|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podczytałam właśnie na wizażu o oleju kokosowym w pielęgnacji włosów - czy któraś z Was go używa?
|
|
|
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
JA !!!!!!{ o olejku kokosowym}. Dla mnie rewelacja !
Szugar - dzięki ! W Wejherowie. Może spróbuję - szczególnie tymi salseros mnie zachęciłaś. Dziewczyny Najmilsze - dajcie naszej koleżance ździebko odpocząć, bo nam jeszcze ucieknie ... Chociaż tak po prawdzie, u niej dopatruję się jedynie ubóstwa umysłowego. Nawet jej złośliwości jakieś marniawe. Jest parę innych stałych bywalczyń Fryzjerskiego, których zachowanie dopiero doprowadza mnie do szewskiej pasji, że tylko zęby w ścianę wbijać ! Ale to inna bajka !!! Jak to wyśpiewuje Jolie - "sasasa",a mój TŻ po upojnej nocy spędzonej w hotelu pod Berlinem - o godz. 7.oo wyruszył do domu. Z miejsca pobytu wyruszył wczoraj o 9-tej rano i pół drogi już za nim. Piszę : "upojnej" bez obawy, bo tam też mam wtyczkę : żona właściciela to Polka. Przezorny zawsze ubezpieczony !Sasasa ! Body Shop - się zbliża ! |
|
|
|
|
#155 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Urodziłam się w Polsce, czuję się Polką, mam tu rodzinę i przyjaciół, ale moja pikawka jest w Brazylii ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
EDIT: jest, jest fioletowa czerwień !!!! |
||||||
|
|
|
|
#156 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Miałaś urodziny niedawno? Śniadania z czekoladek są super, takie energetyczne ![]() Cytat:
Coś się zaziębiają Włosomaniaczki ostatnio - Milka, Kasiu - dużo zdrowia! Cytat:
Tak - polecam dla zabezpieczenia końcówek przed myciem i zamiast oliwki do całego ciała Super też na rzęsy, dłonie, popękane pięty itp.Cytat:
'Tam mój Dom, gdzie moje serce'. Dobrze rozumiem. Moje serce jest nad najpiękniejszym Morzem na świecie. Kasiu(Jolie)- Ja mam wrażenia, że druga tura zdjęć nie należy do Obcego. Ona sama się już mota i chyba liczy jeszcze, że jest w stanie wmówić ludziom, że ma jakąś wizażową kumpelę (?) Jest podobieństwo, ale moim zdaniem nie na tyle, żeby mówić, że to te same osoby. Edit:Przeczytałam nowe posty i pogubiłam się Muszę przestać próbować myśleć jak ona, bo źle się to skończy ![]() Lecę zobaczyć fioletową czerwień
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
||||
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
szugar - bardzo dziękuję i być może .....
![]() A teraz biegnę właśnie olejki z włosów zmywać. |
|
|
|
|
#158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli jest w formie takiego "masła", to czy przed nałożeniem na włosy rozpuszczacie to do płynnej konsystencji czy tak od razu wsmarowujecie we włosy? Porcelanko, miałam urodziny 10.10 (jestem "strzałem w dziesiątkę"![]() )
|
|
|
|
|
|
#159 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#161 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Solar, błyszczyk i... charakter Cytat:
Mogłoby się wydawać, że to siostrzane, ale przeprowadziłam "dochodzenie" jak to mam w zwyczaju i zwróciłam uwagę na pieprzyk. Na 95% niemożliwe jest by dwie osoby, nawet spokrewnione miały go w tym samym miejscu. Cytat:
nawet prawym sierpowym Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A tak na serio, zdarzają się nowicjuszki, które juz na starcie sobie grabią, ale reszta użytkowniczek jest chyba jeszcze przed przekroczeniem mojej granicy tolerancji ![]() Oprócz TEJ ]Cytat:
Z komórki korzystam od wielkiego dzwonu, a służbowy laptop [na wyposażeniu domu] sie kurzy ![]() Raz na jakiś czas obiecuję sobie, że zacznę go eksploatować... i na obietnicach się kończy... Cytat:
Zazwyczaj nie chce mi się go rozpuszczać, więc tylko biorę porcję na rękę i zmaruję włosy tym 'masłem" a pod wpływem ciepła dłoni on sam się topi i wnika we włosy.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#162 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A skoro mowa już o olejach to znacie jeszcze inne dobrze nawilżające, które wnikają do środka a nie tylko natłuszczają? Planuje powiększyć moją kolekcję, tylko nie wiem co mam kupić A testowała któraś (poza Jolie i Virką oczywiście) avocado albo olej z orzechów makadamia?Cytat:
To wszystkiego najlepszego ![]() ![]() Edit: Szugarbejb zapomniałam wczoraj powiedzieć - masz śliczne włosy, jedne z najładniejszych jakie widziałam chyba na wątku |
||
|
|
|
|
#163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To faktycznie zdzierstwo w biały dzień, tam chce prawie 10 zł (bez przesyłki) za 50 ml. Niech się buja! ![]() Jak będę miała trochę więcej czasu, to napiszę Ci mały wywód na PW o tych testach, może chociaż dziecięcych ![]() Ja laptopa uważam na dobrobyt natur...cywilizacji znaczy się Na początku września kupiłam nawet taki stolik "do łóżka" pod niego i teraz to w ogóle często mi towarzyszy ![]() karla - dziękuję za życzenia A co do bombonierki - to sama się dziwię
|
|
|
|
|
|
#164 | |||
|
Zakorzenienie
|
tez widziałam
ale siuę ktoś nudził Cytat:
sasasa ![]() Cytat:
Cytat:
no to spóźnione wszystkiego naj.... ![]() apropos kserówek- jak zaczynałam studia to znany był kawał o studentach medycyny: Idą dwie studentki medycyny przez miasto i nagle widzą kawałek papieru targany przez wiatr: - Ty a co to jest???? - nie wiem, ale kserujemy ![]() ![]() a w ogóle to się chcialam pochwalić- chociaż jeszcze nie ma czym- zostałam zaproszona na rozmowę o pracę przez pewną firmę kosmetyczną rozmowa jest w piątek więc szczescie w nieszczęściu, ze spotkanie krakowskie nie ma miejsca. Trzymajcie kciuki- oby się udało. Ale stresa mam teraz- ojoj![]() edit: Karolinko- palmowy
|
|
|
#165 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oj bardzo małe postępy Jak żałuje, że ze mnie umysł ścisły i wszelkie wodolejstwo i owijanie w bawełne jest mi obce. Pisanie wszelkich prac cieknie mi jak krew z nosa Oprócz pracy muszę jeszcze skończyć dwa projekty - chyba powoli zacznę rozważać rezygnację ze snu Ostatnio łapie się na tym, że na przykład w sklepie zamiast myśleć co tu kupić na obiad rozważam rózne zagadnienia teoretyczne z mojej pracyLaptop to świetna sprawa Cytat:
![]() Kasiu powodzenia na rozmowie Będzie sexi Praca w firmie kosmetycznej to świetna sprawaMoże będziemy mogły liczyć na jakieś probki - myśli (bez)interesowna Milka
|
||
|
|
|
|
#166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za życzenia Ja słyszałam ten kawał na pierwszym roku, opowiadał nam go jeden wykładowca, tyle że wersja nie była o studentach medycyny, tylko o wszystkich studentach I roku ![]() ![]() ![]() Super sprawa z tą rozmową o pracę Na bank będę trzymać kciuki!Milko, a jaki masz temat magisterki?
|
|
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a o olejach się doksztacisz- jest wątek na pielęgnacyjnym o nich- bardzo przydatny [podwieszony u góry]- polecam lekturę
|
|
|
#168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póki co jestem jeszcze trochę zagubiona, ale pomału, jakoś to ogarnę
|
|
|
|
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Zakorzenienie
|
kokos to bardzo dobry start- jest dość przyjemny w użyciu i łatwo się zmywa [nie tak jak np. rycyna]- jeśli mogę coś zaproponować to polecam także olejek ze słodkich migdałow- można czasami dostać go w aptekach w małych ilościach [10ml jak olejki eteryczne] dosłownie za kilka złotych- na konce jest rewelacyjny i jak sie okazuje na buzię rownież [testuę od kilku dni]. Do tego wszelkie suche łokcie i kolana nie są dla niego straszne......polecam
|
|
#171 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
komus się bardzo nudziło... ![]() zdrowiej szybciutko! ![]() Cytat:
spóżnione zycznie zdrowia, szczęscia, radosci i spełnienia wszystkich marzeń! Cytat:
Super Kasiu! życzę powodzenia i będę trzymałą kciuki! |
||||
|
|
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam tłuszcz palmowy (ale nadal nie wiem czy ma takie same właściwości jak olej ![]() A kawał... |
|
|
|
|
|
#173 | ||
|
Zakorzenienie
|
Oooo bardzo ciekawy
![]() Cytat:
Szczególnie właśnie końcówki do u mnie priorytetowa sprawa Cytat:
![]() Dziękuję za życzenia tigressko |
||
|
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#175 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Spóźnione życzenia w takim razie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
BĘDZIE BARDZO SEXY!!! Ta firma produkuje kosmetyki do włosów? Wydaje mi się, że byłabyś właściwą osobą we właściwym miejscu, musi się udać. I jestem tak samo bezinteresowna jak Milka ![]() Cytat:
Milka a jakiej firmy masz laptopika? Bo miałam kiedyś Compaqa, ale to był mój pierwszy więc nie mam za bardzo porównania. No i jaki byś najbardziej polecała? Widzę, ze u Ciebie prawdziwa burza mózgu. Estelle - pomyśl sobie, jesteś w pozycji półleżacej, na wygodnych poduchach, cieplutko pod kocem, a przed Tobą ekran z naszym wątkiem
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#177 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam spore trudności w pisaniu na laptopie - za płaskie klawisze.
![]() Jolie - ja to Ci powodzenia nie życzę, żeby nie zapeszyć ! Tfu, tfu, tfu - przez lewe ramię ! Idę kadzidełka zapalać i rytualne modły odprawiać. Mam taki naszyjnik z Peru, który podobno powodzenie w sprawach urzędowych gwarantuję. Zaraz go wyciągam . Mój Lalunia przekroczył polska granicę. Co za szybkość ! Limit na zakupy w BS powiększa się. |
|
|
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
mam dzis okropny humor.
byłam dzis u laryngologa, wystalam sie w kolejce do rejestracji pół godziny na dworze, a potem u lekarza co chwile ktoś w kolejke wchodził - rozumiem pana - inwalide wojennego - jemu sie należy bez kolejki ale np dwudziestokilkuletni chlopak raczej inwalidą wjennym nie jest i na "stan błogosławiony" tez nie wyglądał... wysiedziala sie wiec jak nie wiem co... lekarka powiedzialą ze ona zaleciłaby inny antyboityk, jej zdaniem o wiele bardziej skuteczny ale skoro biorę ten ktory biore to nie bedzie juz zmieniac. dopisała mi dwa kojelne lekarstwa i skierowałą na przeswietlenie zatok. skoro juz "byłam na chodzie" to pojechalam tam gdzie zaleciła i od razu udło mi sie zrobić to przeswietlenie - jutro po wynik. po drodze poszlam do bankomatu i dobrze zrobiłam bo potem w aptece zapłaciłam za leki 87zł! w sumie na leki w tym tyg wydałam ok 150 zł nie wiem z czego ja będe zyła w przyszłym miesiacu bo prawie cała pensja pojdzie na rate czesnego za szkołę i bede miała conajmniej jeden zjazd jak nie dwa... a mam chyba ze 200 zł na koncie... ![]() nic mi sie juz dzisiaj nie chce, szczególnie uczyć... nawet wizja moich ukochanych nalesników z dżemem trustawkowym robionych własnie przez moją mamę nie poprawia mi humoru ![]() przepraszam ze tak marudzę, jakoś tak musiałą sie wyżalić...
|
|
|
|
|
#179 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkie Emilie są bezinteresowane ![]() Cytat:
Trochę muli, ale to przez to, że mam w zwyczaju mieć pootwierane wszystko co tylko możliwe, no i same programy graficzne dużo RAM ciągną.A do czego konkretnie potrzebujesz laptopa? Często spotykam się z opinią, że Asus i Toshiba uważane są za najlepsze. Wybierając laptopa zwracałabym szczególną uwagę na: - procesor i jego prędkość - wielkość pamięci RAM - nawet jeśli jest mała można dokupić pod warunkie, że jest gdzie ją włożyć Znaczy producent podaje jaka może być maksymalna.- wielkość dysku - karta graficzna (rodzaj i wielkość) Różne inne elementy typu karta sieciowa, mikrofon, cd + dvd i inne to już obecnie standard. Osobiście skusiłabym się właśnie na jakiegoś Asusa albo Toshibe. Tigressko ![]() |
|||
|
|
|
|
#180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:01.

Precelka dla tego kto rozszyfruje ten tytu wątku i jego zawartość

Już ja bym jej/jemu znalazła zajęcie
i się nie cackam, jakieś granice przyzwoitości przecież są...
Zgubiłam gdzieś okulary, a wczoraj po soczewkach moje oczy wskazywały na to, że coś ćpałam. Aż sama się przestraszyłam, bo jeszcze nie widziałam tak przekrwionych oczów
Super też na rzęsy, dłonie, popękane pięty itp.

ja chyba niedorozwinieta jestem, ale nie rozumiem. wrzucila jakies swoje stare zdjecia sprzed 2lat czy jak?
bo podobienstwo widac, ale nie ma az takiej solary i dlugich czarnych kudlow
]
A co do bombonierki - to sama się dziwię
ale siuę ktoś nudził