|
|
#841 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
dokładnie
![]() Kobitki życze dobrej nocy ide na YCD heheh
Edytowane przez violisia Czas edycji: 2008-10-22 o 21:55 Powód: :) |
|
|
|
#842 |
|
Zakorzenienie
|
Idę dziewczyny już się myć i spać ...
Dobranoc ![]() Jutro z pracy do Was popiszę A jeżeli chodzi o tą szczepionkę to dodam , że moja mam miała takie szczepienia w pracy i też jak ją wzięło to myślałam że zejdzie już mi z tego świata !!!! Taka była chora! ![]() ![]()
|
|
|
|
#843 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
fajowskie zdjęcie, tez mam przy takiej budce ale wyglądam jak idź stąd i nie wracaj ![]() Cytat:
![]() n.ik.a ja niestety nie pomoge bo się nigdy nie szczepiłam ani nikt z mego najbliższego otoczenia .. Cytat:
![]() aaa no i bramy u nas tez są.. (wszelakiego rodzaju )
|
|
#844 |
|
Raczkowanie
|
dobry wieczor spragnione panny mlode
![]() przepraszam ze tak dlugo sie nie oddzywalam ale przez 3 tyg mialam laptopa w naprawie a poznie nadrabialam zeby was nie sklamac prawie 90 stron!!! Masakra!!! u mnie w pozadku zalatwiamy kredyt na mieszkanko ale dalej lipa z tymi kredytami to porazka jakas. AAA no i bylam mierzyc dzisiaj suknie slubne noi stwierdzam ze w "bezach" wygladam strasznie.Przykro mi ale zdjec nie mam bo pozyczylam aparat znajomym i mi popsuli rozladowala sie bateria w aparacie i znajomej syn na chama wcisnal obiektyw jestem tak zla ze masakra normalnie myslalam ze zabije!!!!pozdrawiam
|
#845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem godzine pociagiem od londynu a bilet kosztuje 35 funtow/osoba. wiec nas nie stac, by pojechac tam znowu. Ale na pewno kiedys tam pojedziemy znowu. ![]() Buziakiiiii
|
|
|
|
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja nie wiem czy wy nie pracujecie
![]() ![]() ![]() tylko na chwilę mnie nie ma i kilka stron do czytania :P Powiedzcie mi proszę, orientuje się któraś jak jest z szyciem sukni?? ile mniej więcej trzeba czekać na mniej więcej taka suknie jak ta w załączniku?? Chciałabym taką tylko bez takiego trenu i żeby na kole była ale pojedynczym na samym końcu
|
|
#847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do skarzyska chodzilam do L.O. i na Berezowie i ja mam rodzinke i TZ, bo my oboje stad. Troche tesknimy za domkiem i mieszkaniem tz obok lasu, bo niestety tu na KSM-ie troche buro![]() P.S. Wlasnie czytam watek ślubne wpadki a podforum juz po - ale sie usmialam
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.jelonka.com/news,single,init,article,17716
artykuł o mojej wygranej w Hubertusie proszę o komentarz pod artykułem ![]() PROSZę !!! BARDZO NAM NA TYM ZALEżY !!
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mysle że to bedzie dobry wybór ;] tylko że widzialam w katalogu i nazywo dopiero ją zobacze w grudniu ! :|, http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=luna, jakbyście coś znalazły na prawdziwej kobiecie, jakies fotki to chętnie bym zobaczyła jak to wygląda A dla Ciebie Znalazlam coś w takim stylu: http://annaisbridal.pl/kolekcja.php?k=kristi - troszke podobna do tej Co Ci sie podoba :P Wczoraj oszukalam sie fryzur co o tych sądzicie, nie wiem czy będzie pasowala do mojej sukni taka fryzura, praktycznie one wszystkie są do siebie zbliżone , a i jeszcze jeden problem robić pasemka czy zostawić swoj kolor hmm :|a teraz spadam do pracy i na wykłady do po 15 ))
Jesteśmy razem od: 18.04.2003 Małżeństwem jesteśmy od 18.04.2009 Natalka - nasza córeczka ) 22.05.2010Edytowane przez massowa Czas edycji: 2008-10-23 o 07:52 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#850 |
|
Zakorzenienie
|
mssowa Ranny ptaszek z Ciebie
![]() Fryzurki super , są takie delikatne i dziewczęce ja lubię coś takiego... Scio Skleroza nie choroba , miałam sprawdzić naaisko tego Pana w domu i zapomniałam , ale obiecuję, że jutro już napiszę na forum |
|
|
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
Jeju, jeju Wy to zbereźnice jesteście!
Poczytałam troszkę nowy wątek, ale nie dokońca, bo strasznie dużo tego jestem na 6 stronie swoją drugą tytuł wątku przedni.![]() Piszę dzisiaj, bo robię sobie dwa dni wagarów dzisiaj nie idę, bo na tym moim kursie, mają być zabiegi, którym się nie poddam, mianowicie zabiegi na biust masaże , maseczki, a ja poprostu nie chcę latać z gołymi cyca*i przed dziewczynami. Jutro zaś, zamierzam się (a może i dzisiaj) uczyć się na egzamin ze stylizacji i przedłużania paznokci, który mam w poniedziałek .Zaczęłam studia, pierwszy zjazd miałam tydzień temu, teraz kolejny... nie jestem w pełni zadowolona, ponieważ nie jesteśmy podzieleni na specjalizacje (dopiero od 2 roku) i jest nas strasznie dużo na wykładach. Poza tym, płaci się nie małe pieniążki, a trzeba stać w masakrycznych kolejkach, żeby pokazać dowód wpłaty za studia. Na koniec obiecuję poprawę, że będę pisać i zaglądać częściej, ale po skończeniu kursu, czyli od połowy listopada .Kochane jak to jest na studiach, z literaturą? trzeba to wszystko przeczytać? bo troszkę się przeraziłam a pierwszy egzamin mam mieć już 16 listopada ...
|
|
|
|
#852 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skomentuję artykuł po południu![]() A ja dziś na 13 idę na rozmowę w sprawie pracy. No i oczywiście dostałam okresu i zwijam się z bólu jakżeby inaczej- byłam może na 2 czy 3 rozmowach w życiu i normalnie ZAWSZE mam wtedy @... to klątwa jakaś chyba więc zdaje się, że muszę tą pracę spisać na straty, jak wróce opowiem Wam jak byo
|
|
#853 |
|
Zakorzenienie
|
jupik powodzenia na romowie, potraktuj ores nie jak klątwę ale jak dobty znak zobaczysz , że Ci się uda
![]() Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ... |
|
|
|
#854 | |
|
Zadomowienie
|
witam Kobitki w przed poludniem
![]() Cytat:
3mam kciuki ,swoja droga ja strasznie boje sie ze trudne dni bede miala w swoje wesele bo tez mam takie szczescie ze jak mam najbardziej stresujacy dzien to zawsze do tego @ dostane, a pierwsze 2 dni sa okropne zwijam sie z bolu, niedobrze mi i ogolnie katastrofa.. |
|
|
|
|
#855 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2008-10-23 o 12:06 |
|
|
|
#856 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#857 |
|
Zakorzenienie
|
No proszę bardzo ... natchnienie było i efekt jest
![]() Jakie artystki są tu u nas na forum fiu fiu
|
|
|
|
#858 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#859 |
|
Zakorzenienie
|
Daysy85 i violisia -dziekuje
ale chce wiedziec co myslicie naprawde, czy nie wieje troche wiocha? widac ze to robotki reczne? srodka jeszcze nie robie, bo musze sie upewnic co do godziny mszy, ale bedzie cytat:" „Czy zechcesz ze mną przeżyć dni wyśnione? Odpowiesz – tak, – bo ufasz mi szczerze, Lecz kiedy wszystko już będzie spełnione, Bądź dla mnie takim, w jakiego wierzę...” - Magda „Czy zechcesz los swój złożyć W moich dłoniach? Odpowiesz – tak, – bo, serce mi dałaś. Lecz kiedy włos zbieleje na skroniach, Bądź mi tym wszystkim, czym dzisiaj być chciałaś...” - Mariusz a potem bedzie tak: Ilu przyjaciół I krewnych mamy, wszystkich serdecznie zapraszamy żeby nikogo nie było brak, kiedy będziemy mówili „Tak ” Magdalena & Mariusz serdecznie zapraszają W.P. na uroczystość przyjęcia Sakramentu Małżeństwa, która odbędzie się 06 czerwca 2009 r. o godzinie 16.00 w ......................... ........... |
|
|
|
#860 | |||
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewczynki
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() [quote=bzyczka1;9441037]Dziewczyny ja nie wiem czy wy nie pracujecie ![]() ![]() ![]() tylko na chwilę mnie nie ma i kilka stron do czytania :P Powiedzcie mi proszę, orientuje się któraś jak jest z szyciem sukni?? ile mniej więcej trzeba czekać na mniej więcej taka suknie jak ta w załączniku?? Chciałabym taką tylko bez takiego trenu i żeby na kole była ale pojedynczym na samym końcu [/quotez tego co ja sie orientuje to tak na minimum pok roku przed slubem a ja sie znowu rozozylam normalnie juz mam dosc tej choroby zaczal mi sie urlop a ja w lozku leze ![]() ![]() a dzisiaj chcialam isc na zajecia ehhh
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|||
|
|
|
#861 |
|
Zakorzenienie
|
wow ! romintic
![]() Powiem Ci , że zaproszenia są fajne chociaż ja bym popracowała nad tą kokardką bo wydaje mi się, że ona jest jakaś dziwna taka "wymęczona" Ale co do planów środka to ekstra! |
|
|
|
#862 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie kochana nie wieje wiocha hihi, sliczne sa i kolorystyka mi sie bardzo podoba a co do robotek recznych to hmm no widac( w bardzo pozytywnym tego slowa znaczeniu) ale to wlasnie o to chodzi ze sa wykonane recznie a nie maszynowo laserowo i z innymi cudami techniki, wygladaja jak te ze sklepu a nawet wiec`ej jakby robione specjalnie dla was na te uroczystosc, goscie beda mile zaskoczeni ze zaproszenie bylo dla was bardzo wazne, i nie opieralo sie jedynie na: wypadzie do sklepu wybraniu tandetnego wzoru jak 10 lat temu i przekazanie mam nadzieje ze dobrze to ujełam
|
|
|
|
|
#863 |
|
Zakorzenienie
|
no to mnie Kochane uspokoilyscie!!! mnie sie na zywo podobaja, ale to pewnie dlatego ze wiem ile pracy w to wlozylam, ale z drugiej strony nie boje sie krytyki i dzieki za szcerosc. Nad kokarda popracuje-powiem ze ten element jest najbardziej czasochlonny. zastanawiam sie tez nad innym-delikatniejszym rodzajem wstazki-jak zmienie to dam znac to poradzicie. dzieki
|
|
|
|
#864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#865 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie1983 bardzo fajne i orginalne zaproszenia.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#866 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Jupik powodzenia ![]() Massowa bardzo ladne te fryzurki Tylko, ze zapewne trzeba miec dluzsze wlosy do takich fryzur ![]() Maggie oryginalne aaaa jak je zginasz?? Przy linijce czy jakos inaczej??Ana a coz to za kurs?? Dlugo trwa?? Czego sie na nim uczysz??
|||||||||||||||||||||
|
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=zgadnij_MS;9445019]Hej dziewczyny
![]() Maggie oryginalne aaaa jak je zginasz?? Przy linijce czy jakos inaczej??Najpierw mierze i odrysowywuje-z 1 arkusza A4 mam 2 zaproszenia-a potem normalnie zaginam pomalutku i jade pazurkiem pare razy w jedna i druga strone
|
|
|
|
#868 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() przrzez tyle dni nie miałam netu myslalam,z e zwariuje,. ale juz jestem (przynajmiej do czasu hehe)nawet nie nadrabiam co tam pisalyscie, bo by mi dni zabrakło ![]() powiem tylko, ze wtedy zrobiłam dla TZ tego omleta (z piekarnika) i tak mu posmakował, ze dzis tez chciał abym mu zrobiła nie ma sprawy hehe
|
|
|
|
#869 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zamiar iść dziś z TŻ na randkę ... zaprosiłam go już i nie wiem gdzie z nim iść
![]() Bo jak pytałam na co ma ochote to mówił, że nie wie... I ja teraz nie weim co robić, gdzie go zabrać, pizza chyba odpada bo zamawiają sobie z kolegami z pracy często... Myślałam o takiej Meksykańskiej restauracji Aztec i nie wiem , może sie tam dziś wybierzemy... Zapewne pamiętacie temat o masie cukrowej na torty ![]() a tu barwniczki i jest też zielony http://www.allegro.pl/item462466420_...per_towar.html
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2008-10-23 o 14:57 Powód: dopisek |
|
|
|
#870 |
|
Wtajemniczenie
|
Maggie, pikne zaproszenia
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

fajowskie zdjęcie, tez mam przy takiej budce ale wyglądam jak idź stąd i nie wracaj
jestem tak zla ze masakra normalnie myslalam ze zabije!!!!
i jak wrazenia?![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

ale chce wiedziec co myslicie naprawde, czy nie wieje troche wiocha? widac ze to robotki reczne? srodka jeszcze nie robie, bo musze sie upewnic co do godziny mszy, ale bedzie cytat: