|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4171 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
powiedzieli ż nie będą się wtrącać, że maja nadzieje że wiem co robię i że słuszną decyzję podjełam.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4172 | |
|
Zakorzenienie
|
radzilabym bardziej wywazac slowa moja droga... To jest obraza uzytkowniczki... Jak Ci sie cos nie podoba to wroc do watku PM2010, a nas z 2009 zostaw w spokoju...
Cytat:
Nie osadzaj ludzi poki sama czegos podobnego nie przezylas! Taka jest jedna z moich dewiz zyciowych.
|
|
#4173 |
|
Zakorzenienie
|
nikogo nie obrażam bo to Wasz wybór ale mam prawo napisac że go nie popiwram, prawad? potrfie wybaczyć ale gdyby mnie TZ uderzył wybaczyłabym, ale juz bałabym się z nim być a to różnica i pozwól, że będę tam pisac gdzie mam ochote chyba tylko Tobie przeszkadzam bo napisałam cos z czym się nie zgadzasz
aha i nikogo nie obraziłam nie napisałam, że jest taki czy owaki, a kaśkę lubię i trzymam za nią kciuki mimo to, ze z nim jest...ja bym nie umiała i może dlatego tak zareagowałam Kaska sorry
|
#4174 |
|
Wtajemniczenie
|
dzwczynki przestancie. Nie ma co się dochodzić . Kaśka ja wiem że każdy ma swoje zdanie na ten czy inny temat ale chodziło mi o to żebyś mnie nie atakowała owszem możesz wyrazić swoje zdanie ale troszkę delikatniej
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#4175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z tego wątki się zrobi jedna woielka kłótnia. to z założenia powinno być forum szczęśliwych dziewczyn. jeśli kasiaher tak się czuje, to chyba dobrze.
|
|
|
|
|
#4176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obyś nie pożałowałaioby on na prawde się zmienił i pamietał, zę ma Ciebie chronić bo jest facetem
|
|
#4177 |
|
Zakorzenienie
|
przypomniałyscie mi, że miałam Was zapytać jakie alkohole planujecie na weselach.
|
|
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I owszem, masz prawo pisac gdzie chcesz, pod warukiem, ze piszesz na temat a z tego co wiem, to do PM2009 nie nalezysz, wiec niejako na temat nie piszesz, ale to taka mala dygresja... No i mozesz pisac co chcesz i masz calkowite prawo nie zgadzac sie z pogladami innych o ile jest to kulturalne, a slowa w stylu "no nie, mój TZ tez mnie z miłości bije po buzi " takimi nie sa i wrecz obrazaja interlokutora, wybacz...Magialena, co do alko, to ja wodke mam Czysta de luxe. Nad reszta trunkow jeszcze sie nie zastanawialam... Byc moze, ze winko rodzice mi fundna... :P
|
|
#4179 |
|
Wtajemniczenie
|
mam nadzieje że BĘDĘ SZCZĘŚLIWA tak jak do tej pory. Nigdy o tym nie zapomnę co się stało. Ale BARDZO BARDZO GO KOCHAM
ślub ? nie wiem narazie nie chcę o tym myśleć jescze i tak dużo czasu
|
|
|
#4180 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() )
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#4181 |
|
Wtajemniczenie
|
Luksusową.
|
|
|
|
#4182 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie nie wiem jaką wódkę (może Pan Tadeusz?), na pewno będą przeróżne wina, bo sporo osób nie będzie piło wódki.
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zastanawiam nad mini "barykiem", by goscie np. sami mogli sobie zrobic drinki
Postawilabym tak nie tylko alko i odpowiednie oprzyrzadowanie, w sensie szkladni, lod itp, ale tez ksiazeczke z opisem jak dany drink przyrzadzic.
|
#4184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4185 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasiaher- nie popieram Twojej decyzji, ale to Twoja a nie moja decyzja, rób co chcesz, mam nadzieję, że Twój TŻ doceni daną mu szansę i że nie nadużyje już nigdy Twojego uczucia. I to tyle ode mnie w tej kwestii. Co do wódki weselnej, ja jeszcze nie wiem jaką wybierzemy, ale wiem że osobiście Luksusowej nienawidzę, najohydniejsza wódka jaką próbowałam, tyle że koneserem to ja nie jestem, a podobno wiele osób w niej gustuje więc przy wyborze zdam się raczej na opinię innych niż własną No i na pewno mój TŻ też nie będzie decydował o marce, bo on wódki nawet nie dotyka, bo go brzydzi- on to drogie whiskacze woli, mój kochany smakosz
|
|
#4186 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
...Chyba mi wątroba padnie od przyjmowania przez moje dotychczasowe życie tylu leków... Ale jestem dobrej myśli, tym razem musi się w końcu udać! ![]() Cytat:
.Cytat:
aczkolwiek uważaj na siebie... i nie pozwól Mu nigdy więcej na taki ruch.
|
||||
|
|
|
#4187 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie będę robiła barku, wina też postawię na stołach (byłam na weselu u innej koleżanki i właśnie tak miała to rozwiązane i lepiej to było rozwiązane logistycznie).
|
|
#4188 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tort Sacher Składniki na biszkopt 6 jaj 180 g cukru 200 g mąki 100 g mąki ziemniaczanej 30 g kakao proszek do pieczenia ( w przepisie nie podano dokładnie ile, ja z tego co pamiętam wsypałam 2 czubate łyżeczki) Białka ubić z cukrem, dodać żółtka. Do ubitej masy dodać przesiana mąkę z proszkiem i kakao. Wlać do tortownicy, piec ok. 30 min w temp. 180 Po upieczeniu odstawić do wystygnięcia, następnie przeciąć na dwie cześci i nasączyć alkoholem, posmarować konfiturą ( nie ma znaczenia jaką ) Masa do przełożenia 0,6 l kremówki 330 g czekolady mlecznej polewa czekoladowa Podgrzać 0,1 l śmietany i rozpuścić w niej czekoladę. Ubić 0,5 l śmietany i dodać ostudzona masę czekoladową. Następnie przełożyć 3/4 masy do tortownicy, przykryć druga warstwą ciasta i na to wyłożyć pozostałą masę. Całość oblać czekoladą. Pyszny ten tort polecamCytat:
ciekawi mnie co to za wódka Cytat:
Cytat:
sobie ewentualnie weźmie trochę na benzynę i słodyczeCytat:
![]() mąż ![]() Cytat:
a tak niedawno był rok czas pędzi, no i bardzo dobrze![]() Cytat:
Cytat:
poważnie, chociaż skóra już nie tak jędrna jak kiedyś. Za to rozstępy mam na pośladkach
|
||||||||
|
|
|
#4189 |
|
Wtajemniczenie
|
A u nas będzie tylko zwykła wódka (żadna smakowa) i wino. To jest wesele a nie jakaś impreza w pubie, ludzie nie będą rozczarowani, że nie znajdą piwa czy innych alkoholowych "przysmaków" a i tak się będą bawić, wystarczy że się napiją.
Na pewno tzw. "zimna płyta" będzie na stołach przy gościach, bo na jednym z wakacyjnych weseli była ona tak jakby w przedpokoju/na korytarzu no i ludzie po prostu wyszli głodni z wesela. Jakbym usłyszała, że ktoś wyszedł głodny z mojego wesela, byłabym baardzo niezadowolona. |
|
|
|
#4190 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyborowa i kilka butelek wina do obiadu |
|
|
|
|
#4191 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiaher- cóż życzę, żebyś nigdy nie załowała swojej decyzji i była szczęśliwa
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
jjaga pytałam się jeszzce czy robili Ci badania na obecność bakterii ropy błękitnej
|
|
|
|
#4193 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4194 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My chyba kupily Zołądkową czystą, ja tam sie na wodce nie znam, ale TZ mowi, ze ponoc dobra, niech tam bedzie ja i tak pic nie bede ![]() Co do tej zabawy w zbieranie na wozek, to nie bylam jeszcze na weselu, gdzie by takiej zabawy nie bylo, takze u nas bedzie. Zastanawiam sie nad winem, myslimy kupic tak okolo 10-15 butelek (na sto osob) wiem, ze malo kto pije. tak sie zastanawiam, czy postawic na stole, tylko wtedy co 5-6 osob), czy na osobnym stoliczku razem z kieliszkami. Nie wiem jak to rozwiazac. Kasiaher --> zrobilas jak czulas, jak chcialas, ja mogę tylko trzymac kciuki. Nie mnie oceniac. Trzymaj sie. |
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4196 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wiedziałam, że tak zrobisz Ja pewnie zrobiłabym tak samo Teraz uważaj na siebie, pielęgnujcie swoją miłość, nie pozwól nigdy więcej się tak potraktować Bądź szczęśliwa
|
|||||||
|
|
|
#4197 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam jeszcze dodać, że rozstępów, ani celulitu nie mam
. Chyba że mam, a go nie widzę, nie rozpoznaję . Być może wynika to z tego, że przez dwa latka jeździłam na rowerze codziennie po kilka kilometrów (w zasadzie wszędzie, gdzie chciałam się dostać ), a być może z mojej drobnej postawy ).
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4198 |
|
Zakorzenienie
|
no niestety czytalam posty dosc pobierznie i tego nie zauwazylam (trudno nadrobic onad 10 stron z bolaca glowa). A mieli badac w stosunku do czego?
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak byłam ostatni raz na weselu miałą 15 lat i nie interesowąłą mnie wódka i teraz też nie piję i nie wiem jaką wybrać ja chciałam Pana Tadeusza TZ mówi, że Absoluta czy coś takiego
wiem, że będa też jakieś drinki wino-bo nie każdy pije wódkę
|
#4200 |
|
Zakorzenienie
|
faktycznie nie wszyscy pija wódkę, ale z tego co mówiły mi już mężatki na kieleckich PM to wino idzie słabo (3-4 butelki), bo jak ktos wódki nie pje to w ogole, albo jeden, dwa kieliszki wina, także ja nie będę inwestować w inny alkohol, po co mi to potem magazynować
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

Twoje zycie...
to chyba działa w 2 strony...

No i na pewno mój TŻ też nie będzie decydował o marce, bo on wódki nawet nie dotyka, bo go brzydzi- on to drogie whiskacze woli, mój kochany smakosz
...
czas pędzi, no i bardzo dobrze