|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie marcowo-kwietniowe 2009
Cytat:
I wiesz, moja bratowa miala ciaze zagrozona, brala tabletki i lezala od poczatku do konca, do samego porodu i urodzila mojego zdrowego tlustego bratanka ![]() Nadal trzymamy kciuki, kazda z nas po 2 pary (niektore nawet 3!)! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4052 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Gratulacje!!!! Następny chlopak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, jakie to niesamowite ![]() ![]() Cytat:
Chciałam odpisać ale już tak nakrzyczałyście, że nie ma sensu... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja miałam tak cholerny skurcz dzisiaj w nocy, że szok, ale to pewnie dlatego, że cały dzien w sumie stoję... inaczej nie da rady... co to jest,brak magnezu?? dobrze myślę??? Kurczę mam problemy z cytowaniem, co chwilę wyskakuje mi że za duzo buziek nawstawianych.... na to siedzę i kasuję....
![]() ![]() |
![]() |
#4053 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Serdecznie gratuluje coreczki ![]() ![]()
![]() |
#4054 |
Raczkowanie
|
Trzymamy kciuki za Jagodę,mam nadzieje ze bedzie dobrze.Ja już troche lepiej się czuje,dzięki waszym słowom.Tak czekam i czekam aż poczuje jakies ruchy maluszka a tu nic,ciekawe kiedy da mi znać o sobie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No ale tylko chciałam powiedzieć, że suuuuuuper!!!!!!! Że obie dziewczyny czują sie lepiej ![]() No i suuuuuuper, że dziewuszka ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4056 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() U mnie konczy sie 19 tydzien i tez jeszcze nic, w zeszla niedziele wydawalo mi sie ze czuje ale to byly chyba skurcze macicy, tak calkiem na dole, bo do tej pory nic nie czulam.... jakis spioch z tego dzieciatka mojego... albo mama taka gruba... ale na razie sie nie martwie bo wszystkie moje znajome w pierwszej ciazy czuly dopiero w 20 tygodniu i w ksiazkach tez tak pisza o pierworodkach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Własnie nie na wizazu bo jak nastawilam ziemniaki to owszem siedzialam na wizazu ale w miedzyczasie poszłam mojego obudzic po nocce i sie zagadałam z nim i po 15 min jak poszłam na dol do kuchni to juz było po wszystkim ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4058 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4059 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
A wiecie może czy można jeść śledzie w oleju z cebulką? Wiecie jakie, nie? Bo ja nie wiem, czy one są surowe, czy jakoś robione, a mam ochotę i raz nawet zjadłam. No i jajka na miękko - jecie? Ja mam taką ochotę, przed ciążą uwielbiałam je i jadłam dość dużo, strasznie mi ich brakuje.. ![]() No i makrela wędzona - też uwielbiam i do tej pory od początku ciąży nie jadłam ![]() Ale pomyśl, jakie Twoja córa będzie miała branie i jaki wybór, będzie przebierać i wybierać ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
Zakorzenienie
|
Ale sie imprezek szykuje
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#4061 |
Zadomowienie
|
Wlasnie podejrzalam u listopadowo-grudniowych, ze zaczelo sie 15 pazdziernika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 | ||||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a kciuki oczywiście trzymamy pełną parą;] będzie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż nie dziwie Ci sie, ze sie nie mozesz doczekac a tak a propos to wczoraj moj TŻ dostał 4 porzadne kopniaczki w reke ![]() Cytat:
Cytat:
hehe uważaj na siebie ![]() od poludnia tyle nastukalyscie ze nie nadazam....miłego wieczorku zycze moim ulubionym ciężarówkom;]
![]() |
#4063 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie mój szkrab coraz częściej kopie, na początku odczuwałam kopniaki wieczorem, później zdarzało się też rano a teraz pora nie robi różnicy, kopie jak nie śpi heh
![]() |
#4064 |
Zadomowienie
|
Co do tych ruchow... Siedze sobie w pracy, co chwile kopana w brzuch.... I tak jak sie nie moglam doczekac, to czasem mnie te kopy bola. Bo jak sobie wyobraze, jaka to malutka chuda stopka, no to faktycznie musi troche 'kluc'. Zeby juz jej te nozki w tluszczyk obrosly. A tak w ogole to strasznie smiesznie, ze ona takimi strasznie szybciutkimi seriami kopie, co za refleks u tej mojej coreczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
spicegirl ja nie lubię jak maluch kopie mnie w pęcherz, takie ukłucia jak szpilką, że przez chwilkę chce mi się siku, a w pępek jak kopnie to dziwne uczucie, takie...
![]()
#4067 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4068 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba tak ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4069 |
Wtajemniczenie
|
hehe, niom...
#4070 |
Wtajemniczenie
|
no to żeby zmienić temat zamieszczam Wam zdjęcia mojego brzuszka w pełnej krasie, w śmiesznych spodniach ciążowych i w ubranku;]
spodnie są dla mnie pod tym względem śmieszne, że czuję się jak stara babcia która ma majtochy pod same cycki....z drugiej jednak strony są suuuper wygodne ![]()
#4071 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niska masz ta szmatke ze spodni ładnie ci sie uklada, ja mam wysoka konczy sie przy zoladku i strasznie odstaje u gory, jak zakladam obcislejsza bluzke to ta szmatka sie odbija i jeszcze na dodatek jest jasno szara a spodnie ciemno niebieskie wogole te moje spodnie to jest niewypal bo jak sie spodnie koncza czyli ten pas ze spodni odstaje mocno tez i musialam tam gume szeroka wszyc! Ale musze sie przemeczyc jeszcze te 4 m-ce bo nie oplaca mi sie dawac znowu ponad 100 zł na drugie spodnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4072 |
Zakorzenienie
|
e.m.i.l.k.a śliczny brzuszek, ale malutki,
tak mi się wydaje, mój to już straszny bęben ![]()
#4073 |
Wtajemniczenie
|
Buziaczek, w tych spodniach jest niski, w drugich mam wyższy i wydaje mi się że ten drugi lepszy - u mnei jak na razie się ładnie układa....w H&M widziałam całkiem niziutkie, takie pod brzuszek;]
Zaneczko, malutki brzuszek...?;( a mi się wydaje, ze już jest ogromny...może tylko tak wyszedł na zdjęciu bo na serio ostatnio to kolezanka powiedziala ze z dnia na dzien mi sie powiekszyl;] Moze jutro sobie kupie aparat (stary juz na emeryture wyslalam) to porobie dokladniejsze zdjecia ![]() no nic uciekam leżakować ![]() ![]()
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4075 |
Wtajemniczenie
|
dobra wstawiam jeszcze dwa i obiecuję w najbliższym czasie Was już nie zamęczać
![]() a dziękuję dziewczynki za komplementy, jesteście kochane
#4076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To chyba twoi rodzice maja krzaki z malinami i to poznymi, bo moja babcia ma krzaki ale ostatnie maliny jadłam prawie 2 m-ce temu a teraz to tylko mogę dostac w sklepie ale okropnie drogie a smakow nie mam zeby je kupic ![]() ![]() A jesli chodzi o sledzie w oleju i z cebulka i pewnie jeszczez ogorkiem kiszonym to ja jadłam je wczoraj i przedwczoraj, a dokładnie matyjasy solone ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zadomowienie
|
O nie.... nadeszla moja najmniej ulubiona pora dnia - kiedy wizazanki zza oceanu ukladaja sie do snu, a ja jeszcze musze siedziec w pracy. Wlasnie z Julka strzelilysmy sobie kawke, zebysmy nie zasnely, bo po pracy idziemy do kina i na kolacje z tatusiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Zakorzenienie
|
spicegirl to Twoja córeczka ma na imię Julia, tak?
#4079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja załuje ze nie kupilam takich spodni bez tej szmatki tylko na szlufki i gumkę bo ta szmata mnie denerwuje tym odstawaniem bo jest za wysoka i na zoladku odstaje a na brzuchu ładnie sie uklada i potem pod bluzka mam same fałdy ![]() Ja tez odczuwam ze z dnia na dzien mam coraz wiekszy brzuch i jest mi coraz ciezej a znajoma z pracy ktora pare dni temu spotkałam w markecie powiedziala mi ze ja wogole nic nie tyje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.