Czy jestem normalny? - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-10-09, 23:34   #61
vrrerran
Raczkowanie

Dot.: Czy jestem normalny?

A co sądzicie o tym zdjęciu, oczywiście to nie ja na nim jestem? To zdjęcie znalazłem na internecie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg man-likes-tight-jeans.jpg (22,9 KB, 464 załadowań)
vrrerran jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-09, 23:38   #62
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vrrerran Pokaż wiadomość
A co sądzicie o tym zdjęciu, oczywiście to nie ja na nim jestem? To zdjęcie znalazłem na internecie.
Obrzydliwe Nie rozumiem, jak można zmuszać innych do oglądania swoich nieestetycznie, niehigienicznie i niezdrowo ściśniętych klejnotów. Mnie to odrzuca
Stary 2008-10-10, 00:11   #63
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
okropne. czuje sie zniesmaczona. facet wygląda w tych spodniach tragicznie,zniewieściale, po prostu katastrofa... i to widoczne przyrodzenie. Nie,nie i jeszcze raz nie Mam nadzieję,ze Ty nie wyglądasz podobnie w takich spodniach... Jesli tak ,to wspołczuje. To było tylko moje skromne zdanie,z regóły jestem tolerancyjna.

Lena_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 10:42   #64
vrrerran
Raczkowanie

Albo o tym zdjęciu. Co sądzicie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0431516982.jpg (14,1 KB, 475 załadowań)
Stary 2008-10-10, 10:44   #65
bess
Zakorzenienie

na tym drugim zdjeciu jest dziewczyna?normalnie wyglada
A zgnieciony interes wyglada koszmarnie u tego faceta na 1 ,dodatkowo podkresla to jasny kolor spodni
Jak to mozliwe ,ze mu te spodnie nie pekna
bess jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 10:58   #66
vrrerran
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
na tym drugim zdjeciu jest dziewczyna?normalnie wyglada
A zgnieciony interes wyglada koszmarnie u tego faceta na 1 ,dodatkowo podkresla to jasny kolor spodni
Jak to mozliwe ,ze mu te spodnie nie pekna

Akurat nie masz racji mówiąc że na drugim zdjęciu jest kobieta, wiem o tym bo widziałem całą galerię zdjęć przedstawiającą tego Chłopaka. Niestety nie pamiętam adresu tej galerii a historię ostatnio odwiedzanych stron czyszczę raz w tygodniu - Wiem szkoda bo mógłbym ci to udowodnić.

Co pierwszego zdjęcia, Ten koleś ma nawet fajne Jeansy, tylko szkoda że na mnie były by trochę za małe.

Miałem kiedyś taki przypadek że mi się spodnie rozerwały przy siadaniu na szczęście byłem w domu więc mogłem się od razu przebrać. Spodnie poszły do naprawy do krawca i min nadal słurzą.
Stary 2008-10-10, 11:03   #67
bess
Zakorzenienie

jest ubrany jak dziewczyna,do tego wlosy,no i zdjecie jest dosc male.Moze u niego nie chodzi tylko o spodnie?
Biodra swoja droga ma dosc szerokie,a spodnie nie tak obcisle (szczegolnie w porownaniu z tym 1)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 11:59   #68
Lena_20
Zakorzenienie

tez myślałam,ze to dziewczyna jesli to chlopak to wyglada ok (jesli chodzi o spodnie,pomijajac resztę),nie to co pan na pierwszym zdjeciu

Stary 2008-10-10, 12:08   #69
Asienka187
Zakorzenienie

Pierwsze zdjęcie katastrofa, facet wygląda nieestetycznie, zdjęcie drugie hmm też myslałam, że to dziewczyna... spodnie ma okay
Stary 2008-10-10, 12:20   #70
shonya
Raczkowanie

zdjęcie 1: ohyda.
zmieniam stanowisko: taki ubiór nie jest normlany, mężczyzna tak się ubierający - również.
zdjęcie nr 2: dziewczyna. nie znam mężczyzny, który ma tak zarysowaną talię i tak ładnie rozszerzające się biodra. to się w naturze nie zdarza.

a jak się mylę, to mnie oświećcie.
shonya jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 12:22   #71
margitta
Zakorzenienie

Jeżeli zamierzasz kiedykolwiek stosować metody chowania jąder, które przybliżyłeś to odpowiedź na tytuł wątku brzmi: TAK

Jestem w szoku. W głowie mi się nie mieści że można mieć tak nierówno pod sufitem żeby coś takiego robić W ogóle to jet metoda dla klasycznego transwestyty i widzę, że mów co chcesz, ale chyba ciągnie cię w tą stronę.

Takie spodnie u faceta: dramat Masz szczęście, że Wizażanki są tak tolerancyjne. Dla mnie też możesz sobie nosić co chcesz. Ale być z kimś takim? W życiu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 12:25   #72
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Jeżeli zamierzasz kiedykolwiek stosować metody chowania jąder, które przybliżyłeś to odpowiedź na tytuł wątku brzmi: TAK

Jestem w szoku. W głowie mi się nie mieści że można mieć tak nierówno pod sufitem żeby coś takiego robić W ogóle to jet metoda dla klasycznego transwestyty i widzę, że mów co chcesz, ale chyba ciągnie cię w tą stronę.

Takie spodnie u faceta: dramat Masz szczęście, że Wizażanki są tak tolerancyjne. Dla mnie też możesz sobie nosić co chcesz. Ale być z kimś takim? W życiu.
no wlasnie moze o to chodzi??
najpierw spodnie,bluzki,wlosy i wygladasz jak ten na 2 ,ktorego wszyscy tu myla z dziewczyna
Stary 2008-10-10, 12:27   #73
merle3
Raczkowanie

GG do merle3

mimo ze jestem tolerancyuja, to facet na 1 zdjeciu raczej przykul by moja uwage i to niestety nie w pozytywnym tego slowa znaczeniu...
sorry ale nie ma nic przyjemnego w ogladaniu tak wyeksponowanego, scisnietego przyrodzenia ;/ az ciarki mi przeszly ;D

moje bizuteryjne proby
merle3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 13:54   #74
201803290936
Konto usunięte

Jeanne90 dzięki wielkie! Nauczyłaś mnie multicytować. Jestem ślepur - nigdy nie zwróciłam uwagi na ten przycisk (wiedziałam, że jest taka opcja, ale gdzie - nie wnikałam). Ale ze mnie...

Cytat:
Co do tego zdjęcia, to zdecydowane NIE. Myśląc o męskich rurkach mam całkiem inny styl na myśli. To coś na zdjęciu jest niechlujne, nieproporcjonalne i nieatrakcyjne. Fatalne!
201803290936 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 13:59   #75
Jeanne90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Pokaż wiadomość
Jeanne90 dzięki wielkie! Nauczyłaś mnie multicytować. Jestem ślepur - nigdy nie zwróciłam uwagi na ten przycisk (wiedziałam, że jest taka opcja, ale gdzie - nie wnikałam). Ale ze mnie...
Żartujesz Masz ponad 3 tys postów, jesteś tu od dwóch lat i tego nie zauważyłaś? Hehe no ale nie ma za co

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 16:03   #76
Hultaj
BAN stały

fota 2 - bohater wygląda jak dziewczyna, jesli o to chodziło, no to rezultat jest.

miarą normalności niekoniecznie jest upodobanie do określonych fasonów spodni; noś co chcesz, zresztą, pamiętam czasy, gdy w obcisłych niebieskich rurkach pomykali metale (najczęściej tzw. czescy... ) i nikogo to specjalnie nie gorszyło.
Mnie nie podoba się, gdy facet nie wygląda męsko. No a ten na focie nr 1 wygląda, wg mnie, równie fatalnie jak kobieta wbita w coś o 3 numery za małe, i tyle.
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 16:05   #77
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość
pamiętam czasy, gdy w obcisłych niebieskich rurkach pomykali metale (tzw. czescy ) i nikogo to specjalnie nie gorszyło.
Z przodu krotko, z tylu dlugo, koniecznie kedzierzawo i do tego kamizelka dzinsowa z obdartymi rekawami na nabijanej cwiekami skorze

Ze pozwolilem sobie na prywate

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 16:12   #78
extassy
Zakorzenienie

nie chodzila bym z facetem w damskich spodniach! przeraza mnie to....
Stary 2008-10-10, 16:57   #79
vrrerran
Raczkowanie

Zawsze lepsze są Obcisłe Damskie spodnie niż coś takiego jak na tym zdjęciu. Wygląda to przynajmniej dziwnie. Dodaje jeszcze jedno zdjęcie. Co o nich sądzicie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg pants5.jpg (19,3 KB, 202 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg n512459923_300909_7735.jpg (44,7 KB, 248 załadowań)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-10-10, 17:00   #80
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Pierwsza fota - tragedia.
CHociaz w koncu w latach 70 takie sie nosilo spodnie, faceci wkladali je na wazeline. Powiedzmy sobie szczerze, ze niewiele to sie rozni od ciuchow Bee Gees. Dla mnie to wyglada tragicznie wlasnie przez te wyeksponowane klejnoty, ale ja lubie facetow w koszulach, a najlepiej szytych na miare eleganckich garniturach wiec nic dziwnego, ze ten styl do mnie nie przemawia. Ale ogolnie mysle, ze nie jest to bardziej szokujace niz jakis punk z fantazyja fryzura czy wykolczykowana kobitka. Ot takie srednie dziwactwo, szok na 3 minuty a potem wszyscy przechodza do codziennosci.

Moze powinienes odwiedzic te stronke? : http://antyfacet.com.pl/

Polski spec od crossgenderowego ubioru....
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-10, 17:07   #81
Lena_20
Zakorzenienie

Cytat:
Zawsze lepsze są Obcisłe Damskie spodnie niż coś takiego jak na tym zdjęciu. Wygląda to przynajmniej dziwnie. Dodaje jeszcze jedno zdjęcie. Co o nich sądzicie.
no ale nikt Ci nie karze chodzic z "kupą w gaciach",najlepsze są złote srodki. Ale ,ze Ty preferujesz taki styl a nie inny,ok,noś sie tak jak lubisz. Odpowiedzi na pytanie uzyskałeś,tu akurat jakos nikomu sie to nie podoba ale sa pewne "subkultury" w których znajdziesz akceptacje,sa ludzie ,którym taki "styl" tez tak jak Tobie sie podoba i ok. Niektórym dziewczynom tez zapewne sie to spodoba,jedne by nie chciały takiego faceta,który nosi takie spodnie,inne to zaakceptują. Nie pytaj nas juz po raz enty o to czy nam sie takie spodnie podobaja czy takie.. bo za kazdym razem sa to praktycznie te same spodnie,wiemy co preferujesz i ok. My jestesmy na nie,nie sugeruj sie tym,sugeruj sie własnym rozumem i własnymi upodobaiami. Znajdzie sie ktos na tak,z pewnoscią ale tutaj juz chyba nie.

Stary 2008-10-11, 21:49   #82
vrrerran
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość

Niestety mylisz się bo w ogóle mnie do tego mnie ciągnie jak piszesz

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Pierwsza fota - tragedia.
CHociaz w koncu w latach 70 takie sie nosilo spodnie, faceci wkladali je na wazeline. Powiedzmy sobie szczerze, ze niewiele to sie rozni od ciuchow Bee Gees. Dla mnie to wyglada tragicznie wlasnie przez te wyeksponowane klejnoty, ale ja lubie facetow w koszulach, a najlepiej szytych na miare eleganckich garniturach wiec nic dziwnego, ze ten styl do mnie nie przemawia. Ale ogolnie mysle, ze nie jest to bardziej szokujace niz jakis punk z fantazyja fryzura czy wykolczykowana kobitka. Ot takie srednie dziwactwo, szok na 3 minuty a potem wszyscy przechodza do codziennosci.

Moze powinienes odwiedzic te stronke? : http://antyfacet.com.pl/

Polski spec od crossgenderowego ubioru....
Nie mam zamiaru wchodzić na tą stronę Ponieważ do crossdressingu mi wiele brakuje i nawet mnie nie ciągnie w tą stronę, więc nie potrzebuję takich rad.

Masz rację zawsze to lepsze niż panki, lub Emo - szok na 3 minuty i przechodzi.
Stary 2008-10-11, 22:09   #83
Aramintha
Wtajemniczenie

Taki styl razi moje poczucie estetyki i nie chciałabym żeby mój tż tak się ubierał.
Zdjęcie nr 1 jest obleśne, nr 2 wygląda jak dziewczyna, o reszcie fotek nie wspominając.
Aramintha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-10-11, 23:16   #84
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Pierwszy z zaprezentowanych panów to totalna porażka, 2 pozostałych wygląda jak dziewczyny. Jeśli do tego dążysz, to wychodzi transwestytyzm.

A z facetem noszącym damskie spodnie nie chciałabym być i uważam, że nie, to nie jest normalne.
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 22:52   #85
PaQu
Przyczajenie

Zauwazylem ze czsem mam tzw efekt chowania się jądra u gory. Tylko jednego. (tzn jedno robi to dosyc łatwo a drugie nie) czy to choroba czy mam sie czego obawiać? Proszę znawców o odp.
PaQu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 23:19   #86
marcela23
Raczkowanie

wg mnie to nie jest normalne.
damskie spodnie, to są damskie spodnie - jak sama nazwa wskazuje. mężczyźni chodzą w spodniach męskich.
poza tym wygląda to ohydnie i nigdy bym się z takim facetem nie pokazała na ulicy.
nie wspominając już o szacunku do swojego ciała i zdrowia.
marcela23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-23, 23:45   #87
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaQu Pokaż wiadomość
Zauwazylem ze czsem mam tzw efekt chowania się jądra u gory. Tylko jednego. (tzn jedno robi to dosyc łatwo a drugie nie) czy to choroba czy mam sie czego obawiać? Proszę znawców o odp.
Idz chlopie do lekarza a nie znawcow szukasz

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-02-24, 00:35   #88
srubka
Zakorzenienie

Cytat:
zal mi tego goscia na zdjeciu

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Idz chlopie do lekarza a nie znawcow szukasz
hehe
Stary 2009-02-24, 05:34   #89
Satania
Raczkowanie

Mi to tam nie przeszkadza. Ale na przelomie lat 80/90 obracalam sie tylko w srodowisku heavy metalowym, i obcisle rurki to byla norma I duzo sentymentu zostalo .....

Rowniez wszystko jedno jakie to spodnie -> damskie czy meskie, bo powiedzmy sobie szczerze ze ja na ulicy nie zauwaze od razu dla kogo one byly przeznaczone. Byle by serduszek i kwiatuszkow nie mialy. I znow w latach 80 najlepiej mi sie chodzilo w meskich leavisach i takie wtedy kupowalam. Teraz kupuje damskie ladnie obcisle, bo lubie eksponowac swoj tyleczek

Tylko co do obcislosci jedna uwaga ... paniom nie powinno sie na tyle wpijac zeby bylo widac "stope wielblada" a panom przyrodzenie... bo wtedy jest to oblesne i tyle.

Co do zprezentowanej techniku tackingu wyjasniles mi wreszcie dlaczego mescy modele prezentujacy np bielizne nie maja jaj Ale nikt mnie nie przekona ze to jest nieszkodliwe. Dlatego tylko bym radzila, jezeli lubisz takie spodnie ubierac ... taki masz styl to chodz w domu bez niczego, albo w czyms luznym, zeby dac organizmowi odetchnac.

A co do chlopaka w takich spodniach ..... ja tam zawsze patrzylam jakim jest czlowiekiem i tym sie kierowalam przy wyborze partnera, a nie tym co wciaga na tylek.
Satania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-24, 08:28   #90
Aninek
Zakorzenienie

GG do Aninek

Jak dla mnie mężczyzna noszący bardzo obcisłe rzeczy(nieważne,czy spodnie,czy koszulę czy sweter)jest odpychający,nie jest dla mnie męski. I nie uważam,żeby to było całkiem normalne,że lubisz jak "ściska i uciska"
Zdjęcie nr 1było odrażające,czy ten facet lustra w domu nie ma?
Aninek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości