|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4591 |
Rozeznanie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część III
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4592 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4593 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Na które święta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4594 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
![]()
...ostatni będą pierwszymi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
wrrrr nawciskalam cytuj i cos na klawiaturze wcisnelam i sie wylogowalam
![]() cierpie na brak czasu dlatego jutro nadrobie konkretnie zaleglosci w wizazowaniu ![]() Mirelka spoznione ale szczere zyczenia imieninowe ![]() ![]() no i udalo mi sie zalatwic sprawy ze zmiana promotora wiec jestem happy ![]() tak w ogole to dzien dobry wlosomaniaczki i milego dnia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4597 | ||
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ja mysle, ze on juz u was zostanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ja narazie na swoim wydziale takich niemilych jeszcze nie spotkalam wiec nie jest zle ![]() ![]() no to dzis zaczynam od informatyki, bedzie wesolo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4598 |
Zakorzenienie
|
oleczka - chamstwo zwalczamy siłom i godnościom osobistom {wężykiem proszę}.
Stoicki spokój i lekki uśmiech doprowadzi ja do szału. Gwarantuję ! ![]() Milka - fajnie, że będziesz miała zwierzaczka ! Podpowiemy może jakieś imię. Powiedz Mamie, że czarny kot chroni właścicieli przed innymi ciemnymi mocami. Był chyba ...naście lat temu taki serial w TV : reinkarnacja egipskiego księcia w czarnego kota i przeniesienie go do rzeczywistości. I dodaj jeszcze, że już od zamierzchłych czasów kot był czczony jako bóstwo. Pewnie ją to ostatecznie przekona, bo dużo do tego przekonania już chyba nie brakuje, jeśli spanko kocurkowi kupiła ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4599 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja dzisiaj zajęcia od 12 do 16, więc lajcik, później trzeba iść na zakupy jakieś, a w weekend mnie czekają zajęcia, aż mnie strzela jak sobie pomyślę, że żądnego wolnego do Wszystkich Świętych :/. Cytat:
Jaka mgła za oknem, na początku myślałam, że śnieg spadł ![]() W ogóle babcia we wtorek rano wpłacała mi na poczcie pieniądze na konto. Dzisiaj mamy czwartek rano, a pieniędzy na koncie ni widu nie słychu, co jest ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4600 | |||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tzn. mogę liczyć na jakieś kompromitujące zdjęcie na następnym zlocie? ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Milka... zazdroszczę z całego serca. Nie wytrzymałabym na Twoim miejscu i pojechała w najbliższy weekend. Cytat:
![]() Dziś mam jednodniową przerwę od gazety, ale pierwsze lekarz, a później korepetycje z dziećmi, więc dzień będzie zabiegany... Strasznie zaczęły mi lecieć włosy, z dnia na dzień. To chyba od stresu ![]() Co do supertajnej akcji 'KOT' cały zarys działań opiera się na jednym, podstawowym zadaniu : sprowadzić kota do domu. Życie mnie nauczyło , że jeżeli chcę 'przekonać' do czegoś rodziców nie ma sensu wdawać się w dyskusje, ale najlepiej od razu postawić ich przed faktem dokonanym ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4601 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście, że nie !!! Tylko przy tych inaczej ubarwionych jest trochę więcej
pracy : trzeba je kadzidełkiem z paczulą, ambrą, piżmem i drzewem sandałowym okadzić. Ja w porywach dodaję jeszcze : bułgarska różę. Gwarantuję - ten zestaw doda mocy do odstraszania wszystkiego co złe. Jeszcze parę zaklęć niezbędnych jest. Ale to już drugi etap. Okadzanie w pierwszej fazie wystarczy. A za powodzenie tajnej akcji pod kryptonimem : "KOT" - ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4602 | ||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pomaga Ci Vichy Dercos? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4603 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Swją drogą popieram- u mnie tym sposobem znalazły się dwa koty w domu. Moja mama nie chciała nawet jednego. Zuzę wymusiłam- a mama tak się w niej zakochała, że niedługo po niej pojawił się Kuba- teraz mama nie wyobraża sobie domu bez tych dwóch belzebubów ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4604 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Vichy miałam jakieś 2 lata temu gdy miałam jakieś problemy ze zdrowiem, znacznie zeszczuplałam i leciały mi włosy. Pomagał. W dodatku włosy po nim były pełne energii, błyszczące, puszyste. Dziękuję Wam za kciuki , sprawa rozwiąże się pewnie niedługo.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4605 | |||||||
The Pink Power Mołderajtor
|
A czy Ty, Wizażanko, oglądałaś już "Silent Hill"
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Silent Hill ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mój Ryrun uwielbia polować na pająki, zwłaszcza na balkonie, przyniósł mi kiedyś do domu taką "maskotkę" oczywiście żywą ![]() A propos chowania się pająków... Piękny dzień wiosenny, słoneczko, ciepło... więc okna trzeba umyć po zimie. Więc otwieram sobie okienko, a tam ze szczeliny pod parapetem dwa giganty takie czarne wpadają mi do środka. Mało z taboretu nie spadłam, oczywiście wrzask na cały blok, sąsiedzi się gapią [akurat wchodzili do klatki], potem mój TŻ się przez pół roku ze mnie śmiał, że "przemoc domowa". |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4606 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4607 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
Napisałam : pracy ! A Ty tak od razu : perfumami spryskać. Leniuszek !
![]() Kardamon to tylko dla kocurków z lekko brązowym ubarwieniem. Oj, o kotkach to też mogłabym dużo. Przede wszystkim ogólnie jest wiadomym, że najlepszym miejscem do postawienia łóżka, jest to, w którym ułoży się kot. Mojej Mamie też kocurka choroby wyciąga i perfekcyjnie potrafi wykryć bolące miejsce. Ale jak zauważyłam w tych lekarskich praktykach większą wprawę maja kotki. Taka np. Zuza - Jolie. Męskie osobniki {Mama ma pięć kotów} jakoś nie bardzo sprawdzają się w roli terapeuty. 'Estelle' - tak to ten serial. Ja też go bardzo lubię i chętnie obejrzałabym go jeszcze raz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4609 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4610 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
nie warto sie w takiej atmosferze meczyc, a moim zdaniem niewiele sie moze zmienic ![]() haha, odwolali nam wyklady z hist. chemii i integrowalismy sie z grupa w pobliskim pubie o nazwie... prl ![]() fajnie bylo, ale ciezko wysiedziec po piwku godzine w dusznej sali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4611 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4614 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
![]() ojj, Asiu, jestem juz na 1000% pewna ze obcy to... obcy ![]()
![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#4617 | |
Zakorzenienie
|
Cały czas numerki
![]() A tak na poważnie to cały dzień siedzę perzy biurku i odhaczam dokumenty, czy są wszystkie, które być powinny ![]() ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że do końca stażu uda mi się poznać jeszcze jakieś inne rzeczy ![]() ![]() Z drugiej strony lepsze to (o wiele) niż praca w supermarkecie na kasie ![]() Cytat:
![]() A ja nie miałam jeszcze okazji poczytać nowych postów pani K... Ech, te ograniczenia ![]() ![]() Matko, czemu ja zawsze muszę trafiać na komputery (albo kafejki), w których net niemiłosiernie się wlecze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4618 |
The Pink Power Mołderajtor
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4619 | ||||||||
Zakorzenienie
|
![]()
Nie mam pojęcia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A propozycje imion jak najbardziej wskazana. Narazie kot ma na imię Kot ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mama obiecała zrobić ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4620 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bo złośliwość przedmiotów martwych odpada ![]() To jest nas już dwie ![]() Cytat:
![]() ![]() Milka gratuluję kota ![]() Moja czarna i Twój czarny (to facet chociaż jest? ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:05.