Puszyste też piękne :) forum plotkowe !! - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 11:09   #481
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86
Dot.: Puszyste też piękne :) forum plotkowe !!

MrsVargas - ja się zastanawiam co by było jakbym 2 dni neta nie miała czytania by było a czytania

Heroldin - ale to boli cholernie bo mi naprawdę na nim zależy, śniło mi się że dzwonił do mnie
fryzurka to nie wiem zaczynam twierdzić, że asymetryczny bok coś jest nie tak z nim, ale koloru nie zmienię chyba marzy mi się marchewkowy

ineczka
- idź idź, przejść się nie zawadzi, a może coś wyjdzie bo my tak mamy czekamy i czekamy, aż w końcu oni się całkowicie dupskiem odwracają! :[ eee tam śliczna, jako tako swoja a dziękuję

- mała- - ja mam asymetrię, wrzucę fotę może z całą głową a dziękuję fryzjerkę mam w miarę dobrą więc nie narzekam i cenowo też nie dużo

Faficzku- Kasiu tak dobrze prawisz. ja tak miałam z psiapsiółą ale ochrzaniłam i faktycznie zobaczyła swój błąd więc teraz przy kolejnym facecie już go nie popełnia ja też mam nadzieję, że nikogo nie pomylę

akasha - przesadzasz wredny babiszon niech nie ma szczęśliwych dni przez 3 tygodnie! teraz się podobno przepisy zmieniły co do książeczek ale straszyć nie chcę...

uwaga! zdjęcie brzydkie brzydkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Schowek01.jpg (19,5 KB, 34 załadowań)

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 11:36   #482
akasha84
Zadomowienie

po pierwsze malinka masz kopa w zadek bo zdjęcie ładne, mimo, iż uśmiechu brak :P
a jeśli chodzi o tą babkę, to w przypadku, gdy mnie wyrejestrowała z powodu takiej pierdoły to ja jej zrobię dzień dziecka dzisiaj, bo nie dość, że mi nazwisko przeinaczyła i źle napisała na rentgenie a potem poprawić nie chciała, teraz się wtrąca i z umówionej wizyty chce wywalić, to jeszcze jest niemiła i chamska i śmie twierdzić, że ja z pewnością jestem zdrowa, a w poważaniu ma, ze już 4 tygodnie na zwolnieniu jestem. Tego jej nie popuszczę, za bardzo mnie boli, żebym mogła kolejne 3 tygodnie czekać na wizytę. Zadziwiające jest, ze ludzie w przychodniach powinni być uwrażliwieni na ludzkie cierpienie a jest dokładnie na odwrót.

Sorki, ale dzisiaj jestem zdeterminowana, podłamana, rozgoryczona i zdołowana...
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 11:41   #483
ineczka7
Zadomowienie

po wizycie na Twoim miejscu napisałabym skargę gdzie tylko się da u nich w przychodni ze szczegółami nieprzyjemności jakie spotkały Cię ze strony tej babki, niekompetencję trzeba tępić. o.
ineczka7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 11:49   #484
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
po pierwsze malinka masz kopa w zadek bo zdjęcie ładne, mimo, iż uśmiechu brak :P
a jeśli chodzi o tą babkę, to w przypadku, gdy mnie wyrejestrowała z powodu takiej pierdoły to ja jej zrobię dzień dziecka dzisiaj, bo nie dość, że mi nazwisko przeinaczyła i źle napisała na rentgenie a potem poprawić nie chciała, teraz się wtrąca i z umówionej wizyty chce wywalić, to jeszcze jest niemiła i chamska i śmie twierdzić, że ja z pewnością jestem zdrowa, a w poważaniu ma, ze już 4 tygodnie na zwolnieniu jestem. Tego jej nie popuszczę, za bardzo mnie boli, żebym mogła kolejne 3 tygodnie czekać na wizytę. Zadziwiające jest, ze ludzie w przychodniach powinni być uwrażliwieni na ludzkie cierpienie a jest dokładnie na odwrót.

Sorki, ale dzisiaj jestem zdeterminowana, podłamana, rozgoryczona i zdołowana...

ja CI się wcale nie dziwię że jesteś wkurzona ale jak wiesz tutaj możesz dać upust swoim frustracjom... zrób tam porządek, chociaż z drugiej strony, pani rejestratorka może wszystko (tak jak Pani w dziekanacie) więc może lepiej z nią żyć w zgodzie?

ja dzisiaj też próbowałam dodzwonić do do szpitala żeby umówić ten termin zabiegu... dajcie spokój jak za komuny... (mimo że nie pamiętam ale myślę że wtedy też tak było ) masakra 4 godziny siedziałam przy telefonie i co chwile dzwoniłam to tu to tam... aż w końcu dorwałam mojego lekarza który od razu KAŚKA TO TY?? więc 6.11 idę eh... będzie dobrze!

Malinko bardzo fajną masz tą fryzurkę

p.s. dzisiaj rano się ważyłam i schudłam UF... więc podpisik trochę zmieniłam już się cieszę że mam nadzieję w przyszłym tygodniu zobaczę 7

Faficzkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 12:14   #485
GOśka T.
Zakorzenienie

ot ile naskrobałyście Dziewczynyyyy, nic tylko siedzieć,czytać i nadrabiać zaległosci )

Malinka super cięcie i takie pasujące do Ciebie wg mnie <przyznaje że też tak chciałam ale doc mnie to zupełnie niii ujka...;P nie pasi wieć zostane przy swoich> no a kolor WOW -zapewne odzwierciedlenie osobowości

taa panie w rejestracji jak zwykle czyli wszedzie to samo w służbie zdrowia:/ porównanie do tych pań w dziekanacie hah coś o tym wiem :P u nas keidy by nie poszedł to jedna tzw Kompetentna nic nie wiedziała nigdy pzrenigdy, musiała sie tej drugiej<fajniejszej zapytywac>

Nie noo Faficzkowa gratuluję spadku wagi ) mi sie nei chce nawet wchodzić zeby sie nei załamać ale tam inna kwestia gdyby mi pewnie baardzo zależało to tez by ubywało póki co nie przykłądam do tego wagi jeszcze trochę ..
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 12:46   #486
akasha84
Zadomowienie

Faficzkowa gratuluję spadku wagi, ee myślę, ze już w tym tygodniu będzie 7 na przodzie
a z tą Babką z przychodni to już drugi raz odwala mi podobny numer, a skargę dzisiaj wysmaruję jak się patrzy ... bo ninja nie może być miętka
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:13   #487
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Faficzkowa Pokaż wiadomość
Kochana ja nie mogę nic za to nie potrafię nic powiedzieć w 2 zdaniach
ale tymi słowami poprawiłaś mi humor.....

No to tyle wystarczy

Cytat:
Napisane przez ineczka7 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze nawet z tżem nie mieszkam, co więcej nie spieszy mi się do dzieci, ale lekarza córka jest w ciąży, więc pewnie chciałby tak uszczęśliwić każdych rodziców młodych kobiet
swoją drogą fajnie widzieć takiego tatusia zakochanego w córce i przyszłym wnuczku/wnuczce

no był wyjątkowo pozytywny, zniwelował wredne uwagi mojej mamy dotyczące mojej tuszy, wróciłam od rodziców w całkiem niezłym humorze

no właśnie meridie dostałam i właśnie ją trzymam w łapkach, co więcej lekarz sprawdził też odpowiedniki i poza zelixą wynalazł jeszcze coś tańszego i powiedział, że działa tak samo i tamto też może mi przepisać jakbym chciała, bo on wie że studenci to za bogaci nie są, ale chciałam meridie to przepisał.
Ja mam dużą nadwagę graniczącą z otyłością, a on i tak mi wmawiał że fajna jestem i po co się odchudzać wiem swoje, ale to bardzo miłe jak ktoś takie coś mi mówi

mój ginekolog też ma takie podejście odkąd skończyłam 20 lat nawet nie wiem czy wcześniej się nie pytał czy nie planuję dziecka po maturze, tak szybko chciał mnie widzieć w roli mamusi

23 a wyglądam na 30, więc może dlatego

podaj nam numer komórki będziemy Cię pocieszały smsowo dasz radę, pomyśl jaką energię będziesz miała jak będziesz do nas wracać
A w szpitalu na pewno wszystko pójdzie dobrze i prawie bezboleśnie, my tu będziemy mocno trzymać kciuki, o Dobre trzymanie kciuków nie jest złe.
Ineczka ty dla mnie na 20 nie wygladasz

Cytat:
Napisane przez -mała- Pokaż wiadomość
Dziewczynki jak ja lubię Was czytać i takie fajne jesteście i jak trzeba to pocieszycie/ doradzicie/ czy ochrzanicie
Cytat:
Napisane przez Mortyshja Pokaż wiadomość
Zgadzam się z Tobą... a jakie rozgadane jesteście.. nie było mnie od rana a tu tyllleee postów...

Jak Wam dzień minął ?
Mala, Mortyshja bo my koffane jestesmy no

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Jejujejujejujeju jak dziś szaro i wstrętnie!!! Nie mam siły, jestem zmęczona i zjadłam za dużo!

Udusiłam się na wykładzie.

Umarłam z pragnienia na wykładzie.

Muszę się uczyć!

Chcą mnie do samorządu!

AAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Wstałam o szóstej!

Jutro też!!!!!

AAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!11

Z dobrych:

jedne moje zajęcia trwały 5 minut. Jak się państwo nazywają? Aha. Języki? Aha. Na zaliczenie trzeba to, to i to. To wszystko na dzisiaj, żegnam państwa.

Ponura ma nowy fryz!!

Jutro zajęcia z fajnym człekiem.

Tyle u mnie. Spać. Uczyć się.
A JA OPLULAM MONITOR ZE SMIECHU szczegolni eze od poczatku postu juz dwa razy umarlas ja wstaje o 4:20.....

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
wybacz, ale już nie dziś
w tym momencie nienawidzę całego świata, samej siebie a w szczególności jego...
jak można tak zniszczyć znajomość? kur... jak!
Malinka uszyt do gory

Cytat:
Napisane przez nice6irl Pokaż wiadomość
malinka, tak jestem z Bytomia z resztą sporo tutaj dziewczyn z moich okolic. widziałam Rudę Śl, Gliwice...

Faficzkowa, postaram się coś wrzucić
Gliwce sie melduja

Cytat:
no bo powiedz mi jak można przez rok widywać się co 2 dni, dzwonić smsować itp. za***isty kumpel a tu od kwietnia tego roku cisza ambaaaaaaaaa dosłownie, jak ja nie napisze to on też, teraz był na gg i kuźwa kamień w wodę. głupi buc
juz mi przeszło, rozmowa z psiapsiółą i gut

dodaje fotę sam ja we własnej osobie w czerwonych kolorach na łbie
Moze on sobie inna psiapsiolke znalazl i mu wstyd.... czuje sie zobowiazany a nie wie jak zareagujesz?

Cytat:
nie wiem,dopiero na 15 idę, ale właśnie wyczytałam w legitymacji ubezpieczeniowej, że pieczątka jest ważna pół roku, a nie 3 miesiące tak jak ta baba mówiła i o zgrozo mam legitymację ważną!! ja dzisiaj doprawdy już nie mam siły, a to babsko to usłyszy ode mnie kilka miłych słów.
ech gdyby nie fakt, że teraz remont nas z kaski pompuje to bym prywatnie poszła...
Cytat:
Faficzkowa gratuluję spadku wagi, ee myślę, ze już w tym tygodniu będzie 7 na przodzie
a z tą Babką z przychodni to już drugi raz odwala mi podobny numer, a skargę dzisiaj wysmaruję jak się patrzy ... bo ninja nie może być miętka
Akasha tys moja ninja

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 13:42   #488
Heroldin
Zakorzenienie

malinka - niesamowite, ale Ty masz piękne włosy !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 13:46   #489
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Pasuje Jej ta czerwien no nie
Stary 2008-10-08, 13:48   #490
Heroldin
Zakorzenienie

R E W E L A C J A !!!!!!!!!
Stary 2008-10-08, 13:51   #491
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

jak to moj tato zawsze mawia ladnemu we wszystkim ladnie
Stary 2008-10-08, 15:02   #492
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Pasuje Jej ta czerwien no nie
baaardzo jej pasuje!

dzięki dziewczyny za gratulacje! Teraz czekam na wasze sukcesy żeby i wam pogratulować zobaczycie niedługo będziemy musiały zmienić nazwę wątku bo wszystkie zrzucimy te zbędę kilogramy! no chyba że komuś z nimi dobrze!

Stary 2008-10-08, 15:02   #493
kasiamniam
Wtajemniczenie

Dla zainteresowanych dziś temat Rozmow w Toku to "Co zrobić zeby dziecko się nie spasło" hehe :P
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 15:04   #494
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję dziękuję, wygodnie się rozgoszczę
Się rozsiądź, tylko nie porysuj tapicerki pazurami
Stary 2008-10-08, 15:04   #495
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Nie moge obejrzec bo nie mam polskiej tv... ja w ogole nie mam tv tutaj jakos nie potrzebuje no.... ale info by sie moze przydalo Kasia strescisz mi wszystko ok ?
Stary 2008-10-08, 15:09   #496
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiamniam Pokaż wiadomość
Dla zainteresowanych dziś temat Rozmow w Toku to "Co zrobić zeby dziecko się nie spasło" hehe :P
uuu dobrze że przypominasz chętnie zobaczę

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Się rozsiądź, tylko nie porysuj tapicerki pazurami
Widzisz Ciebie tyle czasu nie było że ja już się tutaj czuję jak u siebie

Cytat:
Nie moge obejrzec bo nie mam polskiej tv... ja w ogole nie mam tv tutaj jakos nie potrzebuje no.... ale info by sie moze przydalo Kasia strescisz mi wszystko ok ?
Mischoko ostatnio oglądałam rozmowy w toku na youtube bo nie wadziłam odcinka który mnie zaintrygował w reklamach! może jutro ktoś to wrzuci?

Stary 2008-10-08, 15:13   #497
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

A to spoczko poszukam sobie dziekuje F
Stary 2008-10-08, 15:48   #498
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

akasha84 - no właśnie chodzi o to, że uśmiechu brak, ale za to drugi podbródek jest
zgadzam się z ineczką, że skargę można by napisać.... a jak po wizycie?
faficzku - nieźle ale przynajmniej lekarz fajny i dziękuję
Gosiu - dziękuję, coś bok dłuższy jest nie tak i po przedłużaniu(teraz mam zdjęte dłuższe włosy, te czarne już moje naturalne) coś mi strasznie wypadają. ale zapuszczam zawzięłam się i zapuszczam
Mischoko- tylko on wiedział, że ja wolę najgorszą prawdę od kłamstwa lub całkowitej ciszy, denerwuje mnie chciałam mu coś napisać, ale dam se spokój...
Heroldin, Mischoko, Faficzku - zawstydzacie mnie no

Stary 2008-10-08, 15:56   #499
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Mischoko- tylko on wiedział, że ja wolę najgorszą prawdę od kłamstwa lub całkowitej ciszy, denerwuje mnie chciałam mu coś napisać, ale dam se spokój...
Heroldin, Mischoko, Faficzku - zawstydzacie mnie no
Mysle ze dlatego tak zrobil bo wiedzial ze moze ci powiedziec.... nie wazne nikt nie zrozumie zachiwania chlopow..... bo faceci sa z Marsa a kobiety z Wizaz
Stary 2008-10-08, 16:15   #500
nice6irl
Zakorzenienie

Witam was dziewczyny z uśmiechem na twarzy wszystkie po kolei dostają całusa

Na temat służby zdrowia już się wypowiadać nie będę, bo mam same negatywne odczucia. Kiedy moja babcia umierała to wszyscy mieli ją w poważaniu. Biedaczka nie ruszała się w ogóle, bo była prawie nieprzytomna przez około 3 miesiące, a ta służba zdrowia nie potrafiła jej, co godzinę obrócić. Babcia w konsekwencji tego zaniedbania miała straszne odleżyny, które ciągle krwawiły. Moja mam wszystkim się zajmowała. Nawet wynajęła prywatnie masażystę, ale babcia umarła z tymi odleżynami...

Więc jestem zdania, że w szpitalach, przychodniach, i innych placówkach panuje znieczulica.

Dlatego najlepiej samemu dbać o swoje interesy, gorzej, jeśli nie jest się w stanie.

Kurcze... aż mi ten cały uśmiech zniknął.

Dzisiaj mi szybko zleciała robota i nawet wydaje mi się, że pracownicy mnie troszkę polubili, bo z kilkoma rozmawiałam i żartowałam

Fajną mamy dziś pogodę, taka jesień mi się podoba
Stary 2008-10-08, 16:45   #501
Faficzkowa
Wtajemniczenie

Cytat:
bo faceci sa z Marsa a kobiety z Wizaz
hahahaha BOSKIE!

dzisiaj rozmawiałam z siostrą o naszym forum tzn tak ogólnie mówię jej LOLA JA JUŻ MAM PONAD 100 WYPOWIEDZI, JAKIM CUDEM? a ona z takim oczywistym wzrokiem PRZECIEŻ MÓWIŁAM CI ŻE TO WCIĄGA cóż trzeba było słuchać siostry ale nie żałuję
a w trakcje tej rozmowy powiedziała mi że ostatnio widziała taki podpis jednej z wizażanek: "prawdziwej wizażanki nie ma na forum tylko wtedy gdy zabraknie prądu" hahaha

Stary 2008-10-08, 16:54   #502
nice6irl
Zakorzenienie

Cytat:
hahahaha BOSKIE!

dzisiaj rozmawiałam z siostrą o naszym forum tzn tak ogólnie mówię jej LOLA JA JUŻ MAM PONAD 100 WYPOWIEDZI, JAKIM CUDEM? a ona z takim oczywistym wzrokiem PRZECIEŻ MÓWIŁAM CI ŻE TO WCIĄGA cóż trzeba było słuchać siostry ale nie żałuję
a w trakcje tej rozmowy powiedziała mi że ostatnio widziała taki podpis jednej z wizażanek: "prawdziwej wizażanki nie ma na forum tylko wtedy gdy zabraknie prądu" hahaha
Hehe coś w tym jest bo jak nie pracowałam to co chwilka kukałam na wizaż, ale teraz mogę tylko ok 17
Stary 2008-10-08, 17:21   #503
Heroldin
Zakorzenienie

Cholercia, a Wy tracicie na wadze. Dzisiaj miałam ważenie - przybyło mi znowu
dwa kilo. Dieta - taka jaką mogę, ruszam się ile trzeba i nic ... To od tej insuliny.
Diabetolog zabrał mi dzisiaj parę jednostek {to przez to tycie}, ale za to tabletek dodał. Ja już na sam widok prochów mam mdłości. Nic to - jutro będzie piękny dzień !
Pewnie dla poprawy samopoczucia na zakupy czas !!!
Stary 2008-10-08, 18:12   #504
Ponura
Wtajemniczenie

Ja nie moooooogę z Wami Musicie tyle produkować ? Jak ja mam każdej odpisywać? Bezsęsu.

Malina - piękny kolor

Która tam w przychodni i która do szpitala - babę w przychodni zabić, lekarzy w szpitalu podrywać

Mischoko - 4.20? Znaczy, kładziesz się w ogóle ?

I powiem Wam - mam nowy obiekt do wzdychania do Ja sobie zawsze upatrzę jakiegoś doktorka, z którym mam zajęcia (co ciekawe, kręcą mnie tylko ci z doktoratem i w okularach ) i sobie wzdycham przez cały semestr Porąbana jestem, wiem, ale za to zajęcia przyjemne

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:46   #505
adrijah
Zakorzenienie

byłam na tej konsultacji super sprawa dowiedziałam się jakim jestem typem i w ogóle. okazało się, że nie powinnam jeść nabiału którego jadam sporo. Ogólnie sporo się dowiedziałam, muszę się nauczyć regularnie jeść i pić jeszcze więcej wody, o warzywach nie wspominam nawet mam jeść co 3-4h, łykać błonnik i witaminy. W ogóle zbierają 'grupę wsparcia' dla osób, które się będą odchudzać, będą cotygodniowe spotkania, mierzenie, ważenie i nagrody dla tych, którzy schudną najwięcej w ciagu tygodnia, całość ma trwać chyba 12 tygodni i to jest swego rodzaju konkurs na koniec wybiorą osobe, ktora osiagnela najwiekszy rezultat i jakas fajna nagroda będzie (smialam sie, ze pewnie koszyk slodyczy ). ogólnie polecam
Stary 2008-10-08, 18:50   #506
chilanes
Zakorzenienie

Jestem na zwolnieniu, próbuję się wykurować
natworzyłyście tyle, że się pogubiłam w czytaniu Spróbuję nadrobić, obiecuję!
Nowe dziewczyny w wątku witam serdecznie
Wszystkie pozdrawiam
Stary 2008-10-08, 19:10   #507
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ponura Pokaż wiadomość
Ja nie moooooogę z Wami Musicie tyle produkować ? Jak ja mam każdej odpisywać? Bezsęsu.

I powiem Wam - mam nowy obiekt do wzdychania do Ja sobie zawsze upatrzę jakiegoś doktorka, z którym mam zajęcia (co ciekawe, kręcą mnie tylko ci z doktoratem i w okularach ) i sobie wzdycham przez cały semestr Porąbana jestem, wiem, ale za to zajęcia przyjemne
1.A Tyś Ponura nie produkujesz wcale wiesz..nooo ot to jest tzw uzależnienie nooo(wprawdzie mnie nie dotyczy calkowicie , tak jak co poniektórych koleżanek pozdrawiam ale to wszystko pzrecież dla dobra Nas samych, i tego wątku

2.przynajmniej na zajecia chetniej sie chodzi, i lepiej przyswaja "wiedze.(też miałam taki jeden obiekt (podobnie miało pare dziewczyn)ale ogólnie daltego ze ten pan .B. był młody , "dostepny" i fajnie prowadził zajecia

Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
byłam na tej konsultacji super sprawa dowiedziałam się jakim jestem typem i w ogóle. okazało się, że nie powinnam jeść nabiału którego jadam sporo. Ogólnie sporo się dowiedziałam, muszę się nauczyć regularnie jeść i pić jeszcze więcej wody, o warzywach nie wspominam nawet mam jeść co 3-4h, łykać błonnik i witaminy. W ogóle zbierają 'grupę wsparcia' dla osób, które się będą odchudzać, będą cotygodniowe spotkania, mierzenie, ważenie i nagrody dla tych, którzy schudną najwięcej w ciagu tygodnia, całość ma trwać chyba 12 tygodni i to jest swego rodzaju konkurs na koniec wybiorą osobe, ktora osiagnela najwiekszy rezultat i jakas fajna nagroda będzie (smialam sie, ze pewnie koszyk slodyczy ). ogólnie polecam
mi to sie kojazry z reality show zza granicy, zę ktora schudnie najwiecej ta wygrywa o tak taka nagroda taka motywujaca

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
Jestem na zwolnieniu, próbuję się wykurować

Wszystkie pozdrawiam
co by Tu Tobie podać żebyś szybko wróciła do zdrowotności??? gorące mleko z miodem ..ech niestty tzreba to przetrzymać ale trzymam kciuki za jak najszybsze opuszczenie przez chorobę
Pozdrawiamy chorą Chilanes)
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 19:20   #508
Ponura
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
1.A Tyś Ponura nie produkujesz wcale wiesz..nooo ot to jest tzw uzależnienie nooo(wprawdzie mnie nie dotyczy calkowicie , tak jak co poniektórych koleżanek pozdrawiam ale to wszystko pzrecież dla dobra Nas samych, i tego wątku

2.przynajmniej na zajecia chetniej sie chodzi, i lepiej przyswaja "wiedze.(też miałam taki jeden obiekt (podobnie miało pare dziewczyn)ale ogólnie daltego ze ten pan .B. był młody , "dostepny" i fajnie prowadził zajecia

mi to sie kojazry z reality show zza granicy, zę ktora schudnie najwiecej ta wygrywa o tak taka nagroda taka motywujaca

co by Tu Tobie podać żebyś szybko wróciła do zdrowotności??? gorące mleko z miodem ..ech niestty tzreba to przetrzymać ale trzymam kciuki za jak najszybsze opuszczenie przez chorobę
Pozdrawiamy chorą Chilanes)
Ja nie lubię wiedzieć, czy jest dostępny Bo jak się okazuje, że tak, to się momentalnie 'odkochuję' i już nie mam do kogo wzdychać

A teraz wszyscy chórem:

POZDRAAAAAAWIAAAAAAMYYYYY CHIILAAAAAANEESSSS

Stultorum infinitus est numerus...
Ponura jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:26   #509
madzia_g
Zakorzenienie

hej Laski!! bez kitu strasznie sie produkujecie ;p
ja wczoraj nie wiedzialam czy smiac sie czy plakac jak pani w autobusie usilnie chciala mi ustapic miejsca bo myslala ze w ciazy jestem ;p w sumie nie przyznalam sie ze nie aczkolwiek nie usiadlam. z drugiej strony to dobry patent na miejsca w autobusie no co we wszystkim sa jakies dobre strony ;p a wszystko przez moja odcinana pod biustem kurtke ;p szczupla tez nie jestem ehhh ;p
a i jeszcze jedno... ja tez mam problem od tycia z lekami :/ tyle ze to nie insulina tylko leki psychotropowe :// odkad je biore przytylam 40 kg

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post33278604
madzia_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:51   #510
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Mischoko - on nic nie zrobił, zniknął z pola smsowania, widywania w kwietniu i do tej pory cisza...
Faficzku - z tym prądem to coś jest na gronie mieliśmy wątek "chyba wizaż padł" i tam się gadało jak przestał działać wizaż
Heroldin - no kupiłaś co? czy jutro idziesz?
Ponura- dziękuję
Daria - bombowo! też bym chciała tak. ja się nauczyłam jeść jak kilka razy prawie zemdlałam bo mi cukier spadł za bardzo...
madzia- ja tak kiedyś na "ciążę" złapałam miejsce w busie to mojego miasta wiem wredna jestem, ale nie po to przychodzę 30 minut wcześniej, żeby potem stać przez 1,5 godziny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości