Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5 - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-08, 14:57   #3241
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe kosmetykoholiczki - cz. 5

Cytat:
Napisane przez gayenka Pokaż wiadomość
Mam spuchniete pol buzi Krecik sie chcial obrocic w moje strone jak sobie siedzielismy rano..tylko ze ja tez chcialam sie obrocic i dostalam kolanem w oko
Jestem ofiara przemocy domowej
Biedactwo

Zezarłam właśnie cały półmisek fasolki po bretońsku Zaraz mój żołądek zrobi się jak balon, więc idę po Espumisan

A gdzie się Hosenka podziewa? Od rana cisza, nic nie pisze
Stary 2008-10-08, 15:49   #3242
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Vibesiu dziękuję
PS. Zgapiłam trochę od Ciebie mój podpis
No problem

Cytat:
Mam spuchniete pol buzi Krecik sie chcial obrocic w moje strone jak sobie siedzielismy rano..tylko ze ja tez chcialam sie obrocic i dostalam kolanem w oko
Bidoku Ty
Ale nie oddałaś mu nie ?

Cytat:
Biedactwo

Zezarłam właśnie cały półmisek fasolki po bretońsku Zaraz mój żołądek zrobi się jak balon, więc idę po Espumisan

Mmmm , fasoleczka :slona:
Dawno nie jadłam i mam ochotę

wracając z pracy kupiłam błyszczyk żurawinowy Ziaji, Blubel
Ta Ziaja to jednak jest the best! znowu kolejny hicior
Jak on pachnie
Stary 2008-10-08, 15:52   #3243
off-wietrzka
Rozeznanie

helloł!
nareszcie mam upragnioną Euphorię EDP!! i to w dodatku edycję limitowaną - opakowanie jest wysadzane kryształkami svarowskiego!! śliczności!!

dostałam nową ulotkę z YR i oczywiście nie mogłam się powstrzymać, żeby nie wypróbować nowego żelu pod prysznic kawowego (+apaszka gratis). zaszłam do sklepu i się okazało, że mogę kupić 3 żele w cenie 2, wiec kupiłam 3... żelik bosko pachnie i koniecznie muszę go dziś wypróbować, mimo że powinien czekać na swoja kolej...
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 16:11   #3244
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Pisała pisała: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.php?p=9273754&po stcount=3211

W pracy podczytywałam Was ale nie miaalm weny na pisanie
Zreszta kosmetycznie nic mnie nie kusi

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:28   #3245
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość

wrocilam z galerii bylam po TZa w pracy i tak spacerkiem do domu wracajac przelezlismy przez galerie. wrocilam bogatsza o spodnie z oysho, rekawiczki jednopalczaste z h&m, siatke ekologiczna z nici i, nie uwierzycie, dolce vite chlop mi kupil a prezenty sie przyjmuje, co nie?
Niom , Ziz, a gdzie takich rozdają (w sensie chłopów oczywiście ) ?

Cytat:

Muszę powiedzieć, że diabelsko trwały jest. Jeszcze go czuję gdzieś tam na nadgarstku choć myłam się wieczór a ręce od wczoraj to już chyba z 10 razy miałam pod wodą
A ja dziś w trakcie zakupów w Marrionnaudzie testowałam klasyczne i nowe Amor Amor. Przepadłam, te fioletowe będą moje! Tylko muszę jeszcze TZa naciągnąć
Przez przypadek odkryłam też genialną kombinację - własnie nowe Amor Amor z klasycznym Pi Givenchy. Testowałam te pierwsze na nadgarstku spryskanym wcześniej Pi, który kupiłam dla TZa. Cudnie wyszło . Pi stłamsił nieco słodycz Amor Amor i wybija takie ziołowe nuty (z Pi). zakochałam się w tej kombinacji

Cytat:
Napisane przez truheart Pokaż wiadomość
Nie, wcale się nie przejmuję, przeciez to my będziemy tam mieszkać

Bardzo ładny kolor Ach tyz miałam długie włosy i głupia ścięłam
No właśnie!
A propos włosów, ja też kiedyś miałam takie długie do pasa, ścięłam lata temu i dotąd, mimo wielu prób, nie udało mi się znów zapuścić. Przywykłam do krótkich.

Cytat:
A to... Kret z tego Krecika bidulko.

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
helloł!
nareszcie mam upragnioną Euphorię EDP!! i to w dodatku edycję limitowaną - opakowanie jest wysadzane kryształkami svarowskiego!! śliczności!!
Cudo wrzuć fotkę, niech chociaż oczy me nacieszę

Ja oblazłam całe Opole w poszukiwaniu Fatale i wróciłam z Virtuose , Pi dla TZa i nieodpartą chęcią posiadania nowego Amor Amor
Panie w Marrionnaudzie, gdzie ostatecznie dokonałam zakupu znów powaliły mnie dziś na kolana, ale nawet pisać mi się nie chce. Gdyby np. lekarze mieli taką wiedzę i posiadali takie kompetencje, jak panie z pefumeryjnych sieciówek, leczyłabym się nawet operacyjnie samodzielnie.

0306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 17:34   #3246
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
your Angel witaj Kojarzę Cię z forum Perfumy
Taaaak, nie da się ukryć, że perfumy to płaszczyzna, na której polegam zakupoholicznie w największym stopniu...
Cytat:
Dziewczyny jakby któraś była ciekawa to wkleiłam tu zdjęcia mojego nowego kolorku włosów: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1902
Wg. mnie z dotychczasowych farb ta dała najbardziej pożądany przeze mnie odcień Poprzednio po L`Orealu Excellence Creme wyszłam nieco za żółta, a po Garnierze 100% siwawo-ruda. Teraz jest idelnie
Fajny kolor
Dzisiaj podczas szybkiego obchodu Rossmana wachałam się czy wziąć farbę L'oreal Preference Recital w kolorze Sztokhom czy Ultraintensywny Rozjaśniacz Palette. Ta pierwsza jest świetna i to nią się regularnie maluję, ale na wzorniku kolorów to ta druga prezentowała się jaśniej - a poluję na totalną platynę
Zaraz zacznę farbowanie i zobaczymy, zobaczymy...

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Witaj your Angel! Moim zdaniem każdy produkt tej marki to cudo, a maseczka to już w ogóle rewelacyjna Zużyłam kilka opakowań, szkoda że w Polsce niedostępna, jedynie na Allegro ale w kosmicznej cenie Pod koniec roku wybieram się do Londynu i mam zamiar przywieźć duży zapas
Dziękuję za przywitanie
Bardzo mi miło czytać kolejną megapozytywną recenzję. Fakt, na Allegro nie jest to rzecz tania. Do tego dochodzi cena przesyłki. Za jeden kosmetyk 11 zł a za dwa ... 18zł...

Mam bardzo grube, bardzo gęste farbowane włosy i mam ochotę na jakiś rewitalizujący, nabłyszczający superodżywiacz Czuję przez skórę, że się nie zawiodę i chciałabym już mieć ten szampon i maskę u siebie

Cytat:
wachalam dzis miss dior i przepadlam. nie jest to moj zapach ale jest niesmaowicie pociagajacy, tajemniczy. ostry i wytrawny, wcale nie przyjacielski.
Zizou, masz na myśli właśnie Miss Dior a nie Miss Dior Cherie, prawda ? Miss Dior to stary diorowski ostry szyprowiec, Miss Dior Cherie szampańska truskawka i paczula, owocowy szyprowiec. Dziewczyny często piszą Miss Dior podczas gdy mają na myśli Miss Dior Cherie

Cytat:
ziz a wąchałaś może tą nową Escadę(tą, która ma w sobie nuty tiramisu?) Bo ciekwa jestem czy faktycznie czuć to ciastko niej
Wcinam się trochę, bo to nie do mnie Ale niestety dla mnie Incredible Me to rozczarowanie na całej linii... To rozwodniony płyn do płukania tkanin gdzie na upartego po dwóch godzinach można wywąchać szczyptę kawowych fusów i łyżeczkę kremu
Stary 2008-10-08, 18:16   #3247
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Wcinam się trochę, bo to nie do mnie Ale niestety dla mnie Incredible Me to rozczarowanie na całej linii... To rozwodniony płyn do płukania tkanin gdzie na upartego po dwóch godzinach można wywąchać szczyptę kawowych fusów i łyżeczkę kremu
Widziałam dziś właśnie Twoją recenzję tego zapachu na KWC Nie mniej jednak ciekawa jestem co ja wyczuję w tych perfumach. Jakoś jadalne nuty bardzo rzadko udaje mi się zidentyfikować

Aguś a jak na Tobie się trzymają owe fioletowe Amorki Tentation? Bo mi się też podobały, ale ulotne toto

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 18:33   #3248
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Widziałam dziś właśnie Twoją recenzję tego zapachu na KWC Nie mniej jednak ciekawa jestem co ja wyczuję w tych perfumach. Jakoś jadalne nuty bardzo rzadko udaje mi się zidentyfikować

Aguś a jak na Tobie się trzymają owe fioletowe Amorki Tentation? Bo mi się też podobały, ale ulotne toto
Pod moim dwuzdaniowym wywodem nt Incredible Me zapomniałam dodać najważniejsze zdanie Koniecznie sama przetestuj Na Twojej skórze może leżeć genialnie

Dzisiaj z koleżankami zrobiłyśmy szybki wjazd do Sephory i ten Amorek przykuł uwagę nas wszystkich Zapach jest rewelacyjny, ale niestety nie testowałam na nadgarstku - z obawy przed tym, że spodoba mi się za bardzo nabiorę ochoty do zerwania ortodoksyjnego odwyku od perfumeryjnych zakupów Amor Tentation stał na wyeksponowanej półce Sephory. Obok flakonika spoczywał gigantyczny połyskujący fioletowy pierścien dosłownie idealnie pasujący na mój palec Umówiłam się z koleżanką, że jesli kupi sobie tego Amorka to pierścionek da mi
Stary 2008-10-08, 18:34   #3249
lizzie
Zadomowienie

Cytat:

Dziękuję za przywitanie
Bardzo mi miło czytać kolejną megapozytywną recenzję. Fakt, na Allegro nie jest to rzecz tania. Do tego dochodzi cena przesyłki. Za jeden kosmetyk 11 zł a za dwa ... 18zł...

Mam bardzo grube, bardzo gęste farbowane włosy i mam ochotę na jakiś rewitalizujący, nabłyszczający superodżywiacz Czuję przez skórę, że się nie zawiodę i chciałabym już mieć ten szampon i maskę u siebie
Na pewno się nie zawiedziesz, co prawda nie mam porównania do wychwalanej w tym wątku maski IR L'oreala, ale Aussie 3 minute reconstructor i ta do kręconych (Frizz remedy chyba, nie pamietam dokładnie) są naprawdę super. Ja też mam grube włosy, do tego długie i kręcone i niestety z tendencją do puszenia, nie mam czasami cierpliwości aby je ułożyć ale te maski pozwalały skutecznie je ujarzmić. Na razie nie mam żadnej na stanie, na te z Allegro szkoda mi kasy, wiem że w Anglii kosztują 4,5Ł a jak się kupi dwie to dodają trzecią gratis więc u nas przebicie spore
Stary 2008-10-08, 18:35   #3250
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
U mnie jak na razie trwałe, tzn zwykle zapachy znikają mi badzo szybko, a Amorki pachną od 17, chociaż myłam już kilka razy nadgarstek i właśnie zakończyłam zmywanie garów . Zapach mi się bardzo podoba, ale o dziwo boli mnie głowa i po tych 2,5 h zaczyna mnie drażnić

Stary 2008-10-08, 18:48   #3251
adrijah
Zakorzenienie

witam po krótkiej przerwie u mnie nic kosmetycznego się nie dzieje, troche uczuciowo sie miesza (nawet bardzo), ale o tym kiedy indziej... czuję się już zdrowa i idę jutro na basen

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 19:06   #3252
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Karolina, możliwe że wracałyśmy tym samym pociągiem, też prawie godzinę czekałam i zmarzłam niesamowicie, brrr. Przez te częste awarie zwariować można jak ktoś jest skazany na ten środek lokomocji
A w jakim kierunku jeździsz?

Dziś nie zdążyłam się nacieszyć tym,że przyjechał o czasie bo odcinek,który zazwyczaj jedzie 10min dziś uwaga,uwaga...jechał godzinę!
Nie mam słów po prostu!A tak długo było wszystko,że aż ich chwaliłam
Dobrze,że udało mi się capnąć wolne miejsce,bo jakbym tak miała stać całą drogę to chyba wbiłabym się maszyniście na kolana

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

no właśnie TAKIM
Od kiedy się tak rumienisz,hmm?

Cytat:
Napisane przez snowqueen Pokaż wiadomość
Szykuje mi się spore zamówienie do włosów - właśnie jakiś play ballów i chciałabym maski intense repair i age densiforce I jakiś olejek... Ale to, jak wiemy, dopiero w przyszłym miesiącu, bo jestem na odwyku
Ja też będę robić spore zamówienie,ale dopiero jak wykończę którąś maskę to wtedy sobie poszaleję

Na dodatek koleżanka,której dałam krem malinowy Joanny poczuła się w obowiązku zrewanżować i dała mi maskę marakujakiedy ja mam 3 maski i nie wiem nawet czy chcę testować coś innego niż LorealTo już mam sprawdzone,wypróbowane,ja koś nie ufam Joannie w kwestii włosowej

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Dziewczyny chodzące na fitness, jakie ćwiczenia poleciłybyście komuś, kto nie chce schudnąć ani grama, ale chce popracować nad kondycją i ogłlną formą fizyczną?
O! Ja też chętnie poczytam

Cytat:
Dziewczyny jakby któraś była ciekawa to wkleiłam tu zdjęcia mojego nowego kolorku włosów: http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1902
Isa b.ładny ,ale pokazałabyś lepiej buzię w nowym kolorze

Cytat:
Tak Maniek też sie na niej wyleguje ze mną.
A w ogóle to w mojej rodzinie przybył jeszcze 1 kot (było 6, Maniek najmłodszy) - kuzynka przywiozła z Włoch Paprocha
Ale fajne imię

Cytat:
UuuJa tak kiedyś dostałam z łokcia w tańcu

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
wracając z pracy kupiłam błyszczyk żurawinowy Ziaji, Blubel
Ta Ziaja to jednak jest the best! znowu kolejny hicior
Jak on pachnie
Mówisz,że fajny?muszę oblukać

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:22   #3253
truheart
Zakorzenienie

Cytat:
jak sie ansze panienki na lozku sadowia to jest znak, ze trzeba wlaczyc podgrzewanie wyglada to potem kominczie, bo trzy koty leza rozwalone na lozku i mrucza jak traktory

siostra az z wloch wiozla kociszcze? szalona
Koty. Koty sa miłe jak mawia Śmierć
No szalona ale najpierw przygarnęli kociaka, a dopiero później okazało się, że jest w ciąży i jednak będą się do Polski wynosić
Cytat:
Ło boziu...
Cytat:
Napisane przez adrijah Pokaż wiadomość
witam po krótkiej przerwie u mnie nic kosmetycznego się nie dzieje, troche uczuciowo sie miesza (nawet bardzo), ale o tym kiedy indziej... czuję się już zdrowa i idę jutro na basen
Witaj jakby co to wiesz gdzie opowiedzieć

Siedzę teraz u rodziców i mama mi przez ramię zagląda-A co to za stona? i o czym ty tam tak piszesz?

Nakierowałam ją na 50+
Kolor ciemny brąz Casting Creme Gloss jest bossski!!
truheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:23   #3254
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Oooo, widzę ogólne zainteresowanie Amorkiem
Ja go sobie w listopadzie kupię
Stary 2008-10-08, 19:24   #3255
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
A w jakim kierunku jeździsz?

Dziś nie zdążyłam się nacieszyć tym,że przyjechał o czasie bo odcinek,który zazwyczaj jedzie 10min dziś uwaga,uwaga...jechał godzinę!
Nie mam słów po prostu!A tak długo było wszystko,że aż ich chwaliłam
Dobrze,że udało mi się capnąć wolne miejsce,bo jakbym tak miała stać całą drogę to chyba wbiłabym się maszyniście na kolana
Studiuję w Warszawie ale mieszkam pod Warszawą, jeżdżę w kierunku Grodziska ale wysiadam trochę wcześniej Dziś też mi się pociąg wlókł niesamowicie, zamiast pół godz jechałam 45min Już się przyzwyczaiłam, że jak np. jadę na egzamin muszę wyruszyć co najmniej 2 godz wcześniej Kiedyś jak pociąg stanął w polu, a miejsc siedzących nie było, siadłam sobie po prostu na podłodze, ludzie się co prawda dziwnie patrzyli, ale co tam, zdążyłam się przez ten czas nauczyć na kolokwium

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 19:28   #3256
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
Niom , Ziz, a gdzie takich rozdają (w sensie chłopów oczywiście ) ?
trzeba miec oczy szeroko otwarte - na ulicy sie znajduja

Cytat:
Zizou, masz na myśli właśnie Miss Dior a nie Miss Dior Cherie, prawda ? Miss Dior to stary diorowski ostry szyprowiec, Miss Dior Cherie szampańska truskawka i paczula, owocowy szyprowiec. Dziewczyny często piszą Miss Dior podczas gdy mają na myśli Miss Dior Cherie
klasyczna miss dior MDC mnie nie powala, mam w wersji mini i na tym poprzestane, za to na klasyka juz zaczynam zbierac

po zajeciach poszlysmy z kulezankami do knajpy troche sie przylansic w tym nowym roku akademickim smiesznie bylo, nie pwoiem
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:31   #3257
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Studiuję w Warszawie ale mieszkam pod Warszawą, jeżdżę w kierunku Grodziska ale wysiadam trochę wcześniej Dziś też mi się pociąg wlókł niesamowicie, zamiast pół godz jechałam 45min Już się przyzwyczaiłam, że jak np. jadę na egzamin muszę wyruszyć co najmniej 2 godz wcześniej Kiedyś jak pociąg stanął w polu, a miejsc siedzących nie było, siadłam sobie po prostu na podłodze, ludzie się co prawda dziwnie patrzyli, ale co tam, zdążyłam się przez ten czas nauczyć na kolokwium
Aha (czy achanigdy nie wiem) no to ja w przeciwnym

Stary 2008-10-08, 19:34   #3258
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:

I prześladuje mnie myśl o pędzelku do maseczekMUSZĘ mieć!
Boski jest

Cytat:
Madziarra fajna ciocia Lubi kosmetyki?
Lubi

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ooo bedzie kolejna NK: Ciocia_Madziarry
Już jej blisko

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Dziewczyny chodzące na fitness, jakie ćwiczenia poleciłybyście komuś, kto nie chce schudnąć ani grama, ale chce popracować nad kondycją i ogłlną formą fizyczną?
Stretching, TBC, body pump, fat burning

Cytat:

Powiedz, że serdecznie ją wszystkie NK zapraszają
Przekażę

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 19:42   #3259
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Boski jest
Ale ja poszłam do sklepiku na Śródmieściu a jego nie byłoooo <głosem Mariolki-Krejzolki z kabaretu>

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 19:55   #3260
pakosta
Wtajemniczenie

Cytat:
Koty. Koty sa miłe jak mawia Śmierć

Kolor ciemny brąz Casting Creme Gloss jest bossski!!
Kocham Pratchetta
A ten Casting to zimny jest

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Oooo, widzę ogólne zainteresowanie Amorkiem
Ja go sobie w listopadzie kupię
Chciałam powiedzieć że to ja pierwsza posiadłam, nie zapominajcie W końcu ja pierwsza mam coś fajnego

Nie chce któraś tuszu Chanela?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:01   #3261
zizou
Zakorzenienie

Marta a co Ci w chanelu nie pasi?

mnie nowe amory nie urzekly kupilam i oddalam w dobre rece. nie dla mnie ten zapach
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:04   #3262
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dobry wieczór Właśnie się wyrolniczyłam nareszcie bo na buzi masakre mam bo ostatnio troche ja zapuściłam Kończy mi się piling ziaji ten sopot spa polecacie coś innego?

[quote=pakosta;9281991

Nie chce któraś tuszu Chanela? [/quote]

A co się stało że nie podpasił tobie? i który toto??
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:20   #3263
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Chciałam powiedzieć że to ja pierwsza posiadłam, nie zapominajcie W końcu ja pierwsza mam coś fajnego

Nie chce któraś tuszu Chanela?

Wczoraj testowałam ten Cils coś tam, ale do niczego. Nie robił z rzęsami praktycznie nic, poza nadaniem koloru...

Virtuose za to robi fantastyczne firanki , nie pogrubia tak, jak Fatale, ale i tak jestem zadowolniona z zakupu.

Amor, amor klasycznych używa od dawna moja siostra. Na niej mogą być, mnie na sobie drażnią. Za to fioletowe Będą moje!

PS- wczoraj TZ obiecał mi wisiorek od Kruka Taki na delikatnym łańcuszku z białego zlota z czarną perłą. Tak się teraz zastanawiam czy wolę najpierw perfumy, czy wisiorek . Ja to mam dylematy . TZ po tych wszystkich akcjach, jakie mi urządził na początku roku zrobił się jakiś taki nie TZowaty . Dogadza mi jak może . Podejrzane...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-08, 20:29   #3264
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

A ja też ostatnio siedzę cicho, bo też odwyk zaplanowałam. Nie licząc dzisiejszego dostarczonego zamówienia z Avonu, a wzięłam dużo:
-EDP True Glow 30ml
-Luksusowa Szminka Anew SPF15 Nectar-śliczny beżyk-do tego gratis woda Rouge 12ml w pięknej czerwonej perfumetce
- Koncentrat rewitalizujący do twarzy +gratis żel do mycia twarzy i kompleksowy system pielęgnacji okolic oczu na dzień i na noc
-Krem rewitalizujący na noc +gratis to samo co wyżej
-balsam banan i mleczko kokosowe(a miałam już nie kupować balsamu)
-testowałam też nową wodę Bond Girl z próbki i dla mnie pachnie jak Currara i po godzinie jej nie czułam
No i to chyba tyle.
Witam nowe holiczki na wątku
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:32   #3265
pakosta
Wtajemniczenie

Z Chanelem problem jest taki, że jest najbardziej wyraźnym tuszem jakiego w życiu widziałam

Genialnie podkręca i pogrubia, już po 1 warstwie efekt jest teatralny. Ale... zupełnie nie umiem nim malować prawego oka No nigdy tak nie miałam, szlag mnie trafia - lewe jest wielkie, wyeksponowane, firankowe, cudne. A prawe - jakaś marna kępka.

Troszke mi brakuje cierpliwości i wolałabym coś prostszego w obsłudze - np. Shiseido tego unoszącego.

O tym Chanelku mowa.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-08, 20:36   #3266
karolina1985
Zakorzenienie

Ja od czasów liceum nie mam pod ręką żadnej konsultantki,więc nie dość,że nie zamawiam nic z Avonu to nawet nie wiem co jest w ofercie
W sumie tylko serie do stóp i rąk mnie tam interesowały,może bym gdzieś oblukała co tam w tej kwestii nowego

Stary 2008-10-08, 20:39   #3267
0306
Zadomowienie

GG do 0306

Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Z Chanelem problem jest taki, że jest najbardziej wyraźnym tuszem jakiego w życiu widziałam

Genialnie podkręca i pogrubia, już po 1 warstwie efekt jest teatralny. Ale... zupełnie nie umiem nim malować prawego oka No nigdy tak nie miałam, szlag mnie trafia - lewe jest wielkie, wyeksponowane, firankowe, cudne. A prawe - jakaś marna kępka.

Troszke mi brakuje cierpliwości i wolałabym coś prostszego w obsłudze - np. Shiseido tego unoszącego.

O tym Chanelku mowa.
Marta, ja własnie czegoś takiego szukałam Szkoda, że wzięłam dziś Virtuose :sciana:

Stary 2008-10-08, 20:48   #3268
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Dziewczyny, powiedzcie mi, że z czasem można się odkochać , przestać myśleć i żyć normalnie

Stary 2008-10-08, 20:53   #3269
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Dziewczyny, powiedzcie mi, że z czasem można się odkochać , przestać myśleć i żyć normalnie
Można (podobno). Madzia,ale Ty się nie masz co odkochiwać,bo ja Ci mówiłam,że jak on się tam napatrzy na te skośnookie to na święta będzie u Ciebie
Oj grzańca Ci dziewczyno trzeba,albo i 2 to wtedy mądrzej gadasz

Stary 2008-10-08, 20:58   #3270
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Można (podobno).

Uff, to pozostaje mi czekac

Cytat:
Madzia,ale Ty się nie masz co odkochiwać,bo ja Ci mówiłam,że jak on się tam napatrzy na te skośnookie to na święta będzie u Ciebie
Cytat:
Oj grzańca Ci dziewczyno trzeba,albo i 2 to wtedy mądrzej gadasz
Musze. Właśnie zdałam sobie sprawę, że to niebezpieczne żyć z tak naiwną nadzieją.

A grzańca to potrzebuję, w hurtowych ilościach

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości