|
|
#4921 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar V
Cytat:
Gryksiu przecież wie, że ze mnie sadystka jest
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4922 | |||
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
A ktoś pisał, że to sens życia? Bo ja nie. Gwoli ścisłości, to jest jedna z czynności, którą lubię robić. Lubię też seks, a nikt nie pisze, że jestem nimfomanką. Alkohol - to już alkoholiczka... Cytat:
Trzecie - jaki kredyt? Czwarte - Jak masz zamiar robić ze mnie alkoholika, to sobie daruj. Nie jestem ani nie mam w planach zostać, a że lubię posiedzieć przy piwie to oczywiście jestem sztajmesem. SPOKO. Niektórych rzeczy niektórzy nie rozumieją, ale to nie jest powód, żeby kogoś obrażać. Skoro nie rozumiecie, że ktoś woli spędzać czas na przyjemnościach, a nie na d... w szkole, to już nie mój problem. Mogę o tym nie pisać, mogę w ogóle nie pisać, bo zauważyłam, że każdy pisze co chce i luz, a ja jestem zawsze obrażana. Cytat:
Pięknie. Przyszłam padnięta ze szkoły, na kompa, a tu takie teksty. Naprawdę jest mi bardzo miło. |
|||
|
|
|
#4923 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4924 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
ale wole drinki nie z parasolka tylko pod parasolka
|
|
#4925 |
|
Zadomowienie
|
Wszystko z nią okej
![]()
|
#4926 |
|
Zakorzenienie
|
Lea -
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4927 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Margot, nie rob glupot ![]() Czasem trzeba udac, ze czegos sie nie widzi... Wiem, ze to trudne ![]() Cytat:
![]() Milego 'ładowania baterii' ![]() Cytat:
![]() |
|||
|
|
|
#4928 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś ja ogłaszam wszem i wobec - Irkax jest wielka i uczynna
|
|
|
#4929 |
|
Zakorzenienie
|
hehe co do sexu... taaa ja tam uwielbiam sex (ale bez alkoholu)
![]() i tam se moge być niewyżyta :P a co mi tam! Madziu fakt Irka to dobra dusza podpisuje się pod tym dwoma łapkami
|
|
|
|
#4930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4931 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ivanno - ja cię proszę...Niektórzy tu mają przymusowy celibat ![]() Sasiu - dokładnie
|
|
|
|
#4932 |
|
Zakorzenienie
|
Madziczko, Ivanno, Asiu dajcie spokój
![]() Od tego tu jesteśmy żeby sobie pomagać prawda? ![]() Ja tak robię już od dłuższego czasu, bo czasami się nie da ![]() A po co sobie strzępić klawiaturę? żeby potem przeczytać, że się na kogoś uwzięło, albo coś w ten deseń. Mam ciekawsze rzeczy do roboty ![]() Choć czasami palce świerzbią.
|
#4933 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4934 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu witaj
a ja się tak martwiłam że nie odpisujesz ![]() a ty szalałaś po górach
|
|
|
|
#4935 |
|
Zakorzenienie
|
Ale za co po dupce, za co? ![]() Do Gryksia za daleko więc spokojnie
|
|
|
#4936 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4937 |
|
Zakorzenienie
|
O to tak jak ja .... zupełnie niealkoholowa jestem - mam na forum świadków, ze po małej dawce głupieję ( prawda Sabbaciku ?
)A sex ... sex jest verry okej |
|
|
|
#4938 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4939 | ||
|
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gryksiu, po co pisać oczywistości ?Na bóle głowy dobre są masaże - proponowałam, że Ci zrobię to nie chciałeś ![]() Dawno już nie wstawałam do szkoły o 5.20. Zabawnie będzie jutro... ![]() Czy już się chwaliłam, że jestem siwa?!
|
|
#4940 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4941 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4942 |
|
czyli Endżi
|
Misiak, ten co "nie wie" 3 razy traci
(takie sobie powiedzenie stworzyłam na tę okoliczność i na osobisty użytek).Soooorry, nie nauczyli mnie w przedszkolu liczyć. Od 9.00- 15.30 jest przecież 6,5 godziny a nie 5,5 Przemiły "pan" (z uwagi na różnicę wieku w wysokości 5 lat sugerujący zwracanie się do niego po imieniu) w bardzo niemiły sposób spławił mnie i moją prośbę o przepisanie mnie do innej grupy, w której jest jeszcze wolne miejsce. Taki młody a już służbista. Idę spać.
|
#4943 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4944 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Powiedz przynajmniej, czy ładnie mi było. A strój to może był ten mój wymarzony, którego nie kupiłam. Też był czarny i fikuśny. ![]() Dokładnie to czaiło się w podtekście mojego pytania. ![]() Cytat:
Powodzenia. Cytat:
Co do rany - niezszyta zagoi się spoko, natomiast jeśli unikniesz golenia głowy do szycia, to istnieje ryzyko, że będziesz miała łysy placek w miejscu blizny. Wiem, co mówię - mam taką nieszytą bliznę na głowier i czasem zdarza mi się, że przy pochyleniu głowy włosy rozłoża się tak, że wygląda to podejrzanie. ![]() Cytat:
![]() Zostań, zostań! Mogę prosić albo grozić - co wybierasz? ![]() Cytat:
Eeeee tam zło od razu. Kac to zło. Ale mnie nie dotyczy. Cytat:
![]() Chyba, że głupiałam symultanicznie, a tego będę się wypierała zdecydowanie.
|
|
#4945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4946 | |
|
BAN stały
|
Wystrzałowo
Cytat:
![]() Ale widoczny tylko przy krótkich włosach (czyli teraz ).
|
|
|
|
|
#4947 | |||
|
niecnotliwa dziewica
|
Może nie na amen, ale czasami mi się odechciewa.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak mi się koszmarnie nie chce zabrać za to, co powinnam to tylko ja wiem, może by tak jakiegoś kopniaczka na rozpęd...?
|
|||
|
|
|
#4948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ubrałam się dziś w Daim Blond, i fajnie się czuję Właśnie doczytałam,że też ten zapach sugerujesz Najwyższy czas pomyśleć o flaszce normalnych rozmiarów Cytat:
|
|
#4949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potrzebuję tylko nagrań do słuchania, czytanki, książki do gramatyki, słownika i zeszytu na notatki. Mam kurs Hiszpańskiego na kompa, ale takie nauki mi za bardzo nie wchodzą. No to Ci się dziecię udało GratulujęCytat:
![]() Będzie dobrze, jak przestanie boleć. No to będę miała łysy placek, w najgroszym przypadku, bo skalp ma już 50cm i nie wyobrażam sobie odrastającego pasma włosów po goleniu. Wygląda na to, że blizna raczej nieduża będzie. ![]() Tylko że z przodu głowy i w miejscu gdzie dzieliłam włosy od dłuższego czasu.
|
|
#4950 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Betty, najważniejsze, że Tobie się nic poważnego nie stało przez ten upadek - wstrząs mózgu itp. przyjemności
A przedziałek sobie najwyzej z innej strony uczeszesz i też będzie ładnie Vesenko, dziękuję za kopniaczka - doleciał
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

ale wole drinki nie z parasolka tylko pod parasolka

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

i mega foch 

Gratuluję