Panny Młode 2009 cz. V - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 17:24   #4171
kasiaher
Wtajemniczenie

Dot.: Panny Młode 2009 cz. V

powiedzieli ż nie będą się wtrącać, że maja nadzieje że wiem co robię i że słuszną decyzję podjełam.
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:24   #4172
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no nie, mój TZ tez mnie z miłości bije po buzi Twoje zycie...
radzilabym bardziej wywazac slowa moja droga... To jest obraza uzytkowniczki... Jak Ci sie cos nie podoba to wroc do watku PM2010, a nas z 2009 zostaw w spokoju...
Cytat:
a bóg nie każe tez szanowac i miłowac bliźniego to chyba działa w 2 strony...

przepraszam, ale takie jest moje zdanie miłość działa w 2 strony...
owszem, kaze milowac, ale przede wszystkim wybaczac... Jesli sie z tym nie zgadzasz to po co bierzesz slub koscielny?

Nie osadzaj ludzi poki sama czegos podobnego nie przezylas! Taka jest jedna z moich dewiz zyciowych.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:26   #4173
kaska87
Zakorzenienie

nikogo nie obrażam bo to Wasz wybór ale mam prawo napisac że go nie popiwram, prawad? potrfie wybaczyć ale gdyby mnie TZ uderzył wybaczyłabym, ale juz bałabym się z nim być a to różnica i pozwól, że będę tam pisac gdzie mam ochote chyba tylko Tobie przeszkadzam bo napisałam cos z czym się nie zgadzasz

aha i nikogo nie obraziłam nie napisałam, że jest taki czy owaki, a kaśkę lubię i trzymam za nią kciuki mimo to, ze z nim jest...ja bym nie umiała i może dlatego tak zareagowałam
Kaska sorry

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:29   #4174
kasiaher
Wtajemniczenie

dzwczynki przestancie. Nie ma co się dochodzić . Kaśka ja wiem że każdy ma swoje zdanie na ten czy inny temat ale chodziło mi o to żebyś mnie nie atakowała owszem możesz wyrazić swoje zdanie ale troszkę delikatniej
Stary 2008-10-08, 17:31   #4175
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
nikogo nie obrażam bo to Wasz wybór ale mam prawo napisac że go nie popiwram, prawad? potrfie wybaczyć ale gdyby mnie TZ uderzył wybaczyłabym, ale juz bałabym się z nim być a to różnica i pozwól, że będę tam pisac gdzie mam ochote chyba tylko Tobie przeszkadzam bo napisałam cos z czym się nie zgadzasz
przestańcie już.
bo z tego wątki się zrobi jedna woielka kłótnia. to z założenia powinno być forum szczęśliwych dziewczyn. jeśli kasiaher tak się czuje, to chyba dobrze.

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:31   #4176
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
dzwczynki przestancie. Nie ma co się dochodzić . Kaśka ja wiem że każdy ma swoje zdanie na ten czy inny temat ale chodziło mi o to żebyś mnie nie atakowała owszem możesz wyrazić swoje zdanie ale troszkę delikatniej
ok rozumiem, że jestes pewna swojej decyzji? wszystko zostaje po staremu?-ślub?
obyś nie pożałowałaioby on na prawde się zmienił i pamietał, zę ma Ciebie chronić bo jest facetem

Stary 2008-10-08, 17:35   #4177
MAGiALENA
Zakorzenienie

przypomniałyscie mi, że miałam Was zapytać jakie alkohole planujecie na weselach.

Stary 2008-10-08, 17:35   #4178
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:

aha i nikogo nie obraziłam nie napisałam, że jest taki czy owaki, a kaśkę lubię i trzymam za nią kciuki mimo to, ze z nim jest...ja bym nie umiała i może dlatego tak zareagowałam
Kaska sorry
a teraz to przeczysz sama sobie, bo wczesniej pisalas, ze Ty z takim czlowiekiem nie moglabys byc i bys nie wybaczyla, a teraz raptem piszesz co innego...

I owszem, masz prawo pisac gdzie chcesz, pod warukiem, ze piszesz na temat a z tego co wiem, to do PM2009 nie nalezysz, wiec niejako na temat nie piszesz, ale to taka mala dygresja...

No i mozesz pisac co chcesz i masz calkowite prawo nie zgadzac sie z pogladami innych o ile jest to kulturalne, a slowa w stylu "no nie, mój TZ tez mnie z miłości bije po buzi " takimi nie sa i wrecz obrazaja interlokutora, wybacz...

Magialena, co do alko, to ja wodke mam Czysta de luxe. Nad reszta trunkow jeszcze sie nie zastanawialam... Byc moze, ze winko rodzice mi fundna... :P

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-08, 17:37   #4179
kasiaher
Wtajemniczenie

mam nadzieje że BĘDĘ SZCZĘŚLIWA tak jak do tej pory. Nigdy o tym nie zapomnę co się stało. Ale BARDZO BARDZO GO KOCHAM
ślub ? nie wiem narazie nie chcę o tym myśleć jescze i tak dużo czasu
Stary 2008-10-08, 17:37   #4180
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam dziewczynki
Normalnie za wami nadążyć to ciężko.
Dziewczyny tylko mnie nie zlinczujcie, miałam wam wszystko opowiedzieć ale nie mam kiedy. Pogodziliśmy się
hm...kasiaher ja bym napewno tak nie zrobila i nie popieram tej twojej decyzji..aczkolwiek zycze ci jak najlepiej, zeby ten twoj przypadek byl wyjatkiem od reguly i zebys byla szczesliwa)
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:39   #4181
popscene
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
przypomniałyscie mi, że miałam Was zapytać jakie alkohole planujecie na weselach.
Luksusową.
Stary 2008-10-08, 17:44   #4182
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Ja właśnie nie wiem jaką wódkę (może Pan Tadeusz?), na pewno będą przeróżne wina, bo sporo osób nie będzie piło wódki.

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:49   #4183
jaga_2001
Zakorzenienie

ja sie zastanawiam nad mini "barykiem", by goscie np. sami mogli sobie zrobic drinki Postawilabym tak nie tylko alko i odpowiednie oprzyrzadowanie, w sensie szkladni, lod itp, ale tez ksiazeczke z opisem jak dany drink przyrzadzic.

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-08, 17:52   #4184
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
ja sie zastanawiam nad mini "barykiem", by goscie np. sami mogli sobie zrobic drinki Postawilabym tak nie tylko alko i odpowiednie oprzyrzadowanie, w sensie szkladni, lod itp, ale tez ksiazeczke z opisem jak dany drink przyrzadzic.
ja też o czymś takim myślałam. tylko o książeczce nie. tzn. nie przyszła mi do głowy.

Stary 2008-10-08, 17:57   #4185
jupik
Rozeznanie

Cytat:
dla mnie miłośc to chęć bycia ze soba i dawania sobie na wzajem tego co najlepsze
W 100% zgadzam się z Tobą, i DLA MNIE cytowanie Biblii po to, by znaleźć uzasadnienie dla wybaczenia bicia jest naduzyciem. Takie jest moje zdanie. Miłość powinna wybaczyć i zapomnieć wszystko, tylko nie przestępstwa przeciwko samej miłości, jak mawiał mój znajomy ksiądz.
Kasiaher- nie popieram Twojej decyzji, ale to Twoja a nie moja decyzja, rób co chcesz, mam nadzieję, że Twój TŻ doceni daną mu szansę i że nie nadużyje już nigdy Twojego uczucia. I to tyle ode mnie w tej kwestii.
Co do wódki weselnej, ja jeszcze nie wiem jaką wybierzemy, ale wiem że osobiście Luksusowej nienawidzę, najohydniejsza wódka jaką próbowałam, tyle że koneserem to ja nie jestem, a podobno wiele osób w niej gustuje więc przy wyborze zdam się raczej na opinię innych niż własną No i na pewno mój TŻ też nie będzie decydował o marce, bo on wódki nawet nie dotyka, bo go brzydzi- on to drogie whiskacze woli, mój kochany smakosz

Seks- maksimum radości bez jednego uśmiechu...
http://www.suwaczek.pl/cache/36d1015f53.png
jupik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:57   #4186
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Przyłączam sie do apelu. Dziewczyny, chodzi o nasz a moderatorkę, Taverney!
Jestem w szoku...

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
(...)
Ana***, biedulko, Ty to masz tych problemów zdrowotnych... Zdrowia!
Odpowiadając na Twoje pytanie: najczęściej jeśli gdzieś wychodzimy i sie z kims spotykamy, to razem, aczkolwiek są tez sytuacje, gdy sama się spotykam ze znajomymi.
(...)
Dziękuję Kochana! ja także mam nadzieję, że w końcu wszystko się skończy ...
Chyba mi wątroba padnie od przyjmowania przez moje dotychczasowe życie tylu leków... Ale jestem dobrej myśli, tym razem musi się w końcu udać!

Cytat:
Napisane przez popscene Pokaż wiadomość
Nigdy nie byłam na weselu z taką zabawą i nie wiem jakby goście zareagowali, bo przypuszczam, że oni też nie widzieli takiej zabawy. W naszych stronach po prostu nie ma takiego zwyczaju.
Podobnie, nigdy nie widziałam takiej zabawy .

Cytat:
mam nadzieje że BĘDĘ SZCZĘŚLIWA tak jak do tej pory. Nigdy o tym nie zapomnę co się stało. Ale BARDZO BARDZO GO KOCHAM
ślub ? nie wiem narazie nie chcę o tym myśleć jescze i tak dużo czasu
Poprostu bądź szczęśliwa! aczkolwiek uważaj na siebie... i nie pozwól Mu nigdy więcej na taki ruch.
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:58   #4187
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Moja koleżanka miała na weselu taki mini barek, tzn. tylko różne alkohole, też wina tam były, szklanki, lód itp. Ale nie powiem, żeby mi się to spodobało... Trzeba było ganiać do tego stoliczka po drinki, potem ustawiła się tam kolejka (wesele było duże na 160 osób) i nie za bardzo mi się uśmiechało czekać ileś tam minut po drinka. A nie wiem czy książeczka spełni swoje zadanie... jak każdy zacznie czytać instrukcje, przebierać w drinkach, to może to zająć zbyt dużo czasu i goście zamiast się bawić będą przejęci "barmanowaniem"
Ja nie będę robiła barku, wina też postawię na stołach (byłam na weselu u innej koleżanki i właśnie tak miała to rozwiązane i lepiej to było rozwiązane logistycznie).

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:03   #4188
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
O byłoby super, ja wole robic cos ze sprawdzonych przepisow. wiec czekam na przepis :d
Bardzo proszę oto przepis

Tort Sacher

Składniki na biszkopt
6 jaj
180 g cukru
200 g mąki
100 g mąki ziemniaczanej
30 g kakao
proszek do pieczenia ( w przepisie nie podano dokładnie ile, ja z tego co pamiętam wsypałam 2 czubate łyżeczki)

Białka ubić z cukrem, dodać żółtka. Do ubitej masy dodać przesiana mąkę z proszkiem i kakao. Wlać do tortownicy, piec ok. 30 min w temp. 180
Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia, następnie przeciąć na dwie cześci i nasączyć alkoholem, posmarować konfiturą ( nie ma znaczenia jaką)

Masa do przełożenia
0,6 l kremówki
330 g czekolady mlecznej
polewa czekoladowa

Podgrzać 0,1 l śmietany i rozpuścić w niej czekoladę.
Ubić 0,5 l śmietany i dodać ostudzona masę czekoladową. Następnie przełożyć 3/4 masy do tortownicy, przykryć druga warstwą ciasta i na to wyłożyć pozostałą masę. Całość oblać czekoladą.

Pyszny ten tort polecam

Cytat:
Kliwia, a żeby ta masa miała różne kolorki tak jak na tych tortach to trza dodać jakieś barwniki w trakcie "tworzenia" tej masy czy co? Wiesz może gdzie można kupić jakieś fajne ozdoby na torty? Wczoraj byłam w Lidlu i kupa, nie ma nic. A glukozę gdzie można kupić? Na allegro widziałam fajne ozdóbki, z Niemiec sprowadzane.
glukozę się da kupić w takim zwykłym sklepie spożywczym, w supermarkecie nigdy nie widziałam

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
ciekawi mnie co to za wódka

Cytat:
Dzięki
Może za szybo chcę widzieć efekty, ale nie ma żadnego odzewu od potencjalnych pracodawców. Ale dobra, będę się martwić jak mi się zasiłek skończy, całe 380 zł netto
na pewno coś znajdziesz, tylko się nie załamuj

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
hehe a my wlasnie tak sie dobralismy z TZ-em, ze on to ciagle czegos potrzebuje.... co niekoniecznie zawsze jest mu naprawde potrzene i nigdy pieniedzy nie ma na odlozenie, a ja z kolei lubie soie odlozyc na czarna godzine
i doszlam do wniosku, ze jak juz bedziemy razem mieszkac to pieniazki bede trzymac JA buntuje sie chłopina jeszcze, ale nie widze innego rozwiązania a jak ja cos postanowie to tak wlasnie bedzie
mój sam stwierdził, że mi wypłatę na czas odda całą sobie ewentualnie weźmie trochę na benzynę i słodycze ale sobie chłopa wychowałam, co nie

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A więc tak
na godzine 17:00 pojechaliśmy do pięknej restauracji i zjedliśmy puszną kolacje przy świecach nużniej poszliśmy do parku na długi spacer i rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim około godziny 19;00 zabrał mnie do siebie do domu, gdy wyszłam do łazienki on zapalił mnustwo pachnących świeczek i ułożył je na stole w kształy serca następnie usiadłam przy tym stole i podziwiałam te świeczki a on w tym czasie przyniusł ogromny bukiet czerwonych róż, uklęknął przedemną i poprosił mnie o rękę byłam tak zaskoczona i wzruszona że mnie zatkało
To był majszczęśliwszy dzień w moim życiu

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=ania20m&b= 1
piękne zareczyny, gratuluje i witam w wątku

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
naprawe zagial narzeczony taverney ?
mąż

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Kaska a na ile osoób chcesz wyprawiac wesele??

dziewczyny a czy chcecie u siebie na weselu takie cos jak znieranie na wózek, czy na podróz poslubna itp. kiedy to za taniec z mlodymy sie placi (wiecie o co chodzi)
my tego nie będziemy mieć, bo u nas tego się raczej nie zna, ale rozumiem, że to tradycja w niektórych miejscach i nie uważam, ze to wyzyskiwanie pieniędzy od gości weselnych

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dokladnie 10 miesiecy i slub
a tak niedawno był rok czas pędzi, no i bardzo dobrze

Cytat:
Witam dziewczynki
Dziewczyny tylko mnie nie zlinczujcie, miałam wam wszystko opowiedzieć ale nie mam kiedy. Pogodziliśmy się
zlinczować nie zamierzam, podjęłaś taką decyzję i ja mogę tylko życzyć ci wytrwałości i szczęścia, niech się poukłada wszystko

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
szcze mowiac, nie widzialam nigdy w zyciu kobiety bez celulitu, no chyba ze z przerobka w photoshopie, nawet 16 latki maja celulit i nawet te najszczuplejsze

takie tym sie nie martw, bo to cala kobieca natura chyba
ja nie mam celulitu poważnie, chociaż skóra już nie tak jędrna jak kiedyś. Za to rozstępy mam na pośladkach
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:05   #4189
popscene
Wtajemniczenie

A u nas będzie tylko zwykła wódka (żadna smakowa) i wino. To jest wesele a nie jakaś impreza w pubie, ludzie nie będą rozczarowani, że nie znajdą piwa czy innych alkoholowych "przysmaków" a i tak się będą bawić, wystarczy że się napiją.
Na pewno tzw. "zimna płyta" będzie na stołach przy gościach, bo na jednym z wakacyjnych weseli była ona tak jakby w przedpokoju/na korytarzu no i ludzie po prostu wyszli głodni z wesela. Jakbym usłyszała, że ktoś wyszedł głodny z mojego wesela, byłabym baardzo niezadowolona.
Stary 2008-10-08, 18:05   #4190
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

wyborowa i kilka butelek wina do obiadu
Stary 2008-10-08, 18:12   #4191
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Kasiaher- cóż życzę, żebyś nigdy nie załowała swojej decyzji i była szczęśliwa ale ja na milion procent byłam przekonana, ze do niego wrócisz....więc Twoja decyzja nie jest dla mnie zaskoczeniem...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:16   #4192
kliwia
Zakorzenienie

jjaga pytałam się jeszzce czy robili Ci badania na obecność bakterii ropy błękitnej
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:28   #4193
ewelinka3f
Raczkowanie

Cytat:
Prawdopodobnie Bols,a wino nie wiem jeszcze jakie
ewelinka3f jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 18:33   #4194
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Bardzo proszę oto przepis

Tort Sacher

Składniki na biszkopt
6 jaj
180 g cukru
200 g mąki
100 g mąki ziemniaczanej
30 g kakao
proszek do pieczenia ( w przepisie nie podano dokładnie ile, ja z tego co pamiętam wsypałam 2 czubate łyżeczki)

Białka ubić z cukrem, dodać żółtka. Do ubitej masy dodać przesiana mąkę z proszkiem i kakao. Wlać do tortownicy, piec ok. 30 min w temp. 180
Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia, następnie przeciąć na dwie cześci i nasączyć alkoholem, posmarować konfiturą ( nie ma znaczenia jaką)

Masa do przełożenia
0,6 l kremówki
330 g czekolady mlecznej
polewa czekoladowa

Podgrzać 0,1 l śmietany i rozpuścić w niej czekoladę.
Ubić 0,5 l śmietany i dodać ostudzona masę czekoladową. Następnie przełożyć 3/4 masy do tortownicy, przykryć druga warstwą ciasta i na to wyłożyć pozostałą masę. Całość oblać czekoladą.

Pyszny ten tort polecam
Dziekuje jestes Kochana

My chyba kupily Zołądkową czystą, ja tam sie na wodce nie znam, ale TZ mowi, ze ponoc dobra, niech tam bedzie ja i tak pic nie bede

Co do tej zabawy w zbieranie na wozek, to nie bylam jeszcze na weselu, gdzie by takiej zabawy nie bylo, takze u nas bedzie.

Zastanawiam sie nad winem, myslimy kupic tak okolo 10-15 butelek (na sto osob) wiem, ze malo kto pije. tak sie zastanawiam, czy postawic na stole, tylko wtedy co 5-6 osob), czy na osobnym stoliczku razem z kieliszkami. Nie wiem jak to rozwiazac.

Kasiaher --> zrobilas jak czulas, jak chcialas, ja mogę tylko trzymac kciuki.
Nie mnie oceniac. Trzymaj sie.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 18:33   #4195
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Nawet jeśli widziałaś to możesz zobaczyć jeszcze raz
mnie sie podoba
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:09   #4196
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też znam wszystkie hasła TŻta (tak jak on moje) no i kurczę jakbym była zdesperowana to pewnie zaczęłabym szpiegować jak znam siebie. No ale nie odważyłabym się korzystać z jego gg, albo podszywać się pod niego, co to to nie.
Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)
ja tez znam...
i pewnie jakbym byla w takiej sytuacji tez bym weszla na jego konto..
Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
(...)
mnie też to tak bardzo nie przeraziło, rozumiem to, że bał się odezwać do kasiaher i szukał jakiegokolwiek sposobu zdobycia info co z nią.. aczkolwiek gdyby podszywał się podnią na gg czy n-k zresztą też, wtedy to już by było co innego..
(...)
popscene, strippi, zielony motylku widzę, że macie podobne zdanie do mojego

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
nie urodzinki mam w pt.. dostalam od tezusia taka seksowna bielizne jak tezus wyjdzie to zrobie fotki na dniach i wam pokaze
Ja mam urodziny 3.11., a już w przyszły czwartek, albo piątek TŻ zabiera mnie na weekend, który ma byc częścią mojego prezentu urodzinowego- jak to sam powiedział

Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
A więc tak
na godzine 17:00 pojechaliśmy do pięknej restauracji i zjedliśmy puszną kolacje przy świecach nużniej poszliśmy do parku na długi spacer i rozmawialiśmy dosłownie o wszystkim około godziny 19;00 zabrał mnie do siebie do domu, gdy wyszłam do łazienki on zapalił mnustwo pachnących świeczek i ułożył je na stole w kształy serca następnie usiadłam przy tym stole i podziwiałam te świeczki a on w tym czasie przyniusł ogromny bukiet czerwonych róż, uklęknął przedemną i poprosił mnie o rękę byłam tak zaskoczona i wzruszona że mnie zatkało
To był majszczęśliwszy dzień w moim życiu

http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠/Chomik.aspx?id=ania20m&b=1
Gratuluję

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
(...)
dziewczyny a czy chcecie u siebie na weselu takie cos jak znieranie na wózek, czy na podróz poslubna itp. kiedy to za taniec z mlodymy sie placi (wiecie o co chodzi)
(...)
U mnie raczej nie jest znana taka zabawa Usłyszałam o niej pierwszy raz właśnie tutaj jakiś czas temu . Na pewno nie będziemy na nic zbierać

Cytat:
Witam dziewczynki
Wiedziałam, że tak zrobisz Ja pewnie zrobiłabym tak samo Teraz uważaj na siebie, pielęgnujcie swoją miłość, nie pozwól nigdy więcej się tak potraktować Bądź szczęśliwa
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:11   #4197
Ana***
Zakorzenienie

Zapomniałam jeszcze dodać, że rozstępów, ani celulitu nie mam . Chyba że mam, a go nie widzę, nie rozpoznaję .
Być może wynika to z tego, że przez dwa latka jeździłam na rowerze codziennie po kilka kilometrów (w zasadzie wszędzie, gdzie chciałam się dostać ), a być może z mojej drobnej postawy (163cm i 47kg ).
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 19:48   #4198
jaga_2001
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jjaga pytałam się jeszzce czy robili Ci badania na obecność bakterii ropy błękitnej
no niestety czytalam posty dosc pobierznie i tego nie zauwazylam (trudno nadrobic onad 10 stron z bolaca glowa). A mieli badac w stosunku do czego?

AV by jaga_2001
Stary 2008-10-08, 19:55   #4199
kaska87
Zakorzenienie

ja jak byłam ostatni raz na weselu miałą 15 lat i nie interesowąłą mnie wódka i teraz też nie piję i nie wiem jaką wybrać ja chciałam Pana Tadeusza TZ mówi, że Absoluta czy coś takiego
wiem, że będa też jakieś drinki wino-bo nie każdy pije wódkę

Stary 2008-10-08, 20:39   #4200
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

faktycznie nie wszyscy pija wódkę, ale z tego co mówiły mi już mężatki na kieleckich PM to wino idzie słabo (3-4 butelki), bo jak ktos wódki nie pje to w ogole, albo jeden, dwa kieliszki wina, także ja nie będę inwestować w inny alkohol, po co mi to potem magazynować

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości