Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-03, 12:24   #1651
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość
Agolku, świetną masz pracę Zazdroszczę Ci, że mieszkasz w Anglii
?
nie no,nie szalalabym tak z tym ze swietna duzo stresu... ogolnie sie wkurzam czesciej niz jestem zadowolna ostatnio.. Dobrze,ze mamy takie dni jak dzis ze sie mozna wyluzowac troche

a mieszkam w Szkocji nie w Angli pogoda gorsza jeszcze niz w anglii.. No i niemasz co zazdroscic, kazdy moze przeciez tu przyjechac

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
) Idziemy z kumpelą rozejrzeć się za jakąś pracą, bo kasa by sie rpzydała
powodzenia w szukaniu!kciuki szeroko zamkniete

hej laleczki,

nie mam jeszcze lunchu ale musze wam napisacz,e jest przesmiesznie jakie ludzie maja czapki to masakra, np:glowa rekina, gniazdo ptasie setki innych z ruskimi czapami wlacznie 2 kolesi ma takie kolorowe parasole przyczepione do glowy
szalenstwo

lece zaarz na lunchmam nadzieje,ze dobry bedzie
Stary 2008-10-03, 12:34   #1652
Mangolina
Zakorzenienie

GG do Mangolina

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość
nie no,nie szalalabym tak z tym ze swietna duzo stresu... ogolnie sie wkurzam czesciej niz jestem zadowolna ostatnio.. Dobrze,ze mamy takie dni jak dzis ze sie mozna wyluzowac troche

a mieszkam w Szkocji nie w Angli pogoda gorsza jeszcze niz w anglii.. No i niemasz co zazdroscic, kazdy moze przeciez tu przyjechac

hej laleczki,

nie mam jeszcze lunchu ale musze wam napisacz,e jest przesmiesznie jakie ludzie maja czapki to masakra, np:glowa rekina, gniazdo ptasie setki innych z ruskimi czapami wlacznie 2 kolesi ma takie kolorowe parasole przyczepione do glowy
szalenstwo

lece zaarz na lunchmam nadzieje,ze dobry bedzie
Ojć, pomyliłam Cię z inną wizażanką co do tej Anglii W każdym razie prawie wszystko byłoby dla mnie lepsze, niż moje obecne miejsce zamieszkania i planuję w przyszłości wyemigrować

Ale i tak zostałaś w tej pracy doceniona i jednak są jakieś luźniejsze dni A jakie zarobki - wnikać nie będę Bardzo chciałabym to zobaczyć

Ewuś, kobieto Nie strasz mnie, bo myślałam, że jeszcze uda mi się na jakiś czas wymigać od wizyty u ginekologa... Ale właśnie schodzę na ziemię... no cóż, pójść trzeba. Później wyjaśnię, o co dokładniej chodziło delikwentom...
Również powodzenia życzę

...And I need you now somehow, And I need you now somehow.
Mangolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 12:35   #1653
schism_
Zadomowienie

Mango- Ten Daniel całkiem,całkiem ^^
Hyh tez mam ostatnio jakieś problemy z @ w sensie,że z długimi odstępami,ale pewnie stres jest przyczyną ..

Ewusia- Zazdroszczę z profesorem, chwile laby by się przydały

Kolejny wykład za mną.
Przyszłyśmy z koleżanką na salę spóźnione, ku mej radości historii kultury (takiej 'codziennej,zwyczajowej)u czy młody ,przystojny,sympatyczny historyk ;D Ciut za chudy,ale dobrze skomponowanym strojem to maskuje.
Achh ten wydział to istny raj dla mych oczu ^^

Pana X czy bardziej M ;> znowuż spotkałam, tym razem gdy zawzięcie gadałam z kumpelą,patrzę a ten idzie obok i sie tak przelotnie gapi (może dlatego,że wlazł do hallu budynku ) Ja speszona coś tam mamroczę do siebie =.=

Po zajęciach wychodzimy ten jest w pobliżu, rzeczę do reszty dziouch,że facet fajny. (chodziło o psora) paplamy po cichu,a jedna gdy skumała o kogo kaman,palnęła głośno, 'a tego kolesia'
Ów tajemniczy mógł pomyśleć,że to otwarcie o nim ;P
W ogóle na razie jakiś taki cichy. gdy wracałyśmy kawałek szedł za nami,potem wyprzedził bez cześć ani teges :/ a ma towarzyszka skomentowała :'fajna laleczka' Może słyszał może nie . W każdym razie szybko zniknął nam z pola widzenia i pozostało dławiące uczucie niedosytu.
Ciekawie się wypowiada, oryginalnie ubiera et.c tylko szczuplutki i ten ciut rastamański zarost mi nie pasi =.=

Jak zwykle skończyło się na ploteczkach w Macu,dostrzegłam ludzi z mej grupy,ale ani mi cześć ani nic Oo
Z integracji jak nar azie nici, każdy lezie w swą stronę i tyle. Chyba,że to tylko zabawa dla 'wybranych'

Huh dziwnie rozpierana przez podejrzanie pozytywną energię idę odespać ubiegłe dni
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 12:56   #1654
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
To super

Nie za często spotykasz się z eksem. Może niedługo już nie będzie eks

Cytat:

a co Wy się tak często widujecie?
To że prawdopodobnie będziemy się często widywać było do przewidzenia, bo mamy dość spore, wspólne towarzystwo . Ale to nie w tym rzecz. Okazało się, że wyjeżdża na kilka miesięcy, więc się... "żegnamy"
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 14:14   #1655
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

szalenstwo
hehehe, chciałabym to zobaczyć
Cytat:
Napisane przez Mangolina Pokaż wiadomość

Ewuś, kobieto Nie strasz mnie, bo myślałam, że jeszcze uda mi się na jakiś czas wymigać od wizyty u ginekologa... Ale właśnie schodzę na ziemię... no cóż, pójść trzeba. Później wyjaśnię, o co dokładniej chodziło delikwentom...
Również powodzenia życzę

no a lekarza na pewno nie powinnaś unikać, tu chodzi o Twoje zdrowie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Ewusia- Zazdroszczę z profesorem, chwile laby by się przydały

na labę to sobie trzeba zasłużyć (czyli przetrwać 4 lata na porąbanej uczelni )
Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Kolejny wykład za mną.
Przyszłyśmy z koleżanką na salę spóźnione, ku mej radości historii kultury (takiej 'codziennej,zwyczajowej)u czy młody ,przystojny,sympatyczny historyk ;D Ciut za chudy,ale dobrze skomponowanym strojem to maskuje.
Achh ten wydział to istny raj dla mych oczu ^^

Pana X czy bardziej M ;> znowuż spotkałam, tym razem gdy zawzięcie gadałam z kumpelą,patrzę a ten idzie obok i sie tak przelotnie gapi (może dlatego,że wlazł do hallu budynku ) Ja speszona coś tam mamroczę do siebie =.=

Po zajęciach wychodzimy ten jest w pobliżu, rzeczę do reszty dziouch,że facet fajny. (chodziło o psora) paplamy po cichu,a jedna gdy skumała o kogo kaman,palnęła głośno, 'a tego kolesia'
Ów tajemniczy mógł pomyśleć,że to otwarcie o nim ;P
W ogóle na razie jakiś taki cichy. gdy wracałyśmy kawałek szedł za nami,potem wyprzedził bez cześć ani teges :/ a ma towarzyszka skomentowała :'fajna laleczka' Może słyszał może nie . W każdym razie szybko zniknął nam z pola widzenia i pozostało dławiące uczucie niedosytu.
Ciekawie się wypowiada, oryginalnie ubiera et.c tylko szczuplutki i ten ciut rastamański zarost mi nie pasi =.=

Jak zwykle skończyło się na ploteczkach w Macu,dostrzegłam ludzi z mej grupy,ale ani mi cześć ani nic Oo
Z integracji jak nar azie nici, każdy lezie w swą stronę i tyle. Chyba,że to tylko zabawa dla 'wybranych'

Huh dziwnie rozpierana przez podejrzanie pozytywną energię idę odespać ubiegłe dni
widzę ze obserwacje mężczyzn trwają

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
To że prawdopodobnie będziemy się często widywać było do przewidzenia, bo mamy dość spore, wspólne towarzystwo . Ale to nie w tym rzecz. Okazało się, że wyjeżdża na kilka miesięcy, więc się... "żegnamy"
a no to teraz pewnie się Wam rozluźni kontakt, skoro on wyjeżdża

Wróciłam z wycieczki dookoła Katowic złożyłyśmy kilka CV głównie w butikach w jednym nas od razu dziewczyna zaprosiła na dzień próbny (za który będzie nam podobno zapłacone nawet jeśli nas nie przyjmą ), kumpela idzie jutro a ja w poniedziałek zobaczymy co z tego wyniknie, najwyżej będę szukać dalej, w sumie jakoś na gwałt tej pracy nie potrzebuję

Idę sobie zrobić obiadek a później jadę na cały weekend do TŻ-a do akademika pierwszy raz bez nauki na głowie (no chyba ze się okaże że wczoraj nie zdałam, bo maila z wynikami nadal brak )

Tak wiec życze Wam udanego weekednu będę w niedzielę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 15:18   #1656
anniaa

Witam kochane dzisiaj mam super humor rano przed szkoła byłam w mc na kawie pomijajac fakt , ze o 7.35 byłam dopiero na katowickiej (katowiczanki wiedza gdzie:P) wiec dojechac na sokolska pójsc do maka a potem wrócic na katowicka do szkoły cały czas biegalismy ale zdazyłysmy spr z matmy poszedł mi super wszystko zrobiłam , miałam duzo czasu wiec sprawdzałam aaaa moze dostane jakas fajna ocene po szkołe przyszłam do domu zjadłam i poszłam na siłke . padnieta jestem. wogóle wczoraj połozyłam sie o 21.00 i sobie mysle 1 godz snu i wezme sie za zadania z matmy bo było ich bardzo duzo i usnełam i obudziłam sie o 2 w nocy ale porozwiazywałam i przed 5.00 poszłam spac :P
Ewus u mnie w szkole to normalne niestety. a gdzie bedziesz pracowac w poniedziałek ?
Mango u ciebie wogóle w szkole z tego co słyszałam to niektórzy fajni nauczyciele są:P

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 18:38   #1657
agness51
Zakorzenienie

Witam,dzisiaj już zdecydowanie lepiej... jeśli chodzi o wczoraj... zawaliłam kolejny przedmiot,miałam problemy z @,a wieczorem na dodatek prawie pokłóciłam się z TŻ-tem na gg...
ale ochłonęłam już,dzisiaj normalnie szok przeżyłam,bo dostałam piątkę z matmy ze sprawdzianu bardzo dziwne w moim przypadku,a miałam 13/13 pkt
a niedawno wróciłam z miasta,wracałam na piechotkę,a co! zmęczona jestem,ale mam fajną książkę ''Francuzki nie tyją'' więc może poczytam potem .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 19:14   #1658
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:

Wróciłam z wycieczki dookoła Katowic złożyłyśmy kilka CV głównie w butikach w jednym nas od razu dziewczyna zaprosiła na dzień próbny (za który będzie nam podobno zapłacone nawet jeśli nas nie przyjmą ), kumpela idzie jutro a ja w poniedziałek zobaczymy co z tego wyniknie, najwyżej będę szukać dalej, w sumie jakoś na gwałt tej pracy nie potrzebuję
no gratulacje,pierwszy dzien i od razu sukces baw sie dobrez na weeknd

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Witam,dzisiaj już zdecydowanie lepiej... jeśli chodzi o wczoraj... zawaliłam kolejny przedmiot,miałam problemy z @,a wieczorem na dodatek prawie pokłóciłam się z TŻ-tem na gg...
ale ochłonęłam już,dzisiaj normalnie szok przeżyłam,bo dostałam piątkę z matmy ze sprawdzianu bardzo dziwne w moim przypadku,a miałam 13/13 pkt

nie no, to gratulejszyn sie nalezypieknie pieknie
a niedawno wróciłam z miasta,wracałam na piechotkę,a co! zmęczona jestem,ale mam fajną książkę ''Francuzki nie tyją'' więc może poczytam potem .

napisz jak ci sie podoba ksiazka bo slyszalam,ze jest fajna.I jakbys mogla dac znac w jaki sposob schudnac jedzac sery i pijac wino to bede dozgonnie wdzieczna

hej laleczki,

ja juz po pracy, fajny dzien byl, lunch pycha i atmosfera fajna byla potem pojechalam na 6 min na solar coby sie przed Meksykiem troche zahartowac i teraz zasiadam przed TVze szklaneczka szampana rzecz jasna pizza w piekarniku(duzo dzis jem jakos ale ciagle glodna chodze,niedlugo okres wiec moze to jakies wytlumaczenie..)

oddalam moje nowe autko na przeglad i az sie boje uslyszec co mi jutro krzykna..Mam pecha do aut i boje sie,ze w tym tez bedzie pol rzeczy do wymiany..

zobaczymy jutro..

buziaki kochane i szalejcie na weeknd
Stary 2008-10-03, 20:19   #1659
iza_wiosenna
Zakorzenienie

GG do iza_wiosenna

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
pedagogike na AP
ale jaaazda możemy się kiedyś spotkać hi hi hi

sometimes i feel like screaming
iza_wiosenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 20:57   #1660
enex
Zakorzenienie

agolek - miłego wieczoru!

agness - moje uszanowanie z tą matmą, respect!

orzeszek - jak tam idzie integracja ze społeczeństwem w Kraku?

anniaa - ty to jesteś niezniszczalna! Pożycz mi twojego zapału i energii do życia! Wymiatasz z tym ile potrafisz zdążyć i z jakimi wynikami!

Ewusia, yerba - tż´towi się bardzo spodobał podarunek, cały dzień się z nim bawił, odetchnęłam jak nigdy.

U mnie jak to u mnie, kiepsko, sennie, monotonnie. Staram się uczyć. Staram.... Mieć już tak nareszcie po...
Stary 2008-10-03, 20:58   #1661
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

ja się tylko witam

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-03, 21:00   #1662
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
ja się tylko witam

I nic więcej? Jakto takto?
Stary 2008-10-03, 21:08   #1663
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

bo nic ciekawego, ogólna nuda marazm

Stary 2008-10-04, 00:29   #1664
yerba
Raczkowanie

Cytat:

a no to teraz pewnie się Wam rozluźni kontakt, skoro on wyjeżdża
Tak, ten wyjazd to jak najbardziej dobre wyjście Spotkanie było nadzwyczajnie fajne, bardzo przyjacielskie . Choć przyjaźniliśmy się naprawdę niegdyś, to nie sądziłam, że chociaż(lub aż) to może naprawdę przetrwać... Trudne do zrozumienia nawet dla mnie samej, ale.. pozytywne .

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość

Ewusia, yerba - tż´towi się bardzo spodobał podarunek, cały dzień się z nim bawił, odetchnęłam jak nigdy.
No widzisz! Słuchaj się koleżanek z wizażu i nie martw następnym razem ;-) I co do nauki też nas się słuchaj . Jestem pewna że poradzisz sobie świetnie

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
bo nic ciekawego, ogólna nuda marazm
Malinko, zaraz wpadniesz w rytm uczelniany i na pewno przestanie być nudno .

ech, jutro biblio............. i pisu pisu bo czas leci...........
Stary 2008-10-04, 08:49   #1665
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Yerba super, że macie z byłym TŻ tak dobry kontakt Mało osób po zakończeniu związki może się tym pochwalić. Miłego pisania, mam nadzieje, że szybko się uporasz z pracą i niedługo pochwalić się tytułem mgr

Ewuś powodzenia w poszukiwaniu pracy

Agolu mam nadzieje, że z autkiem nie będzie aż tak źle

Miłego dnia
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 09:50   #1666
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Agolu mam nadzieje, że z autkiem nie będzie aż tak źle

Miłego dnia
dzieki Milkus, ja tez mam taka nadzieje ale jestem realistka i cos czuje,ze mnie troche pociagnie po kieszeni.. napisze jak juz zadzwonia do mnie i powiedza co i jak..

dzien dobry laleczki,

co za poranek...na dworze wichura,leje,zimno i wogole pa-sku-dnie
coz mozna w taki dzien zrobic...zjadla m pycha omleta z drzemem z porzeczek,wypilam kawke i pojade zaraz na zakupy jedzeniowe a potem to nie wiem..chyba pod koc i przed tv..
wieczorem chyba do znajomych skoczymy na troche pokazac fotki ze slubu.

a co u was dzis ciekawego?
Stary 2008-10-04, 09:58   #1667
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
a co u was dzis ciekawego?
Również pogoda do d*** Miałam się spotkać ze znajomą, dawno jej nie widziałam, więc mi deszcz nie przeszkadza, ale jej niestety tak Napisałam do drugiej smska dwa dni temu i cisza No cóż nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - zajmę się obowiązkami Też planuje jakieś zakupy spożywcze.
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 10:05   #1668
yerba
Raczkowanie

Milkuś, to prawda. Średnio potrafię to wytłumaczyć, ale rozmawialiśmy jak starzy kumple, a minęło raptem 2 miesiące, w dodatku na koniec była burza z piorunami.... No cóż, człowiek uczy się SIEBIE całe życie...

No ale trochę szkoda, sentyment i tak pozostaje....

Miłego dnia Dziewuszki
Stary 2008-10-04, 10:12   #1669
enex
Zakorzenienie

Zaraz spadam do nauki, bo ze względu na wczorajsze podróże z powodu godziny farmakologii i potem pomaganie przy robieniu sałatki ziemniaczanej z okazji urozin jakoś nie wyrobiłam z materiałem a od dziś miałam już przysiąść do raz przeczytanego tekstu.

Miłego dzionka kobitki!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-04, 12:07   #1670
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
Malinko, zaraz wpadniesz w rytm uczelniany i na pewno przestanie być nudno .
właśnie nie wpadnę, bo mam zajęcia tylko w wtorki i piatku i ogólnie tylko 3 przedmioty i to do tego jakieś psychiczne wogóle jeden wykładowca jest trochę pokręcony gadał o jakimś ufo, znikaniu ludzi, innym świecie itp masakra czekam tylko na propozycje tematów pracy inż. to się zajmę wtedy pisaniem

Stary 2008-10-04, 12:41   #1671
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wypracowanko z polskiego rano napisałam, a zaraz se wszamię jakiś obiados i mykam do TŻ-ta ^^

Miłego dnia .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-04, 13:37   #1672
anniaa

Witam Ja rano wstałam zjadłam i na siłownie później poszłam do sklepu bo brakowało kilku produktów do sałatki i przejrze wizaz i gosciu pewnie powoli sie zjada. naszczescie wczoraj zrobiłam zadania domowe to mam dzisiaj spokoj jedynie sie pouczyc pozostało
Cytat:
anniaa - ty to jesteś niezniszczalna! Pożycz mi twojego zapału i energii do życia! Wymiatasz z tym ile potrafisz zdążyć i z jakimi wynikami!
wiesz u mnie tak jak ze jak cwicze to mam wiecej checi do zycia , motywacje do nauki i lepiej sie czuje psychicznie jak i lepiej idzie mi w szkole
Cytat:
Zaraz spadam do nauki, bo ze względu na wczorajsze podróże z powodu godziny farmakologii i potem pomaganie przy robieniu sałatki ziemniaczanej z okazji urozin jakoś nie wyrobiłam z materiałem a od dziś miałam już przysiąść do raz przeczytanego tekstu.
!
ja wczoraj równiez robiłam ciasta, sałatki itp na urodziny bo dzisiaj tata odprawia a ja mam pytanie ciezko sie dostac na medycyne. bo najwiekszym moim marzeniem jest sie dostac na medycyne tylko jakos mało w to wierze abym sie dostała.

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

Stary 2008-10-04, 16:06   #1673
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
ja wczoraj równiez robiłam ciasta, sałatki itp na urodziny bo dzisiaj tata odprawia a ja mam pytanie ciezko sie dostac na medycyne. bo najwiekszym moim marzeniem jest sie dostac na medycyne tylko jakos mało w to wierze abym sie dostała.

Hihi, nie powiem ci, bo ja zostałam przyjęta na zasadzie dobrych wyników w nauce w liceum - na podstawie średniej - stopnie ze wszystkich przedmiotów za całe te trzy lata plus świadectwo maturalne. U nas tak można na wydział lekarski i dentystyczny oczywiście do pewnej ilości ludzi. Że jestem przyjęta na studia wiedziałam już na miesiąc przed maturą :P.

Btw. - widzę że tatko ma urodziny tak jak ja jeśli dobrze kapuję?
Stary 2008-10-04, 20:17   #1674
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

a ja sie nie dostałam na wymarzoną uczelnię przez właśnie maturę z fizyki, ale może i lepiej bo tam nie było by moich pokemonów

Stary 2008-10-05, 07:21   #1675
yerba
Raczkowanie

Cytat:

Czyli kiedy? Dzis?
Stary 2008-10-05, 08:37   #1676
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

dzien dobry wszystkim

gdzie sie podziewacie? tylko ja i Yerba dzis rano?

mialam mily dzien wczoraj (gdyby nie auto..do wymiany klocki hamulcowe i wydech-cena ok 2000zl) no ale zaplacilam za nie malo i nawet z ta naprawa mi sie oplaca wiec nie panikuje az tak bardzo.. a przynajmniej wiem,ze wszystko amma nowe,zrobione i na jakis czas(odpukac) spokoj..

poszlismy na obiad pyszny z TZ a wieczorem do znajomych na.Dzis oni na obiad przychodza wiec musze sie wykazaz kulinarnie dzis

Wstalam juz przed 8 dzis! Pieeeekny poranek,zimno ale cudne slonce..Zrobilam kawke,umylam kuchenke, posprzatalam kuuchnie na blysk,zdjelam pranie i ogladam TVNuwielbiam takie leniwe poranki i krzatanine...

co porabiacie dzis ciekawego? milego dnia
Stary 2008-10-05, 08:47   #1677
enex
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli kiedy? Dzis?

Tak, wczoraj.

agolku - twój samochód chyba próbuje, czy go naprawdę kochasz jak tak ciągle płata figle.

A ja jak zwykle na chwilę, zmykam do nauki, wczorej przesiedziałm dzień cały z gośćmi, w efekcie zamiast owocnego weekendu naukowego liiiiiipa.
Cmoki w boki kobitki!
Stary 2008-10-05, 09:24   #1678
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Tak, wczoraj.

agolku - twój samochód chyba próbuje, czy go naprawdę kochasz jak tak ciągle płata figle.
!
ale to juz jest nowytamten sprzedalam, teraz mam alfisie 147cudenko...
I mam nadzieje,ze nie bedzie taki pechowy jak tamten..
Stary 2008-10-05, 10:41   #1679
yerba
Raczkowanie

Enex,
spóźnione niestety...
ale szczere(!),
wizażowo-plotkowe:

STO LAT

Żeby Twoje marzenia się spełniały, ale żebyś też zawsze miała o czym marzyć...
Stary 2008-10-05, 14:44   #1680
anniaa

Cytat:
Hihi, nie powiem ci, bo ja zostałam przyjęta na zasadzie dobrych wyników w nauce w liceum - na podstawie średniej - stopnie ze wszystkich przedmiotów za całe te trzy lata plus świadectwo maturalne. U nas tak można na wydział lekarski i dentystyczny oczywiście do pewnej ilości ludzi. Że jestem przyjęta na studia wiedziałam już na miesiąc przed maturą :P.

oo to bardzo fajnie miałas hehe tata urodziny ma 3 października ale ze to w piatek to kazdemu lepiej pasowała sobota na odprawienie urodzin po drugie jego siostra ma urodziny 4 października wiec wspólne urodziny
kochana spóźnione wszystkiego najlepszego

Dzisiaj rano wszystkie mnie bolało kurde 2 tygodnie juz jestem przeziebiona z objawami grypy biore tyle leków i nic ale po kosciele tata zawiózł mnie na siłownie pociwczyłam i lepiej sie poczytłam. lekture juz przeczytałam , jeszcze troche biologi zostało i troche polskiego czyli w sumie mało
Miłego dnia

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości