|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Samotność z wyboru
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:32 |
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wspomnienia ... jedne dobre inne mniej piekne ale wszystkie ważne ... czegoś uczą, o czymś każą pamiętać, coś pięknego zatrzymują w naszej pamięci wszystko ma swój cel i sens aczkolwiek często ukryty |
|
|
|
|
|
#633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#635 |
|
Raczkowanie
|
Bądź wolny od złudnych przeszkód i wyzwolony od lęku, który one rodzą, a osiągniesz najczystszą nirwanę...
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:32 |
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
nie wydaje mi sie - wiem po sobie. sama to przezyłam.
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#637 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a jak u Ciebie Monika ? Cytat:
|
|
|
#638 |
|
Raczkowanie
|
walcze...ale nie wiem jak długo, bo brakuje mi juz sił
![]()
|
|
#639 |
|
Zadomowienie
|
doskonale wiem co przechodzisz i uwierz mi. to nie koniec świata. jedyną najgorszą rzeczą w tym wszystkim, że trzeba do tego dojść samej/samemu. nie wierzymy nikomu. jedni potrzebują więcej czasu, inni - mniej. mam nadzieję, że niedługo wyleczysz się z tej miłości
|
|
#640 |
|
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny...
u mnie ostatnio tez zle.. ciagle mysle,spac nie moge, przestalam nawet jesc.. nie mam w ogole ochoty na nic.. i pomyslec,ze to wszystko przez faceta
|
|
|
|
|
#641 |
|
Raczkowanie
|
A 'miłość mojego życia', o którym pisałam w 1 poście ma laske
Wczoraj właśnie ich widziałam razem. Nie żeby mówił mi tyle razy, że nie chce związku ! Faceci to w 90% c.iule. Gdzie szukać normalnych osobników?! ahh... Jakieś zbiorowe fatum?! Dziewczyny, damy rade..! wszystkie
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
ja nie wiem czy i jak bym zniosła taka sytuacje
![]()
|
|
#643 | ||
|
Zakorzenienie
|
ciesze sie.
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#644 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
zniosłabyś. DZIEWCZYNY, my nie żyjemy tylko dla nich. Cytat:
tak. czas leczy rany. trzeba tylko dać przede wszystkim sobie czas. sobie i swoim emocjom. ehh, dziewczęta
|
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#646 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję.
![]() i właśnie tak. mamy inne zajęcia jeszcze niż płakanie za nimi.
|
|
#647 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ehhh ... ![]() Cytat:
piwo urodzinowe mnie wyleczyło Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
oj laski czemu tu tak smutno ? kurcze nie wiem, może ja szybciej zbieram sie po takich rzeczach ale to nie ma co sie zadręczać, trzeba żyć każdym dniem, to co było zostawić daleko za sobą i każdy dzień zaczynać na nowo mieć nadzieje, dużo wiary, a i szczęście sie pokaże ja wiem że nie zawsze jest kolorowo ale trzeba zacisnąć zęby i iść dalej, nie stwarzać problemów tam gdzie ich nie ma bo sie tylko w ten sposób samą siebie pogrąża ... tak już jest że czasem ma sie gorszy okres w życiu, ale tak musi być, to znak że niedługo będzie lepiej ![]() ja w tym momencie mam wiele problemów, ale staram sie żyć jak najlepiej i może nie każdego dnia ale napewno co drugiego dnia moge powiedzieć że jestem szczęśliwa tak poprostu ![]() nie że sie jakoś wymądrzam ale mówie z autopsji
|
|
|
|
#648 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dużo zdrowia przede wszystkim. szczęścia ;-) pogody ducha. radości. spełnienia marzeń, realizacji postawionych planów i ambicji. byś nie martwiła się rzeczami nieistotnymi, a każdą porażkę traktowała jako lekcję życia. by Twoje serce było ciepłe i pełne miłości dla każdego. i nie mówię tu wcale o facetach. zapomnijmy o nich na chwilę. kochaj życie . życzę Ci pewności siebie i samozaparcia. no i aby upadki nie były bolesne, abyś podnosiła się z nich z czołem uniesionych wysoko do góry. życzę byś bez łez, a ze szczerym uśmiechem kroczyła przez swoje życie przepraszam, że tak późno.
|
|
|
#649 |
|
Raczkowanie
|
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:40 |
|
|
|
|
#650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje Cytat:
|
|
|
|
#651 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a przestań. i tak spóźnione. ale z serca pisałam.
|
|
|
#652 |
|
Raczkowanie
|
Każdy dzień zbliża nas do śmierci... Edytowane przez coffeinka85 Czas edycji: 2008-12-29 o 23:40 |
|
|
|
|
#653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wczoraj do mnie mój były napisał. cyt: "czesc nie kasowalem nr boo pomyslalem ze jeszcze kiedys do ciebie napisze , co slychac czy cos za to kom wyk. no to co tam u ciebie?? jak chcesz to odp a jak nie to ten nr tez wyk." Piałam poprostu na całego. miałam nieodparta ochote go wyzwać, zbluzgac i zmieszac z błotem ale kulturalnie odpisałam, ze u mnie zaje.biście, super i mega wypas. , że w koncu jestem szczesliwa i , że kocham zycie bo jest piekne. on zbaraniał i napisał, ze u niego tez ok. potem niestety 'musiałam' się z nim pożegnac bo szłam ze znajomymi na impreze. [cały wieczór siedziałam w domu]. dobry bajer nie jest zły. jak następnym razem napisze to go wyzwe.
|
|
|
|
|
|
#654 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mój były facet był ze mną jakieś dwa miesiące. miałam wtedy 14 lat, a nigdy nie sądziłam, że można się od kogoś tak uzależnić. pierwsza miłość, do tego z trudem było mi znieść jego decyzję o rozstaniu, o której zresztą mnie nie poinformował. ot tak po prostu przestał się odzywać, po krótkiej wymianie zdań... schodziliśmy się ze 3 razy. przez ponad dwa lata nie dopuszczałam do siebie ŻADNEGO innego faceta, no prócz niego samego. każdy mnie za to karcił. tłumaczył. jak patrzę wstecz na ten czas, uświadamiam sobie z dnia na dzień ilu wspaniałych chłopaków straciłam... ale i tak nie żałuję. te dwa lata pozwoliły mi zrozumieć wszystko. i cieszę się, że go poznałam. i nadal jest według mnie jednym z najwspanialszych mężczyzn na świecie, choć powinnam go nienawidzić za to nieodzywanie się. dla mnie był cudowny. i mam miłe wspomnienia z pierwszej miłości. nie wiem jakie on ma o mnie. nie obchodzi mnie to. a ludzie nadal na mnie krzyczą jak o nim mówię, tylko co z tego ? ![]() ta mała wstawka o mnie to prostu próba uświadomienia Ci, że potrzeba czasu. Cytat:
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
Być moze jestem tak bojowa nastawiona bo jestem przed okresem..
jak u Was dzewczęta? u mnie super - jutro mam lacine a nic nie umiem lepiej - nie mam nawet ochoty sie na nia uczyć. a co tam. w 4 tygodniu podpadne profesorce, co mi tak |
|
|
|
|
#656 |
|
Zadomowienie
|
ja mam mnóstwo nauki na ten tydzień i zero mobilizacji, ochoty...
|
|
#657 |
|
Zakorzenienie
|
a mi wróciła choroba
|
|
|
#658 |
|
Zakorzenienie
|
znam ten ból..
ojej...
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
nawet tak nie mów..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

wspomnienia ... jedne dobre inne mniej piekne ale wszystkie ważne ... czegoś uczą, o czymś każą pamiętać, coś pięknego zatrzymują w naszej pamięci
wszystko ma swój cel i sens aczkolwiek często ukryty

Wczoraj właśnie ich widziałam razem. Nie żeby mówił mi tyle razy, że nie chce związku ! Faceci to w 90% c.iule. Gdzie szukać normalnych osobników?! ahh... Jakieś zbiorowe fatum?! 

kurcze nie wiem, może ja szybciej zbieram sie po takich rzeczach ale to nie ma co sie zadręczać, trzeba żyć każdym dniem, to co było zostawić daleko za sobą i każdy dzień zaczynać na nowo
dziekuje
;(((((((((((((((((((((((( (((
lepiej - nie mam nawet ochoty sie na nia uczyć. a co tam. w 4 tygodniu podpadne profesorce, co mi tak