![]() |
#1651 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
nie no,nie szalalabym tak z tym ze swietna
![]() ![]() a mieszkam w Szkocji nie w Angli ![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, nie mam jeszcze lunchu ale musze wam napisacz,e jest przesmiesznie ![]() ![]() ![]() szalenstwo ![]() lece zaarz na lunch ![]() ![]()
![]() |
#1652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale i tak zostałaś w tej pracy doceniona i jednak są jakieś luźniejsze dni ![]() ![]() ![]() Ewuś, kobieto ![]() ![]() Również powodzenia życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zadomowienie
|
Mango- Ten Daniel całkiem,całkiem ^^
Hyh tez mam ostatnio jakieś problemy z @ w sensie,że z długimi odstępami,ale pewnie stres jest przyczyną .. Ewusia- Zazdroszczę z profesorem, chwile laby by się przydały ![]() Kolejny wykład za mną. Przyszłyśmy z koleżanką na salę spóźnione, ku mej radości historii kultury (takiej 'codziennej,zwyczajowej)u czy młody ,przystojny,sympatyczny historyk ;D Ciut za chudy,ale dobrze skomponowanym strojem to maskuje. Achh ten wydział to istny raj dla mych oczu ^^ ![]() Pana X czy bardziej M ;> znowuż spotkałam, tym razem gdy zawzięcie gadałam z kumpelą,patrzę a ten idzie obok i sie tak przelotnie gapi (może dlatego,że wlazł do hallu budynku ![]() Po zajęciach wychodzimy ten jest w pobliżu, rzeczę do reszty dziouch,że facet fajny. (chodziło o psora) paplamy po cichu,a jedna gdy skumała o kogo kaman,palnęła głośno, 'a tego kolesia' ![]() Ów tajemniczy mógł pomyśleć,że to otwarcie o nim ;P W ogóle na razie jakiś taki cichy. gdy wracałyśmy kawałek szedł za nami,potem wyprzedził bez cześć ani teges :/ a ma towarzyszka skomentowała :'fajna laleczka' Może słyszał może nie . W każdym razie szybko zniknął nam z pola widzenia i pozostało dławiące uczucie niedosytu. Ciekawie się wypowiada, oryginalnie ubiera et.c tylko szczuplutki i ten ciut rastamański zarost mi nie pasi =.= Jak zwykle skończyło się na ploteczkach w Macu,dostrzegłam ludzi z mej grupy,ale ani mi cześć ani nic Oo Z integracji jak nar azie nici, każdy lezie w swą stronę i tyle. Chyba,że to tylko zabawa dla 'wybranych' Huh dziwnie rozpierana przez podejrzanie pozytywną energię idę odespać ubiegłe dni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no a lekarza na pewno nie powinnaś unikać, tu chodzi o Twoje zdrowie ![]() na labę to sobie trzeba zasłużyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam z wycieczki dookoła Katowic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę sobie zrobić obiadek a później jadę na cały weekend do TŻ-a do akademika ![]() ![]() Tak wiec życze Wam udanego weekednu ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
♥
|
Witam kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ewus u mnie w szkole to normalne niestety. a gdzie bedziesz pracowac w poniedziałek ? ![]() Mango u ciebie wogóle w szkole z tego co słyszałam to niektórzy fajni nauczyciele są:P |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zakorzenienie
|
Witam,dzisiaj już zdecydowanie lepiej... jeśli chodzi o wczoraj... zawaliłam kolejny przedmiot,miałam problemy z @,a wieczorem na dodatek prawie pokłóciłam się z TŻ-tem na gg...
![]() ale ochłonęłam już,dzisiaj normalnie szok przeżyłam,bo dostałam piątkę z matmy ze sprawdzianu ![]() ![]() ![]() a niedawno wróciłam z miasta,wracałam na piechotkę,a co! ![]() ![]() ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1658 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() hej laleczki, ja juz po pracy, fajny dzien byl, lunch pycha i atmosfera fajna byla ![]() ![]() ![]() oddalam moje nowe autko na przeglad i az sie boje uslyszec co mi jutro krzykna..Mam pecha do aut i boje sie,ze w tym tez bedzie pol rzeczy do wymiany.. ![]() zobaczymy jutro.. buziaki kochane i szalejcie na weeknd ![]()
![]() |
#1659 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
agolek - miłego wieczoru
![]() agness - moje uszanowanie z tą matmą, respect ![]() orzeszek - jak tam idzie integracja ze społeczeństwem w Kraku ![]() anniaa - ty to jesteś niezniszczalna ![]() Ewusia, yerba - tż´towi się bardzo spodobał podarunek, cały dzień się z nim bawił ![]() ![]() U mnie jak to u mnie, kiepsko, sennie, monotonnie. Staram się uczyć. Staram... ![]() ![]()
#1661 |
Zakorzenienie
|
ja się tylko witam
![]()
![]() |
#1662 |
Zakorzenienie
|
#1663 |
Zakorzenienie
|
bo nic ciekawego, ogólna nuda marazm
#1664 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Malinko, zaraz wpadniesz w rytm uczelniany i na pewno przestanie być nudno ![]() ech, jutro biblio............. i pisu pisu bo czas leci........... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
Zakorzenienie
|
![]()
Yerba super, że macie z byłym TŻ tak dobry kontakt
![]() ![]() Ewuś powodzenia w poszukiwaniu pracy ![]() Agolu mam nadzieje, że z autkiem nie będzie aż tak źle ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Wtajemniczenie
|
dzieki Milkus, ja tez mam taka nadzieje ale jestem realistka i cos czuje,ze mnie troche pociagnie po kieszeni..
![]() dzien dobry laleczki, co za poranek...na dworze wichura,leje,zimno i wogole pa-sku-dnie ![]() coz mozna w taki dzien zrobic... ![]() wieczorem chyba do znajomych skoczymy na troche pokazac fotki ze slubu. a co u was dzis ciekawego?
#1667 |
Zakorzenienie
|
![]()
Również pogoda do d***
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
Raczkowanie
|
Milkuś, to prawda. Średnio potrafię to wytłumaczyć, ale rozmawialiśmy jak starzy kumple, a minęło raptem 2 miesiące, w dodatku na koniec była burza z piorunami....
![]() No ale trochę szkoda, sentyment i tak pozostaje.... ![]() Miłego dnia Dziewuszki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Zaraz spadam do nauki, bo ze względu na wczorajsze podróże z powodu godziny farmakologii i potem pomaganie przy robieniu sałatki ziemniaczanej z okazji urozin jakoś nie wyrobiłam z materiałem a od dziś miałam już przysiąść do raz przeczytanego tekstu
![]() Miłego dzionka kobitki ![]()
#1670 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1671 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wypracowanko z polskiego rano napisałam, a zaraz se wszamię jakiś obiados i mykam do TŻ-ta ^^ ![]() Miłego dnia ![]()
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | ||
♥
|
Witam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, nie powiem ci, bo ja zostałam przyjęta na zasadzie dobrych wyników w nauce w liceum - na podstawie średniej - stopnie ze wszystkich przedmiotów za całe te trzy lata plus świadectwo maturalne ![]() ![]() Btw. - widzę że tatko ma urodziny tak jak ja jeśli dobrze kapuję ![]()
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
a ja sie nie dostałam na wymarzoną uczelnię przez właśnie maturę z fizyki, ale może i lepiej bo tam nie było by moich pokemonów
![]()
#1675 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Wtajemniczenie
|
dzien dobry wszystkim
![]() gdzie sie podziewacie? ![]() ![]() mialam mily dzien wczoraj (gdyby nie auto..do wymiany klocki hamulcowe i wydech-cena ok 2000zl ![]() poszlismy na obiad pyszny z TZ a wieczorem do znajomych na.Dzis oni na obiad przychodza wiec musze sie wykazaz kulinarnie dzis ![]() Wstalam juz przed 8 dzis! Pieeeekny poranek,zimno ale cudne slonce..Zrobilam kawke,umylam kuchenke, posprzatalam kuuchnie na blysk,zdjelam pranie i ogladam TVN ![]() co porabiacie dzis ciekawego? milego dnia ![]()
#1677 |
Zakorzenienie
|
Tak, wczoraj ![]() agolku - twój samochód chyba próbuje, czy go naprawdę kochasz jak tak ciągle płata figle ![]() A ja jak zwykle na chwilę, zmykam do nauki, wczorej przesiedziałm dzień cały z gośćmi, w efekcie zamiast owocnego weekendu naukowego liiiiiipa. Cmoki w boki kobitki ![]()
#1678 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I mam nadzieje,ze nie bedzie taki pechowy jak tamten..
![]() |
#1679 |
Raczkowanie
|
Enex,
spóźnione niestety... ale szczere(!), wizażowo-plotkowe: STO LAT ![]() Żeby Twoje marzenia się spełniały, ale żebyś też zawsze miała o czym marzyć... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1680 | |
♥
|
Cytat:
![]() ![]() kochana spóźnione wszystkiego najlepszego ![]() Dzisiaj rano wszystkie mnie bolało kurde 2 tygodnie juz jestem przeziebiona z objawami grypy biore tyle leków i nic ![]() ![]() Miłego dnia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:35.