Scent Bar V - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-01, 14:45   #4351
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate
Dot.: Scent Bar V

Gryxiu - pieknie sie zachowaliscie.

Ja mialam nerw na scent bar, jak mial zawiechy - specjalnie nadrobilam i powipisywalam komu gratuluje, kogo sciska i szlag moj post trafil.
To mi sie odechcialo tu pisac na dni wiele.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 16:25   #4352
Zuziunia
BAN stały

Właśnie wydrukowałam plan zajęć, średnio mi się podoba, bo co zjazd to jakoś inaczej wszystko.
Mam takie przedmioty jak:
Psychologia zagrożeń
Prawo obronne RP
Socjologia
Międzynarodowe stosunki ekonomiczne
Historia bezpieczeństwa

będzie masakra...

Śląskie dziewczyny zajrzyjcie do wątku spotkaniowego...
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 18:19   #4353
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Gryxiu Może lepiej by było, jakbyście z sarną pojechali do weta, on by się poznał czy to szok, czy obrażenia wewnętrzne...

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Gryxiu - pieknie sie zachowaliscie.

Ja mialam nerw na scent bar, jak mial zawiechy - specjalnie nadrobilam i powipisywalam komu gratuluje, kogo sciska i szlag moj post trafil.
To mi sie odechcialo tu pisac na dni wiele.
Oooo nie Podły wieszający się Wizaż! Pisz, pliiiz

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Właśnie wydrukowałam plan zajęć, średnio mi się podoba, bo co zjazd to jakoś inaczej wszystko.
Mam takie przedmioty jak:
Psychologia zagrożeń
Prawo obronne RP
Socjologia
Międzynarodowe stosunki ekonomiczne
Historia bezpieczeństwa

będzie masakra...
Nie będzie masakry Spoko

Za to ja mam jutro zajęcia od 8.00 do 19.30 Z jakimś mini okienkiem w którym muszę się umyć po internie dużych zwierząt. Nie ma że szybki prysznic - szybki prysznic nie usuwa zapachu krowy

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 18:28   #4354
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Za to ja mam jutro zajęcia od 8.00 do 19.30 Z jakimś mini okienkiem w którym muszę się umyć po internie dużych zwierząt. Nie ma że szybki prysznic - szybki prysznic nie usuwa zapachu krowy
Ja byłam przy porodzie kiedyś, z daleka obserwowałam...no a zapach..cóż utrzymywał sie długo, kurtka 2 tygodnie...az w końcu wyprałam..myłam ze się wywietrzy.
Stary 2008-10-01, 18:49   #4355
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
przepraszam, że się wetnę tak ot, bez czytania poprzednich postów ALE
dziewczyny i chłopaki, przedstawiam Wam mojego nowego pracodawcę: L'Artisan Parfumeur

zaczynam w poniedziałek i ślinię się na myśl o szkoleniu
i oczywiście mam nadzieję, na sporą zniżkę

Gratulacje

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Jesteście niezastąpione (ale Wy to wiecie, prawda?)

---

Zdarzenie z przed godziny. Jadę z kumplem samochodem (takie tradycyjne, wieczorne przejażdżki ), a na poboczu drogi, tuż za miastem, leży młoda sarna. Zatrzymaliśmy się i podeszliśmy do niej, gdy tak leżała z podniesioną głową, ewidentnie potrącona przez samochód. Nie próbowała uciekać - nie wiadomo, czy w wyniku szoku, czy obrażeń. No i co tu robić? Postanowiliśmy zawieźć ją do leśniczówki, parę kilometrów dalej (w międzyczasie stanęła na nogi, jedną z nich trzymając w powietrzu). Myślałem, że pogna na pola, jednak stała spokojnie i kumpel załadował ja na "pakę" (samochód dostawczy). Dojechaliśmy ostrożnie do leśniczówki, a tu brama zamknięta na cztery spusty i brak jakiegokolwiek dzwonka. Na dodatek kumplowi wysiadł klakson Postaliśmy chwilę, oświetlając podwórko długimi, po czym decyzja - do następnej. Tu było juz lepiej (mimo, że zadupie totalne) - przy furtce domofon. Leśniczy zdziwił się bardzo (no bo to nietypowe zawozić ranne zwierzę do leśniczówki ), po czym łaskawie wyszedł. Sarna leżała bez ruchu, obejrzał ją, podotykał i stwierdził: "Nic z niej nie będzie, to kwestia godzin. Musi mieć silne obrażenia wewnętrzne. Mogę skrócić jej cierpienia, ale jakoś nie mam sumienia. A panowie?" Spojrzał na nas, na co pokiwaliśmy przecząco głowami. A ja od początku podejrzewałem, że zwierzę jest po prostu w silnym szoku, dlatego nie próbuje uciekać, nie porusza się. Stwierdziliśmy więc, że nie pozostaje nic innego, jak pozostawić ją w lesie (skoro to kwestia godzin ). Wjechaliśmy więc w totalne, leśne haszcze i wyjęliśmy ją z samochodu. Stanęła oszołomiona (zbliżyłem ucho do jej głowy - szczękała zębami, wyraźnie słyszałem), po czym, początkowo nieufnie, później dużo śmielej, pokłusowała w świetle reflektorów wprost w objęcia lasu
Świetnie się zachowałeś
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 18:51   #4356
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryksiu, że dobry i wrażliwy z ciebie człowiek to my wiemy
Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Gryxiu - pieknie sie zachowaliscie
Dzięki

Dla mnie to jednak najnaturalniejsze zachowanie pod słońcem

Cytat:
Gryxiu Może lepiej by było, jakbyście z sarną pojechali do weta, on by się poznał czy to szok, czy obrażenia wewnętrzne...
Wiem, niestety kumpel musiał wracać jak najszybciej do domu, by do północy zaksięgować jakieś firmowe faktury

Coś mi jednak mówi, że z sarną OK

---

Myszko, dzięki
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 19:05   #4357
miss natasha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Miss Natasha ogromnie Ci gratuluje! normalnie zazdroszcze ci tak mocno że aż wstyd! oby Ci się dobrze pracowało Kochana, dużo dobrych chwil w pracy no i zarobków
postaram się wszystko opowiadać na bieżąco!
Cytat:
Napisane przez Nola_ Pokaż wiadomość
Wow, serdecznie gratulacje!
Będziemy mieć wizażową wtykę u L'Artisana!
do usług, cieszę się, że mogę być wtyką w tak zacnym gronie
Cytat:
Napisane przez ancynamonka Pokaż wiadomość
Gratuluje miss natasho i zazdroszczę

Miałam rozrywkowy dzień w pracy: pierwsza od roku osoba z kiłą się trafiła, a za 5 dwudziesta wpadła mama z rozgorączkowaną dziewczynką żeby zrobić małej posiew i badanie ogólne moczu- no to sobie zostałam dłużej bo nie miałam sumienia odmówić.
dziękuję
co do Twoich rozrywek w pracy - podziwiam, ja chyba nie zdecydowałabym się na pracę o podwyższonym ryzyku [pomijając fakt, że z chemią łączą mnie co najwyżej kosmetyki ] całe szczęście, że są tacy ludzie z powołaniem, bo wszyscy byśmy marnie kończyli.
Cytat:
Trudno było nie zauważyć, że znasz się na temacie
no więc właśnie widzisz, cośtam poopowiadałam o chemii skóry, rozwoju zapachu, parę nut, przeryłam historię firmy w internecie, poodpowiadałam ładnie na różniste pytania i jakoś się udało! jestem 100% przekonana, że każda Perfumiarka nadawałaby się rewelacyjnie do tej pracy [szkoda, że w kraju tak niewiele możliwości ]
Cytat:
Napisane przez beata11 Pokaż wiadomość
Miss natasho gratuluję
Twój pracodawca to miał miał szczęście !
I zazdraszczam też
beatko - jak miło Cię widzieć , dziękuję za gratulacje

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
OO w mordeGratuluj e:cm ok:
Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Gratuluję i zazdroszczę.
Zniżka to dobry dodatek do pensji A praca jaka pachnąca
Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Natasho-gratuluję!
Cytat:
Napisane przez agaa13 Pokaż wiadomość
tak szybko przebrnełam przez wątek i chciałam pogratulować Miss Natashy nowej pracy
Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Gratulacje
buziaki w podzięce
mam tylko nadzieję, że za miesiąc, czy dwa nie będzie robiło mi się słabo na widok charakterystycznych flakonów

Perfume is the weather of our inner world bringing life to a personal landscape. (Christopher Brosius)

miss natasha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 19:18   #4358
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki
Myszko, dzięki

A gdzie się podział piękny avatar ? ()

Cytat:
Napisane przez miss natasha Pokaż wiadomość
:
(...) buziaki w podzięce
mam tylko nadzieję, że za miesiąc, czy dwa nie będzie robiło mi się słabo na widok charakterystycznych flakonów
Z pewnością nie będzie aż tak źle
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 19:38   #4359
iwona-jk
Wtajemniczenie

GG do iwona-jk

Witajcie
Posiadaczki Dune, pomocy!!!
Zajrzyjcie,proszę, do wątku weryfikacyjnego
Znowu mnie podkusiło, licytuję. Problem w tym, że nie wiem, czy oryginał. Uspokójcie moje skołatane nerwy...

Sprzedawczyni pisze, że jest jedną z nas...

iwona-jk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 19:48   #4360
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Ja byłam przy porodzie kiedyś, z daleka obserwowałam...no a zapach..cóż utrzymywał sie długo, kurtka 2 tygodnie...az w końcu wyprałam..myłam ze się wywietrzy.
Ten zapach nie wietrzeje, nie ma mowy - on wręcz nabiera mocy
A jakiś poród to swoja drogą mam nadzieję, że się trafi na moich zajęciach

Cytat:
Coś mi jednak mówi, że z sarną OK
Pewnie była tylko przerażona

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 19:56   #4361
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

jestem po szkoleniu bhp, zyje

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 19:59   #4362
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Paulinka_S Pokaż wiadomość

jestem po szkoleniu bhp, zyje
No to dobrze

Ma ktos próbencje Armani Code męską na zbyciu, bo potrzebna do ponownych testów
Stary 2008-10-01, 20:32   #4363
Aggie125
Zakorzenienie

GG do Aggie125

Jutro wreszcie przeczytam porządnie ostatnich kilkanaście stron Sent Baru, bo widzę, że tu sporo zmian zaszło.

Mlduje z linii frontu: jestem jutro ostatni dzień w pracy. I niestety nie obejdzie się bez dzikiej awantury, Dzisiaj szef wypłacal mi pensję. Mam 1200 na umowie plus 500 na rekę. Dal mi 1200 zeta i powiedział, że te 500 mi wypłaci, jak zostanę do 18-tego.

Nie powiedziałam nic, bo wolę najpierw przemyślec to co chce powiedzieć, ale jutro rano szef zastanie mnie spakowaną. Jeśli nie da mi od razu tych 500 złotych, wstaję ze swoimi rzeczami, wychodzę z pracy i zostawiam wszystko tak jak jest - niedokończony katalog, jutro przychodzi pilotka omówić wyjazd grupy do Francji - szef tego sam nie zrobi. Wyrwe mu te 500 złotych choćby z gardła, ale nie odpuszczę. Będzie ostro, ale jak trzeba, potrafię walczyć zebami i pazurami.
Aggie125 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 20:41   #4364
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Jutro wreszcie przeczytam porządnie ostatnich kilkanaście stron Sent Baru, bo widzę, że tu sporo zmian zaszło.

Mlduje z linii frontu: jestem jutro ostatni dzień w pracy. I niestety nie obejdzie się bez dzikiej awantury, Dzisiaj szef wypłacal mi pensję. Mam 1200 na umowie plus 500 na rekę. Dal mi 1200 zeta i powiedział, że te 500 mi wypłaci, jak zostanę do 18-tego.

Nie powiedziałam nic, bo wolę najpierw przemyślec to co chce powiedzieć, ale jutro rano szef zastanie mnie spakowaną. Jeśli nie da mi od razu tych 500 złotych, wstaję ze swoimi rzeczami, wychodzę z pracy i zostawiam wszystko tak jak jest - niedokończony katalog, jutro przychodzi pilotka omówić wyjazd grupy do Francji - szef tego sam nie zrobi. Wyrwe mu te 500 złotych choćby z gardła, ale nie odpuszczę. Będzie ostro, ale jak trzeba, potrafię walczyć zebami i pazurami.
Pewnie walcz o swoje!
Ale szef to typ ja bym go chyba udusiła...wrrr na samą mysl sie człowiek irytuje.
Stary 2008-10-01, 20:47   #4365
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Aggie, nie daj się i walcz o swoje. Co za bezczelny typ Jeżeli ci jutro nie da pieniędzy, zrób dokładnie tak, jak zamierzasz. Trzymam kciuki

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 21:34   #4366
ivanna
Zakorzenienie

Cytat:

Nie odpuszczaj nie ma co!! Walcz o to co Ci się należy!!

Gryxiu - zachowaliścię się wspaniale, ukłony dla was ode mnie... widać dobre wychowanie wasze i uczuciowość.

Nienadążam z Barem Praca mnie pochłania. We wrześniu mam 28 nadgodzin :/
Stary 2008-10-01, 22:03   #4367
agnyska81
Zakorzenienie

Gryxsiu, jesteś swój chłopak

Byłam dziś w Katowicach na tych ocznych badaniach No i okazało się, że jest średnio ze stanem moich oczu, ale nowe krople przynajmniej działają Na badania kompleksowe mam jeździć co roku, na niektóre co pół. A do tego jestem umówiona z moja okulistką na kolejna wizytę. No, jakieś światełko w tunelu widać

A poza tym nawiedziłam SCC i udało mi się upolować fajny zimowy płaszczyk, taki jak sobie wymyśliłam. Nie powiem, że łatwo było. Gdzie nie weszłam, widziałam nie to o co mi chodziło. No i jeszcze tam takie spodnie do pracy, tyż fajne

Generalnie się cieszę, dzień można zaliczyc do udanych

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 22:11   #4368
Sabbath
Wiedźma

Nie nadążam z kolejkami przy tym barze...

Gryxiu, przyjmij wyrazy szacunku.

Aggie - walcz. Nie wolno ulegać szantażyście - to nie tylko Tobie szkodę przyniesie, ale i jego upewni o tym, że opłaca się być świnią.

Idę stąd. Siedzenie w barze w takim nastroju nie wróży dobrej zabawy ani mnie, ani innym. Dobranoc wszystkim.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 22:20   #4369
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Gryxsiu, jesteś swój chłopak

Byłam dziś w Katowicach na tych ocznych badaniach No i okazało się, że jest średnio ze stanem moich oczu, ale nowe krople przynajmniej działają Na badania kompleksowe mam jeździć co roku, na niektóre co pół. A do tego jestem umówiona z moja okulistką na kolejna wizytę. No, jakieś światełko w tunelu widać

A poza tym nawiedziłam SCC i udało mi się upolować fajny zimowy płaszczyk, taki jak sobie wymyśliłam. Nie powiem, że łatwo było. Gdzie nie weszłam, widziałam nie to o co mi chodziło. No i jeszcze tam takie spodnie do pracy, tyż fajne

Generalnie się cieszę, dzień można zaliczyc do udanych

Agnieszko, cieszę się, że jest jakaś nadzieja

Frank Zappa

Stary 2008-10-01, 22:24   #4370
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Agnieszko, cieszę się, że jest jakaś nadzieja
No wiesz, w ogóle "każdy dzień na powierzchni ziemi należy zaliczyc do udanych"

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-01, 22:26   #4371
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
No wiesz, w ogóle "każdy dzień na powierzchni ziemi należy zaliczyc do udanych"

Kurczaki, zazdroszczę optymizmu - tak ogólnie. To znaczy cieszę się, że się cieszysz. Ale ja wiedziałam, że będzie dobrze Prawda, że mówiłam?

Frank Zappa

Stary 2008-10-01, 22:29   #4372
Zuziunia
BAN stały

ivanno postaram się wysłac w tym tyg ale nie obiecuje, najwyżej na początku nast.pójdzie.

Ogladam YCD fajne osoby dostały sie do 16tki i nie powiem atrakcyjne wizualnie, no moze poza tym kolesiem z burzą loków, ale to tylko moja opinia.
Stary 2008-10-01, 22:53   #4373
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
A gdzie się podział piękny avatar ? ()
A ten to niby brzydki? Phi... <foch>

Cytat:
Ma ktos próbencje Armani Code męską na zbyciu, bo potrzebna do ponownych testów
Ja mam

I chętnie puszczę cholerę w świat

Cytat:
Melduje z linii frontu: jestem jutro ostatni dzień w pracy. I niestety nie obejdzie się bez dzikiej awantury, Dzisiaj szef wypłacal mi pensję. Mam 1200 na umowie plus 500 na rekę. Dal mi 1200 zeta i powiedział, że te 500 mi wypłaci, jak zostanę do 18-tego...
No co za popapraniec bez honoru

Trzymaj się Aggie

Cytat:
Napisane przez ivanna Pokaż wiadomość
Gryxiu - zachowaliścię się wspaniale, ukłony dla was ode mnie... widać dobre wychowanie wasze i uczuciowość.
Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Gryxiu, przyjmij wyrazy szacunku.
Bardzo dziękuje za Wasze słowa

Chyba mnie trochę przeceniacie...

Cytat:
Idę stąd. Siedzenie w barze w takim nastroju nie wróży dobrej zabawy ani mnie, ani innym. Dobranoc wszystkim.
Widzę, że nie tylko mnie coś "szarpie"

Dobranoc Sabb
Stary 2008-10-01, 22:58   #4374
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Ja mam

I chętnie puszczę cholerę w świat
Tylko co ja Ci w zamian wyślę... a ile masz ml?

Sab
dobranoc
Stary 2008-10-01, 23:02   #4375
ivanna
Zakorzenienie

Sabb spij dobrze
Stary 2008-10-01, 23:15   #4376
gryx82
BAN stały

Cytat:
Tylko co ja Ci w zamian wyślę...
A co masz?

Z męskich np.

Cytat:
a ile masz ml?
Firmowa próbka 1,5ml bez 3, 4 "psików". Został co najmniej 1ml (była napełniona gdzieś do 3/4 wysokości).
Stary 2008-10-02, 00:02   #4377
martwa papuga
Zakorzenienie

A ja zdążyłam nie spóźnić się więcej niż 1 dobę
Gentlemen wszystkiego dobrego.

Gryxie, pięknie postąpiliście z kolegą.

Aggie, walcz o swoje. Nie daj się bucowi.

Agnysku fajnie, że oczy "idą do przodu" oby tak dalej.

Ja dziś zaczęłam pracowanie po wakacjach, ponadto nic nowego, poza matczynymi docinkami i humorem "Qr...., trzeba było się stąd wyprowadzić osiem lat temu..."
Matula nie może przeżyć, że w przeciwieństwie do mojego brata zarabiam na siebie, nie harując codziennie od 8 do 18. Z tego tytułu jestem gnuśnym nierobem.
martwa papuga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 09:50   #4378
dorotie85
Zadomowienie

Dziewczyny może Wy będziecie wiedzieć co to za perfumy?
http://sephora.pl/klub/promo/promocja/?prodId=6095
dorotie85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 09:52   #4379
Paulinka_S
S. Sssss. SSSSS.

Cytat:
Napisane przez dorotie85 Pokaż wiadomość
Dziewczyny może Wy będziecie wiedzieć co to za perfumy?
http://sephora.pl/klub/promo/promocja/?prodId=6095

Paulinka_S jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-02, 10:01   #4380
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
A co masz?

Z męskich np.
.
Chanel Allure fabryczna i Gucci Envy i więcej nie mam męskich.

Co do "tajemniczego" zapachu...ech...mogli cos trudniejszego wymysleć.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości