|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VI
Cytat:
a jeszcze tą oryginalną wersję mogłabym prosić ?
![]() |
#4052 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jeśli chodzi o wersję Angielską to z przyjemnością Użyczę xD If I were a boy Even just for a day I’d roll outta bed in the morning And throw on what I wanted then go Drink beer with the guys And chase after girls I’d kick it with who I wanted And I’d never get confronted for it. Cause they’d stick up for me. [Chorus] If I were a boy I think I could understand How it feels to love a girl I swear I’d be a better man. I’d listen to her Cause I know how it hurts When you lose the one you wanted Cause he’s taken you for granted And everything you had got destroyed If I were a boy I could turn off my phone Tell everyone it’s broken So they’d think that I was sleepin’ alone I’d put myself first And make the rules as I go Cause I know that she’d be faithful Waitin’ for me to come home (to come home) (Chorus) It’s a little too late for you to come back Say its just a mistake Think I’d forgive you like that If you thought I would wait for you You thought wrong (Chorus) But you’re just a boy You don’t understand Yeah you don’t understand How it feels to love a girl someday You wish you were a better man You don’t listen to her You don’t care how it hurts Until you lose the one you wanted Cause you’ve taken her for granted And everything you have got destroyed But you’re just a boy |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4053 |
Raczkowanie
|
Nie było mnie przez dwa dni a tu takie zaległości mi się zrobiły, przepraszam, że nie odpowiedziałam na prośby, ale brak czasu..
Opisy: chce nagle wiedzieć, do którego punktu mój smutek ma sens, a radość powód.. uwierz mi tak jak ja, nie kochał nikt.. a niebo znów na głowę spada mi i nadziei coraz mniej na słońce.. nikt ze mną tak nie tańczył, nikt na mnie tak nie patrzył.. jeszcze ciągle uśmiecham się do siebie w lustrze, jakoś to będzie - mówię.. i napisz krwią na ciele mym, że warto żyć! poukładam każdą z chwil, w jeden stary film, nie oglądam zakończenia, bo Cię tam nie ma..! możesz iść zatrzaskując za sobą drzwi - tak jak lubisz najbardziej.. to był taki zwykły dzień jakiś piątek byle gdzie nic nie miało zdarzyć się powoli już zapadał zmierzch.. raz się w życiu kocha i umiera tylko raz.. kolejny dzień, kolejny dzień bez Ciebie - wieczność bez Ciebie.. tęsknotę masz w oczach Kochanie.. umierasz budząc się każdego dnia.. sama sobie wydaje się tłem i życie jej puszcza się płazem.. zetrzyj z mojej twarzy krew, przez nią świat ma tyle plam.. kochać, nie znaczy mówić, więc nie powiem Ci że jesteś dla mnie całym światem.. Ty lubisz patrzeć na mnie, ja lubię Ciebie z bliska przytulmy się na co najmniej 1000 lat.. jesteśmy tacy sami, trzymamy się za ręcę, po policzku płynął łzy.. kiedy spotkasz mnie przypadkiem nie odwracaj się.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4054 |
Raczkowanie
|
dziewczynki mam do was prośbę
![]() ![]() ![]() ![]()
#4055 |
Raczkowanie
|
societygirl17, oo !
![]() Troszke myślałam, i coś tam wykombinowałam, moze się przyda : siedemnaście szczęśliwych chwil poproszę . I duży worek Twojego uśmiechu . Prezent sprawiasz mi codzień, uśmiechem swym rozpogadzając niebo nade mną ![]() Na te siedemnaste, to poproszę wiosenny uśmiech słońca w jesienny, deszczowy dzien . ;] Judyskaa : Jedyne, czego pragnę, to dać mu szczęście, takie, jak on daje mi. (wizaz, a ja zakochałam się w tym opisie, niestety nie pamietam, która go wstawiła) każda chwila z Tobą przybliża mnie do nieba (wizaz) szczęście zaczyna się z Tobą, i konczy na Tobie . diabeleksweet : mówią, że podstawą przyjazni jest szczerość . Widzisz co narobiłas ? świat, w którym słowo 'zaufanie' rozumie mniej osob niz można sobie to wyobrazic . przyjacielskie rozczarowania . To chce mi pokazac zycie ? Widziałam juz nie raz
![]() |
#4056 |
Zakorzenienie
|
Życie nie trzeba brać garściami by być szczęśliwym, kawałek po kawałku tez wystarczy.
Cierpimy, bo czujemy, że dajemy więcej, niż otrzymujemy w zamian.Cierpimy ,bo nasza miłość jest nie doceniana. Cierpimy, bo nie udaje nam sie narzucić naszych reguł gry. Paulo Coelho" Na brzegu rzeki Piedry usiadłam i płakałam" Pocięte dla Ciebie ręce,a wraz z nim pocięte przez Ciebie serce.. Był sobie kiedyś taki anioł pokochałam Go i to był mój największy błąd. Ze wszystkich ruin świata bez wątpienia najbardziej smutna jest ruina człowieka. Świat jest wielki a ja malutka! Pochowałam serce swe dla nikogo już bić nie będzie! Światło zgasło..brak mi szczęścia...Nie mam celu do osiągnięcia. stać na rozstaju dróg Spotykam Cię na szkolnym korytarzu,a ty omijasz mnie wzrokiem.. Trudno mi zrozumieć ,że przekreśliłeś nas.... Marmurowa twarz. Upadł liść. na ławce nadal wygrawerowane twoje inicjały... Powiedz, widziałeś kiedyś księżyc? Każdego dnia podejmuję walke o Twoja miłość. Dla Ciebie zrobię pięć pompek ![]() Kocham nieustannie... Boje się że Cię stracę... Może namalujemy razem serce na zaparowanej szybie? Kocham twój oddech na mojej szyi w kopertowej torebce schowam Cię. za górami za lasami.. ![]() Spaliłam wszyskto co do Ciebie należało, prócz serca. Rozpal mnie. Pilnikiem wydłubie Ci oko. taki misz masz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4057 |
Raczkowanie
|
kamisha cudowne opisy,a najlepszy ten
"Dla Ciebie zrobię pięć pompek ![]() ![]() moje: "Mille Bisous...de toutes les couleurs"-milion całusów we wszystkich kolorach. Wiesz, właśnie przypomniałam sobie, że jestem sama... A dzisiaj kocham Cię o całe wczoraj mocniej. Może to jej urok, może to photoshop :P
#4058 |
Raczkowanie
|
dziewczynki moje kochane..... wielka a wrecz ogromna prośba
poniewaz.... mam takiego fajnego chłopaka w klasie... ktory strasznie mi sie podoba... a tak naprawde niewiem czy ja mut ez.. mimo ze co chwile od mnie podchodzi przytula itp ale z niegos traszny babiaz jest... i cos o tym ze chciała bym zeby na mnie spojrzał naprawde jako na dziewczyne z kotra moze byc zeby tos ie wszsytko bardzije rozwinelo w dobrym kierunku itp ... macie cos... błagam
#4059 | |
BAN stały
|
Cytat:
Chciałąbmy wiązać z Tobą moje życiowe plany,lecz 1 warunek: zwróć na mnie uwagę. Czekam tylko na jeden gest ![]() ![]() Z Nadzieją ,że spojrzysz ![]() Podobno Nadzieja matką głupich , ale dla mnie matką wiary ![]() ![]() I tka rodzi się miłość ![]() Spójrz w moje oczy w nich zobaczysz ile dla mnie znaczysz ![]() Spójrz w oczy one prawdę Ci powiedzą ![]() Popatrz w me oczy one zwierciafdłem mej duszy ![]() Jedno słowo i wzystko na lepsze można zmienić , Spróbuj ![]() ![]() Jeden gest i krok od szczęścia ![]() Nieokońca szczęsliwa :/ Będę w pełni gdy ktos zwróci na mnie uwagę .! Tak niewiele do szczęścia zależy to od Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4060 | |
BAN stały
|
Cytat:
świat zchodzi na psy nawet najblizesze osoby zadaja niespodziewane ciosy. 9 lai , a ja nadal CIe nieznam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Raczkowanie
|
Gyyrfunia :
' czasem warto spróbować ;] . Z Tobą pewnie niezle byloby zatrzymac czas ' ' spójrz na mnie dziś inaczej . Może razem mamy szanse stworzyć cud świat ! ' ![]()
![]() |
#4062 |
Przyczajenie
|
Jestem nowa :P
a tu kilka opisów ;p Teraz wiem to nie bylo to ... dobrze wiesz, że byłeś dla mnie wszystkim ... Przestan mówic to nie tak jak myślisz Nie myśl, że zraniłeś mnie ... Z Ciebie wyleczyłam sie ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4063 |
BAN stały
|
Nudzi mi się jak ****** xD Pusto tu jakoś dziś
![]() ![]() Swoją drogą pójdzie każdy z nas .! CZy gdzxieś nasze drogi się spotkają ? "Koniec?"- chyba śnisz niejestem laska na 5 minut . Stęsknione ciało za Twoim dotykiem ![]() NA co mam dziś ochotę ? |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Przyczajenie
|
tak zwyczajnie , niebanalnie
wystarczy wierzyć Kolory mojej duszy Takie krótkie opisy |
![]() ![]() |
![]() |
#4065 | |||||||||||
Raczkowanie
|
Jeśli ominęłam czyjś post, przepraszam ;* Naprawdę, ale po prostu ciężko nadrobić wszystkie zaległości, musicie mi wybaczyć, dobrze?
![]() Miło, że zauważono moją nieobecność ![]() I przepraszam, że tak późno odpowiadam na wszysytkie wiadomości, ale naprawdę nie miałam czasu... ;* Cytat:
Cytat:
![]() I love you too ;* To Wy jesteście genialne ;* Miło mi ![]() Kradnijcie ![]() Cytat:
Twoich opisów ;* Cytat:
![]() * Liczę baranki. Może coś takiego ![]() Cytat:
* A Ty masz takie ciepłe dłonie, a mi tak zimno jest, poczuj to. * Mam Twoje 'dzień dobry' na każdy dzień. Ma nadzieję, że widzisz mnie. * Noszę szminkę w kieszeni odkąd wiem, że masz bardzo ładne usta. * I czytać z Twoich powiek, chcę. * I kiedyś się spotkają nasze spojrzenia, i będziesz wiedzieć wszystko. * Popatrz na mnie ukradniem, a zobaczysz ile radości mam gdy na Ciebie patrzę. * Moje oczy są oczami wariata, gdy spotykają się z Twoimi oczami. Cytat:
* I chcieć widzę to inaczej, i marzę wciąż, że nie mylę się. * A chcieć to chyba wcale nie znaczy móc... * Lustrzanego rzeczywistości odbicia, widzę tylko skrawek. * Widziałam to w wyobraźni. Cytat:
* Zaprząta Twoją głowę coś, tym czymś nie jestem chyba ja... * I proszę, proszę powiedz, że wciąż siedzę w głowie twej. * Niewidocznym pędzlem zakreślasz granicę między nami. Cytat:
* Możesz wpaść na kawę, wiem ile słodzisz. * I wyjść do sklepu po dwa rogaliki z czekoladą. * Ej, chyba lubię jak patrzysz gdy patrzę. * Te kropki na sukience - myśli - Mają kolor jego oczu. * To w Jego oczach widziała coś więcej niż swoje odbicie. Wybacz, ale weny brak... Cytat:
* Umiem ułożyć rysy twarzy By smutku nikt nie zauważył. * Talizma na ciemną noc, uśmiechu moc. * 'Uśmiechij się i zabij mnie!' Już się robi. * Za uśmiechem schowam się. Przepraszam, ale nic mi nie przychodzi do głowy. Moja ;* Cytat:
* I mieć Cię na dzień dobry i na dobranoc. * Bez Ciebie tak pusto i oczom i ustom. * Ze swoich oczu czytać kolory świata. * Powiedz mi jak mnie kochasz. * Szeptaj, gdy mówisz o miłości. * Chodźmy na spacer. ;* Cytat:
Kocham też ;* * Uśmiechnij się i spójrz w lustro. To jest mój wymarzony prezent. * Twoja twarz ponad kawą, prezencie mój... * Ty jesteś wszystkim tym, czego pragnę. * Załóż tą koszulę. Już wiesz, że to Ty jesteś moim prezentem? Opisy; * Posłuchaj. Gdyby mi się ziemia rozstąpiła pod nogami... rozumiesz?... Gdyby mi niebo miało zawalić się na łeb - nie cofnę się, rozumiesz?... Za takie szczęście oddam życie... * Zazwyczaj wieczorami mam ochotę na herbatę z Tobą. * Kim dla Ciebie jestem? * Czasem ludzie się zakochują, i jest im wszystko jedno. * Może prawdę powiesz mi, choć raz jedyny nie skłamiesz, przed nosem nie zatrzaśniesz drzwi, zawiasami palców mi nie połamiesz. * W moim innym świecie planujemy przyszłość. * Pralka pierze, nie wierze już w nic. * I duszę i ciało schowam, ogrodzę je chińskim murem. * Przez sen czuję cię i śnię, że cię chcę. * Cała jestem bałaganem i Twoim wojennym stanem. * Lubię Twoje to. I lubię też tamto. * Jak w Tokio pod śniegiem, marznę bez Ciebie. * Nad ranem tulę Twoją koszulę. czule. * Bang! Bang, Bang! * Jesteśmy jak nuty na pieciolinii razem czy osobno zawsze dobrze brzmimy. * Wykoleił się mój świat. * Znikąd się więcej nie dowiem niż z oczu Twych.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4066 |
Zakorzenienie
|
stukała szafka kredens i etażerka
długie długie długie chodnik ułożony krzywo
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki a znalazlyby sie jakies opisy o tym, ze tż jest dla mnie najwazniejszy i zrobilabym dla niego wszystko?
![]()
#4068 |
Zakorzenienie
|
ukradłam
![]() __________ wspólnie pochylają się nad każdą troską
![]() |
#4069 |
Raczkowanie
|
A ja miałabym prośbę. Szukałam ale nic takiego nie znalazłam.
Chodzi mi o to, że widziałam tu opis, który brzmiał mniej więcej: 'Chcę zjeść z Toba śniadanie, przyjdź na kolacje' Czy któraś z Was może mi powiedzieć jak on naprawdę brzmiał ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja ponawiam prosbe o przetlumaczenie na ang: teraz znowu zniknie z mojego życia i przypomni sobie o mnie za jakiś czas.
![]() |
#4071 |
Zakorzenienie
|
prosze o opisy dotczyczace smierci naglej 2 kumpli
w stylu 'A Oni stoją u Raju wrót, gdzie za zło tłumaczy się właśnie Bóg . "[']
#4072 |
Zadomowienie
|
-> TiScatteroUnaFoto
![]() Dziękuję, Kochana <3. Wszystkie kradnę, a ten: *Od Ciebie zalezy moje szczescie już miałam ustawiony. -> nastychick ![]() Kradnę te: * Chcę trzymać Twą rękę i nie chce nic więcej. * Twoje radosne oczy. Jak blado przy tym wypadną inne prezenty... * Podaruj mi uśmiech, ten szczery, ten z miłości do mnie. I dziękuję <3 -> RealGirl89 ![]() 'Szczęśliwa i zakochana...to jest dla mnie największy prezent ' zabieram <3 -> przerysowna ![]() Wszystkie zabieram <3 ale ten kocham najbardziej: -'Nie musisz dawać kwiatów, albo bić mi braw. wystarczy, byś zwyczajnie był.' -> MySmallCornerInSky ![]() Wszystkie zabieram <3 Moja Kochana ;* ->kee ![]() Jak zwykle niezawodna <3 _________________________ * Chcę żebyś był, na zawsze był ;* * Potrzebuję Cię, po prostu potrzebuję. * Egoistyczne marzenie - chcę cię mieć tylko dla siebie.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedy spotka Go serce i brzuszek płonie. Zobacz. W kącie siedzi sama. Zapatrzona w Ciebie. Nie nadepnij na mnie, bo ja jestem malutka. nie umiałaby uśmiechnąć się, byś zauważył ją.. mieć obok to, o czym boimy się marzyć. Zobacz. W moich oczach kryje się szczęście. Do dzielenia na dwa. A gdyby tak nie być tylko jedną z wielu... Spójrz. Jestem dziewczyną. Mam serce. Umie kochać. Sprawdzisz? * * * * Jak dorosnę to zostanę zdzirą. bliskim mów, gdyby pytali, że chwilowo zmieniłam adres, że w niebie leczę duszę z silnego przedawkowania rzeczywistości... >Chcę o Tobie zapomnieć, Ale jakoś nie mogę, Wciąż uśmiechasz się do mnie, Ciągle wchodzisz mi w drogę... Jeszcze długo będę odwracać głowę Na dźwięk Twojego imienia. Jeszcze długo wśród tłumu Będę szukać Twojego cienia.< "Chcę wierzyć, że potrafię siebie dać tam, gdzie już nikt nie widzi żadnych szans.."
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4074 |
Raczkowanie
|
a mozna takie o tym ze faceci traktuja przedmiotowa i patrza tylko na walory sexulane?
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością. Nie pozwól by do Twojej głowy wkradły się wątpliwości bo Cię zniszczą. Tak brzmi reguła samosprawdzającej się przepowiedni. |
![]() ![]() |
![]() |
#4075 |
Zadomowienie
|
a ja bagam o opisy, że jutro jadę na wycieczkę klasową z moją cudowną klasą ;D (jednodniową narazie;P) PROSI;*
takie śmieszne ;P
#4076 |
Raczkowanie
|
Now he'll dissapear of my life and remember about me down the line...
#4077 |
Zadomowienie
|
W niewyobrażalnym tempie rośnie moje zainteresowanie Twoją osobą. z dnia na dzień wypełniasz coraz większą część moich myśli, mojego życia. uzależniam się od Ciebie, wiesz?
Nie warty jest Twoich łez rozmytych przez wiatr... Podarowałeś mi coś, co nawet trudno nazwać. Poruszyłeś we mnie coś, o istnieniu czego nawet nie wiedziałam. Jesteś i zawsze będziesz częścią mojego życia. Zawsze.... ;** tracisz oddech ale wcale nie chcesz wzywać karetki dobranoooc. ![]()
![]() |
#4078 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 |
Zadomowienie
|
a ja bagam o opisy, że jutro jadę na wycieczkę klasową z moją cudowną klasą ;D (jednodniową narazie;P) PROSI;*
takie śmieszne ;P
#4080 |
Rozeznanie
|
ode mnie:
~ fajny pan z dołu znowu poratował niebożątko i otworzył drzwi ~ znalazłam szczęście, moje zgniłe samozadowolenie Mam prośbę, a mianowicie kilka, jeśli można ![]() o tym, że: 1. jadę na uczelnie i wrócę dopiero w poniedziałek wieczorem, nie jestem tą sytuacją (ani że jadę na uczelnie, ani że wracam późno) rozradowana, tylko jakieś dyskretne 2. chyba naprawdę znalazłam osobę, z którą mogę pogadać na każdy temat, wyżalić się, że chyba mogę nazwać tą osobę swoim przyjacielem, zaufać, że dobrze mieć kogoś takiego wraz z jakimiś dyskretnymi podziękowaniami, etc. (dodam,że osoba o tym nie wie, ale może się domyśla) 3. zawsze On dzwoni bardzo późno kiedy jużśpię albo nie mam ze sobą komórki, lub nie mogę odebrać. I żeby odważył się i zadzwonił kiedy ja rzeczywiście będę mogła odebrać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.