|
|
#1021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mam talent - nowy program na TVN
...
![]() Edytowane przez miss_seepy Czas edycji: 2009-10-16 o 02:39 |
|
|
|
#1022 |
|
Rozeznanie
|
Ja oglądając wypowiedz Klaudii po występie pomysłalam, że wysławia się ładniej i poważniej niz ja.. a mam 20 na karku. Coś taka zahukana ta dziewczynka, życie z niej uszło. Dziwna. I myśle ze byla 100% pewna że przejdzie. Zasmuciła sie jak jej Kuba powiedział, że nie wygra. Za bardzo.
A co do Karola. No świetny chłopak. Już go na pewno dostrzegli Ci co takich potrzebują. Ale jego reakcja mnie troche zniesmaczyła.. "załamany" się poczuł..
|
|
|
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz są ludzie, którzy nie pokazują po sobie co czują i chyba Klaudia taka jest z natury - cicha i skromna. Mi to nie przeszkadza, ważne, że ma piękny głos.
|
|
|
|
#1024 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
, potem, moim zdaniem, to się najczęściej i tak nie przekłada na dobre płyty, giną gdzieś ci ludzie w niszowych projektach, w jakichś śpiewaniach do mjuzikali czy w operach , albo nagrywają totalny, jak dla mnie, badziew.
|
|
|
|
|
#1025 |
|
Zadomowienie
|
A jak to było w zagranicznych wersjach programu ? Kto wygrywał ? Tzn z jaką profesją ?
Wiecie może ?
|
#1026 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ale uważam że ten program powinien bardziej promować innych ludzi . Bo dla tancerzy i śpiewaków są programy a dla takiego np gościa brzuchomówcy , żonlerki kontaktowej czy nawet karola nie ma.
|
#1027 |
|
Zakorzenienie
|
Brytyjska edycje wygrala grupa taneczna Singature, która uwielbiam
![]() http://pl.youtube.com/watch?v=U0X2rbfF1n0
nie bo tu nie ma nieba jest prześwit między wieżowcami a serce to nie serce to tylko kawał mięsa a życie jakie życie poprzerywana linia na dłoniach a bóg nie ma boga są tylko krzyże przy drogach Własną głupotę ludzie zwykli nazywać doświadczniem
|
|
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
To będzie trochę głupie jak z każdego odcinka przejdzie osoba śpiewająca. No ale zobaczymy.. mam nadzieje że drugi odcinek bedzie ciekawszy.
|
|
#1029 |
|
Wtajemniczenie
|
kilka osob pisalo ze momentami nudzil je dzisiejszy program - ja sie tak wkrecilam ze od poczatku siedzialam spieta, i czekalam kto przejdzie. I sie rozczarowałam
od poczatku moim faworytem był Karol, od kastingu...
|
|
#1030 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1031 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w szkole jest dziewczyna typu Klaudii. CIcha, wystraszona.. i jest pośmiewiskiem całej szkoły..
I tak się zastanawiam, patrząc na Klaudie i jej ubrania.. wiem, że nie powinnam może tego oceniać bo nie wypada, ona ubiera się tak "skromnie" tylko do występów czy na codzień też? Bo jesli na codzień juz sobie wyobrażam jaki musi przeżywać koszmar w szkole, wyśmiewanie przez dzieci ubrane w same firmowe ciuchy wartości kilkuset złotych. Dzieci w jej wieku własnie takie są, złośliwe, "podłe". A teraz jak stała się sławna musi być jeszcze gorzej, dlaczego? - ZAZDROŚĆ. Na pewno na każdym kroku słyszy jakieś docinki.. Takie moje zdanie, a może to rodzice robią z niej na siłe jakas gwiazde i skromnisie? I przez to niszcza dziecku życie?..
|
|
#1032 |
|
Zakorzenienie
|
jakby nie było,to ludzie decydują kto przechodzi.trzeba zrobić spore wrażenie,a jednak śpiew do wielu ludzi dociera.może to wina natłoku programów muzycznych...
|
|
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
niestety, tez tak mysle. Za tydzien tez przepuszcza ta Pauline, jestem w stanie sie o to zalozyc.
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
CHECHłO,chyba nie jest wielkim skupiskiem ludzi. |
|
|
|
|
#1035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jest pewne . Ma fantastyczny głos nie powiem Ale jestem ciekawa kto jeszcze przejdzie bo oprócz niej są moi faworyci gość z żonglerką kontaktową i czocher
|
|
#1036 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A swoją drogą, szkoda,że Karol nie przeszedł, chociaż Ssnake również mi sie podobał. Cieszę się,że przeszła Klaudia. |
|
|
|
|
#1037 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A to by wiele wyjasniło ![]() ![]() Na spocie była ubrana normalnie -w sensie ,ze nawet rózowy pasek zauważyłam. ![]() Patrząc na jej młodą mamę i tatę ( a nie zdewociałych staruszków)raczej wątpię by jej' krzywdę' robili i w szare za 3 numery kapoki ubierali do szkoły. Obstawiam ze to pod publiczkę Okej przesadzam bo sie skupiam na stroju a nie na przecudnym śpiewie dziecięcia.Wredna Łajka Już pisałam mnie najbardziej zdenerwowała reakcja prawie omdlenie z ochów i achów na to co ona zaprezentowala.Przesadne to było okrutnie. |
|
|
|
|
#1038 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja poza talentem patrze tez na osobowosc ludzi, jedni podchodza do swoich umiejetnosci na luzie, a inni uwazaja ze sa najlepsi i rządzą światem. Wkurza mnie to, i nie glosuje na takich ludzi. Paulina fajnie spiewa, ale nie chce zeby przeszla, to nie jest program dla spiewakow.
|
|
|
#1039 | |||
|
Zadomowienie
|
Ja też dzisiaj oglądałam i nie powiem, zainteresowało mnie
![]() Cytat:
Klaudia na pewno ma talent i dobry głos, ale jakoś nie wzruszyła mnie dzisiaj specjalnie. Mnie też bardzo przeszkadzała ta maniera w glosie. Poza tym dziwne dziecko, wygrała półfinał i wyglądała tak jakby w ogóle się nie ucieszyła. Dzieci są zazwyczaj spontaniczne, jedne mniej inne bardziej, ale żeby tak kompletnie się z niczego nie cieszyć Odebrałam ją jako strasznego smutasa z jakimiś ukrytymi problemami. Nie wiem czy na siłę, ale ładnie wyglądała ![]() Cytat:
Cytat:
W końcu to tylko dziecko. Emocje wzięły górę, trudno go winić.
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
normalny czlowiek nie zwraca uwage na takie rzeczy szczegolnie majac nascie lat ,mieszkajac z malej miejscowsci ,zyjac skromnie w normalnej zdrowej rodzinie w ktorej jest milosc i wsparcie. nisza zycie ,ty myslisz o tym ci piszesz ? jasny szlag mnie trafia jak czytam takie puste wypowiedzi przesycone wlasnie zazdroscia,zawiscia. dorosnij dziewczyno zycie to nie ciuchy i otaczanie sie pustymi ludzmi. tylko ludzie -pustaki promuja sie dupa ,prawdziwe gwiazdy obronia sie talentem ,jak widac w polsce gwiazda byc nie mozna :-/ zenujace. a wracajac do Klaudii,rozwalila mnie -ja nigdy sie nie wzruszajaca ;-) nie lubie robienia z dzieci kukielek i starych-malenskich ale dziewczynka wie o czym spiewa i to mnie rozwalilo. dziewczynka ma szanse na wielka kariere a jednoczesnie mam pewnosc ze nigdy jej nie odbije z powodu popularnosci,mam nadzieje ze zostanie spiewaczka powazna a nie trzesaca tylkem spiewajaca o niczym lalunia. Klaudia i Karol -dzieci biorace udzial w programie nie lapia zartow Prokopa a on nie ma obycia wsrod dzieci ,niestety. |
|
|
|
|
#1041 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niby nieźli...ale jakoś tak...no nie wiem, nie przekonali mnie, nie wiem czemu |
|
|
|
|
#1042 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Signature nie wygrali. Mieli drugie miejsce w drugiej edycji BGT.
|
|
#1043 |
|
Konto usunięte
|
paula 78 przegiełas w swej wypowiedzi i to ostro!!!!
Raz ,ze całkiem inaczej zrozumiałyśmy wypowiedź princessy 15-ona własnie nad tym ubolewa ze jest/może być tak .Nie wiem skąd ten atak ![]() A dwa ze Ciebie cos rozwaliło to się chwali ale nie znaczy ze innych musi. Acha a 11-latka która śpiewa jaki to dziwny jest ten świat jest dla mnie tylko śmieszna a nie przekonywująca Wiesz wszyscy byli swego czasu pod urokiem Klaudiusza Sevkovica a ja uważałam ze to był kawał......(i co ?) |
|
|
|
#1044 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Mnie śpiew Klaudii nie rusza zupełnie, nie wiem czy wie o czym śpiewa, ale podejrzewam, że nie za bardzo... Wolałabym, żeby ktoś inny przeszedł dalej, a już na pewno by ktoś inny wygrał cały program.
I też myślę, że jest stylizowana tak, żeby wyglądała na znacznie skromniejszą, cichszą niż jest w rzeczywistości
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wychodzi na to, że dobrze dobrała piosenkę ![]() BTW- kto to ten Klaudiusz?
|
|
#1046 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po drugie: dlaczego mnie tak oceniasz nie znając w ogóle i nie mając podstaw do takiego myślenia o mnie? Po trzecie: skąd wiesz, że ona żyje w takiej rodzinie? Może jest tak zamknięta w sobie i nie widać u niej całkowicie radości bo ma problemy w domu? Po czwarte: Tak, myśle o czym pisze. Jeśli w szkole ją dreczą na pewno nie skończy się to dla niej dobrze. Po piąte: Nie uważam swoich wypowiedzi za puste, nie ma w nich za grosz zawiści i zazdrości, jesli jednak takie coś widzisz, przeczytaj może moją wypowiedź jeszcze raz i kolejny Po szóste: Tak, masz rację życie to nie ciuchy i otaczanie sie pustymi ludźmi, dlatego takimi osobami się nie otaczam a ubranie dla mnie to wyrażenie swojej osobowości. Jeśli masz mnie za pustą "niunie" muszę Cie rozczarować - grubo mylisz się co do mnie. Po siódme: Żenujący tutaj jest tylko Twój bezpodstawny atak na moją osobe.
Edytowane przez Princessa15 Czas edycji: 2009-05-27 o 13:01 |
|
|
|
|
#1047 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie gdyby wystąpiła w ciuchach za kilkaset złotych byłaby bardziej naturalna
|
|
|
|
|
#1048 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na tym kończę ten temat. Jeśli chodzi o następny odcinek Mam talent chciałabym żeby przeszedł chłopak od żonglerki
|
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
no wlasnie,chyba co niektore wizazanki nie zrozumialy Princessy... ;p
|
#1050 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moim zdaniem nie powinnaś się tłumaczyć. Każdy, kto potrafi czytać ze zrozumieniem wie, co miałaś na myśli pisząc tamtego posta. Ja zrozumiałam, ze nie niosło to ze sobą negatywnego przekazu. I już na pewno nie rozumiem ataków pod Twoim adresem, zwłaszcza przez osobę, która nie doczyta a rzuca obelgami na prawo i lewo. To dopiero jest żenujące.
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie, kiedy jestem najlepsza. ” - Marilyn Monroe |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:55.

, potem, moim zdaniem, to się najczęściej i tak nie przekłada na dobre płyty, giną gdzieś ci ludzie w niszowych projektach, w jakichś śpiewaniach do mjuzikali 

od poczatku moim faworytem był Karol, od kastingu...