|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
a ja mam dziś dzień lenia i będe robić nic
|
#3932 |
|
Zakorzenienie
|
Przechodziłam obok salonu Lisa Ferrera!!!!!!!! Weszłam
![]() Kochane widziałam suknie z kolekcji 2009! cuuuuudowne. Będa dostepne na przełomie listopada i grudnia. Ale cuuudne. Cosmobella głownie muśliny i delikatne, zwiewne suknie. Są i ze dwie napoleonki. Demetrios to koronki w stylu san ptrick lub pronovias, tafta zwykła i gnieciona, a proncesek było chyba ze siedem rodzajów! ![]() Pytałam o wypożyczenie u nich. pani powiedziała, że nie ma zaklepywania na pierwsze wypożyczenie. w sensie rezerwacji, że nikt przede mną jej nie wypożyczy. Tylko nie spytałam, czy np. jesli nie ma rozmiaru to sprowadzają nowiusieńką, czy z innego salonu ściagają. Ale cosmobella cudeńka!
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jade zaraz do krakowa z tz
po znajomych na lotnisko;D
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sa jakies rybki ![]() a ja właśnie z 2009 będę kupować, dzireki za super info
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
jasne że są
ale nie powiem CI jakie, bo taki fason nie dla mnie, więc wertowałam te strony Na stronie będzie nowa kolekcja, jak suknie dotrą do salonów |
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe czy ktoras mnie zachwyci, bo puki co nic niepobilo mojej wymarzonej
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja juz TZ powiedziałam, że jest nowa kolekcja LF jak dziecko bo ja będę kupować model 2009-bo waidomo, ze połowa ceny więc lepiej dla niego żeby "cos" było a były w stylu "pana tadka"?
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
kaśka no napisałam ze były ze dwie napoleonki = pan tadek
dwie na pewno, jedna na bank tiulowa. taka spływająca. super wyglądała z malutkim rękawkiem.kaska a matry suknia, to No.2 z kolekcji paradise http://www.papilio.ru/en/collections/paradise/ jest też dalej, 'Jasmin' sie nazywa. |
|
|
|
#3940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj wogóle jest dobry dzień i jestem happy i jeszcze sie sukniami podjarałam
|
|
#3941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak niebedzie to co;d ja ci mowie pojdziesz kiedys przyjpadkiem do jakiegos salonu i sie zakochasdz.. tak jak ja sie zakochalam w swojej teraz cala reszta jest dla mnie srednia... a oto i moje cudo ![]() http://www.suknievogue.pl/papilio2008/11.html#04 Cytat:
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-10-07 o 22:39 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie mamy zasady forum |
||
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie przezuciłam na styl pana tadka
ta Twoja jest tez ładna
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Jak mnie cieszy, że stawiają na zwiewne kiecki
Mam nadzieję, że inne kolekcje tez pójdą tym śladem, bo nie za bardzo mi się podobają te kiecki z błyszczących materiałów, błyszczeć mi mogą wyszywane elementy, albo koronka, ale cała kiecka
|
|
|
|
#3944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ona jest zarabista![]() czy ja ja kupie we wrocku? nie w katowicach juz mam zamowiona 2600 poprostu zaszalalam![]() Cytat:
|
|
|
#3945 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny!
Witam Was po dłuuuugiej przerwie. Sporo się wydarzyło przez ten czas. Najważniejsze to to, że znalazłam pracę, z czego się bardzo cieszę Zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że będę musiała ją uszyć. Z fotografem umówiliśmy się na listopad. Uzgodniliśmy, że zrobimy sobie zdjęcia tylko w plenerze i na ceremonii. Resztę rodzina nam zrobi. Z rycerzami jesteśmy umówieni na wiosnę. Za nami już trzecie spotkanie na kursie przedmałżeńskim. Pozostały jeszcze cztery. Na ostatnim spotkaniu mieliśmy śmieszne ćwiczenie: musieliśmy opuszkami palców trzymać końce flamastra i tańczyć tak, by nam nie upadł czym On kwituje, że nie ma już odwrotu ![]() Ojejciu Dziewczyny, ale mnie u Was dawno nie było! Buziaki dla Was
|
#3946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Po roku zmienili nam profesora
Byłam dziś na pierwszym seminarium- sama! Nikt inny sie nie zjawił... Na razie jestm mega zadowolona ze zmiany![]() MisQa, Strippi zdrówka kochane Baśka, niech Cie już ta chrypa opuści . Ale to tak troche seksownie nie? Bo chrypki dziela się na te seksowne i na te, które brzmią jak skrzypiące drzwi ![]() Cytat:
![]() ![]() Maggie1983, witaj Kraków Choćby przejazdem! ![]() Cytat:
Martuś, mam juz plan na podyplomówce... Jezzzzuuuu, jakie to zawiłe! ![]() kitosa, witaj po długaśnej przerwie Gratuluję pracy |
||
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny.
![]() Martucha, ja tez mam do No i plam nam tak cudowny, ze jednego dnia zaczyman o 9 rano, sa duze okienka, ale nie na tyle duze by wrocic do domu, no i koncze przez to o 18.45. O tej godzine to autobusy jezdza raz na godzine prawie, dojazd kolejna godzine zajmuje, do tego musze sobie jedzenie zrobic, psa wyprowadzic. A gdzie czas n odpoczynek lub na nauke? Co gorsza nastepnego dnia mam na 8 rano! Niby tego dnia duzo zajec nie ma, ale co z tego, jak nastepnego dnia znow powtorka z rozryki, czyli 9 - 19... No i zajecia porozrzucane tak, ze dzis zaczynami jedne zajecia, 13. 10 kolejne, 16.10, kolejne, 20.10 kolejne, w listopadzie podobnie i wez sie czlowieu polap! Ciesdze sie, ze to moje ostatnie 4 miesiace, bo nie wyrobilabym juz psychicznie...W sobote poszlam na msze slubna do swego kosciola. Bylam ciekawa jak wyglada kosciol, jak z akustyka, przy okazji posluchalam mojej sasiadki, ktora prowadzi schole i graja tez na slubach (gitara, skrzypce i wokal, dziewczyny, cuuuudo! jakbym nie miala kwartetu, to byez zastanowienia bym je wziela). Przy okazji natrafilam na ksiedza, ktory poprowadzi moja msze slubna. Cudnie poprowadzil kazanie. Takie ludzkie, zyciowe, ale ze i posmiac sie mozna. Cos tam mowil o rodzicach, zeby nie narzekali na nich, bo jak beda miec dzieci swoje, to pomoga przypilnowac wnuki. I ze w zwiaku z tym nie bedzie mozna powiedzie "ech, znow idziemy na niedzielny obiad do tesciowej... ", tylko "idziemy do kochanej mamusi na obiadek... ". Lezaki No i jak rozpoczal kazanie, to tak obejzal sie po ludziach, a ze kosciolek maly to wszystkich doklanie widac, (nawet mnie, mimo, ze pary nie znalam, ktora slub brala a stalam w zwiazku z tym na koncu ) i mowi "dzis mamy slub X i Y. Ale widze, ze sa tu tez pary, ktorym slubu juz udzielalem, ale tez i te, ktorym udzielac slubu jeszcze bede" i tu pojzal na mnie. Nie powiem, bardzo milo mi sie zrobilo. I byla jeszcze jedna rzecz, ktora mi sie spodola. A mianowicie tuz przez przekazaniem znaku pokoju kazal ukleknac mlodym i poblogoslawil im przepieknymi slowami z pisma. Az mi sie lezka w oku zakrecila, jak pomyslalam, ze i ja tak miec bede. Piekne to bylo, a nigdy sie z czyms podobnym nie spotkalam. Za to nie spdobalo mi sie, jak w srodku mszy zaspiewano "o stworzycielu, duchu przyjdz..." na organach bylo to ladnie zagrane, ale spiew... az wszyscy goscie sie ogladali... na szcescie to organista koscielny tak spiewal a nie ta schola. Co prawda dziewczyny umawialy sie z nim, ze to zaspiewaja, ale ten w ostatniej chwili sam zaspiewal... Masakru! Mam nadzieje, ze bede mogla z tego zrezydgnowac, niech sobie organista gra te kawalki koscielne, ale bez spiewania. Albo calkiem z niego zrezygnuje, ale orany mimo wszystko daja taki klimat...![]() No i dziewczynki, ogladajcie sie juz za dekoracjami kosciola...
|
#3948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kobieta zmienna jest
|
|
#3949 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dobry, mam nadzieję, że dla wszystkich
bo dla mnie niestety nie kłopoty ze zdrówkiem ciąg dalszy, wspominałam już o tym... ehh wczoraj byłam u innego lekarza, a ceny leków biją rekordy... ale czego się nie robi dla zdrowia... mam wyrzuty sumienia w stosunku do rodziców no ale wyniki jakie są takie są, a ja mam nadzieję, że się poprawią....Cytat:
Nie potrafię się wypowiedzieć, kiedyś byłam w podobnej sytuacji i słowa doradzajacych wydawały się takie trudne... Bardzo mocno trzymam kciuki i w sumię to poprę chyba każdą Twoją decyzję .Cytat:
.Cytat:
![]() .
|
|||
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogole nie mam czasu na myslenie o slubie. Wychodze z domu o 9 wracam o 21, do poludnia szkola, po poludniu praca, nie mam czasu nawet odpoczac
![]() a jeszcze na promotora nie moge sie zdecydowac
|
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga a ten Twój kwartet to przypadkiem w 'mam talent' nie wystapi?? albo mi się przywidział o
|
|
|
|
#3952 |
|
Zakorzenienie
|
baja86 - teraz załapałam sie do restauracji w nowootwieranej galerii handlowej..... nie wiem, ale jestem jakos od samego poczatku negatywnie nastawiona do tej pracy... na pczatek nabrali nas nie wiadomo ile, bo na poczatku spory ruch bedzie, a pozniej jak sama managerka powiedziala : zobaczyy ile was po miesiacu zostanie....
heh.... chyba juz zaczne szukac czegos innego ![]() heh..moje kochanie dzwoniło jak fajnie go usłyszeć.... szybciej ten piatek ...
|
#3953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że znalazłaś pracę mam nadzieję, że teraz będziesz się cześciej odzywać![]() Cytat:
![]() Ja już właściwie mam dekoratorkę i mniej więcej wiem co mi się podoba Widziałam kiedyś jej album ze zdjęciami dekoracji, które zrobiła i wiem co by mi pasowało. Liczę jednak, że w dniu w którym będę ślubować mszę będzie miała też inna para i wtedy ugadamy się co do wystroju, by ewentualnie zmniejszyć koszt dekoracji.Cytat:
Edit MisQa uuuu to widze, że nie zapowiada się ciekawie no ale może nie ma się czym martwić, zobaczymy
|
|||
|
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Tadzik pragnie
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4 a ja padłam na tym do twista oczywiście tylko pierwsza częśćhttp://pl.youtube.com/watch?v=QujA8Y...eature=related
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym tutaj ceny troche odstraszaja A Sukienke kupie jak bede w polsce na swieta
|
|
|
|
|
#3956 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety nic mnie dzisiaj nie zachwyciło
Mierzyłam chyba z 7 modeli i nic mi się nie podobało... Jeszcze chcę odwiedzić 2 salony, żeby pomierzyć suknie Maggie Sottero oraz Demetriosa, ale też nie wiadomo co będą mieli na salonach. Po tych dwóch salonach wybiorę się w sobotę na ostatnią przymiarkę wybranych modeli i wybirę którąś (póki co mam upatrzone 2).
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane mam dylemat
czy teraz nie będąc jeszcze mężatkami wychodzicie gdzieś same, bez tż (mam na myśli jakieś imprezki, spotkania ze znajomymi w pubie itd)? i jak zamierzacie po ślubie? Bo spotkałam się z opinią, że "owszem tak" i z drugą "absolutnie nie" . Jak to jest u Was?
|
|
|
|
#3958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poślubie nie mam zamiaru rezygnować z takich babkich spotkań lub w ogóle z wyjść bez TŻ'ta.
|
|
#3959 | ||
|
Zakorzenienie
|
ehh a dzisiaj to normalnie tragedia....
przebieram sie w pracy...schylam by ubrac skarpetke...i nagle nie moge sie wyprostowac...taki bol ze szok...nagle tak ! z bolu mi lzy ciekly...a ja nie moglam nic zrobic...jakos sie wyprostowalam...i poszlam na sklep bo mielismy wizytacje... boli mnie straszliwie w prawym miejscu na dole plecow...az przez caly prawy posladek... nie moge schylac sie...ciezko mi siadac...jak leze to ledwo co wstaje... masakra mam teraz plaster rozgrzewajacy i jutro chyba nie pojde do roboty... wole przezlezec ten 1 dzien w domu a pozniej sobie odrobie w ogole 1 raz jutro ide na prawo jazdy...wiec musze sie czuc dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() gratuluje nowej pracy ![]() 348 dni no malutko ja mam 284 a za suknia zaczne chodzic w styczniu ehhh obym teraz te korzonki wyleczyla czy co tam mi jest... bo z przeziebieniem to luz...
|
|
|
#3960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
plan.. a co do zawilosci to chodzil i ze takie prZebjerowane sukienki w stylu ptysia ale tyysia mega wielkiego niepodobaja mi sie...;d bo ja ogolnie to tez lubie potworyc nowe slowa ![]() jaga to widze ze niejestem jedyna z planem... a co do slubu to super ze poszlas i tak wsyztko fajnie tylko pamietaj zeby tego organiste wyeliminowac ![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

a sa jakies rybki 

dwie na pewno, jedna na bank tiulowa. taka spływająca. 

czym On kwituje, że nie ma już odwrotu
Na razie jestm mega zadowolona ze zmiany
Choćby przejazdem! 
No i plam nam tak cudowny, ze jednego dnia zaczyman o 9 rano, sa duze okienka, ale nie na tyle duze by wrocic do domu, no i koncze przez to o 18.45. O tej godzine to autobusy jezdza raz na godzine prawie, dojazd kolejna godzine zajmuje, do tego musze sobie jedzenie zrobic, psa wyprowadzic. A gdzie czas n odpoczynek lub na nauke?
", tylko "idziemy do kochanej mamusi na obiadek...
na organach bylo to ladnie zagrane, ale spiew...
az wszyscy goscie sie ogladali...