|
|
#1591 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Milkuś - no,każdy ma swój własny,ulubiony sposób spędzania czasu
.
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
dobry dobry
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() cos tu cichutko ostatnimi czasy... ![]() lece juz do pracy,na dworze szaro,pada i wiatr... taka brzydko juz i jesiennie... milego dnia
|
#1597 |
|
Raczkowanie
|
Agolku, ależ miałaś trefny poniedziałek
Oby z siostrą było wszystko wporządku, trzymam kciuki.Ewuś, jak tam imprezka? ![]() Schism, trzymam kciuki za początki na studiach Ja cały weekend nic nie zrobiłam nowego, więc jak jutro pójdę do promotora, to nie mam żadnych "nowości" . Może dziś coś wymóżdżę . Natomiast widziałam się wczoraj z eksem . Achhhh, było całkiem fajnie.. szkoda, że wszystko potoczyło się tak jak się potoczyło i niestety nic nie jest w stanie tego odwrócić. No ale nic, żyje się dalej ![]() .
|
|
|
|
#1598 | |||
|
Zakorzenienie
|
pracuś Cytat:
ostatnio same domówki, mniej lub bardziej zakrapiane alkoholem wczorajsza była bardzo lajtowa, plotki, dobre jedzonko, alkohol symbolicznie ale bardzo miło było ano ![]() Cytat:
ale jak na razie słońce ![]() ja często obserwuję takie zjawisko że komuś się odechciewa typowego imprezowania ja pewnie też kiedyś do tego dorosnę, ale jeszcze nie teraz z resztą mój imprezowy TŻ skutecznie mnie od niechciejstwa odciaga ![]() jw ![]() Cytat:
![]() a co do eksa, to dobrze ze chociaż jesteście w dobrych stosunkach nie utrzymujemy żadnego kontaktu ...Dzień dobry tak w ogóle ![]() Wróciłam z imprezki ok 6.30 nad ranem, położyłam się spać "na chwilę" (bo tam też trochę spaliśmy) i wstałam ok 12 ehhh ten mój śpioch wewnętrzny ![]() idę zaraz spakować resztę rzeczy i do Kato fajnie w sumie ze sie rok akademicki zaczyna ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
Hihi, żeby nie było, że się wyłączyłam...
...jakoś weny ostatnio nie ma. Za to zajęcia nonstop od 7:30 do 13, kucie do egzaminu, wielki stress i tak w ogóle i szczególe mam dość. Już teraz pijam minimalnie 4kawy dziennie . Wiwat inteligentne wybory kierunku studiów...Ewusia - ty prowokaterze , ja o tej porze już zasuwam powoli na uczelnięyerba - udanego wymóżdżania !schism - nie schizuj, dobrze będzie a jakby co to nie się odwalą ewentualne komentatorki wyglądu . Każdy mamy coś .agolek - pożycz pogody , słoneczna jesień w systuacji przeegzaminowej mnie tak akuratnie dobija, chętnie się zamienię z pogodą .Milka - też marzę o właśnie takim życiu towarzyskim - miło, spokojnie, tak trochu kobieco ...no jak narazie sama jedna, reszta woli popić sobie w klubie i powywijać tyłkiem do białego rana...
|
#1600 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jak ja nie pojde spac przed polnoca to nastepny dzien mam z glowy ![]() Cytat:
hej laleczki, ide wlasnie na lunch,glowdna jestem na maxa jakos dzis. I mam zly dzien, nie wiem czemu..w sumie nic takiego sie nie wydarzylo...ale jakos mi wszyscy graja na nerwach,mam dosc swojej pracy bo coraz wiecej robie a kasa ta sama.. i wogole maruda jestem dzis.. ![]() ide juz sobie ale bede zagladac milego dnia
|
|
#1601 |
|
♥
|
Witam
Mozna powiedziec ze jestem juz prawie zdrowa naszczescie(tzn kaszel , katar , ból głowy nadal) Dzisiaj byłam pytana z niemca i dostałam 4 bo zrobiłam jedna literówke wyrazu bywa. tz czuje sie co raz lepiej zaniedługo powinien wracac do polski. Spac mi sie chce cholernie ale ubieram sie i ide na siłownie bo narescie moge zaczał znowu redukcje cwiczyc i normalnie jesc ;d
|
|
|
|
#1602 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewuś, niestety tak jak o innych mogę dobrze mówić, tak o nim akurat nie powinnam, bo na koniec był bardzo nie fair. I nie wybaczę mu tego itd. Ale mimo wszystko jakos okazuje sie, ze potrafimy ze soba pogadac i to calkiem normalnie. Pewnie to zdrowsze niz udawac ze sie nie znamy... I tak nic sie juz nie zmieni, ale chociaz pozostaja mile wspomnienia... ![]() ![]() Cytat:
Oj Ty to masz tej nauki, wspolczuje i podziwiam Pewnie poznasz jakichs ludzi, ktorzy lubia spedzac czas jak Ty. Moze trzeba sie rozejrzec? ![]() Cytat:
Mam nadzieje, ze polepszy CI sie nastroj |
|||
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
Szczerze odrazu mówie, że nie czytalam Was od dawna.. i teraz tego nie zrobiłam, bo czasu nie mam a poza tym tyyyleście napisały, że masakra ! ![]() Postaram się jednak nadrobić lub może nawet wróce do Was.. Chciałabym, ale.. szczerze nie umiem się ponownie wdrążyć.. ![]() U mnie wszystko ok.. Ale aby ogólnie to streścić musiałabym się rozpisać, a teraz naprawde nie moge bo lece na randez-vous ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że u każdej z Was wszystko ok.. że nie pogorszyło się w Waszym zyciu, a jedynie polepszyło.. Może wkońcu znajde chwile na nadrobienie.. Tymczasem całuje Was gorąco ... ![]()
|
|
#1604 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I nie wiem co z tym zrobić.Cytat:
![]() Mam tak samo od wczoraj... :/ Cytat:
Wystarczy mi udział bierny![]() U mnie się na przykład nie polepszyło tak w ogóle... w każdym razie udanej Randez-Vous siostro! ![]() Dodam, że jest to post... symboliczny ;D
|
|
|
#1605 |
|
Zadomowienie
|
Ooo kogo tu widzę,Tamo się zjawiła ;D;D
![]() Huh,melduję żem żywa ==' Inauguracja roku zaczęła się punkt o wpół do dziesiątej,na jednej z auli, w towarzystwie dziekana i innych szych. W połowie przemowy jednego z wykładowców i słynnych pisarzy-Pawła Huelle wyszłam jak gdyb nigdy nic na korytarz. Ot rozbolały mnie nogi od stania w miejscu i głowa od słuchania nt heteronimów i powieści Orhana Parmuka Oo Kumpela ciut się spóźniła i powędrowałyśmy w deszczu i chłodzie do budynku dziekanatu,aby odebrać legitki. Tam kilometrowa kolejka ,że szok W międzyczasie nawiązaliśmy znajomość z dziewczyną i jej kolegą z roku,który dojeżdża samochodem i zawieźli nas i tak spóźnionych do katedry m.in. kulturoznawstwa.Na sali wykładowej gwar, ciut przerażeni żacy , w przewadze dziewczyny, o imidżu zahukanych myszek jak i mega lanserki, łączy ich jedna cecha wspólna a mianowicie złośliwość ![]() Co rusz 'kometnowały'a to średni wiek,jednego z nowych studentów,a to że profesorka się jąka itd itp O_o Do odbioru indeksu zgodnie ze swym nazwiskiem poszłam ostatnia ,wtenczas dziekan wypalił: 'Adrianno ,ostatni będą pierwszymi' ![]() Grupy obdzielono wedle kolejności alfabetycznej, trafiłam do takiej z tymi 'myszami' ,a i 2 dni pod rząd miałam mieć zajęcia o 8 rano Toteż przepisałam się do innej, heh tu coś się pomyliłam,bo zamiast do tej co kumpela to do następnej,akurat z tymi dwoma na pierwsze wrażenie fajnymi ludźmi, oraz arcy pewnymi siebie panienkami o fryzie będącym mutacją filetu z kurczaka i uczesania Agness Dern. Pierwsze godziny mam w czwartek od 9.45 do 11.15 B-) Fakt byłam trochę spięta i małomówna,krępowałam się przy gadce, pewne towarzystwo bacznie przyglądało się małym mankamentom,ale... Kijz tym trza się przełamać (wreszcie) Potem mega nudne 'szkolenie' biblioteczne (budynek robi wrażenie) i z lądowałam z przyjaciółką w Macu na pogaduszkach.Gdy zbierałyśmy się do wyjścia ohydny,gogusiowaty koleś zjarany na solarce i kłami niczym u wampira modulowanym na aksamitno-gejowski głos (nie żebym homofobką była..) coś mnie zagaduje... 'Czy nie zechciałabyś podać mi swego numeru, chamsko się przybliżając. Brr, i to śmieszne i żałosne i na swój sposób okropne, jak jakiś napalony zboczek się do ciebie podwala ==' jeśli o facetach mowa to.. Na swej sali dostrzegłam jednego,takiego w mym typie *_______* Sęk w tym,że jest z 4-ego roku tudzież magisterki i 'wpadł' na chwilę. Kurczę blade, normalnie poznam go, nie wiem jak ale jakoś. Ni to się zgubię,ni zapiszę do koła naukowego ( edit: a okazało się,że należy,jest sekretarzem Tylko żeby mi się nie odwidział ;p
Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-09-30 o 20:33 Powód: dopisek |
|
|
|
#1606 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
dobry wieczor, tak jak pisalam,ze mam cienki dzien tak w sumie sie cienko/niecienko konczy.. wyobrazcie sobie,ze zostala dzis nominowana do tytulu Pracownik Miesiaca! ![]() ![]() z paru tysiecy pracownikow z calego swiata,okolo 10 zostaje co miesiac nominowanych! w szoku jestem nie mam raczej szans na wygranie bo zawsze ''stare wydry'' dostaja nagrode ale milo m,ze ktos docenil moja prace![]() Po tym wszystkim ''kolezanka''z mojego zespolu do konca dnia byla nieprzyjemna dla mnie,opryskilwa i wogole i skutecznie mi popsula nastroj.. nie wiem czy zazdrosci czy co...teraz zjadlam obiad i popijam szampanka bo mi moj TZ kupil dla uczczenia mojego malego sukcesiku(zawsze w CV takie cos ladnie wyglada )milego wieczora kochane
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
Cześc! wiem, że nigdy się tu nie udzielałam, ale potrzebuję pomocy osoby pracującej w banku
może rodzice którejś z was wykonują taki zawód? chodzi tylko o jedną małą poradę...nic wielkiego, a bardzo pomogłabym rodzicom...z góry dziękuję
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
|
|
|
#1608 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Melduje ze jestem w akademiku,ogólnie jest ok jutro mam inauguracje o 9 a potem o 11 spotkanie z opieknunem a potem juz jakis wykład mam nadzieje ze sie nie zgubie i trafie gdzie mam trafic![]() pokój mam super,duzy,ładnie umeblowany,wpołlokatorka fajna jedyne co mnie denerwuje to wspólna kuchnia mykam spac bo jutro wczesnie wstaje
|
#1609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi zachęcająco . Oby na stałe było tak pozytywnieU mnie total kryzys. Popołudniu już mi do głowy nie wchodziło, więc wybrałam się na zakupy, bo latam w jednych dżinsach a wszystkie koszulki pamiętają jeszcze szkołę podstawową, buty na wylot dziurawe...efekt? - wróciłam bez jedynych gaci (gruuuubas), bez jedynej koszulki, bez butów (wysprzedali wszystkie normalne numery), z migreną. Pokłóciliśmy się jak zwykle z tż, ja do teraz przespałam pomimo litrów kawy, zabueram się za zarwanie nocy, bo mi brakuje do normy jakieś 100stronic... Do niczego jestem. Śpię, żrę, obijam się...
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1610 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zreszta kuchnia jak piszesz jest dla wszystkich wiec nie ma potrzeby uciekac![]() Cytat:
jutro bedzie lepszy dzien![]() dobranoc
|
|
#1611 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja nigdy nie chodzę spac przed 1 w nocy, bez względu na to o której godzinie muszę na następny dzień wstać po prostu wieczorem jestem najbardziej aktywna (człowiek-sowa )Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia w podrywaniu pana idealnego ![]() Cytat:
Cytat:
a z tymi obiadami to na pewno jakoś się przyzwyczaisz do tej kuchni... a jak nie to może znajdź jakiś fajny bar mleczny, dużo jest takich w Krk a można tam tanio zjeść, przynajmniej od czasu do czasu ale nie myśl nawet o nie jedzeniu obiadów Cytat:
mnie się wydaje ze po prostu za dużo od siebie wymagasz, jesteś za bardzo samokrytyczna musisz starać się polubić siebie i wtedy będzie Ci łatwiej sobie radzić z codziennymi problemami ..Dotarłam do mieszkanka, pouczyłam się, pooglądałam seriale (nowe serie się zaczynają we wrześniu )... Jeszcze zajrzę do książki na chwilę, bo zaliczenie juz pojutrze ![]() a Wam już życzę miłych snów |
||||||||||
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieeń dobry
![]() Ja za jakieś 1,5 godzinki mykam do TŻ-ta,a tymczasem wyszykuję się i looknę co tam w książkach mam do zrobienia ![]() Miłego dnia kochane
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#1613 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
znowu cichutenko tu... wszystkie w szkolach/na uczelniach?![]() u mnie dzis spokojnie,sporo pracy ale bez nerwow poki co. Kolezanka ma dzis urodziny i jest juz kupiony tort czekoladowy wiec chyba glupio odmowic.. nie chce za bardzo bo staram sie ze 2 kg zrzucic...
|
|
#1614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się od rana czaje, ale musiałab6m znowu post pod postem produkować ![]() Cytat:
![]() dziś wstałam w miarę wcześnie bo mieli przyjść panowie od licznika prądu, oczywiście się spóźnili no ale dzięki temu nie spałam znowu do południa pouczyłam się, zrobiłam wielkie zakupy spożywcze, załatwiłam kilka spraw na mieście i wróciłam zmachana i zawiana (ale wieje ) Zaraz obiadek a później znów nauka ![]() miłego popołudnia
|
||
|
|
|
#1615 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Więc są pozytywy . W razie co, tak jak radzily dziewczyny - kuchnia jest dla wszystkich, rowniez dla Ciebie, a poza tym green way albo bar mleczny to tez dobra opcja, zwlaszcza na bardziej zalatane dni Jak przestaniesz jesc obiady, to masz lańsko tu od nas murowane! (nie radze ).Cytat:
.Cytat:
. Ale miło było pogadać... Cytat:
![]() Cytat:
Byłam na uniwerku, załatwialam co trzeba bylo, a wieczorem musze zadzwonic do promotora uhhhhh
|
|||||||
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Raczkowanie
|
Milkuś, ja będę miała teraz cały miesiąc takich akcji
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1618 |
|
♥
|
witam
Dziaj cos tak nie zabardzo sie czuje ale przyszłam do domu zjadłam obiad i zmotywowałam sie i poszłam na siłownie i czuje sie lepiej miałam fajny ubaw z dziewczyn które pierwszy raz były- masakra normalnie. hehe dzisiaj miałam spr z angola i fizyki mam nadzieje ze dobrze poszło choc na angielskim miałam mii tekst i tam pytania abc i wszystkie odp były prawdopodbne ale jedna była bardziej prawdopodobnajutro spr z po - bedzie ciekawie jedyne co mnie martwi to to , ze nie bede mogła w tym czasie grac w statki badz kółko krzyzyk chyba ze sie szybko uwine z kumpela z ławki to sobie pogramy ![]() wogóle ostatnio przy porzadkach znalazłam biblie i z mama sie zdziwiłysmy ze ma juz 103 prawie 104 lata i jest jeszcze w bardzo dobrym stanie. Ewus no w k-ce dzisiaj strasznie wieje, dzisiaj dowiedziałam sie ze bede miec nowa nauczycielke z łaciny( dopiero 3:P) i miałam taka ogromna nadzieje ze to ty bedziesz ta nowa a tu jakas magda ![]() Agus ucz sie ładnie hehe , wiesz juz co chcesz zdawac na maturze?
|
|
|
|
#1619 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czekoladowy(ale taka bardziej gorzka czekolada) i posypany mini kuleczkami bialej czekolady....no wypas....![]() koncze za 10 min wiec juz mi sie nie chce nic robic to zajrzalam na chwile jako ,ze malo ludzi to nikt nie zauwazy. ![]() po powrocie do domu planuje wypic reszte szampana(coby sie nie zmarnowal i nie zwietrzal i obejrzec jeszcze raz Sex and the City ![]() milego wieczorka laleczki
|
|
#1620 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale w tym roku idę do tej samej dziewczyny co w zeszłym, jakoś tak pewniej na sprawdzonym gruncie ![]() jak się dowiesz jak nowa pani ma na nazwisko to napisz mi PW, może jakieś śledztwo zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a serial oglądałaś?Wieczór spędzałam naukowo (z przerwą na YCD ), wydaje mi się że w miarę umiem ale i tak proszę o kciuki ) dobranoc
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

.

Tylko jeszcze kilka lat temu było ze mną zupełnie inaczej.

Oby z siostrą było wszystko wporządku, trzymam kciuki.
. Może dziś coś wymóżdżę
. Natomiast widziałam się wczoraj z eksem
szkoda, że wszystko potoczyło się tak jak się potoczyło i niestety nic nie jest w stanie tego odwrócić. No ale nic, żyje się dalej 

ale jak na razie słońce
. Każdy mamy coś

Mam nadzieje, ze polepszy CI sie nastroj 
mnie się wydaje ze po prostu za dużo od siebie wymagasz, jesteś za bardzo samokrytyczna