|
|
#31 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: proszę o obiektywną ocenę, nie wiem co robić
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
Edytowałam swój wcześniejszy post.
Nie wiem co możesz zrobić w takiej sytuacji, chyba jedynie poważnie z nim porozmawiać. Jeśli mu na tobie zależy to powinien chociaż spróbować coś z tym zrobić.
|
|
#33 |
|
Przyczajenie
|
tak zgodze sie z toba ,sprobuje porozmawiac jak wroce z pracy zobaczymy czy bedzie chcial zmian w naszym zyciu
|
|
|
|
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie jestes jak ptaszek na uwiezi. niby zakochana,szczesliwa,ale niecalkiem. jesli nie bedziecie rozmawiac,to do niczego nie dojdziecie. dla mnie tyle starszy facet moze mowic wiele rzeczy i wiele z nich moga byc tylko obiecankami lepszego zycia. dopoki nie ma rozwodu na papierku,widuje sie z zona,chocby wtedy gdy zabiera dzieci,to zawsze bedzie go cos z zona laczylo. czy tego chcesz,czy nie. nie masz pewnosci. to ze czasem rzuci,ze chcialby sie z Toba ozenic,to poki co slowa puszczane na wiatr. nie daj sie. mieszkacie razem - super,ale dogadajcie sie,bo mam wrazenie,ze jestescie dla siebie bardziej udreka niz przyjemnoscia. ustalcie obowiazki miedzy wami,zrobcie sobie czasem wolne. ok,masz swojego faceta,ale nie oznacza,ze ma on nic nie robic..........
|
|
|
#35 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jestem przeciw i chyba mało kogo to dziwi, jak widać to chociażby w tym wątku. Zresztą polecam lekturę wątku "jestem z żonatym męzczyzną". Cytat:
Nasza obiektywna ocena jest taka, że nie rozbija się czyjegoś małżeństwa i nie kręci nosem, gdy partner chce widywać się z dziećmi, gdy ma taką możliwość i ochotę, bo tobie przepadnie wieczór u jego boku (post pierwszy ).
|
||
|
|
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
trudny związek , partner z przeszłością , duża różnica wieku Ty jako ta trzecia, odizolowana od rodziny i znajomych- może warto się zastanowić nad sensem trwania w takim związku...
być może powrót do znajomych pomógłby Ci uzmysłowić sobie źe jest możlwość wyboru innej drogi |
|
|
|
|
#37 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
Przyczajenie
|
nie zgadzam sie z wszystkimi wypowiedziami ale duzo mi uswiadomiliscie ,troche zabolalo bo delikatni to nie jestescie no coz prawda boli ,takie zycie.
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Anty jakie zwiazki? Sypianie/mieszkanie z zonatym jeszcze facetem? Nie dziwie sie jej zupelnie
I jak juz Fresa zauwazyla, jakby nie patrzec, to jestes jego kochanka.Cytat:
Uwielbiam to. Nie zgadzasz sie z autorka watku, to nie masz pojecia o zyciu. Oczekujesz obiektywnych opinii, przez obiektywne rozumiejac takie, ktore Ci przytakuja. To ze ktos sie nie pakuje w takie sytuacje, nie swiadczy ze nie wie nic o zyciu... wg mnie wrecz przeciwnie...
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a gdybym mial ten nieszczesny papierek to wasze opinie byly by inne? |
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale nie ma rozwodu, więc nie są swoją drogą to samobójcze, wiązać się z kimś kto ucieka przed żoną za granicę co taki człowiek jest w stanie zaofiarować? to raczej Ty, złotarybko robisz temu wiecznemu piotrusiowi panu za darmową gosposię, dzięki czemu on może leżeć przed tv i nic nie robić. trzeba było mu od razu powiedzieć: albo rybka albo pipka - tzn. albo rozwód albo mnie nie zwódź. swoją drogą dziwię się jego żonie że jeszcze się z takim frajerem nie rozwiodła
|
|
|
#42 |
|
Przyczajenie
|
jesli chodzi o tego FRAJERA to przeczytaj dokladnie o czym byl temat i co zawieral,zona ktora zdradza 3 lata faceta i on ma dalej z nia zyc!!??,chyba lepiej wyjechac i zaczac dorabiac sie od nowa,pomijajac fakt ze pracujac za granica nie bylo miesiaca zeby nie dbal o dzieci i nie martwil sie czy niczego i mnie brakuje!!
|
|
|
|
|
#43 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Dziwne, dlaczego się z nią nie rozwiódł, powodów miał aż nadto, w końcu przez 3 lata przyprawiała mu rogi, na co on jeszcze czeka?
|
||
|
|
|
|
#44 |
|
Przyczajenie
|
w styczniu jest rozwod a myslisz ze tak hop siup mozna wziac rozwod w dodatku przebywajac za granica, jakbys nie wiedziala o opieszalosci sadow w polsce
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.

).

I jak juz Fresa zauwazyla, jakby nie patrzec, to jestes jego kochanka.
Uwielbiam to. Nie zgadzasz sie z autorka watku, to nie masz pojecia o zyciu.
co taki człowiek jest w stanie zaofiarować? to raczej Ty, złotarybko robisz temu wiecznemu piotrusiowi panu za darmową gosposię, dzięki czemu on może leżeć przed tv i nic nie robić. trzeba było mu od razu powiedzieć: albo rybka albo pipka - tzn. albo rozwód albo mnie nie zwódź. 

.