|
|
#691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Ale MASAKRA!!
![]() ![]() ![]() właśnie sie dowiedziałam że nasz zespół zmienił wokalistke![]() ![]() a my właśnie dlatego wybraliśmy ten zespół ze byliśmy zachwyceni głosem tej wokalistki a teraz jej nie ma ![]() ![]() ![]() jestem załamana![]()
|
|
|
|
#692 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#693 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się może ten nowy wokalista też fajnie spiewa... umówcie się z nimi żeby ich posłuchać w nowym składzie
|
|
|
|
#694 | ||||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|||||||||||||||||||||||
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#696 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie nie wiem jak śpiewa ta nowa wokalistka.
|
|
|
|
#697 |
|
Zadomowienie
|
jak najszybciej umowcie sie z zespolem by posluchac nowej wokalistki
|
|
|
|
#698 |
|
Wtajemniczenie
|
a wogule cała sprawa polega na tym że o wszystkim dowiedziałam sie nie od zespołu tylko od tej wokalistki która od nich odeszła. a odeszła dlatego ze robi magisterke i co drugi weekend jezdzi do szkoły i by grali bez niej wtedy.
|
|
|
|
#699 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to bym juz dzwonila do nich z wzburzonym glosem.. nerwus troszke zemnie szczegolnie jak chodzi o cos aznego to nie am zartow.. wkoncu zespol zabawia gosci i od nich zalezy polowa sukcesu co do zabawy gosci, no nie? |
|
|
|
|
#700 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
zdolniacha zdjecia superCytat:
Cytat:
Cytat:
Nie chcemy zostawiać gości podczas wesela i jechać na plener wiec zrobimy zdjęcia przed mszą, no chyba, że pogoda nie pozwoli, ale tym się będziemy martwić później. Cytat:
A teraz relacja z wczorajszych nauk. No wiec trwały krótko jakieś 40 min, był tylko ksiądz. Dziś ma być jakaś kobieta. No cóż nic ciekawego nie było jeszcze, ale też nie jest zle, da się przeżyć. Widzieliśmy mnóstwo znajomych, nawet tych po których nie spodziewaliśmy się zmiany stanu cywilnego
|
||||||||||
|
|
|
#701 |
|
Zakorzenienie
|
No u nas na naukach było ostatnio małżństwo i mówili o jakiś kręgach rodzin z naszej parafii... ale opowiadali o tym bez większego sentymentu i byli smutni... więc większość z nas stiwrdziła, że te kręgo to chyab jakś sekta wysysająca życie z nich
|
|
|
|
#702 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Strippi, gratuluję wygranej Wspaniała wiadomość ![]() Samba, musisz koniecznie częściej tu zaglądać Cytat:
Do dwóch godzin wracają Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#703 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co, oglądam sobie zdjecia ze ślubów wizażanek i przypomniała mi się moja osobista refleksja. jeszcze przed przymierzaniem sukni marzyło mi się, żeby nie mieć welonu tylko kwiat we włosach. ale jak założyłam suknię (tą którą potem zamówiłam) i pani mi przypięła welon, to tak bez makijażu i fryzury mogłabym stanąć przed ołtarzem i brać ślub. i wtedy zmieniłam zdanie. będę mieć welon.
a Wy, amcie już jakieś koncepcje?
|
|
|
|
#704 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w czasie zabawy, u mnie wiem ze goscie nie beda źli, a i ja specjalnie nie mam z tego powodu wyrzutow bo wiem ze w moich okolicach jest tak juz przyjete , bo to tak samo goscie mogliby byc zli ze musza po mszy pierwsi byc na sali zeby nas przywitac ( z reguly tez na kazdym weselichu na ktorym bylam tak to sie odbywalo )
|
|
|
|
|
#705 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() u nas wychodzenie na 1-2 godzinki na plener w trakcie wesela tez nie jest zle odbierane, ale mimo wszystko chciałabym być na całym weselu. Z tego też powodu chcemy mieć ślub o 16, żeby zdążyć zrobić plener przed mszą. Ostatnio mnie teściowa wkurzyła, teść w sumie też, bo zaczeli Tż suszyć głowę, że gdzie tak późno ślub, że o 15 ma być. Mi tego nie mówią, ale jemu za przeproszeniem 4 litery trują. On się wkurza, ze się wtrącają, ja też się denerwuję. Niech no tylko przy mnie ten temat porusza to im rzucę argumentami i się odczepią |
|||
|
|
|
#706 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dla mnie to rybka, czy goście pojadą na salę pierwsi, czy pojadą "w konwoju". |
|
|
|
|
#707 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz ja przewiduje slub ok 12stej wiec niezabardzo rano by wypalil plener, a jakos no czuje ze to zebysby zrobili plener przed ceremonia w kosciele tez by nie oddalo tego wszystkiego tego blysku w oku wkoncu nie bylibysmy jeszcze małżeństwem, raczej bylabym na zdjeciach bardziej poddenerwowana itp Co do tesciów to sie nie przejmuj, wiem co mowie oni tak juz maja , ja choc na moich narzekac nie moge sa wporzadku to czasami tez ich nie moge zrozumiec, baaaa nawet chyba juz wole nie probowac ich zrzumiec, lzej mi wtedy na sercu i wątrobie![]() Po Edycji.. bo mi sie przypomnialo heheh ![]() Cytat:
Cytat:
The end żeby nie było że sprzeczka jakaś
Edytowane przez violisia Czas edycji: 2008-10-21 o 15:13 Powód: by nie bylo postu pod postem.. |
||||
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
"chcemy mieć ślub o 16, żeby zdążyć zrobić plener przed mszą.
Ostatnio mnie teściowa wkurzyła, teść w sumie też, bo zaczeli Tż suszyć głowę, że gdzie tak późno ślub, że o 15 ma być." Ja kochana mam mszę na 18... |
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#710 |
|
Zakorzenienie
|
Na poczatku myślałam , że to za późno ale jak gadałam z moimi koleżankami to wsystkie mówią że dobrze, że bez pospiechu na spokojnie itd no i wesele będzie do rana a jak masza o 15 to o 22 goście się opiją a o 24 po weselu???
|
|
|
|
#711 |
|
Raczkowanie
|
My mamy ustaloną godzinę w Kościele na 15, będzie to kwiecien wiec zanim wyjdziemy z kosciola bedzie jeszcze fajnie
![]() Ja tez chce miec welon bez dwóch zdań, kwiaty tez ladnie wyglądaja ale co to to nie ![]() A teraz z innej beczki: I - czy zamierzacie chodzić na solarium przed ślubem ? II - ile wczesniej należy szukać fryzjerki i umówić się na próbne czesanie III - malujecie się same czy może u kosmetyczki? i chyba tyle narazie ;P
|
#712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja bratannica jest w technikum fryzjerskim i mam nadzieję, że mnie uczesze, sama jestem na 2 roku szkoły kosmetycznej więc może sama się pomaluję, jak nie to poproszę koleżankę
|
|
|
|
|
#713 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Solarium to samo zło. Poza tym postarza i tylko w Polsce jest w modzie. W ten sposób zresztą bardzo łatwo rozpoznać Polkę za granicą. Ja nie jestem opalona i uważam, że moja karnacja jest taka jak powinna być, bo naturalna i moja. Co do malowania, chyba zrobię to sama. Mam wizję jak powinnam wyglądać, a dzięki KWC mogę dobrać trwałe kosmetyki a niestety nie mam zaufanej kosmetyczki, której mogłabym powierzyć malowanie. |
||
|
|
|
#714 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie uwazam że solarium jest tylko w Polsce modne moja kolezanka ze stanow od 15 roku chodzi na solarium ... to jej indywidualna sprawa, ale nie tylko Polska ma tym punkcie fiola
|
|
#715 |
|
Wtajemniczenie
|
Mówisz, że koleżanka ze stanów. A ja sobie myślę, że amerykanie ubierają się i wyglądają jakby gustu nie mieli.
Ja byłam tu i ówdzie w Europie i takie mam po prostu spostrzeżenia. Nie potrafię sobie wyobrazić Francuzki czy Angielki z pomarańczową opalenizną. Czas żeby Polki zaczynały lubić to jak wyglądają, w większości są piękne i nie potrzebują poprawiać natury, tylko o tym nie wiedzą. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-10-21 o 15:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#716 |
|
Zakorzenienie
|
Fakt że solarium to samo zło ale tylko w nadmiarze...
Opalenizna to nic innego jakobrona skóry przed promieniami UV i rozrywanie wiązań kolagenowych... i przez to skóra się starzeje... Ja na solarium byłam 4 razy w życiu i może pójdę przed ślubem po to by nie byc tak zupełnie bladą ale zjarana też nie chcę być. |
|
|
|
#717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Daysy spójrz w lustro, może Ty też jesteś piękna z taką karnacją jaką masz. Edytowane przez popscene Czas edycji: 2008-10-21 o 15:53 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#718 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przygotuj sie na tance do rana, ale to tez zalezy od gosciCytat:
II. ja juz mam fryzjerke a z probne uczesanie w styczniu III. albo sama bede sia malowala bo jestem na 2 roku studium kosmetycznego i wiem w czym mi dobrze albo kolezanka ![]() ...
|
||
|
|
|
#719 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja Francuzkę moge sobie wyobrazić z opalenizną, bo znam taką osobiście. ![]() Ja lubię to jak wyglądam, na solarium byłam może trzy razy w życiu, i przed ślubem zapewnie kolejne 3 razy pójdę. Ślub mam w kwietniu, po zimie moja cera wygląda szaro . Niechce robić z siebie pomarańczy ani drugiej Joli Rutowicz, no ale zobaczymy jak to będzie
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
popscene może masz rację,
może moja uroda jest anielska... białe włosy , biała skóra... ![]() Jak miałam studniówkę to byłam na opalaniu natryskowym i powiem, że inaczej wyglądąłm niż w rzeczywistości i miałam pofarbowany gorset od tego barwnika ale na szczęście się sprało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.

Musze co nieco ponadrabiac bo wszystkiego przeczytac to nie ma szans 

ale na szczęście się sprało