|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Gryxiu - pieknie sie zachowaliscie.
Ja mialam nerw na scent bar, jak mial zawiechy - specjalnie nadrobilam i powipisywalam komu gratuluje, kogo sciska i szlag moj post trafil. To mi sie odechcialo tu pisac na dni wiele. |
|
|
|
#4352 |
|
BAN stały
|
Właśnie wydrukowałam plan zajęć, średnio mi się podoba, bo co zjazd to jakoś inaczej wszystko.
Mam takie przedmioty jak: Psychologia zagrożeń Prawo obronne RP Socjologia Międzynarodowe stosunki ekonomiczne ![]() Historia bezpieczeństwa będzie masakra... Śląskie dziewczyny zajrzyjcie do wątku spotkaniowego... |
|
|
|
#4353 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Gryxiu
Cytat:
![]() Cytat:
Za to ja mam jutro zajęcia od 8.00 do 19.30
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4354 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratulacje Cytat:
|
|
|
#4356 | |
|
BAN stały
|
Dzięki
Dla mnie to jednak najnaturalniejsze zachowanie pod słońcem ![]() Cytat:
![]() Coś mi jednak mówi, że z sarną OK ![]() --- Myszko, dzięki
|
|
|
|
|
#4357 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
do usług, cieszę się, że mogę być wtyką w tak zacnym gronie ![]() Cytat:
co do Twoich rozrywek w pracy - podziwiam, ja chyba nie zdecydowałabym się na pracę o podwyższonym ryzyku [pomijając fakt, że z chemią łączą mnie co najwyżej kosmetyki ] całe szczęście, że są tacy ludzie z powołaniem, bo wszyscy byśmy marnie kończyli.no więc właśnie widzisz, cośtam poopowiadałam o chemii skóry, rozwoju zapachu, parę nut, przeryłam historię firmy w internecie, poodpowiadałam ładnie na różniste pytania i jakoś się udało! jestem 100% przekonana, że każda Perfumiarka nadawałaby się rewelacyjnie do tej pracy [szkoda, że w kraju tak niewiele możliwości ]Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
mam tylko nadzieję, że za miesiąc, czy dwa nie będzie robiło mi się słabo na widok charakterystycznych flakonów
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie się podział piękny avatar ? ( )Cytat:
|
|
|
#4359 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Posiadaczki Dune, pomocy!!! Zajrzyjcie,proszę, do wątku weryfikacyjnego Znowu mnie podkusiło, licytuję. Problem w tym, że nie wiem, czy oryginał. Uspokójcie moje skołatane nerwy... Sprzedawczyni pisze, że jest jedną z nas...
|
#4360 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
A jakiś poród to swoja drogą mam nadzieję, że się trafi na moich zajęciach Pewnie była tylko przerażona
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4361 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
jestem po szkoleniu bhp, zyje
|
#4362 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro wreszcie przeczytam porządnie ostatnich kilkanaście stron Sent Baru, bo widzę, że tu sporo zmian zaszło.
Mlduje z linii frontu: jestem jutro ostatni dzień w pracy. I niestety nie obejdzie się bez dzikiej awantury, Dzisiaj szef wypłacal mi pensję. Mam 1200 na umowie plus 500 na rekę. Dal mi 1200 zeta i powiedział, że te 500 mi wypłaci, jak zostanę do 18-tego. Nie powiedziałam nic, bo wolę najpierw przemyślec to co chce powiedzieć, ale jutro rano szef zastanie mnie spakowaną. Jeśli nie da mi od razu tych 500 złotych, wstaję ze swoimi rzeczami, wychodzę z pracy i zostawiam wszystko tak jak jest - niedokończony katalog, jutro przychodzi pilotka omówić wyjazd grupy do Francji - szef tego sam nie zrobi. Wyrwe mu te 500 złotych choćby z gardła, ale nie odpuszczę. Będzie ostro, ale jak trzeba, potrafię walczyć zebami i pazurami. |
|
|
|
#4364 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale szef to typ |
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, nie daj się i walcz o swoje. Co za bezczelny typ
Jeżeli ci jutro nie da pieniędzy, zrób dokładnie tak, jak zamierzasz. Trzymam kciuki
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4366 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie odpuszczaj nie ma co!! Walcz o to co Ci się należy!! Gryxiu - zachowaliścię się wspaniale, ukłony dla was ode mnie... widać dobre wychowanie wasze i uczuciowość. Nienadążam z Barem Praca mnie pochłania. We wrześniu mam 28 nadgodzin :/
|
|
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
|
Gryxsiu, jesteś swój chłopak
Byłam dziś w Katowicach na tych ocznych badaniach No i okazało się, że jest średnio ze stanem moich oczu, ale nowe krople przynajmniej działają ![]() A poza tym nawiedziłam SCC i udało mi się upolować fajny zimowy płaszczyk, taki jak sobie wymyśliłam. Nie powiem, że łatwo było. Gdzie nie weszłam, widziałam nie to o co mi chodziło. No i jeszcze tam takie spodnie do pracy, tyż fajne Generalnie się cieszę, dzień można zaliczyc do udanych
|
#4368 |
|
Wiedźma
|
Nie nadążam z kolejkami przy tym barze...
Gryxiu, przyjmij wyrazy szacunku. Aggie - walcz. Idę stąd. Siedzenie w barze w takim nastroju nie wróży dobrej zabawy ani mnie, ani innym. Dobranoc wszystkim.
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Agnieszko, cieszę się, że jest jakaś nadzieja
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
|
No wiesz, w ogóle "każdy dzień na powierzchni ziemi należy zaliczyc do udanych"
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurczaki, zazdroszczę optymizmu - tak ogólnie. To znaczy cieszę się, że się cieszysz. Ale ja wiedziałam, że będzie dobrze Prawda, że mówiłam?
|
|
|
|
#4372 |
|
BAN stały
|
ivanno postaram się wysłac w tym tyg ale nie obiecuje, najwyżej na początku nast.pójdzie.
Ogladam YCD fajne osoby dostały sie do 16tki i nie powiem atrakcyjne wizualnie, no moze poza tym kolesiem z burzą loków, ale to tylko moja opinia. |
|
|
|
#4373 | ||||
|
BAN stały
|
A ten to niby brzydki?
Phi... <foch>Cytat:
I chętnie puszczę cholerę w świat ![]() Cytat:
![]() Trzymaj się Aggie ![]() Cytat:
![]() Chyba mnie trochę przeceniacie... ![]() Cytat:
![]() Dobranoc Sabb
|
||||
|
|
|
#4374 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb spij dobrze
|
|
|
|
#4376 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zdążyłam nie spóźnić się więcej niż 1 dobę
Gentlemen Gryxie, pięknie postąpiliście z kolegą. Aggie, walcz o swoje. Nie daj się bucowi. Agnysku oby tak dalej. Ja dziś zaczęłam pracowanie po wakacjach, ponadto nic nowego, poza matczynymi docinkami i humorem "Qr...., trzeba było się stąd wyprowadzić osiem lat temu..." Matula nie może przeżyć, że w przeciwieństwie do mojego brata zarabiam na siebie, nie harując codziennie od 8 do 18. Z tego tytułu jestem gnuśnym nierobem.
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny może Wy będziecie wiedzieć co to za perfumy?
![]() http://sephora.pl/klub/promo/promocja/?prodId=6095 |
|
|
|
#4379 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4380 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.

), po czym łaskawie wyszedł. Sarna leżała bez ruchu, obejrzał ją, podotykał i stwierdził: "Nic z niej nie będzie, to kwestia godzin. Musi mieć silne obrażenia wewnętrzne. Mogę skrócić jej cierpienia, ale jakoś nie mam sumienia. A panowie?" Spojrzał na nas, na co pokiwaliśmy przecząco głowami. A ja od początku podejrzewałem, że zwierzę jest po prostu w silnym szoku, dlatego nie próbuje uciekać, nie porusza się. Stwierdziliśmy więc, że nie pozostaje nic innego, jak pozostawić ją w lesie (skoro to kwestia godzin 

] całe szczęście, że są tacy ludzie z powołaniem, bo wszyscy byśmy marnie kończyli.
]

(

Będzie ostro, ale jak trzeba, potrafię walczyć zebami i pazurami.

a ile masz ml?