Panny Młode 2009 cz. V - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-05, 23:02   #3901
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ale i tak wiem, że po cichu liczysz, że ten ślub dojdzie do skutku dlatego go kryjesz przed całym światem, niech mamusia wie kogo wychowała
jednak wycofuję się z tego by dac mu szanse
Po tym co tu czytam,to się zgadzam z twoją wypowiedzią. No cóż daj mu kashier szanse,a potem tylko czekać aż uderzy cię drugi raz. Zastanawiające jest jak kobiety są naiwne (i tu pisze ogólnie a nie personalnie) facet nie ma za grosz szacunku do swojej kobiety,a ona nadal kocha.Miłośc jest ślepa w niektórych przypadkach. :/ Przykro mi,ale to tylko moje zdanie na ten temat.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 08:27   #3902
kliwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, ja sie dzisiaj wybieram z moim Tż'tem na pierwsze nauki.sa tylko dwa spotkania i potem jedno w poradni rodzinnej wiec nie mamy co narzekać bo nam to szybko pojdzie i bedzie juz z glowy kolejna rzecz mam nadzieje ze bedzie fajnie i dowiem sie czegos nowego pogoda niestety kiepska widzialam samochod slubny dzisiaj i cala dekoracja im oklapla od deszczu....
No to się cieszcie że tak mało
U nas jest 10 z księdzem plus msze i 3 w poradni
A kwestie kalendarzyka, i prezerwatywy którą jak się rozciągnie to plemniki przechodzą to..... nawet dzieci w przedszkolu wiedzą ską się biorą dzieci i co to jest antykonceopcja. A Kościół akurat w tej kwestii nic nie znowocześniał i nie poszedł z duchem czasu.

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Dziewczyny Chciałam się podzielić moim spostrzeżeniem, jako że byliśmy dziś na jednym ślubie i tam para młoda mówiła przysięgę z pamięci, powiem Wam, że wypada to 1000 razy lepiej niż takie powtarzanie za księdzem i chyba się zdecydujemy na taką formę. Zwłaszcza że po tych wszystkich ślubach tego lata znam już tę przysięgę i mogłabym ją nawet obudzona w środku nocy mówić przez sen
Pomysł super. ale ja ze stresu całego zapomniałabym przysięgi na bank. Gardło będzie mi się ściskać jak będę powtarzać za księdzem,a co dopiero samej

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
finanse i bankowość myślę o czymś związanym z handlem internetwoym promotor podał nam 30 tematów ale co wybrać
Wybierz taki temat na który znajdziesz duuużo literatury.

Ja po weekendzie, wczoraj nawet komputera nie włączaliśmy.
Z soboty na niedzielę spałam na kanapie - bo się lekko posprzeczaliśmy o pościel w sypialni. Którą tż zmienił, uprał poprzednią, ale założył świeżą której ja nie lubię akurat. No i jak powiedziałam, że w tej wieśniackiej pościeli spać nie będę na pewno. To Tż się przykro zrobiło, że nie doceniłam jego wysuiłku i zarzucił focha z przeklnięciem nawet. ech ale już jest Okk

Za to sobota w domu rodzinym to znowu porażka. Co prawda nie pokłóciłam się z mamą, ale to co mówiła na temat mój i tż bardzo ukłuło mnie w serce. No niestety, moja mama zmieia się w teściową z kawałów. Zresztą nie tylko, skoro za własną córką nie stoi murem. To już moja teściowa stoi. ech.

martucha u mnie na uczelni tez zdarzają się zajęcia w piątki, ale o porze przyzwoitej czyli od 16.30 żeby osoby pracujące mogły dotrzeć na zajęcia. Mnie to i tak nie urządza bo 200km w godzinę nie przebrnę ale miejscowi jak najbardziej,.
Ale olanie zajęć piątkowych uważam za prawidłowa postawę. Jak już ktoś na te zajęcia będzie chodził, to niech chcoiaż udostępni notatki. I z wykładowcą się dogadajcie, żeby nie było sprawdzania obecności w piątki.
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 08:34   #3903
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

dzien dobry wszystkim

heh...ja znów chora ;/ miałam isc na dodatek dziś do dentysty, ale co chwila kicham i babeczka i tak by nic mi tam nie zrobiła, więc daruje sobie
mój TZ pojechał dzis w delegacje do piątku....na weekend wraca a pozniej jeszcze 3 takie tygodnie...strasznie mi smutno, bo prawie nigdy nie rozstawalismy sie na dluzej niz 1 dzien.... wczoraj jak wyjezdzal ode mnie to ryczałam jakby na koniec świata jechal ... i teraz znów rycze....

jutro zaczynam szkolenia w nowej pracy...ciekawe czego nas tam naucza....heh...w ogole nie mam ochoty tam isc i patrzec na tych ludzi.....
buuuu.... chyba jesienna deprecha juz mnie dopadła

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 08:50   #3904
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Hej

ja tez coraz bardziej przeziebiona jestem....
bylo juz dobrze a tu lipa

kaszle , katar mam....gardlo strasznie boli

a tu do pracy musze wychodzic bo mam na 10:00
nie chce mi sie jak nie wiem...no ale co zrobic

nienawidze poniedzialkow !

buziaki kochane
Stary 2008-10-06, 09:48   #3905
kaska87
Zakorzenienie

cześć jestem na zajęciach

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 09:48   #3906
zielony_motylek
Rozeznanie

martucha fajna suknia

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
mój TZ pojechał dzis w delegacje do piątku....na weekend wraca a pozniej jeszcze 3 takie tygodnie...strasznie mi smutno, bo prawie nigdy nie rozstawalismy sie na dluzej niz 1 dzien.... wczoraj jak wyjezdzal ode mnie to ryczałam jakby na koniec świata jechal ... i teraz znów rycze....
A mój TŻ właśnie rozważa zmiane prace, no i mamy mały dylemat bo niestety w tej pracy bardzo często są wyjazdy takie dwutygodniowe, czasem jest tak, że się jedzie na 2 tyg. wraca na 2 dni i znowu jedzie... ale kasa z tego jest bardzo duża.. no i chyba się TŻ zdecyduje tak przynajmniej do ślubu to byśmy odłożyli na mieszkanie naprawde sporo.. tylko będe strasznie tęsknić
po za tym wracaj do zdrówka szybko
Stary 2008-10-06, 09:55   #3907
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
martucha fajna suknia

A mój TŻ właśnie rozważa zmiane prace, no i mamy mały dylemat bo niestety w tej pracy bardzo często są wyjazdy takie dwutygodniowe, czasem jest tak, że się jedzie na 2 tyg. wraca na 2 dni i znowu jedzie... ale kasa z tego jest bardzo duża.. no i chyba się TŻ zdecyduje tak przynajmniej do ślubu to byśmy odłożyli na mieszkanie naprawde sporo.. tylko będe strasznie tęsknić
po za tym wracaj do zdrówka szybko
heh... no to rzeczywiscie niezbyt ciekawie.... ja tez rozwazam propozycje pracy taka, ze mieszkalabym w wawie i tam pracowala i tylko co 2 tygodnie na zjazdy na uczelnie bym przyjezdzala...pieniadze na pewno wieksze niz tutaj, ale nie wiem jak wtedy bysmy sie widywali....ale jezeli tutaj ta praca mi nie wyjdzie to chyba niestety sie zdecyduje na to...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 10:02   #3908
azzis
Zakorzenienie

A ja dzisiaj idę na trzecie mierzenie sukien. Jestem umówiona w 2 salonach. Idę jednak sama, bo stwierdziłam, że nie ma sensu brać koleżanki skoro i tak nie potrafi nic doradzić...

Myślę, że pójdę jeszcze do 2-3 salonów i na tym koniec. Ciężko jest się zdecydować na tą jedyną... One wszystkie do siebie podobne i trudno ocenić w której wyglądam najładniej. Pewnie będzie tak, że wybiorę pierwszą, którą mierzyłam

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 10:40   #3909
motley
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość

Ja po weekendzie, wczoraj nawet komputera nie włączaliśmy.
Z soboty na niedzielę spałam na kanapie - bo się lekko posprzeczaliśmy o pościel w sypialni. Którą tż zmienił, uprał poprzednią, ale założył świeżą której ja nie lubię akurat. No i jak powiedziałam, że w tej wieśniackiej pościeli spać nie będę na pewno. To Tż się przykro zrobiło, że nie doceniłam jego wysuiłku i zarzucił focha z przeklnięciem nawet. ech ale już jest Okk
hehe no foch uzasadniony moim zdaniem a u nas jest tak, że TŻ w ogóle nie zwraca uwagi na to jaka jest pościel i jak długo już leży no i zawsze jak chcę zmienić (a robię to zwykle wieczorem, przed pójściem spać) to go proszę o pomoc... zawsze mi pomaga ale niechętnie i marudzi przy tym, że zmieniam tą pościel żeby mu zrobić na złość A ja mu zawsze na to odpowiadam, że też może mi w odwecie zrobić na złość i np. odkurzyć albo łazienkę posprzątać

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej

ja tez coraz bardziej przeziebiona jestem....
bylo juz dobrze a tu lipa

kaszle , katar mam....gardlo strasznie boli

a tu do pracy musze wychodzic bo mam na 10:00
nie chce mi sie jak nie wiem...no ale co zrobic

nienawidze poniedzialkow !

buziaki kochane
ooo biedactwo a jakiegoś zwolnienia nie możesz sobie wziąć?

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 10:58   #3910
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Szybko zleci ten tydzień . A potem kolejny i następny, no i sie nie obejrzysz, a będziecie stali na ślubnym kobiercu Głowa do góry

dziękuję Rybulka

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:04   #3911
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam
Ja właśnie siedzę w pracy z jakiegoś powodu podenerwowana, i smutna.
Okres spóźnia mi się już 6 dni, może tez i dlatego mam taki humor
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:12   #3912
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam
Ja właśnie siedzę w pracy z jakiegoś powodu podenerwowana, i smutna.
Okres spóźnia mi się już 6 dni, może tez i dlatego mam taki humor
życze aby to przez nerwy bo jeszcze by brakowało jednego...

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:12   #3913
kliwia
Zakorzenienie

motley ja wcale nie twioerdzę, że nie był uzasadniony foch Tż uihihihihih Ale stwieurdzam że kanape mam średnio wygodną

kasiaher żeby ten okres Ci przyszedł
Stary 2008-10-06, 11:23   #3914
kasiaher
Wtajemniczenie

powinien przyjść podejrzewam że to przez nerwy i te wszystkie emocje które teraz mną targają i dlatego się spóźnia.
Stary 2008-10-06, 11:26   #3915
Emilia211
Zakorzenienie

kasiaher uśmiechnij się

Stary 2008-10-06, 11:30   #3916
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:32   #3917
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
powinien przyjść podejrzewam że to przez nerwy i te wszystkie emocje które teraz mną targają i dlatego się spóźnia.

na pewno dlatego

Ja wlasnie pisze maile z zapytaniami o nocleg w Besenovej jedziemy z misiakiem w przyszly weekend a dzis mam ostatni dzien chorobowego i jutro do pracy buuuu nie chce mi sie w dodatku to jeszcze srednio zdrowa jestem bym powiedziala a jutro i przez caly tydzien musze wstawac o 4 nie wiem jak ja to zrobie bo dzis o 9 mialam trudnosci
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 11:33   #3918
kasiaher
Wtajemniczenie

jak narazie nie mam powodów żeby się uśmiechać, od wczoraj mam doła. Ja to chyba pójdę do tego psychologa bo w końcu wpadnę w depresję, a to juz będzie gorsza sprawa. Kurcze niech to się wkońcu skończy.
Stary 2008-10-06, 11:52   #3919
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemoncia Pokaż wiadomość
a ja ślub mam 6.06.2009
co do przygotowań to idą powoli do przodu, mamy już zarezerwowany termin w kościele, skrzypaczkę no i salę w restauracji...pełną parą przygotowania pójdą od stycznia...mam nadzieję że się wyrobimy...pozdrawiam Was przyszłe mężatki
Witam, ja również powiem TAK 06.06.09 ;o) mamy sale, kosciol i zespol, jeszcze fotograf, kamerzysta! tez biore sie sotro po Bozym Narodzeniu )) pozdrawiam!!!
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 12:29   #3920
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze łatwiej powiedzieć niż zrobić.

Jak mama powiedziała wczoraj że idzie dzisiaj wszystko odwołać , to powiedziałam najpierw " TAK zrób to" , a potem po 5min. " Nie, poczekaj daj mi jeszcze trochę czasu muszę jeszcze to przemyśleć..."

Mimo wszystko ( nie patarząc się na nic) to chyba najdłużej od 6 lat jak się z nim nie widziałam. Cud że wytrzymałam tyle
szkoda Cie dziewczyno, bo masz nielada orzech do zgryzienia i nikt Ci tu nic nie poradzi tak naprawde;( pomysl tylko co on musialby takiego zrobic zebys chciala go uderzyc? a potem zastanow sie, czy za to samo tez bys go uderzyla? ja rozumiem-mozna wyjsc, trzasnac drzwiami, zbic szklanke, ale uderzyc? i to kobiete?
Stary 2008-10-06, 12:30   #3921
Emilia211
Zakorzenienie

Dziewczyny jeśli dzisiejsza pogoda Was dołuje posłuchajcie tej piosenki:
http://dj-mazepa.wrzuta.pl/audio/jqQ...-_stay_with_me

Maggie1983<<-----------zgadzam się!!!

Stary 2008-10-06, 12:36   #3922
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
jak narazie nie mam powodów żeby się uśmiechać, od wczoraj mam doła. Ja to chyba pójdę do tego psychologa bo w końcu wpadnę w depresję, a to juz będzie gorsza sprawa. Kurcze niech to się wkońcu skończy.
Głowa do góry kochana!!! okres na pewno się spóźnia ze stresu-pewnie nie śpisz po nocach, nie jesz i się zamartwiasz! będzie oki! a co do psychologa to może warto spróbować!
Stary 2008-10-06, 14:53   #3923
zielony_motylek
Rozeznanie

Dziewczyny mam mały dylemat :/
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie(oczywiście z TŻ'tem) na wesele.. no i super wogóle nie spodziewałam się.. no i teraz mam dylemat bo generalnie to chętnie poszłabym na te wesele ale...
nie brałam tej koleżanki pod uwage jeśli chodzi o nasze wesele, mamy sale do 60 osób max, no a głupio by tak było jakbyśmy poszli do nich, a sami byśmy ich nie zaprosili, a zaproszenie jej wiąże się z tym, że powinnam zaprosić jeszcze 3 inne koleżanki... to razem +8 osob, no i niestety nie wiem czy damy rade ... oczywiście moge liczyć na to, że z rodziny ktoś nie przyjdzie i wtedy ich damy za nich, ale nie chce tak tego zostawiać...
wiem też że jak nie pójdziemy to też będzie jej przykro, no i nie wiem co lepsze? wiem że to głupi problem no.. ehh.. co byście zrobiły?
Aha i jakby co jak my kogoś zapraszamy na nasze wesele to nie liczymy na to, że on później też nas zaprosi.
Stary 2008-10-06, 14:57   #3924
Emilia211
Zakorzenienie

według mnie wypadało by tę koleżankę zaprosić,bo na pewno byłoby jej bardzo przykro gdybyś jej nie zaprosiła. Jeśli ona Cię zaprasza tzn. że jesteś cennym gościem dla niej.
Zazwyczaj jest tak,że powinno się zapraszać tych u których się było na weselu.
Chociaż mogłaby jej powiedzieć,że wesele masz małe i zapraszacie tylko rodzinę.

Stary 2008-10-06, 14:59   #3925
kliwia
Zakorzenienie

zielonywyślesz jej zawiadomienie i się na pewno nie obrazi.
My tak robimy i już. A jak się obrażą to kij im w oko.

emilia no własnie, jakby tak zapraszac wszytskich u ktorych się bylo na weselu to hoho. Bez przesady, zaprasza się koghoś na wesele, wcale nie po to by Ci się potem odwdzięczył tym samym

A ja dzisiaj do 16 w robocie bosz... ale za to po pracy ide do cocodrillo, zakupić coś dla 2 dziewczynek, Bo idziemy w odwiedzinki w tym tygodniu do małej Amelki[chyba] i do półtorarocznej Marty.
Stary 2008-10-06, 15:13   #3926
baja_86
Zakorzenienie

witam powekednowo łącze się z wszystkim tęskniącymi za Tż, ja też tak niestety mam ale jeszcze 4 dni i weekend

Choruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia Też się zmagam z objawami grypy, ale nie dam się właściwie już mi lepiej, tylko chrypa została.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
jutro zaczynam szkolenia w nowej pracy...ciekawe czego nas tam naucza....heh...w ogole nie mam ochoty tam isc i patrzec na tych ludzi.....
buuuu.... chyba jesienna deprecha juz mnie dopadła
ooo nowa praca, gdzie się złapałaś, bo nie wiem czy mi umknęło czy może nie pisałaś

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj idę na trzecie mierzenie sukien. Jestem umówiona w 2 salonach. Idę jednak sama, bo stwierdziłam, że nie ma sensu brać koleżanki skoro i tak nie potrafi nic doradzić...

Myślę, że pójdę jeszcze do 2-3 salonów i na tym koniec. Ciężko jest się zdecydować na tą jedyną... One wszystkie do siebie podobne i trudno ocenić w której wyglądam najładniej. Pewnie będzie tak, że wybiorę pierwszą, którą mierzyłam
powodzenia, obyś cos ślicznego upatrzyła

Cytat:
myślę, że rozmowa z psychologiem nie zaszkodzi. Trzymaj się

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Witam, ja również powiem TAK 06.06.09 ;o) mamy sale, kosciol i zespol, jeszcze fotograf, kamerzysta! tez biore sie sotro po Bozym Narodzeniu )) pozdrawiam!!!
witam

Cytat:
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie(oczywiście z TŻ'tem) na wesele.. no i super wogóle nie spodziewałam się.. no i teraz mam dylemat bo generalnie to chętnie poszłabym na te wesele ale...
nie brałam tej koleżanki pod uwage jeśli chodzi o nasze wesele, mamy sale do 60 osób max, no a głupio by tak było jakbyśmy poszli do nich, a sami byśmy ich nie zaprosili, a zaproszenie jej wiąże się z tym, że powinnam zaprosić jeszcze 3 inne koleżanki... to razem +8 osob, no i niestety nie wiem czy damy rade ... oczywiście moge liczyć na to, że z rodziny ktoś nie przyjdzie i wtedy ich damy za nich, ale nie chce tak tego zostawiać...
wiem też że jak nie pójdziemy to też będzie jej przykro, no i nie wiem co lepsze? wiem że to głupi problem no.. ehh.. co byście zrobiły?
Aha i jakby co jak my kogoś zapraszamy na nasze wesele to nie liczymy na to, że on później też nas zaprosi.
mmmhhh no skoro Cię zaprosiła tzn że chce żebyś cieszyła się razem z nią w tym dniu. Co do rewanżu to myślę, że zrozumie, że robicie małe przyjęcie, tylko dla rodziny i nie będzie zła, a nawet jeśli to jej problem
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 15:37   #3927
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny!!!nie było mnie chyba z 3 tygodnie wiec nie zdaze was nadrobic.Powiem tyle:przeprowadzilismy sie ,mieszka sie super.Troche nas to wszystko kosztowalo nerwow ,ale udało sie.Teraz czekamy na podlaczenie neta-juz 2 tygodnie-tymczasowo korzystam (nielegalnie)od jakiegos sasiada No i nie mamy narazie polskiej tv ale mam nadzieje ze uda sie zamontowac.
Aha i pod naszym mieszkaniem jest sklep z sukienkami slubnymija uwazam to za przeznaczenie a Tz sie smieje hehe
Do naszego slubu zostalo niecale 9 miesiecy i powinnismy wybrac sie do kosciola zalatwic nauki przedmalzenskie,ale strasznie nam sie nie chce...

Kasiu a jaki powod waszego rozstania???bo nie moglam sie doszukac.Przykro mi strasznie...

edit: juz doczytalam...wspolczuje Ci,bo to naprawde ciezka sprawa...
gratuluje mieszkania ale super az ci zazdroszze

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość

Kaśka, kurczę, jak to się zdarzyło pierwszy raz, to nie nurtuje Cię co się takiego stało, co go do tego popchnęło?
mnie to nurtuje..

Cytat:
martucha u mnie na uczelni tez zdarzają się zajęcia w piątki, ale o porze przyzwoitej czyli od 16.30 żeby osoby pracujące mogły dotrzeć na zajęcia. Mnie to i tak nie urządza bo 200km w godzinę nie przebrnę ale miejscowi jak najbardziej,.
Ale olanie zajęć piątkowych uważam za prawidłowa postawę. Jak już ktoś na te zajęcia będzie chodził, to niech chcoiaż udostępni notatki. I z wykładowcą się dogadajcie, żeby nie było sprawdzania obecności w piątki.
kolerzanka moja bedzie jezdzic bo ma w piatki wolne tak sie zdarzylo i bedzie nam dawac notatki.. a wykladowcow olewam..

Cytat:
witaj

Cytat:
szkoda Cie dziewczyno, bo masz nielada orzech do zgryzienia i nikt Ci tu nic nie poradzi tak naprawde;( pomysl tylko co on musialby takiego zrobic zebys chciala go uderzyc? a potem zastanow sie, czy za to samo tez bys go uderzyla? ja rozumiem-mozna wyjsc, trzasnac drzwiami, zbic szklanke, ale uderzyc? i to kobiete?
zgadzam sie

Cytat:
a musisz osrazu ta cala reszte tez apraszac? ja bym zarosila tylko ja i jej meza i reszty nie.. olac ich..
Stary 2008-10-06, 15:39   #3928
zielony_motylek
Rozeznanie

Cytat:
zielonywyślesz jej zawiadomienie i się na pewno nie obrazi.
My tak robimy i już. A jak się obrażą to kij im w oko.

emilia no własnie, jakby tak zapraszac wszytskich u ktorych się bylo na weselu to hoho. Bez przesady, zaprasza się koghoś na wesele, wcale nie po to by Ci się potem odwdzięczył tym samym
No właśnie... i chyba tak zrobie własnie jak mówisz chyba lepiej jak pójdziemy i będziemy cieszyć się ich szczęsciem, niż jakbyśmy nie poszli tylko dlatego, że później nie wiadomo, czy my będziemy w stanie ich zaprosić...
Stary 2008-10-06, 15:46   #3929
Emilia211
Zakorzenienie

baja_86 <---- " łącze się z wszystkim tęskniącymi za Tż, ja też tak niestety mam ale jeszcze 4 dni i weekend"

4 dni, więc musimy odliczać

Stary 2008-10-06, 16:05   #3930
baja_86
Zakorzenienie

No to odliczamy a żeby czas szybciej upłynął wezmę się za robotę, mam dzis jakiś dzień pracusia- idę posprzątać w spiżarni, bo jeszcze troche a nie będzie tam można wejść
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości