszkiem. Nie zawadzi pić także kopru włoskiego i rumianku Ja rumianek do picia uwielbiam
Stary 2008-09-30, 07:05   #3469
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Oszalalyscie kobiety budzic ludzi w srodku nocy.... Martucha Ty to w ogole przegielas 6:31... O tej porze to ja dopiero z ledwoscia wygramolilam sie z lozeczka.....

Izazusia dobry pomysl... pomysle nad tym.. moze maly biznesik otowrze hihih. Moj Skarb obiecal mi mala pracownie co bym miala cisze i spokoj.

TNŻSM - dobre dobre... heehhe

Ja zapraszam na czerwona herbatke, bo dzis juz jestem po akcji jelitowej i coraz bardziej sie sklaniam ku posiadaniu "zespolu nadwrazliwego jelita" a moj Skarb juz mi zapowiedzial konsultacje u secjalisty

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-09-30, 07:14   #3470
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziewczynki pomóżcie! Mam dylemat. Brat mojego Kamila ma urodzinki 4 października. Wiem że to jest egoista i o nikim nie myśli tylko o sobie ale...czy mam mu kupić prezent??
Od niego jako jedynej osoby z okazji ślubu nic nie dostaliśmy- nawet kartki.
Bardzo prawdopodobne jest również że w tym dniu nie bedzie go w domu- robi impreze na która nas nie zaprosił...
Nie wiem co zrobić. Jestem z tych osób które zawsze o wszystkich pamiętają. Jak jego dziewczyna miała urodziny kupiłam jej słodycze i napisałam kartkę... gdy potem ja świętowałam imieniny zaprosiłam ich na winko i ciasto to dostałam tylko życzenia rzucone w progu "wszystkiego najlepszego"
Na dzień kobiet Daniel sam przyszedł do mnie i zasunął tekst; "mama kazała mi kupić tobie kwiatka ale na kwiatki szkoda kasy"i tyle... Ech...
Stary 2008-09-30, 07:19   #3471
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki!

Izuś
uważam że w takim wypadku prezentu nie powinnaś kupować. Złóż życzenia, ale bez prezentów, bo skoro ktoś nie potrafi tego docenić to nie zasługuje. I tyle. Skoro on Ciebie olewa w taki chamski sposób, to dlaczego Ty masz się nim przejmować?

Stary 2008-09-30, 07:28   #3472
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Oszalalyscie kobiety budzic ludzi w srodku nocy.... Martucha Ty to w ogole przegielas 6:31... O tej porze to ja dopiero z ledwoscia wygramolilam sie z lozeczka.....

Cytat:
Napisane przez daget
Ja zapraszam na czerwona herbatke, bo dzis juz jestem po akcji jelitowej i coraz bardziej sie sklaniam ku posiadaniu "zespolu nadwrazliwego jelita" a moj Skarb juz mi zapowiedzial konsultacje u secjalisty
Wiesz, że ja też to u siebie podejrzewam, bo te wzdęcia sa straszne. Jestem w stanie w ciągu dnia nabrać w pasie nawet 6 dodatkowych cm (mierzę się rano po obudzeniu i gdy kładę się spać i stąd ten wniosek). Zjadłam przed chwilą tylko activie i tak mi żołądek wysadziło, że robi mi sie niedobrze.
Od dzisiaj zaczynam ćwiczenia abs zobaczymy co z tego wyjdzie, bo lada moment mam dostać @.

Cytat:
Dziewczynki pomóżcie! Mam dylemat. Brat mojego Kamila ma urodzinki 4 października. Wiem że to jest egoista i o nikim nie myśli tylko o sobie ale...czy mam mu kupić prezent??
Bardzo prawdopodobne jest również że w tym dniu nie bedzie go w domu- robi impreze na która nas nie zaprosił...
Nie wiem co zrobić. Jestem z tych osób które zawsze o wszystkich pamiętają. Jak jego dziewczyna miała urodziny kupiłam jej słodycze i napisałam kartkę... gdy potem ja świętowałam imieniny zaprosiłam ich na winko i ciasto to dostałam tylko życzenia rzucone w progu "wszystkiego najlepszego"
Na dzień kobiet Daniel sam przyszedł do mnie i zasunął tekst; "mama kazała mi kupić tobie kwiatka ale na kwiatki szkoda kasy"i tyle... Ech...
Złożyć słownie życzenia i nawet nie myśleć o kupnie czegokolwiek. Jakby nie było wykonałaś gest w jego kierunku.
Stary 2008-09-30, 07:56   #3473
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry wieczór

coraz więcej nas tu żonek

katarzinka obiecałaś fotki pamiętaj a szpilki ćwiczysz?

Kakusia ale mieliście "przygód" przed ślubem też tęsknię do mieszkania rodziców troszkę a za pieskiem to wogóle buuu jak się ustabilizuje nam trochę życie już to może skombinujemy jakiego kotka? bo inaczej męża zamęczę przytualniem

Wczoraj bylismy na chrzcie bratanka - cudaczny mały kawaler chrzciny ksiądz poprowadził tak, że lepiej nie mówić... no ale generalnie było miło, rodzinnie... przejadłam się na maksa a dzisiaj pojechałam na wstępne badania do pracy na 7:30 i w połowie drogi dzwoni mąż - że go zamknęłam na zamek co się od środka nie otwiera musiałam wrócić i przełożyć masę spraw badania np na czwartek ale generlanie to coraz bardziej podoba mi się życie w Warszawie, Marcin w pracy dostanie co kwartał 10 biletów do kina a ja kartę wolnego wstępu na basen, fitnes i takie tam
no coraz więcej czy jest tu jeszcze po za mna jakaś przyszła żonka???
o fotkach pamiętam - myślę, że wrzucę jutro bo nie zrzuciłam ich jeszcze bo jak przyszłam wczoraj wieczorem z treningu to po prostu padłam ale dziś myślę, że dam radę
a szpilki ćwiczę już się coraz lepiej w nich czuję
cudaczny mały kawaler - ładnie powiedziane
a ładnei to tak zamykać męża???

Cytat:
No ja mysle, ze znajdziesz czas
hahhahah cieszem sie
Dziewuszki wklejam Wam aby sie pochwalic zdjecie naszego prezentu dla rodzicow ...

Kakusia trzymam kciukasy zeby sie poukladalo w Waszym wspolnym zyciu. I zebyscie byli szczesliwi i znajdowali w sobie oparcie.
prezent przeuroczy też myśleliśmy o czymś na kształt laurki

Cytat:
ja bym złozyła zyczenia np telefonicznie lub wysłała kartkę bez zadnego prezentu - ale to moje zdanie jest
buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 07:57   #3474
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Cytat:
Pomimo tego, że nie powinniśmy zniżać się do poziomu niektórych ludzi nic mu nie kupuj. Skoro Cię olewa to niech przynajmniej nie ma tej satysfakcji, że się do niego podlizujesz. Możesz również powiedzieć "wszystkiego najlepszego" i tyle.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 07:59   #3475
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Mnie cały weekend tez nie będzie bo mam pierwszy zjazd Nawet nie wiecie jak trzęsę portkami
Szwagier wypije swoje zdrowie a prezent z okazji Jego urodzin sprawię mojemu mężowi- w sumie wszystko zostaje w rodzinie

Kuruje się właśnie herbatka z goździkami , miodem i cytrynką... Trzeba przegonić to paskudne przeziębienie.

Kurcze M.a.r.t.a- 6 cm to strasznie duzo!!! Dziewczynki zgłaszajcie sie czym prędzej do lekarza!!!
Ja też mam już dosyć swego organizmu.
Mam @ mimo że do terminu prawidłowej @ jest jeszcze ponad tydzień
I wszystko byłoby w porzadku gdyby nie to ze ja biore tabletki ktorych zadaniem jest regulować cykl!
A tu byle stres i gospodarka hormonalna szaleje. Jestem ciekawa co bedzie za tydzien? Jeden dzien przerwy i znowu???
Lekarz rozkłada ręce, badania wychodzą w porządku ... Wszystko zwalają na stres
Stary 2008-09-30, 08:07   #3476
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Mnie cały weekend tez nie będzie bo mam pierwszy zjazd Nawet nie wiecie jak trzęsę portkami
Szwagier wypije swoje zdrowie a prezent z okazji Jego urodzin sprawię mojemu mężowi- w sumie wszystko zostaje w rodzinie

Kuruje się właśnie herbatka z goździkami , miodem i cytrynką... Trzeba przegonić to paskudne przeziębienie.

Kurcze M.a.r.t.a- 6 cm to strasznie duzo!!! Dziewczynki zgłaszajcie sie czym prędzej do lekarza!!!
I wszystko byłoby w porzadku gdyby nie to ze ja biore tabletki ktorych zadaniem jest regulować cykl!
A tu byle stres i gospodarka hormonalna szaleje. Jestem ciekawa co bedzie za tydzien? Jeden dzien przerwy i znowu???
będzie dobrze na pewno sobie świetnie poradzisz, nie takie rzeczy się robiło w przedszkolu co nie
a organizm się unormuje - ja Ci to mówię
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-09-30, 08:08   #3477
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Izazusia popieram dziewczyny.... Zwykle "wszystkiego najlepszego" wystarczy. A regulacja organizmu przychodzi sama.... po pierwszym dziecku podobno... Hehehe najlepsze ze moj tato tydzien temu powiedzial mojemu Mezowi ze on by chcial za rok byc juz dziadkiem.... No prosze prosze

A tak w ogole dzis mamy miesiecznice hihih ... A moj Mezulek tak daleko i nie bedziemy mogli tego uczcic.... ....

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2008-09-30 o 08:11 Powód: Bo izazusia ma problem z hormonami
Stary 2008-09-30, 08:11   #3478
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w dodatku mam jeszcze uczulenie na buzi, albo jakiś kosmetyk mi to zafundował albo nadmiar winogron, czasem sobie tak na nie reaguje. Normalnie pociachać sie.

Dziewczyny pamiętajcie, że dzisiaj Dzień Chłopaka/Mężczyzny
Stary 2008-09-30, 08:23   #3479
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Pamietam pamiętam Już rozesłałam na naszej- klasie wierszyk dla moich znajomych mężczyzn
M.a.r.t.a na takie "afty" w buzi spowodowane żywnością polecam witaminę B6. Moja ciocia się z tym boryka a i mnie czasem się zdarza i witaminka jeszcze nas nie zawiodła

Daget z mężulkiem można czcić każdy dzień- jak nie dziś to jutro, jak nie jutro to pojutrze...Zawsze można zrobic własny kalendarz- komu jak komu ale Tobie chyba nie musze tego mówić
Chcę coś takiego wykombinować na Nowy Rok. Zrobić kalendarz małżeński. Zamiast popularnych dni tygodnia nazwać np niedzielę dniem przytulasków, poniedziałek dniem mężowskiej kolacji itp
I tak sobie cały rok świętować...
Stary 2008-09-30, 08:25   #3480
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
M.a.r.t.a na takie "afty" w buzi spowodowane żywnością polecam witaminę B6. Moja ciocia się z tym boryka a i mnie czasem się zdarza i witaminka jeszcze nas nie zawiodła
Od kilku dni łykam sobie wapno o smaku jeżynowym, ale coś koślawo mi pomaga.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości