![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Milkuś - no,każdy ma swój własny,ulubiony sposób spędzania czasu
![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
![]()
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
dobry dobry
![]()
#1595 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() cos tu cichutko ostatnimi czasy... ![]() lece juz do pracy,na dworze szaro,pada i wiatr... taka brzydko juz i jesiennie... milego dnia
#1597 |
Raczkowanie
|
Agolku, ależ miałaś trefny poniedziałek
![]() Ewuś, jak tam imprezka? ![]() Schism, trzymam kciuki za początki na studiach ![]() Ja cały weekend nic nie zrobiłam nowego, więc jak jutro pójdę do promotora, to nie mam żadnych "nowości" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |||
Zakorzenienie
|
pracuś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ano ![]() Cytat:
![]() ![]() ja często obserwuję takie zjawisko że komuś się odechciewa typowego imprezowania ![]() ![]() ![]() jw ![]() Cytat:
![]() a co do eksa, to dobrze ze chociaż jesteście w dobrych stosunkach ![]() ![]() Dzień dobry tak w ogóle ![]() Wróciłam z imprezki ok 6.30 nad ranem, położyłam się spać "na chwilę" (bo tam też trochę spaliśmy) i wstałam ok 12 ![]() ![]() idę zaraz spakować resztę rzeczy i do Kato ![]() ![]() miłego dnia ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
Hihi, żeby nie było, że się wyłączyłam...
![]() ![]() Ewusia - ty prowokaterze ![]() ![]() ![]() yerba - udanego wymóżdżania ![]() schism - nie schizuj, dobrze będzie a jakby co to nie się odwalą ewentualne komentatorki wyglądu ![]() ![]() agolek - pożycz pogody ![]() ![]() Milka - też marzę o właśnie takim życiu towarzyskim - miło, spokojnie, tak trochu kobieco ![]() ![]()
#1600 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ide wlasnie na lunch,glowdna jestem na maxa jakos dzis. I mam zly dzien, nie wiem czemu..w sumie nic takiego sie nie wydarzylo...ale jakos mi wszyscy graja na nerwach,mam dosc swojej pracy bo coraz wiecej robie a kasa ta sama.. i wogole maruda jestem dzis.. ![]() ide juz sobie ale bede zagladac ![]()
![]() |
#1601 |
♥
|
Witam
![]() Mozna powiedziec ze jestem juz prawie zdrowa naszczescie(tzn kaszel , katar , ból głowy nadal) ![]() Dzisiaj byłam pytana z niemca i dostałam 4 bo zrobiłam jedna literówke wyrazu bywa. tz czuje sie co raz lepiej zaniedługo powinien wracac do polski. Spac mi sie chce cholernie ale ubieram sie i ide na siłownie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1602 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ewuś, niestety tak jak o innych mogę dobrze mówić, tak o nim akurat nie powinnam, bo na koniec był bardzo nie fair. I nie wybaczę mu tego itd. Ale mimo wszystko jakos okazuje sie, ze potrafimy ze soba pogadac i to calkiem normalnie. Pewnie to zdrowsze niz udawac ze sie nie znamy... I tak nic sie juz nie zmieni, ale chociaz pozostaja mile wspomnienia... ![]() ![]() Cytat:
Oj Ty to masz tej nauki, wspolczuje i podziwiam ![]() Pewnie poznasz jakichs ludzi, ktorzy lubia spedzac czas jak Ty. Moze trzeba sie rozejrzec? ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry..
Szczerze odrazu mówie, że nie czytalam Was od dawna.. i teraz tego nie zrobiłam, bo czasu nie mam ![]() ![]() Postaram się jednak nadrobić lub może nawet wróce do Was.. Chciałabym, ale.. szczerze nie umiem się ponownie wdrążyć.. ![]() U mnie wszystko ok.. Ale aby ogólnie to streścić musiałabym się rozpisać, a teraz naprawde nie moge bo lece na randez-vous ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieje, że u każdej z Was wszystko ok.. że nie pogorszyło się w Waszym zyciu, a jedynie polepszyło.. Może wkońcu znajde chwile na nadrobienie.. Tymczasem całuje Was gorąco ... ![]() ![]()
![]() |
#1604 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam tak samo od wczoraj... :/ Cytat:
![]() ![]() U mnie się na przykład nie polepszyło tak w ogóle... w każdym razie udanej Randez-Vous siostro! ![]() Dodam, że jest to post... symboliczny ;D
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
Zadomowienie
|
Ooo kogo tu widzę,Tamo się zjawiła ;D;D
![]() Huh,melduję żem żywa ==' Inauguracja roku zaczęła się punkt o wpół do dziesiątej,na jednej z auli, w towarzystwie dziekana i innych szych. W połowie przemowy jednego z wykładowców i słynnych pisarzy-Pawła Huelle wyszłam jak gdyb nigdy nic na korytarz. Ot rozbolały mnie nogi od stania w miejscu i głowa od słuchania nt heteronimów i powieści Orhana Parmuka Oo Kumpela ciut się spóźniła i powędrowałyśmy w deszczu i chłodzie do budynku dziekanatu,aby odebrać legitki. Tam kilometrowa kolejka ,że szok ![]() Na sali wykładowej gwar, ciut przerażeni żacy , w przewadze dziewczyny, o imidżu zahukanych myszek jak i mega lanserki, łączy ich jedna cecha wspólna a mianowicie złośliwość ![]() Co rusz 'kometnowały'a to średni wiek,jednego z nowych studentów,a to że profesorka się jąka itd itp O_o Do odbioru indeksu zgodnie ze swym nazwiskiem poszłam ostatnia ,wtenczas dziekan wypalił: 'Adrianno ,ostatni będą pierwszymi' ![]() ![]() Grupy obdzielono wedle kolejności alfabetycznej, trafiłam do takiej z tymi 'myszami' ,a i 2 dni pod rząd miałam mieć zajęcia o 8 rano ![]() Toteż przepisałam się do innej, heh tu coś się pomyliłam,bo zamiast do tej co kumpela to do następnej,akurat z tymi dwoma na pierwsze wrażenie fajnymi ludźmi, oraz arcy pewnymi siebie panienkami o fryzie będącym mutacją filetu z kurczaka i uczesania Agness Dern. Pierwsze godziny mam w czwartek od 9.45 do 11.15 B-) Fakt byłam trochę spięta i małomówna,krępowałam się przy gadce, pewne towarzystwo bacznie przyglądało się małym mankamentom,ale... Kijz tym trza się przełamać (wreszcie) Potem mega nudne 'szkolenie' biblioteczne (budynek robi wrażenie) i z lądowałam z przyjaciółką w Macu na pogaduszkach.Gdy zbierałyśmy się do wyjścia ohydny,gogusiowaty koleś zjarany na solarce i kłami niczym u wampira modulowanym na aksamitno-gejowski głos (nie żebym homofobką była..) coś mnie zagaduje... 'Czy nie zechciałabyś podać mi swego numeru, chamsko się przybliżając. Brr, i to śmieszne i żałosne i na swój sposób okropne, jak jakiś napalony zboczek się do ciebie podwala ==' jeśli o facetach mowa to.. Na swej sali dostrzegłam jednego,takiego w mym typie *_______* Sęk w tym,że jest z 4-ego roku tudzież magisterki i 'wpadł' na chwilę. ![]() ![]() ![]() Kurczę blade, normalnie poznam go, nie wiem jak ale jakoś. Ni to się zgubię,ni zapiszę do koła naukowego ( ![]() edit: a okazało się,że należy,jest sekretarzem ![]() Tylko żeby mi się nie odwidział ;p ![]() Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-09-30 o 19:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dobry wieczor, tak jak pisalam,ze mam cienki dzien tak w sumie sie cienko/niecienko konczy.. wyobrazcie sobie,ze zostala dzis nominowana do tytulu Pracownik Miesiaca! ![]() ![]() z paru tysiecy pracownikow z calego swiata,okolo 10 zostaje co miesiac nominowanych! w szoku jestem ![]() ![]() Po tym wszystkim ''kolezanka''z mojego zespolu do konca dnia byla nieprzyjemna dla mnie,opryskilwa i wogole i skutecznie mi popsula nastroj.. ![]() teraz zjadlam obiad i popijam szampanka bo mi moj TZ kupil dla uczczenia mojego malego sukcesiku(zawsze w CV takie cos ladnie wyglada ![]() milego wieczora kochane ![]()
![]() |
#1607 |
Zadomowienie
|
Cześc! wiem, że nigdy się tu nie udzielałam, ale potrzebuję pomocy osoby pracującej w banku
![]() ![]()
Książki-15 A6w- ...27-28-29-30-31-32-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42 ![]() "Zapytałam dziecko niosące świeczkę: - Skąd pochodzi to światło? Chłopczyk natychmiast ją zdmuchnął. - Powiedz mi, dokąd teraz odeszło - odparł. - Wtedy ja powiem ci, skąd pochodzi. JC" |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Melduje ze jestem w akademiku,ogólnie jest ok ![]() ![]() ![]() pokój mam super,duzy,ładnie umeblowany,wpołlokatorka fajna ![]() jedyne co mnie denerwuje to wspólna kuchnia ![]() ![]() mykam spac bo jutro wczesnie wstaje ![]()
#1609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brzmi zachęcająco ![]() ![]() U mnie total kryzys. Popołudniu już mi do głowy nie wchodziło, więc wybrałam się na zakupy, bo latam w jednych dżinsach a wszystkie koszulki pamiętają jeszcze szkołę podstawową, buty na wylot dziurawe...efekt? - wróciłam bez jedynych gaci (gruuuubas), bez jedynej koszulki, bez butów (wysprzedali wszystkie normalne numery), z migreną. Pokłóciliśmy się jak zwykle z tż, ja do teraz przespałam pomimo litrów kawy, zabueram się za zarwanie nocy, bo mi brakuje do normy jakieś 100stronic... ![]() ![]() Do niczego jestem. Śpię, żrę, obijam się... ![]()
![]() |
#1610 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]()
![]() |
#1611 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() powodzenia w podrywaniu pana idealnego ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a z tymi obiadami to na pewno jakoś się przyzwyczaisz do tej kuchni... a jak nie to może znajdź jakiś fajny bar mleczny, dużo jest takich w Krk a można tam tanio zjeść, przynajmniej od czasu do czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() Dotarłam do mieszkanka, pouczyłam się, pooglądałam seriale (nowe serie się zaczynają we wrześniu ![]() ![]() a Wam już życzę miłych snów ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Zakorzenienie
|
Dzieeń dobry
![]() Ja za jakieś 1,5 godzinki mykam do TŻ-ta,a tymczasem wyszykuję się i looknę co tam w książkach mam do zrobienia ![]() Miłego dnia kochane ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry,
znowu cichutenko tu... ![]() ![]() u mnie dzis spokojnie,sporo pracy ale bez nerwow poki co. Kolezanka ma dzis urodziny i jest juz kupiony tort czekoladowy wiec chyba glupio odmowic.. nie chce za bardzo bo staram sie ze 2 kg zrzucic... ![]()
#1614 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja się od rana czaje, ale musiałab6m znowu post pod postem produkować ![]() Cytat:
![]() dziś wstałam w miarę wcześnie bo mieli przyjść panowie od licznika prądu, oczywiście się spóźnili no ale dzięki temu nie spałam znowu do południa ![]() ![]() ![]() miłego popołudnia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Byłam na uniwerku, załatwialam co trzeba bylo, a wieczorem musze zadzwonic do promotora ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
Raczkowanie
|
Milkuś, ja będę miała teraz cały miesiąc takich akcji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
♥
|
witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jutro spr z po - bedzie ciekawie ![]() ![]() wogóle ostatnio przy porzadkach znalazłam biblie i z mama sie zdziwiłysmy ze ma juz 103 prawie 104 lata i jest jeszcze w bardzo dobrym stanie. Ewus no w k-ce dzisiaj strasznie wieje, dzisiaj dowiedziałam sie ze bede miec nowa nauczycielke z łaciny( dopiero 3:P) i miałam taka ogromna nadzieje ze to ty bedziesz ta nowa a tu jakas magda ![]() ![]() Agus ucz sie ładnie hehe , wiesz juz co chcesz zdawac na maturze? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() koncze za 10 min wiec juz mi sie nie chce nic robic to zajrzalam na chwile jako ,ze malo ludzi to nikt nie zauwazy. ![]() po powrocie do domu planuje wypic reszte szampana(coby sie nie zmarnowal i nie zwietrzal ![]() ![]() milego wieczorka laleczki ![]()
![]() |
#1620 | ||||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() jak się dowiesz jak nowa pani ma na nazwisko to napisz mi PW, może jakieś śledztwo zrobię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wieczór spędzałam naukowo (z przerwą na YCD ![]() ![]() ![]() dobranoc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.