![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Kolorówka, perfumy :)
NIEAKTUALNE
Witam serdecznie ![]() Do wymiany mam: kolorem szarym zaznaczam nieaktualne, już wymienione kosmetyki. 1. Estee Lauder, Lucidity (Puder sypki), odcień 01, kupiony koncem września w Sephorze, dla mnie niestety zbyt ciemny, zużycie minimalne, może z 5 razy. --> czarna.noc 2. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, nabytek sprzed ok. miesiąca, zużycie - 5-krotne umalowanie buzi ![]() 3. Bourjois, Pastel Joues, róż do twarzy, odcień 11, Brown Illusion - nie wiem jak mogłam być tak ślepa, kupując go ![]() 4. Estee Lauder, Platinum Illuminator - z Truskawy, zużycie minimalne, moim zdaniem lekko przeceniany ![]() ![]() 5. Borghese, Cura Naturale Dual Effetto Powder Makeup SPF8 - 03 Buffa - ale tu uprzedzam, to było zdaje się Special Purchase z Truskawy, więc nie wiem jak ze świeżością, zużycie minimalne, nie mój odcień. Chętnie dorzucę do jakiejś wymiany ![]() 6. Revlon, ColorStay, Mineral Foundation SPF 10, kolor 30 - biję się w pierś ![]() 7. Inglot, paletka 4 cieni i wosku, patrz zdjęcie (wkrótce ![]() 8. Max Factor, Kohl Pencil Eyliner (kredka), dołączana w ramach promocji do tuszu 2000Calorii, nowa, nie używam czarnej kredki ![]() ![]() 9. Calvin Klein, Contradiction for Women EDP , 30 ml, kupione w SP; zużycie minimalne, kolejny 'trafiony' spontan ![]() 10. Calvin Klein, Truth EDP, 100 ml, zakup z pedet.pl, swego czasu moja wielka zapachowa miłość, jak juz ją kupiłam, odwidziało mi się ![]() ![]() 11. Clinique, Superfit, - odcień 16 Bare, zużycie jakieś 40 %, zeszłoroczny prezent, więc nie wiem gdzie kupiony ![]() 12. Meow, próbki pudrów mineralnych - jesli kogos interesuje, mogę podać konkretne odcienie. Zamówione ze strony producenta, zakup z zeszłego miesiąca. 13. Lancome, Poeme miniaturka perfum, 7 ml, zużycie ok. 0,5 mm, na życzenie mogę zrobić zdjęcie. Kupione na Allegro, u niejakiej Suchuś, powiem szczerze, że raczej dla kolekcjonerki miniatur; nie stawiałabym na świeżość tych perfum, no chyba że ten smrodek to ich oryginalny zapach ![]() ![]() 14. Dermika, Collaction, Satynowa Baza Anti-Aging pod makijaż - kupiona latem w SP. Zużycie minimalne. --> sylwia_gda 15. Cerruti, Image 75 ml, równiez z SP, zużycie widoczne na zdjęciu. 16. Rimmel, Natural Bronzer - zakup z sierpnia, zużycie minimalne, dla mnie zbyt ciemny, jako dodatek dołączono do niego pędzel, straszne badziewie swoją drogą, no ale może któraś będzie chciała wypróbować ![]() ![]() 17. Lumene, Błyszczyk do ust Berryfun - raz maźnięty, nie dam głowy za świeżośc, pachnie tak jak pozostałe Lumene, czyli jak dla mnie średnio apetycznie, raczej na dokładkę do jakiejś wymiany ![]() 18. Cartier, Le Baiser du Dragon 5 próbek po 1,5 ml w nieodpakowanych jeszcze kartonikach.-->Yoona i Narnijka 19. Essence, Oil-Control Paper - z oryginalnej ilości 100 sztuk bibułek myślę, ze zostało jakieś 70. Rysunek na opakowaniu nieco starty. Dokładka 20. Paco Rabanne, Pour Elle EDP, 50 ml - zużycie minimalne, maks 10 psików. Również tegoroczny zakup, chwilowa namiętność ![]() 21. Jesus del Pozo, In white EDT, 30 ml - trudno mi określić zużycie, flakonik jest nieprzezroczysty, wydaje mi się, że zostało co najmniej 20 ml, być może wiecej. Jesli ktoś ma pomysł jak to zweryfikować, chętnie spróbuję ![]() ![]() 22. Avene, Eau Thermale, 50 ml - jedno opakowanie całe i jedno zużyte w połowie ![]() ![]() 23. Isispharma, Aquaruboril, płyn micelarny, 250 ml, nowy - wrzesień tego roku, SP. Płynów micealrnych używam z Biodermy, ten jest mi w sumie niepotrzebny. Dla osób z problemem pękających naczynek. 24. Exceptionnel de Chanel - miniatura tuszu do rzes, świeża, rozsyłana w ramach promocji. Użyta dokładnie 3 razy. Dokładka 25. Guerlain, Meteorites (Puder w kulkach), 01 Mythic - zużycie niewielkie, używam ich raczej okazjonalnie i właśnie dlatego zastanawiam się nad oddaniem. Chętnie wymienię na 03 Beige Chic, lub jasne pryzmy Givenchy. Kupione w niemieckiej [Bremen] Sephorze, jest kartonik, na życzenie zdjęcie. Pięknie pachną ![]() ![]() ![]() 26. Home Institut, Les Karites, Szampon z karitą, do czestego mycia wszystkich rodzajów włosów - nowy nieużywany, data ważności do 09/2009.--> sylwia_gda 27. KillyS, Olejek odzywczy do skórek i paznokci - uzyty raz, ubytku nie widać - kupiony w SP we wrześniu tego roku, daty ważności nie podano. 28. KillyS, Baza przedłużająca trwałość lakieru - użyty raz, ubytku nie widać - kupiony w SP we wrześniu tego roku, daty ważności nie podano. 29. Compeed - plastry na opryszczkę, sztuk 9 - w opakowaniu z lusterkiem i z instrukcją obsługi. Dokładka 30. Collistar, Podkład płynny Perfekcyjnie trwały, odcień nr 1 - użyty ok. 10 razy, kupiony w październiku w Douglasie. Mam jeszcze kartonik. Na życzenie mogę zrobić zdjęcie obrazujące zużycie. Świetne opinie w KWC. 31. Moschino - I love love EDT, 30 ml - zostało jakieś 30%, na życzenie zdjęcie. Kupiony w SP. Kartonik. 32. Moschino, Cheap & Chic EDT, 30 ml - zużycie minimalne, max 5-7 psików. Delikatne pęknięcie przy zakrętce, w niczym jednak nie szkodzi, na życzenie zdjęcie. Kupiony w Rossmannie. Kartonik. 33. Bioderma, Sebium H2O, 250 ml - nowy, nie otwierany, trochę przesadziłam z zapasami. Polecam, to mój ulubiony płyn micelarny; jest rewelacyjny. 34. Dwie miniaturki perfum Giorgio Beverly Hills, jedna EDT, druga EDP - z niewielkim testowym ubytkiem. 35. Miniaturka Fendi, Theorema EDP - z niewielkim testowym ubytkiem. Dokładka 36. Tusz Max Factor 2000 Calorie - nowy, nie otwierany. Kupiony końcem listopada w promocji 2w1 w Galerii Cantrum. -->hathayoga 37. Artdeco, Perfect Stick (Korektor do twarzy) - 01 - beżowy /jedna z dwóch opcji kolorystycznych, drugą był zielony/, dwa razy maźnięty pędzelkiem. Kupiony końcem listopada w Galerii Centrum. 38. Max Factor, Lasting Performance - kolor 105 Sand Beige, nowy, sprawdziłam jedynie kolor. Listopadowy zakup w SuperPharmie. 39. Deborah, Colour Copy, dla tłustej i mieszanej skóry - odcień 0, zużycie max 10%, podane na wyrost, kupiony w październiku w Douglasie. 40. Kanebo Sensai Translucent Loose Powder - puder sypki, jest mega wydajny, nie wiem kiedy go zużyję, mogę zrobić odsypkę. 41. Cartier, Declaration EDT - 100 ml, znikomy ubytek, zakup na zona43, mam jeszcze kartonik. 42. Gosh, X-Ceptional Wear - 12 Natural, zuzycie ok 20%, kupiony w Naturze, w zeszłym roku. 43. Escentric Molecules, Molecule 01 - odlewka 5 ml z wspólnych wizażowych zakupów ![]() Zastanawiam się nad oddaniem Hot Couture Givenchy i Lou Lou Cacharel, z wymianki ![]() ![]() Poza wątkiem mam jeszcze trochę zapachów, z wymienionych mogę zrobić niewielkie odlewki /jak tylko znajdę atomizery/ i oczywiście trochę próbek ![]() - Serge Lutens Fleurs d'Oranger - Cacharel Amor Amor - Joop! Femme - YSL Baby Doll - ok. 5 ml Virtual_reality - Lolita Lempicka - ok.5 ml Virtual_reality - L'Eau D'Issey - Halloween J. Del Pozo - Flower by Kenzo - 5th Avenue /została połowa z 15ml; mogę oddać całość/ oraz próbki: - Clinique Turnaround Concentrate - 7 ml, nowe, w kartoniku; - Clinique Moisture Surge Extra - 15 ml, z około 20% ubytkiem, kod A27; - Lancome Teint Idole Ultra 03 Beige diaphane - 2 x 1ml; - Isadora Cover&Lift 21 Medium beige - 2ml; - L'Eau D'Issey - 1,2 ml, nowe, w kartoniku; - Davidoff Cool Water Woman - 1 ml, nowe, w kartoniku; - Versace Bright Crystal - odlewka od Narnijki, na oko jakieś 4 - 5 ml; - Cartier Le Baiser du Dragon EDP - 1,5 ml, nowe, w kartoniku; - Incredible me Escada - 2 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - Very Irresistible Givenchy - 1 ml, zafoliowany; - Pi Neo Givenchy - 1 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - Kouros YSL - 1,2 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - Aqva Pour Homme Bvlgari - 1,5 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - Szary Hugo Boss - 2,0 ml, w kartoniku, bez testowego psika; - R.S.V.P. Kenneth Cole - 1,2 ml, w kartoniku, bez testowego psika. Do wszystkich perfum mam kartoniki, trzymane na wypadek częstych podróży ![]() pozdrawiam ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2009-01-18 o 19:20 Powód: dopisek, uszczegółowienie opisu, dokładka ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kolorówka, perfumy :)
2. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, nabytek sprzed ok. miesiąca, zużycie - 4-krotne umalowanie buzi
![]() witaj, jesli znanjdziesz cos u mnie, prosze daj znac ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=1#post9183644
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
4. Estee Lauder, Platinum Illuminator - z Truskawy, zużycie minimalne, moim zdaniem lekko przeceniany
![]() ![]() Czy to ten rozświetlacz ? ![]()
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
cos za Truth?
- Joop! Femme, 90/100ml, jest kartonik - Cool Water Happy Summer, 95/100ml, limitowanka z teczowym flakoniku, jest kartonik - Happy to be Clinique, 47/50ml - Nina Ricci L'air du temps, 75/100ml, limitowanka w teczowym flakonie - Portfolio Perry Ellis, 47/50ml, bardzo trudno dostepny, oryginalny, slodko-kwiatowy zapach nieosiagalny w PL - Comma! edt, 25/30ml, przepiekny zielony groszek ![]() - Princess Vera Wang, ok 65/100ml, tester bez korka, moja "karta przetargowa", latwo nie oddam bo pozbywac sie nie chce ![]() - Euphoria CK, 97/100ml, tester bez korka, oddam tylkoza mniejsza pojemnosc tego zapachu + cos innego ![]() - Splendor EA, 70/75ml, chyba jest kartonik, poluzowany korek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za nr 12?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
puder Borghese podkład Shiseido rozświetlacz EL http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
8. Max Factor, Kohl Pencil Eyliner (kredka), dołączana w ramach promocji do tuszu 2000Calorii, nowa, nie używam czarnej kredki
![]() ![]() 9. Calvin Klein, Contradiction for Women EDP (??? jeszcze to sprawdzę), 30 ml, kupione w SP; zużycie minimalne, kolejny 'trafiony' spontan ![]() 10. Calvin Klein, Truth EDP, 100 ml, zakup z pedet.pl, swego czasu moja wielka zapachowa miłość, jak juz ją kupiłam, odwidziało mi się ![]() 12. Meow, próbki pudrów mineralnych - jesli kogos interesuje, moge podać konkretne odcienie. Zamówione ze strony producenta, zakup z zeszłego miesiąca. Edytowane przez czarna248 Czas edycji: 2008-10-03 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
BAN stały
|
1. Estee Lauder, Lucidity (Puder sypki), odcień 01, kupiony w zeszłym tygodniu w Sephorze, dla mnie niestety zbyt ciemny, zużycie minimalne, może z 5 razy.
2. Shiseido, Sun Protection Liquid Foundation SPF43, odcień 30, wersja z Truskawy, nabytek sprzed ok. miesiąca, zużycie - 4-krotne umalowanie buzi ![]() 3. Bourjois, Pastel Joues, róż do twarzy, odcień 11, Brown Illusion (dla pewności sprawdzę to jeszcze, kiedy będę w domku) - nie wiem jak mogłam być tak ślepa, kupując go ![]() 4. Estee Lauder, Platinum Illuminator - z Truskawy, zużycie minimalne, moim zdaniem lekko przeceniany ![]() ![]() 5. Borghese, Cura Naturale Dual Effetto Powder Makeup SPF8 - 03 Buffa - ale tu uprzedzam, to było zdaje się Special Purchase z Truskawy, więc nie wiem jak ze świeżością, zużycie minimalne, nie mój odcień. 6. Revlon, ColorStay, Mineral Foundation SPF 10, kolor 30 - zużycie trudno określić, wydaje mi się, że tak z 10 procent, może mniej, wyjątkowo z Allegro. moglabym prosic o fotki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za Truth???
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za któryś z zapachów CK?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie za Contradiction?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=276216 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Fajnie, że jest zainteresowanie
![]() ![]() ![]() Zdjęcia oczywiście będą, ale dopiero jak moje Szczęscie wróci z podrózy, powiozło ze sobą aparat ![]() ![]() pozdrawiam serdecznie ![]() Edytowane przez Soso Czas edycji: 2008-10-04 o 15:24 Powód: literówka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() EDIT: a ile jest tego Truth? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
chodzi mi tak orientacyjnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
a u mnie?
![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
moze cos za próbki Smoka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
perfumove love
|
Soso, interesuje mnie Contradiction. Czego poszukujesz w zamian? Czy w grę wchodziłyby także odlewki perfum? Zapraszam do moich wątków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
Przekupka: 107 pkt / 99% pozyt.
|
18. Cartier, Le Baiser du Dragon 5 próbek po 1,5 ml w nieodpakowanych jeszcze kartonikach.
![]() |
#29 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
upup ;]
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:03.