|
|
#4711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz. V
Witajcie kochane. Pogoda za oknem taka ładna dzis była a ja mam taki smutny humor....Tak mi jakos dzisiaj smutno... mały dołek. czekam za Tz bo ma przyjechac później, plan zajęc mam do
.... jeden tydzień luźny a drugi tak zawalony że nie mam nawet kiedy oddychac , od tygodnia trzyma mnie przeziebienie i jeszcze mam problem z pracą dyplomową... Eh ale mnie dzis wzięło na zrzędzenie.... przepraszam ale musiałam sie wyżalic
|
|
|
|
#4712 |
|
Zakorzenienie
|
myszka czasem przychodzi takie głupi nastrój, nie ma innej rady jak tylko go przeczekać. Jutro już na wszystko spojrzysz inaczej.
Odebraliśmy obrączki ![]() Postaram się wstawić zdjęcie w któryś dzień jeśli chcecie |
|
|
|
#4713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wczoraj przyznałam się, że pomimo zapału nic nie robię dla swojej cery- no i dziś się poprawiłam, nałożyłam maseczkę, wszystko ładnie pięknie, ale mnie uczuliła, mam teraz czerwoną twarz i mnie piecze. To ci los... nie wiem może mi się przeterminowała bo wcześniej było ok jak ją używałam
|
||
|
|
|
#4714 |
|
Raczkowanie
|
[quote=zielony_motylek;931 6421]To duże mieszkanie chcecie, więc nie opłaca wam się bardziej budowa domu?
Moje miasto nie jest duże,nieruchomości nie osiągnęły tu warszawskiego pułapu,i za takiego mieszkanie musielibyśmy zapłacić około 220-240 tyś.Za to działki są drogie,i taka jaką byśmy chcieli to wydatek rzędu 100tyś.Bardzo chcieliśmy dom,ale musielibyśmy wziąć straszny kredyt na co najmniej 40 lat...A to nam się nie uśmiecha
|
|
|
|
#4715 |
|
Zakorzenienie
|
Mój TŻ dziś mnie bardzo przeprosił, że poniosło go wczoraj i że bardzo za mną tęskni tylko teraz jest "trudny okres" , przyniósł mi czekoladki na przeprosinki
![]() Zobaczymy co z tego będzie niby mnie to ucieszyło,że się skruszył i przyszedł ale ja wolałabym żebyśmy nie mieli takich spięć i żeby więcej poświęcał mi uwagi... |
|
|
|
#4716 |
|
Zakorzenienie
|
ktosia pokazuj!!!
|
|
|
|
#4717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#4718 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny! Mnie się dzisiaj śniło, że rodziłam! Czułam autentyczny ból!
![]() Wstałam rano i opowiadam sen mojej siostrze, a ona na to: "Boże! A mnie się śniło, że wchodze do naszego pokoju, a Ty siedzisz nałóżku z maleńkim dzieckiem na rękach..." Wyobrażacie to sobie? Jednej nocy takie sny! ![]() Toś my sie uśmiały Cytat:
Jego usmiech totalnie mnie rozbroił . Jak na mnie spojrzał, kolana sie pode mną uginały . Tak więc rozbroił mnie swoim usmiechem, spojrzeniem, opiekuńczością, zaradnością, serdecznością, poczuciem humoru, szarmanckością itd. ![]() Cytat:
![]() Co do teściowej, to standard: traktowanie TŻa jak małego chłopczyka i gadanie, z którego wynika, że w domu ma 10 małych dzieci i męża, któremu trzeba wszystko pod nos postawić... A naprawdę jest całkiem inaczej... O 3.30 wstałam wczoraj, z domu wyszłam o 4.30, wróciłam o 20.30... Masakra! Wstałam, ale wieczorem jak wracałam do domu prawie nie kontaktowałam Cytat:
Ja chyba nic nie robię szczególnego... Nie muszę się odchudzać, ani przytyć, pielęgnacja ciała zawsze tam na jakimś poziomie u mnie jest. W przyszłym roku chcę zacząć chodzic raz na jakiś czas na solarium, żeby pozbyc się mojej bladości, no i wybiorę się na profesjonalny manicure Może jakaś kosmetyczka... Kurczę, musze jeszcze zadzwonić w najbliższym czasie do wizażystki, bo przegapię i nie znajdzie się wolny termin![]() Martus, piekne zdjęcia Iwonki! Baaardzo mi się podobają! ![]() Cytat:
Cytat:
To było na naszej trzeciej randce, wtedy też zostaliśmy oficjalnie parą. Pamiętam, że TŻ całował mnie po nosie, policzkach, aż w końcu wpił sie w moje usta![]() Cytat:
. Ale ja to sie za bardzo nie liczę, bo nie lubię żadnej zupy, oprócz rosołu i grzybowej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4719 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mnie raz się sniło, (jakieś 5-6 lat temu ) że byłam z mamą w sklepie i chciałam sobie kupić niebieski stanik a moja mama mi mówi 'nie taki już masz, kupie ci biały' a rano wstaje patrze a na fotelu nowy stanik, mama mi kupila ktosia ja też czekam na foto
|
|
#4720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja moja druga siostra usłyszała co się dzisiaj nam śniło, zaczęła klaskac w dłonie i krzyczeć: "Będzie ciąża, będzie ciąża!" |
|
|
|
|
#4721 | |||
|
Zakorzenienie
|
MIałam isc spac, ale mam jakis przybity humor
jest mi smutno![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps. zupka wyszła pyszna TZ wziąl dokładke nawet
|
|||
|
|
|
#4722 |
|
Zakorzenienie
|
madzian to gratuluję pysznej zupy
![]() z przymrużeniem oka powiem, że gdyby była niedobra to pewnie też by zjadł ihihih ![]() ktosia teraz doczytalam że pytałas o zabiegi pielęgnacyjne. A więc ja już od wakacji łykam Capivit piękne włosy [ma on też kwas foliowy, dawkę tą samą co się przyjmuje starając o dzidzię ] więc jakbyśmy ehem [tfu tfu] to zabezpieczenie od wewnątrz dla dzidzi już mam ![]() No i paznokcie ładne po tym rozną AAaaaa no i jeszcze ten kwas foliowy pozytywnie wpłynął na moje wyniki krwi Najlepsze wyniki w moim życiu Jak wrócimy z urlopu, to jakoś w połowie października idę zrobić paznokcie - o ile żaden mi się nie złamie, bo chciałabym aby wszytskie były tej samej długości. Na swoje naturalne nakładam warstewkę żelu. I tak do ślubu będę je pielęgnować u kosmetyczki. ![]() Co do twarzy, to hm..... zaczęłam kremować i tonizować buzię - czego w zwyczaju nie miałam. Dobrze mi z tym rytuaem. No i depiluję wąsik zaczęłąm depilować też pachy, żeby do ślubu słabsze włoski urosły i żebym łątwo mogła je usunąć potem. na solarium zacznę chodzić w czerwcu - bo na naturalne słońce nie będę miała szans, a w paski nie chcę się opalić. To będzie katorga - bo do pracy chodzę pieszo, a przecież w golwie chopdzić nie będę jakąś lnianą chustą będę się zasłaniać To tyle. Dziewczyny6 ale wczoraj myślałam, że umrę w toalecie Nie będę wam dostarczać szczegółów Ale to okropne uczucie, jak masz potrzebę i nie możesz zrobić ![]() A dziś kolejny dzień w robocie - nudny w dodatku. Tż odlicza godziny pracy, dziś rano mówi = jeszcze 32 godziny pracy Też mi pocieszenie, ale codziennie rano wstać trzeba.
|
|
|
|
#4723 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, jak macie problemy z cera to goraco polecam Dromin-to tabletki na bazie drozdzy. ja zawsze mialam olbrzymie problemy z cera i jakos trafilam na dromin-lyknelam 2 te pudeleczka-pojemniczki i na tym skonczylam a efekty naprawde super, choc musze powiedziec ze podeszlam do sprawy bardzo sceptycznie! poza tym te tabletki rowniez poprawiaja wyglad wlosow i paznokci i ponoc przyspieszaja metabolizm. ja nie zauwazylam tego, ale moze i cos w tym jest, bo ponoc drozdze pomagaja w walce z cellulitem.
|
|
|
|
#4724 |
|
Zakorzenienie
|
CZEŚĆ
![]() kliwia Maggie1983 Ja już jestem w pracy. Jejka u mnie taka brzydka pogoda jest że ach Takie ciemne chmury, że czuję się jakby miała noc przyjść:/Już zjadłam śniadanko, a teraz czas do pracy. Maggie1983 -->> ile kosztują te tabletki?? Ps.Madzialenka12344321 super, że zupka smakowała |
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy bo wczoraj to naprawdę było mi bardzo smutno.
Na szczęście TŻ ma od piątku wolne i cały weekend- mam nadzieję , że spędzimy czas razem bo ja nie mam zjazdu w ten weekend a miałam 4 pod rząd więc chyba starczy!? Bardzo cieszę się , że zupka smakowała ja dziś będę miała na obiad fasolkę po bretońsku -moją wyczekaną chyba od pół roku!!! Czekam na nią z utęsknieniem i to w dodatku do po 18 czyli jak wrócę z pracy ...
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-14 o 10:24 Powód: literówka |
|
|
|
#4726 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia a niech by tylko TZ powiedział, ze mu nie smakuje hehe
choc mam nadzieje, ze wtedy by dokładki sobie nie wział![]() na szczescie dzis obiadek mam z głowy bo nam ta zupka jeszcze zostala a ta a'propo czym moge sie pozbyc z ubrania (szare) plam po pomidorowej?? od razu uprałam te rzeczy ale patrze ze plamy zostaly ![]() co do zabiegów to tez tonikuje i kremuje sobie buźke, nie farbuje juz prawie 4 miesiące włosów aby sobie odpoczeły(a przy okazji mecze sie z ich zapuszczaniem), od miesiąca ae dłuzej uzywam tez raz w tygodniu masła do wlósow z jakimis tam olejkami (widac efekty )a po okresie mam zamiar codziennie cwiczyc na hula hopie (choc to z kazdym miesiacem sobie przekładam) heheps. nie dostaam jeszcze okresu czekam...
|
|
|
|
#4727 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tzn tezus odebrla mnie z lotniska tam mnie przytulil poobracal pare raze i dal buzi w poiczek- i to tak niepewnie- a nigdy wczesniej sie nie widzielismy znalismy sie tylko z netu, telefenow nio a potem pojechalismy do niego nio i po jamkkims czasie zaczal sie przyulac do mnie ale taki pocalunek byl dopiero wieczorem jak wrocilismy z wycieczki po centrum ehhh niezapomne tego![]() ja od wczoraj zaczelam troszke inaczej jesc co2-3 godzinki i licze kalorie ale nie odmawiam sobie przyjemnosci zjm cos na slodko raz dziennie i to zazwyczaj dopoludnia, potem normalny obiadek np zupka a na kolacje serek, owoce lub kefirek w miedzy czasie jakis owoc albo cos...wczoraj zjadlam 1400kcl nio i cwicze tak ok40min do godzinki...a moj teus biedak sie rozchorowal i mamy mysze w dou normalnie tak mnie wkurza bo wlazla gdzies pod podloge i regularnie ok 23 w nocu zaczyna drapac w ta podlge porazka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#4728 |
|
Zakorzenienie
|
no prosze, to widze, że kazda zaczyna dbac o siebie
ja tylko sie wkurzam, ze jestem taka leniwa i na te cwiczenia nie mam jakos ochoty
|
|
|
|
#4729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od wczoraj zaczęłam pić herbatę z pokrzywy. Postanowienie mam twarde, zobaczymy jak długo wytrzymam ![]() Któraś z Was wspomniała o solarium - z moją jasną (bardzo jasną) karnacją przydałoby się zacząć chodzić już od ok. lutego przynajmniej raz w tygodniu. Wolę najpierw zyskać jakąś opaleniznę a później ją tylko utrwalać. Także być może zacznę od 2 razy w tygodniu, a potem do samego ślubu będę chodzić raz w tygodniu. Co do obrączek, jak tylko będę miała możliwość to zrobię im zdjęcie i na pewno wkleję. Tż wczoraj zabrał je do siebie do domu i potem mi sie przyznał, że przez cały wieczór oglądał obrączki z każdej strony, a swoją chyba z 50 razy przymierzał ![]() Macie już jakieś dziwne sny związane ze ślubem? Mnie się zdarzają, dotyczą głównie jakiś szczegółów. Ostatnio śniło mi się, że była godz. 15.50 (ślub prawdopodobnie będziemy mieć o 17.00), o 16.00 miał przyjechać tż z rodziną, ja już ubrana, ale patrzę na swoje ręce i co ... mam nieumalowane paznokcie Szybka burza mózgów co z tym fantem zrobić i stwierdziłam, że to za mało czasu na cokolwiek. I czułam taki ogromny żal w tym śnie, że chciałam wyglądać perfekcyjnie w tym dniu a nie dopilnowałam takiej rzeczy jak paznokcie
|
|
|
|
|
#4730 |
|
Zakorzenienie
|
madzialneka ale została plama z pomidora ? w zasadzie nie powinno jej tam być, najlepiej nasmaruj solidnie płynem do naczyń plamę i tak zostaw na chwilę, a potem do miski z ciepłą wodą. Najlepiej jakbyś dostała Vanish albo jakiś środek do 'wywabiania plam' chroniący kolory. I go dodaała do tej wody.
ktosia piłam pokrzywę ale jakoś zaprzestałam - zawsze to dobry odpowiednik zwykłej herbaty, za którą nie przepadam, no chyba że z cytryną. A sny- czasami bardziej męczyły mnie wtedy gdy coś nie szło po mojej myśli, problemy z zsalą jak miałam, i tą datą nieszczęsną. AS teraz czasami, że ktoś z usługodawców się nie spisze albo coś.
|
|
|
|
#4731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Herbat to ja nie pamietam kiedy piłam zwykłą na snaidanie zawsze rumianek, do obiadu mieta a wieczorem jakas owocowaps. od 2 lat zawsze miałam okres ok godz 7-8 a teraz nic czekam dalej...
|
|
|
|
|
#4732 |
|
Zakorzenienie
|
Się ciesz że nie masz, ale objawów okresowych też nie?
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
nic mnie nie boli
nic
|
|
|
|
#4734 | ||
|
Zakorzenienie
|
ehhh no tak juz jest
Cytat:
Cytat:
dzieki ustawilam sobie
|
|
|
#4735 |
|
Zakorzenienie
|
Czekaj cierpliwie , nie stresuj się bo to jeszcze opóźnia, pamiętam jak kiedyś zestresowałam się czymś nie pamiętam czym, jeszcze wtedy nic z TŻ z tych spraw a tu mi sie okres 54 dni spóźnił...
|
|
|
|
#4736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az tyle to nie ma prawa ![]() musze dostac dzis ![]() hehe ale smiesznie by było zajsc w ciąze tak dokładnie 9 miesiecy przed slubem co?? mi zostało 9 miesiecy i 18 dni
|
|
|
|
|
#4737 |
|
Zakorzenienie
|
Nom musiałabyś przyspieszyć ślub albo z tygodniowym dzidziusiem do ołtarza iść, ale nie ma tego złego ... chrzest byś może miała gratis :P
|
|
|
|
#4738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4739 |
|
Zakorzenienie
|
hehe
na szczescie nie zakładam takiej opcji abym miala dzis nie dostac tego okresu w koncu po cos biore te tabletki co nie??
|
|
|
|
#4740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakoś mi smutno dzisiaj jest Nie wiem, czy to przez tą pogodę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:06.

.... jeden tydzień luźny a drugi tak zawalony że nie mam nawet kiedy oddychac , od tygodnia trzyma mnie przeziebienie
i jeszcze mam problem z pracą dyplomową...
Eh ale mnie dzis wzięło na zrzędzenie.... przepraszam

bo wcześniej było ok jak ją używałam

Jego usmiech totalnie mnie rozbroił
) że byłam z mamą w sklepie i chciałam sobie kupić niebieski stanik a moja mama mi mówi 'nie taki już masz, kupie ci biały' a rano wstaje patrze a na fotelu nowy stanik, mama mi kupila 

Nie będę wam dostarczać szczegółów