Panny Młode 2009 cz. V - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-06, 16:15   #3931
zielony_motylek
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

a ja mam dziś dzień lenia i będe robić nic
Stary 2008-10-06, 16:54   #3932
kliwia
Zakorzenienie

Przechodziłam obok salonu Lisa Ferrera!!!!!!!! Weszłam
Kochane widziałam suknie z kolekcji 2009! cuuuuudowne. Będa dostepne na przełomie listopada i grudnia. Ale cuuudne.
Cosmobella głownie muśliny i delikatne, zwiewne suknie. Są i ze dwie napoleonki.
Demetrios to koronki w stylu san ptrick lub pronovias, tafta zwykła i gnieciona, a proncesek było chyba ze siedem rodzajów!

Pytałam o wypożyczenie u nich. pani powiedziała, że nie ma zaklepywania na pierwsze wypożyczenie. w sensie rezerwacji, że nikt przede mną jej nie wypożyczy. Tylko nie spytałam, czy np. jesli nie ma rozmiaru to sprowadzają nowiusieńką, czy z innego salonu ściagają.

Ale cosmobella cudeńka!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 16:54   #3933
martucha84
Zakorzenienie

a ja jade zaraz do krakowa z tzpo znajomych na lotnisko;D
Stary 2008-10-06, 16:55   #3934
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Przechodziłam obok salonu Lisa Ferrera!!!!!!!! Weszłam
Kochane widziałam suknie z kolekcji 2009! cuuuuudowne. Będa dostepne na przełomie listopada i grudnia. Ale cuuudne.
Cosmobella głownie muśliny i delikatne, zwiewne suknie. Są i ze dwie napoleonki.
Demetrios to koronki w stylu san ptrick lub pronovias, tafta zwykła i gnieciona, a proncesek było chyba ze siedem rodzajów!

Pytałam o wypożyczenie u nich. pani powiedziała, że nie ma zaklepywania na pierwsze wypożyczenie. w sensie rezerwacji, że nikt przede mną jej nie wypożyczy. Tylko nie spytałam, czy np. jesli nie ma rozmiaru to sprowadzają nowiusieńką, czy z innego salonu ściagają.

Ale cosmobella cudeńka!
na stronie jeszcze nie ma a sa jakies rybki
a ja właśnie z 2009 będę kupować, dzireki za super info

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:07   #3935
kliwia
Zakorzenienie

jasne że są ale nie powiem CI jakie, bo taki fason nie dla mnie, więc wertowałam te strony
Na stronie będzie nowa kolekcja, jak suknie dotrą do salonów
Stary 2008-10-06, 17:08   #3936
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jasne że są ale nie powiem CI jakie, bo taki fason nie dla mnie, więc wertowałam te strony
uuu we wrocku sklep jakoś w tym tygdniu nieczynny więc może 14 pójde do salonu o 7 czyli jutro nieczynne

Stary 2008-10-06, 17:10   #3937
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
super bedzie co poogladac ciekawe czy ktoras mnie zachwyci, bo puki co nic niepobilo mojej wymarzonej
Stary 2008-10-06, 17:12   #3938
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
super bedzie co poogladac ciekawe czy ktoras mnie zachwyci, bo puki co nic niepobilo mojej wymarzonej
a pokaz jeszcze raz swoja bo nie pąętam stronki a ja juz TZ powiedziałam, że jest nowa kolekcja LF jak dziecko bo ja będę kupować model 2009-bo waidomo, ze połowa ceny więc lepiej dla niego żeby "cos" było a były w stylu "pana tadka"?

Stary 2008-10-06, 17:14   #3939
kliwia
Zakorzenienie

kaśka no napisałam ze były ze dwie napoleonki = pan tadek dwie na pewno, jedna na bank tiulowa. taka spływająca. super wyglądała z malutkim rękawkiem.
kaska a matry suknia, to No.2 z kolekcji paradise
http://www.papilio.ru/en/collections/paradise/
jest też dalej, 'Jasmin' sie nazywa.
Stary 2008-10-06, 17:15   #3940
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
kaśka no napisałam ze były ze dwie napoleonki = pan tadek dwie na pewno, jedna na bank tiulowa. taka spływająca. super wyglądała z malutkim rękawkiem.
aha przepraszam dzisiaj wogóle jest dobry dzień i jestem happy i jeszcze sie sukniami podjarałam

Stary 2008-10-06, 17:18   #3941
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
a pokaz jeszcze raz swoja bo nie pąętam stronki a ja juz TZ powiedziałam, że jest nowa kolekcja LF jak dziecko bo ja będę kupować model 2009-bo waidomo, ze połowa ceny więc lepiej dla niego żeby "cos" było a były w stylu "pana tadka"?
hahahahaha jestes okropna a jak niebedzie to co;d ja ci mowie pojdziesz kiedys przyjpadkiem do jakiegos salonu i sie zakochasdz.. tak jak ja sie zakochalam w swojej teraz cala reszta jest dla mnie srednia...
a oto i moje cudo

http://www.suknievogue.pl/papilio2008/11.html#04

Cytat:
tak tak tom moja tylko niebylo bezposredniego odniesienia z tej strony wiec dalam z jakiegos salonu;D

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-10-07 o 22:39 Powód: proszę nie pisać post pod postem, w tym celu korzystać z funkcji edytuj bądź multicytowania, takie mamy zasady forum
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:20   #3942
kaska87
Zakorzenienie

ja sie przezuciłam na styl pana tadka ta Twoja jest tez ładna a Ty we wrocku ja kupisz? ok juz doczytałam

Stary 2008-10-06, 17:20   #3943
baja_86
Zakorzenienie

Jak mnie cieszy, że stawiają na zwiewne kiecki Mam nadzieję, że inne kolekcje tez pójdą tym śladem, bo nie za bardzo mi się podobają te kiecki z błyszczących materiałów, błyszczeć mi mogą wyszywane elementy, albo koronka, ale cała kiecka
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:26   #3944
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja sie przezuciłam na styl pana tadka ta Twoja jest tez ładna a Ty we wrocku ja kupisz? ok juz doczytałam
jakie tez ona jest zarabista
czy ja ja kupie we wrocku? nie w katowicach juz mam zamowiona 2600 poprostu zaszalalam

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Jak mnie cieszy, że stawiają na zwiewne kiecki Mam nadzieję, że inne kolekcje tez pójdą tym śladem, bo nie za bardzo mi się podobają te kiecki z błyszczących materiałów, błyszczeć mi mogą wyszywane elementy, albo koronka, ale cała kiecka
ja sie tez ciesze bo zwiewne sa fajniejsze;D albo chociaz wygladajace na zwiewne.. delitakne stylem niegdy niechcialam takiej przeypchanej ptyska na ptysku i ptyskiem pogania
Stary 2008-10-06, 17:41   #3945
kitosa
Zadomowienie

Cześć Dziewczyny!
Witam Was po dłuuuugiej przerwie. Sporo się wydarzyło przez ten czas. Najważniejsze to to, że znalazłam pracę, z czego się bardzo cieszę Co prawda na pół etatu, ale zawsze. Przygotowania ślubne idą powolutku, powolutku. Nie mogę dorwać mojej wymarzonej sukni, która jest z kolekcji 2006 Zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że będę musiała ją uszyć. Z fotografem umówiliśmy się na listopad. Uzgodniliśmy, że zrobimy sobie zdjęcia tylko w plenerze i na ceremonii. Resztę rodzina nam zrobi. Z rycerzami jesteśmy umówieni na wiosnę. Za nami już trzecie spotkanie na kursie przedmałżeńskim. Pozostały jeszcze cztery. Na ostatnim spotkaniu mieliśmy śmieszne ćwiczenie: musieliśmy opuszkami palców trzymać końce flamastra i tańczyć tak, by nam nie upadł Liczniczek ślubny wybija nam już 348 dni! Rety! Jak ten czas leci. TŻ już mówi do mnie żoneczka, a ja na to: że się jeszcze zastanowię czym On kwituje, że nie ma już odwrotu
Ojejciu Dziewczyny, ale mnie u Was dawno nie było! Buziaki dla Was
Stary 2008-10-06, 17:42   #3946
Rybulka
Zakorzenienie

Po roku zmienili nam profesora Byłam dziś na pierwszym seminarium- sama! Nikt inny sie nie zjawił... Na razie jestm mega zadowolona ze zmiany

MisQa, Strippi zdrówka kochane
Baśka, niech Cie już ta chrypa opuści . Ale to tak troche seksownie nie? Bo chrypki dziela się na te seksowne i na te, które brzmią jak skrzypiące drzwi

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam
Ja właśnie siedzę w pracy z jakiegoś powodu podenerwowana, i smutna.
Okres spóźnia mi się już 6 dni, może tez i dlatego mam taki humor
To na pewno przez te zszargane nerwy

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
dziękuję Rybulka

Maggie1983, witaj

Cytat:
a ja jade zaraz do krakowa z tzpo znajomych na lotnisko;D
Kraków Choćby przejazdem!

Cytat:
(...)
ja sie tez ciesze bo zwiewne sa fajniejsze;D albo chociaz wygladajace na zwiewne.. delitakne stylem niegdy niechcialam takiej przeypchanej ptyska na ptysku i ptyskiem pogania

Martuś, mam juz plan na podyplomówce... Jezzzzuuuu, jakie to zawiłe!

kitosa, witaj po długaśnej przerwie Gratuluję pracy
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:43   #3947
jaga_2001
Zakorzenienie

hej dziewczyny.
Martucha, ja tez mam do plan... Nie dosc, ze zmienia sie jak w kalejdoskopie to zajecia tez sa czasem w ostatniej chwili odwolywane. Np. dzis mialam wyklad o 9.30 i trwal 45 minut. Nastepnie az do 14.45 mialam okienko, po czym mial byc nastepny wyklad. Po pierwzym pojechalam do domu. Posiedzialam dwie godziny i znow dawaj jechac na uczelnie, a zeby dojechac (cale miasto jest rozkopane i nie dosc, ze korki to i nie ma w sumie czym dojechac, bo autobusy mi z osiedla pozabierali) to musze wyjsc godzine wczesniej. Zajechalam na uczlnie. Postalismy wszystcu. Prof. spoznia sie juz 20 minut. Nikogo nie ma. Dobrze, ze staroscina poszla zadzwonic. Po chwili przychodzi i mowi, ze wyklad odwolany... No rzesz w morde. To ja po to tylko czas stracilam? No i plam nam tak cudowny, ze jednego dnia zaczyman o 9 rano, sa duze okienka, ale nie na tyle duze by wrocic do domu, no i koncze przez to o 18.45. O tej godzine to autobusy jezdza raz na godzine prawie, dojazd kolejna godzine zajmuje, do tego musze sobie jedzenie zrobic, psa wyprowadzic. A gdzie czas n odpoczynek lub na nauke? Co gorsza nastepnego dnia mam na 8 rano! Niby tego dnia duzo zajec nie ma, ale co z tego, jak nastepnego dnia znow powtorka z rozryki, czyli 9 - 19... No i zajecia porozrzucane tak, ze dzis zaczynami jedne zajecia, 13. 10 kolejne, 16.10, kolejne, 20.10 kolejne, w listopadzie podobnie i wez sie czlowieu polap! Ciesdze sie, ze to moje ostatnie 4 miesiace, bo nie wyrobilabym juz psychicznie...

W sobote poszlam na msze slubna do swego kosciola. Bylam ciekawa jak wyglada kosciol, jak z akustyka, przy okazji posluchalam mojej sasiadki, ktora prowadzi schole i graja tez na slubach (gitara, skrzypce i wokal, dziewczyny, cuuuudo! jakbym nie miala kwartetu, to byez zastanowienia bym je wziela). Przy okazji natrafilam na ksiedza, ktory poprowadzi moja msze slubna. Cudnie poprowadzil kazanie. Takie ludzkie, zyciowe, ale ze i posmiac sie mozna. Cos tam mowil o rodzicach, zeby nie narzekali na nich, bo jak beda miec dzieci swoje, to pomoga przypilnowac wnuki. I ze w zwiaku z tym nie bedzie mozna powiedzie "ech, znow idziemy na niedzielny obiad do tesciowej... ", tylko "idziemy do kochanej mamusi na obiadek...". Lezaki No i jak rozpoczal kazanie, to tak obejzal sie po ludziach, a ze kosciolek maly to wszystkich doklanie widac, (nawet mnie, mimo, ze pary nie znalam, ktora slub brala a stalam w zwiazku z tym na koncu ) i mowi "dzis mamy slub X i Y. Ale widze, ze sa tu tez pary, ktorym slubu juz udzielalem, ale tez i te, ktorym udzielac slubu jeszcze bede" i tu pojzal na mnie. Nie powiem, bardzo milo mi sie zrobilo. I byla jeszcze jedna rzecz, ktora mi sie spodola. A mianowicie tuz przez przekazaniem znaku pokoju kazal ukleknac mlodym i poblogoslawil im przepieknymi slowami z pisma. Az mi sie lezka w oku zakrecila, jak pomyslalam, ze i ja tak miec bede. Piekne to bylo, a nigdy sie z czyms podobnym nie spotkalam. Za to nie spdobalo mi sie, jak w srodku mszy zaspiewano "o stworzycielu, duchu przyjdz..." na organach bylo to ladnie zagrane, ale spiew... az wszyscy goscie sie ogladali... na szcescie to organista koscielny tak spiewal a nie ta schola. Co prawda dziewczyny umawialy sie z nim, ze to zaspiewaja, ale ten w ostatniej chwili sam zaspiewal... Masakru! Mam nadzieje, ze bede mogla z tego zrezydgnowac, niech sobie organista gra te kawalki koscielne, ale bez spiewania. Albo calkiem z niego zrezygnuje, ale orany mimo wszystko daja taki klimat...

No i dziewczynki, ogladajcie sie juz za dekoracjami kosciola...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:53   #3948
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
jakie tez ona jest zarabista
czy ja ja kupie we wrocku? nie w katowicach juz mam zamowiona 2600 poprostu zaszalalam

mi się zaczeły podobać te w stylu "pana tadka" a mjak Ty pierwszy raz swoją wkleiłas to mi się nie podobała a teraz? podoba mi się kobieta zmienna jest

Stary 2008-10-06, 17:54   #3949
Ana***
Zakorzenienie

Dobry, mam nadzieję, że dla wszystkich bo dla mnie niestety nie kłopoty ze zdrówkiem ciąg dalszy, wspominałam już o tym... ehh wczoraj byłam u innego lekarza, a ceny leków biją rekordy... ale czego się nie robi dla zdrowia... mam wyrzuty sumienia w stosunku do rodziców no ale wyniki jakie są takie są, a ja mam nadzieję, że się poprawią....

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam
Ja właśnie siedzę w pracy z jakiegoś powodu podenerwowana, i smutna.
Okres spóźnia mi się już 6 dni, może tez i dlatego mam taki humor
To napewno nerwy...
Nie potrafię się wypowiedzieć, kiedyś byłam w podobnej sytuacji i słowa doradzajacych wydawały się takie trudne...
Bardzo mocno trzymam kciuki i w sumię to poprę chyba każdą Twoją decyzję.

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Witam, ja również powiem TAK 06.06.09 ;o) mamy sale, kosciol i zespol, jeszcze fotograf, kamerzysta! tez biore sie sotro po Bozym Narodzeniu )) pozdrawiam!!!
Witaj .

Cytat:
Śliczna ta suknia na pierwszej stronie .
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 17:58   #3950
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Ja w ogole nie mam czasu na myslenie o slubie. Wychodze z domu o 9 wracam o 21, do poludnia szkola, po poludniu praca, nie mam czasu nawet odpoczac

a jeszcze na promotora nie moge sie zdecydowac

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 18:42   #3951
kliwia
Zakorzenienie

Jaga a ten Twój kwartet to przypadkiem w 'mam talent' nie wystapi?? albo mi się przywidział o
Stary 2008-10-06, 19:04   #3952
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

baja86 - teraz załapałam sie do restauracji w nowootwieranej galerii handlowej..... nie wiem, ale jestem jakos od samego poczatku negatywnie nastawiona do tej pracy... na pczatek nabrali nas nie wiadomo ile, bo na poczatku spory ruch bedzie, a pozniej jak sama managerka powiedziala : zobaczyy ile was po miesiacu zostanie....
heh.... chyba juz zaczne szukac czegos innego

heh..moje kochanie dzwoniło jak fajnie go usłyszeć.... szybciej ten piatek ...

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 19:06   #3953
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
Witam Was po dłuuuugiej przerwie. Sporo się wydarzyło przez ten czas. Najważniejsze to to, że znalazłam pracę, z czego się bardzo cieszę Co prawda na pół etatu, ale zawsze. Przygotowania ślubne idą powolutku, powolutku. Nie mogę dorwać mojej wymarzonej sukni, która jest z kolekcji 2006 Zaczynam się przyzwyczajać do myśli, że będę musiała ją uszyć. Z fotografem umówiliśmy się na listopad. Uzgodniliśmy, że zrobimy sobie zdjęcia tylko w plenerze i na ceremonii. Resztę rodzina nam zrobi. Z rycerzami jesteśmy umówieni na wiosnę. Za nami już trzecie spotkanie na kursie przedmałżeńskim. Pozostały jeszcze cztery. Na ostatnim spotkaniu mieliśmy śmieszne ćwiczenie: musieliśmy opuszkami palców trzymać końce flamastra i tańczyć tak, by nam nie upadł Liczniczek ślubny wybija nam już 348 dni! Rety! Jak ten czas leci. TŻ już mówi do mnie żoneczka, a ja na to: że się jeszcze zastanowię czym On kwituje, że nie ma już odwrotu
witaj super, że znalazłaś pracę mam nadzieję, że teraz będziesz się cześciej odzywać

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Baśka, niech Cie już ta chrypa opuści . Ale to tak troche seksownie nie? Bo chrypki dziela się na te seksowne i na te, które brzmią jak skrzypiące drzwi
no jak mówię to mój głos bardziej do pierwszej kategorii się zalicza, natomiast jak śpiewam z dziecmi to jest tragedia, gorzej niż skrzypiące drzwi, gorzej

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
No i dziewczynki, ogladajcie sie juz za dekoracjami kosciola...
Ja już właściwie mam dekoratorkę i mniej więcej wiem co mi się podoba Widziałam kiedyś jej album ze zdjęciami dekoracji, które zrobiła i wiem co by mi pasowało. Liczę jednak, że w dniu w którym będę ślubować mszę będzie miała też inna para i wtedy ugadamy się co do wystroju, by ewentualnie zmniejszyć koszt dekoracji.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Dobry, mam nadzieję, że dla wszystkich bo dla mnie niestety nie kłopoty ze zdrówkiem ciąg dalszy, wspominałam już o tym... ehh wczoraj byłam u innego lekarza, a ceny leków biją rekordy... ale czego się nie robi dla zdrowia... mam wyrzuty sumienia w stosunku do rodziców no ale wyniki jakie są takie są, a ja mam nadzieję, że się poprawią.....
ojej na pewno wyniki się polepszą

Edit
MisQa uuuu to widze, że nie zapowiada się ciekawie no ale może nie ma się czym martwić, zobaczymy
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 19:07   #3954
kaska87
Zakorzenienie

Tadzik pragnie
http://pl.youtube.com/watch?v=aeoi16lScf4

a ja padłam na tym do twista oczywiście tylko pierwsza część
http://pl.youtube.com/watch?v=QujA8Y...eature=related

Stary 2008-10-06, 20:00   #3955
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:

atomufko, witaj Gratuluję mieszkanka nowego A ten salon sukien to na pewno przeznaczenie Byłaś już tam się rozejrzeć?
Byłam ,ale nic mi nie wpadło w oko poza tym tutaj ceny troche odstraszajaA Sukienke kupie jak bede w polsce na swieta

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:17   #3956
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
powodzenia, obyś cos ślicznego upatrzyła
No niestety nic mnie dzisiaj nie zachwyciło Mierzyłam chyba z 7 modeli i nic mi się nie podobało...
Jeszcze chcę odwiedzić 2 salony, żeby pomierzyć suknie Maggie Sottero oraz Demetriosa, ale też nie wiadomo co będą mieli na salonach.
Po tych dwóch salonach wybiorę się w sobotę na ostatnią przymiarkę wybranych modeli i wybirę którąś (póki co mam upatrzone 2).

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:45   #3957
Ana***
Zakorzenienie

Kochane mam dylemat czy teraz nie będąc jeszcze mężatkami wychodzicie gdzieś same, bez tż (mam na myśli jakieś imprezki, spotkania ze znajomymi w pubie itd)? i jak zamierzacie po ślubie? Bo spotkałam się z opinią, że "owszem tak" i z drugą "absolutnie nie" . Jak to jest u Was?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 20:51   #3958
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Kochane mam dylemat czy teraz nie będąc jeszcze mężatkami wychodzicie gdzieś same, bez tż (mam na myśli jakieś imprezki, spotkania ze znajomymi w pubie itd)? i jak zamierzacie po ślubie? Bo spotkałam się z opinią, że "owszem tak" i z drugą "absolutnie nie" . Jak to jest u Was?
Ja wychodzę z TŻ'tem lub bez niego. To zależy. Czasem potrzebne jest spotkanie tylko w babskim gronie
A poślubie nie mam zamiaru rezygnować z takich babkich spotkań lub w ogóle z wyjść bez TŻ'ta.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-06, 21:45   #3959
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Napisane przez motley Pokaż wiadomość

ooo biedactwo a jakiegoś zwolnienia nie możesz sobie wziąć?
ehh a dzisiaj to normalnie tragedia....
przebieram sie w pracy...schylam by ubrac skarpetke...i nagle nie moge sie wyprostowac...taki bol ze szok...nagle tak ! z bolu mi lzy ciekly...a ja nie moglam nic zrobic...jakos sie wyprostowalam...i poszlam na sklep bo mielismy wizytacje...
boli mnie straszliwie w prawym miejscu na dole plecow...az przez caly prawy posladek... nie moge schylac sie...ciezko mi siadac...jak leze to ledwo co wstaje...
masakra

mam teraz plaster rozgrzewajacy i jutro chyba nie pojde do roboty... wole przezlezec ten 1 dzien w domu a pozniej sobie odrobie
w ogole 1 raz jutro ide na prawo jazdy...wiec musze sie czuc dobrze

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Witam, ja również powiem TAK 06.06.09 ;o) mamy sale, kosciol i zespol, jeszcze fotograf, kamerzysta! tez biore sie sotro po Bozym Narodzeniu )) pozdrawiam!!!
witaj

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny!
hej
gratuluje nowej pracy
348 dni no malutko ja mam 284

a za suknia zaczne chodzic w styczniu
Cytat:

MisQa, Strippi zdrówka kochane
ehhh obym teraz te korzonki wyleczyla czy co tam mi jest...
bo z przeziebieniem to luz...
Stary 2008-10-06, 22:29   #3960
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Martuś, mam juz plan na podyplomówce... Jezzzzuuuu, jakie to zawiłe!

kitosa, witaj po długaśnej przerwie Gratuluję pracy
to dawaj plan.. a co do zawilosci to chodzil i ze takie prZebjerowane sukienki w stylu ptysia ale tyysia mega wielkiego niepodobaja mi sie...
;d bo ja ogolnie to tez lubie potworyc nowe slowa

jaga to widze ze niejestem jedyna z planem...
a co do slubu to super ze poszlas i tak wsyztko fajnie tylko pamietaj zeby tego organiste wyeliminowac

Cytat:
my chodzimy razem glownie.. ale jesli mam ochote na spotkanie dziewczynami to ide sama, jesli moj tz idzie do chlopakw i niebedzie tam dziewczyn to tez daje mu wolna reke i ja zostaje.. a po slubie? bedzie tak samo.. glownie wspolne wyjscia ale napewno beda tez samotne... bo przeciez nadal bede chciala poplotkoac a on w spokoju sie urżnać

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości