![]() |
#1681 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
Aniu, jak czujesz się chora i masz objawy grypy, to gdzie na tą siłownię chodzisz!?
![]() A ja mam dzień zadumy. Pogoda zresztą świetnie się dziś do tego nadaje... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
yerba - thaaaaaaaaaaanx za życzonka
![]() anniaa - dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Nauka, nauka, nauka, nauka...ostatnie trzy dni a ja zamiast robić cuda to coraz wolniej mi to, prawie, że już w miejscu stoję, nie wiem coby jeszcze żeby się rozkręcić ![]() ![]() Ja chcę żeby już była środa wieczór ![]() ![]() ![]()
#1683 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() I, czyżbyś miała niedawno urodzinki? W takim razie WSZYSTKIEGO NAAAAJ ! SPEŁNIENIA MARZEŃ I WSZYSTKIEGO CZEGO TYLKO SOBIE ZAPRAGNIESZ ! ![]() Dzień dobry, a właściwie już dobry wieczór. Wróciłam z miasta z włóczęgi ze znajomymi, zjadłam kolacyjkę, zdażyłam się pokłócic z mamą i odwiedziłam Was tutaj, bo znów zaniebdałam Was, heh. Co u mnie ostatnio się działo? Hm, własciwie to wszystko się cały tydzień sypało, nie miałam już siły życ. Z drugim nowo poznanym panem M. pisałam, pisałam, się spotykałam, niby się mu bardzo podobam, ale on zakochał się w jakiejś innej bo jak to powiedział 'gdyby kilka dni się skapnął, że mi się podoba to on do mnie bardziej by kręcił, a tak poznał tą drugą dziewczynę bardziej i się zakochał, ale ja i tak mu się bardzo podobam' mojej koleżance, która własciwie to nie miała mi mówic o tym ![]() Ale się rozpisałam, uhu ![]()
![]() |
#1684 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1685 |
Zakorzenienie
|
Enex spóźnione, ale szczere
![]() a co do egzaminu to na pewno dasz radę, wierzę w to ![]() jutro pierwszy dzień po wakacjach na uczelni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() sto lat Kochana!! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję ze szybko i owocnie CI zleci ten czas ![]() Cytat:
![]() nie smuć się, już niedługo znowu wakacje ![]() wróciłam z weekendu u TŻ-a ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziwnie się czuję jak nie musze się niczego uczyc na gwałt ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1687 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() dzien dobry laleczki, weeeknd mialam bardzo jedzeniowy niestety i malo ruchliwy bo pogoda porazka...W sobote na kolacji u znajomych a wczoraj obiad u nas. Milo bylo ale sie ciezka czuje po tym weeekendzie... ![]() Dzis pewnie bede musiala zostac w pracy dluzej,mam nadzieje,ze nie za dlugo. zimno rano strasznie... zbieram sie juz bo sie spoznie, milego!
![]() |
#1689 |
Zakorzenienie
|
Ewelka, Spaza, Ewusia -
![]() agolek - rozumiem twoje odczucia, u nas urodziny, dzień przed rozpusta przedurdzinowa a dzień po dojadanie pyszności ![]() ![]() Wpałam na krótkie "dobre rano" ![]() ![]() Papaty gagaty ![]()
#1690 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A mi trochę szkoda, że to wszystko się skończyło... ale myślę, że w takim razie musi mnie czekać coś lepszego ![]() ![]() Cytat:
![]() a co do nauki to ja też raczej muszę mieć bata nad głową, bo jak mam dużo czasu to nie umiem nic zrobić (naukowego)... ![]() Cytat:
dokładnie, od razu bym takiego pożegnała i życzyła dużo szczęścia ![]() Cytat:
![]() Ale łączę się z Tobą w tym poczuciu, bo ja też przez ostatni tydzień powinnam była pracować jak mrówka, a zajęłam się innymi sprawami... Czas leci a pisanie coś stanęło w miejscu... ![]() No nic, trochę od rana poleniuchowałam, wciągnęłam smaczne śniadanko, teraz jeszcze popijam herbatkę i biorę się za wiadomą sprawę ![]() Miłego poniedziałku... ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrowiam was sedecznie z mojego lunchu ![]() milego dnia ![]()
![]() |
#1692 |
Zadomowienie
|
Yeahh,zmodyfikowałam posta,ze względów mej 'prywatności' Hyh BigBrother jest wszędzie =.= Jakby co to moge wpis wyslac na priva. Edytowane przez schism_ Czas edycji: 2008-10-06 o 15:31 Powód: zmiana decyzji co do tresci |
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | ||
♥
|
Cytat:
Cytat:
oj enex napewno spokojnie wejdziesz w spodnie ![]() Wrociłam ze szkoły lekcje + dodatkowa chemia(fakultet) . dzisiaj na siłownie nie ide bo jest 7 dzien czyli regeneracja miesni choc strasznie mnei nosi hehe ![]() Nauki mam baardzo duzo bleeee jakos sobie dam rade Ewus dzisiaj akurat nie ide na siłke ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1694 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja przeczytałam tego posta, ale nie wiedziałam w sumie co Ci odpisać. Trudno powiedzieć co i jak, myślę że musisz poczekać na samoistne rozwinięcie akcji... Lub też jego brak. sloneczko przedziera sie przez chmurki i tak mi daje po oczach, że szok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1695 |
Zadomowienie
|
Yerba- Hyh podejrzewałam,że pewna znajoma z roku coś teges kręci się na wizażu toteż zeschizowałam,ale niepotrzebnie
![]() Cóż może jest nieśmiały ciut ,no bo kto normalny wiałby w mega niewygodne miejsce przy zionącej chłodem ścianie ,albo niezdarnie skręca zasyfioną liśćmi ścieżkę ![]() A i faceci nie są na tyle pojętni by od razu skapnąć się ,że któraś ma go na oku ![]() (chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1696 | ||
Wtajemniczenie
|
też się tym pocieszam.
![]() Cytat:
Cytat:
![]() hyh, spalam dziś niecałe 4 godziny w nocy o.O i nie wiem jak się wogóle jeszcze trzymam. pokłócona z mamą, humor do kitu, chyba nie daję rady, alee .. nie, nie mogę o tym tak myślec wszystkim ![]()
![]() |
#1697 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudno mi ocenić. Może jest nieśmiały. Zresztą to dopiero pierwsze dni na uczelni... Nie każdy jest macho ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() walczę dziś od rana z wirusami w kompie, ogólnie już lepiej bo cokolwiek działa, ale nie chodzi mi na gg (dramat ![]() ![]() Aniu - no szkoda ze nie byłaś w okolicy dziś, ale w sumie trudno mnie byłoby tam spotkać, bo byłam tylko trochę ponad godzinę ![]() ![]() a co do Twojego zdrowie, to nadal uważam że to jakieś podejrzane i ze powinnaś sie dokładniej przebadać.... schism - proszę o PW ![]() u mnie słonecznie i ciepło ![]() ![]() miłego wieczoru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
♥
|
uf biologia nauczuona, angielski również , zadania porobione został polski - głupie zadanie coz nasciemniaj jakies głupoty hehe
![]() Ewus badania miałam robione i wszystko jest w porzadku. mi dzisiaj komp tez szwankuje tyle razy szukałam na necie daje do worda chce drukowac i word sie kasuje i wszystko znika wrrr a potem internet chodził tak powoli jak przyszedł kumpel ze myslałam ze kompa wywale. |
![]() ![]() |
![]() |
#1700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z moim kompem dalsze atrakcje, w ogóle nie mogę wejść na dysk C, nie czyta mi też płyt.. coś czuję że jutro będzie ciężki dzień reanimacyjny ![]() ![]() ![]() ale jak na razie idę się myć i spać ![]() dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1701 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Znowu jakoś się nie wdrążyłam... Schism osaczona, biedna ![]() Przyszłam się pożegnać, bo jutro wyjeżdżam do Niemiec na 2 tygodnie... ![]() Tak więc do "sklikania" ![]() ![]() ![]() Żegnam Was Kochane ![]()
![]() |
#1702 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() dzien dobry wieje,leje,zimno i ciemno ![]() milego dnia! ![]()
![]() |
#1703 |
Zadomowienie
|
Ewusia-PW wysłane
![]() Mango-Osaczona żem chyba jeszcze nie do końca ;> choć kij wie , o ile to nie błąd serwera gygy , odkryłam wczoraj wieczór ,że koleś ma mój numer gadu,jak wnioskuję po wykrytym numerze IP, a z jego znalezieniem musiał sie niezle namęczyć ;f PS:trzymaj się ![]() ![]() Mimo,że zajęć dziś brak wstałam skoro świt ,biegusiem na badania krwi, wrr dziś endokrynolog =.= Spotkałam przypadkiem wychowawczynię z klasy 1-3 w podstawówce,tak jak 3 inne byłe uczennice,na tym samym piętrze przychodni ![]() Fartem zapisałam się na zajęcia z fitnessu w ramach w-fu ,akurat przypadają mi na piątek jakąś godzinę po wykładzie więc luz ![]() Teraz szybkie śniadanie i wioo do dentysty wyleczyć kanały, echh jak spotkam pana X mieszkającego w odległości 50metrów dalej od zębologa to chyba się potnę linijką ![]() A tak to wiadomo, wypadałoby się stopniowo wtapiać w akademicki rytm życia. Ledwo co zaczął się semestr,a już dają nam 'prace domowe' ,tematy referatów,lektur et. et.c Pociesza fakt,że wybrałam se jeden z najlżejszych dostępnych kierunków (podobno ![]() Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1704 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() u mnie tym razem tak samo ![]() przeczytałam i stwierdzam ze nie wiem o co chodzi temu panu ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() pogoda brzydka wiec nie chciało mi się wstwać, zwłaszcza ze znowu mnie czkea walka z kompem i w ogóle milion rzeczy do załatwienia... ehhh, żałuję w takich momentach że tak wychowałam moja siostrę że się do niczego nie poczuwa i jak jakiś problem to wszystko jest na mojej głowie ![]() ![]() miłęgo dnia Kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Raczkowanie
|
Witajcie i miłego dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1706 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczorajszy dół poszedł w niepamięć... chyba... wybrałam chyba promotora i temat pracy, tematy na zaliczenia projektów też dzisiaj dostaliśmy i pytania na obronę więc w końcu się czymś zajmę... ![]()
#1707 |
Zakorzenienie
|
Hej ho
![]() u mnie tez niezbyt ciekawa pogoda w krk, niby pada niby nie.. dzis mam zajecia od 17.15 do 20.20 z jedną 5min przerwą.. ![]() filozofia mi sie nie podoba ![]() ![]() czytałam dzis kserówki na PiS ( ![]() ![]() Boszz,co ja robie na tym kierunku ![]()
#1708 |
Zakorzenienie
|
Malinko - cieszę sie że mas temat pracy
![]() Orzeszku - to normalne ze na początku nie rozumiesz... musisz się przy6zywczaić ze na studiach nie będzie Ci nikt tłumaczył krok po kroku, ale do wszystkiego się można przyzwyczaić ![]() ![]() ![]() w sumie to tylko na zakupy poszłam (jak zwykle mega siaty przyniosłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1709 |
♥
|
Witam
![]() ![]() W szkole pozytywnie , pani oddawała spr i juz na cały dzien miałam dobry humor hehe ![]() zadania juz zrobiłam :P tylko została nauka . Mango moze nie bedzie tak źle, pamietam , ze w tamtym roku jak z waszej szkoły wyjeźdzała kumpela do niemiec to podobało jej sie bardzo ![]() Ewus hehe ja równeiz nie znam sie na kompach dobrze ze mam brata który umie wszystko ![]() co do mojego zdrowia to został tylko katar jupi: |
![]() ![]() |
![]() |
#1710 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do wykladowcy flegmatyka... Wkoncu filozof.. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dziś piekna pogoda ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.