|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3901 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Cytat:
Zastanawiające jest jak kobiety są naiwne (i tu pisze ogólnie a nie personalnie) facet nie ma za grosz szacunku do swojej kobiety,a ona nadal kocha.Miłośc jest ślepa w niektórych przypadkach. :/ Przykro mi,ale to tylko moje zdanie na ten temat.
|
|
|
|
|
#3902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas jest 10 z księdzem plus msze i 3 w poradni ![]() A kwestie kalendarzyka, i prezerwatywy którą jak się rozciągnie to plemniki przechodzą to..... nawet dzieci w przedszkolu wiedzą ską się biorą dzieci i co to jest antykonceopcja. A Kościół akurat w tej kwestii nic nie znowocześniał i nie poszedł z duchem czasu. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja po weekendzie, wczoraj nawet komputera nie włączaliśmy. Z soboty na niedzielę spałam na kanapie - bo się lekko posprzeczaliśmy o pościel w sypialni. Którą tż zmienił, uprał poprzednią, ale założył świeżą której ja nie lubię akurat. No i jak powiedziałam, że w tej wieśniackiej pościeli spać nie będę na pewno. To Tż się przykro zrobiło, że nie doceniłam jego wysuiłku i zarzucił focha z przeklnięciem nawet. ech ale już jest Okk ![]() Za to sobota w domu rodzinym to znowu porażka. Co prawda nie pokłóciłam się z mamą, ale to co mówiła na temat mój i tż bardzo ukłuło mnie w serce. No niestety, moja mama zmieia się w teściową z kawałów. Zresztą nie tylko, skoro za własną córką nie stoi murem. To już moja teściowa stoi. ech. martucha u mnie na uczelni tez zdarzają się zajęcia w piątki, ale o porze przyzwoitej czyli od 16.30 żeby osoby pracujące mogły dotrzeć na zajęcia. Mnie to i tak nie urządza bo 200km w godzinę nie przebrnę ale miejscowi jak najbardziej,. Ale olanie zajęć piątkowych uważam za prawidłowa postawę. Jak już ktoś na te zajęcia będzie chodził, to niech chcoiaż udostępni notatki. I z wykładowcą się dogadajcie, żeby nie było sprawdzania obecności w piątki.
|
|||
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry wszystkim
![]() heh...ja znów chora ;/ miałam isc na dodatek dziś do dentysty, ale co chwila kicham i babeczka i tak by nic mi tam nie zrobiła, więc daruje sobie ![]() mój TZ pojechał dzis w delegacje do piątku....na weekend wraca a pozniej jeszcze 3 takie tygodnie...strasznie mi smutno, bo prawie nigdy nie rozstawalismy sie na dluzej niz 1 dzien.... wczoraj jak wyjezdzal ode mnie to ryczałam jakby na koniec świata jechal ... i teraz znów rycze.... jutro zaczynam szkolenia w nowej pracy...ciekawe czego nas tam naucza....heh...w ogole nie mam ochoty tam isc i patrzec na tych ludzi..... buuuu.... chyba jesienna deprecha juz mnie dopadła
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ja tez coraz bardziej przeziebiona jestem.... bylo juz dobrze a tu lipa kaszle , katar mam....gardlo strasznie boli a tu do pracy musze wychodzic bo mam na 10:00 nie chce mi sie jak nie wiem...no ale co zrobic nienawidze poniedzialkow ! buziaki kochane
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
cześć jestem na zajęciach
|
#3906 | |
|
Rozeznanie
|
martucha fajna suknia
![]() Cytat:
![]() po za tym wracaj do zdrówka szybko
|
|
#3907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj idę na trzecie mierzenie sukien. Jestem umówiona w 2 salonach. Idę jednak sama, bo stwierdziłam, że nie ma sensu brać koleżanki skoro i tak nie potrafi nic doradzić...
Myślę, że pójdę jeszcze do 2-3 salonów i na tym koniec. Ciężko jest się zdecydować na tą jedyną... One wszystkie do siebie podobne i trudno ocenić w której wyglądam najładniej. Pewnie będzie tak, że wybiorę pierwszą, którą mierzyłam
|
#3909 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a u nas jest tak, że TŻ w ogóle nie zwraca uwagi na to jaka jest pościel i jak długo już leży no i zawsze jak chcę zmienić (a robię to zwykle wieczorem, przed pójściem spać) to go proszę o pomoc... zawsze mi pomaga ale niechętnie i marudzi przy tym, że zmieniam tą pościel żeby mu zrobić na złość A ja mu zawsze na to odpowiadam, że też może mi w odwecie zrobić na złość i np. odkurzyć albo łazienkę posprzątać![]() Cytat:
|
|
|
#3910 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję Rybulka |
|
|
|
|
#3911 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Ja właśnie siedzę w pracy z jakiegoś powodu podenerwowana, i smutna. Okres spóźnia mi się już 6 dni, może tez i dlatego mam taki humor
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3912 |
|
Zakorzenienie
|
życze aby to przez nerwy bo jeszcze by brakowało jednego...
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
motley ja wcale nie twioerdzę, że nie był uzasadniony foch Tż uihihihihih Ale stwieurdzam że kanape mam średnio wygodną
![]() kasiaher żeby ten okres Ci przyszedł
|
|
|
|
#3914 |
|
Wtajemniczenie
|
powinien przyjść podejrzewam że to przez nerwy i te wszystkie emocje które teraz mną targają i dlatego się spóźnia.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#3915 |
|
Zakorzenienie
|
kasiaher uśmiechnij się
|
|
|
|
#3916 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3917 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno dlatego Ja wlasnie pisze maile z zapytaniami o nocleg w Besenovej jedziemy z misiakiem w przyszly weekend nie chce mi sie w dodatku to jeszcze srednio zdrowa jestem bym powiedziala a jutro i przez caly tydzien musze wstawac o 4 nie wiem jak ja to zrobie bo dzis o 9 mialam trudnosci
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Wtajemniczenie
|
od wczoraj mam doła. Ja to chyba pójdę do tego psychologa bo w końcu wpadnę w depresję , a to juz będzie gorsza sprawa. Kurcze niech to się wkońcu skończy.
|
|
|
#3919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) pozdrawiam!!!
|
|
|
|
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jeśli dzisiejsza pogoda Was dołuje posłuchajcie tej piosenki:
http://dj-mazepa.wrzuta.pl/audio/jqQ...-_stay_with_me Maggie1983<<-----------zgadzam się!!! |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa do góry kochana!!! okres na pewno się spóźnia ze stresu-pewnie nie śpisz po nocach, nie jesz i się zamartwiasz! będzie oki! a co do psychologa to może warto spróbować!
|
|
|
|
#3923 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny mam mały dylemat :/
Dzisiaj koleżanka zaprosiła mnie(oczywiście z TŻ'tem) na wesele.. no i super wogóle nie spodziewałam się.. no i teraz mam dylemat bo generalnie to chętnie poszłabym na te wesele ale... nie brałam tej koleżanki pod uwage jeśli chodzi o nasze wesele, mamy sale do 60 osób max, no a głupio by tak było jakbyśmy poszli do nich, a sami byśmy ich nie zaprosili, a zaproszenie jej wiąże się z tym, że powinnam zaprosić jeszcze 3 inne koleżanki... to razem +8 osob, no i niestety nie wiem czy damy rade ... oczywiście moge liczyć na to, że z rodziny ktoś nie przyjdzie i wtedy ich damy za nich, ale nie chce tak tego zostawiać... ![]() wiem też że jak nie pójdziemy to też będzie jej przykro, no i nie wiem co lepsze? wiem że to głupi problem no.. ehh.. co byście zrobiły? Aha i jakby co jak my kogoś zapraszamy na nasze wesele to nie liczymy na to, że on później też nas zaprosi.
|
#3924 |
|
Zakorzenienie
|
według mnie wypadało by tę koleżankę zaprosić,bo na pewno byłoby jej bardzo przykro gdybyś jej nie zaprosiła. Jeśli ona Cię zaprasza tzn. że jesteś cennym gościem dla niej.
Zazwyczaj jest tak,że powinno się zapraszać tych u których się było na weselu. Chociaż mogłaby jej powiedzieć,że wesele masz małe i zapraszacie tylko rodzinę. |
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
zielonywyślesz jej zawiadomienie i się na pewno nie obrazi.
My tak robimy i już. A jak się obrażą to kij im w oko. ![]() emilia no własnie, jakby tak zapraszac wszytskich u ktorych się bylo na weselu to hoho. Bez przesady, zaprasza się koghoś na wesele, wcale nie po to by Ci się potem odwdzięczył tym samym ![]() A ja dzisiaj do 16 w robocie bosz... ale za to po pracy ide do cocodrillo, zakupić coś dla 2 dziewczynek, Bo idziemy w odwiedzinki w tym tygodniu do małej Amelki[chyba] i do półtorarocznej Marty.
|
|
|
|
#3926 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witam powekednowo
łącze się z wszystkim tęskniącymi za Tż, ja też tak niestety mam ale jeszcze 4 dni i weekendChoruszkom życzę szybkiego powrotu do zdrowia Też się zmagam z objawami grypy, ale nie dam się właściwie już mi lepiej, tylko chrypa została.Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3927 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
chyba lepiej jak pójdziemy i będziemy cieszyć się ich szczęsciem, niż jakbyśmy nie poszli tylko dlatego, że później nie wiadomo, czy my będziemy w stanie ich zaprosić...
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
No to odliczamy
a żeby czas szybciej upłynął wezmę się za robotę, mam dzis jakiś dzień pracusia- idę posprzątać w spiżarni, bo jeszcze troche a nie będzie tam można wejść
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.

Zastanawiające jest jak kobiety są naiwne (i tu pisze ogólnie a nie personalnie) facet nie ma za grosz szacunku do swojej kobiety,a ona nadal kocha.Miłośc jest ślepa w niektórych przypadkach. :/ Przykro mi,ale to tylko moje zdanie na ten temat.

mam nadzieje ze bedzie fajnie i dowiem sie czegos nowego

ale już jest Okk 
wczoraj jak wyjezdzal ode mnie to ryczałam jakby na koniec świata jechal ... i teraz znów rycze.... 

a u nas jest tak, że TŻ w ogóle nie zwraca uwagi na to jaka jest pościel i jak długo już leży
Szybko zleci ten tydzień 

od wczoraj mam doła. Ja to chyba pójdę do tego psychologa bo w końcu wpadnę w depresję