Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-28, 15:30   #1501
Daysy85
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzień dobry
Witaj
Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
To bylo do Agnusi 22 Jak Cie na zdj widzialam, to Ty nawet nie masz z czego miec kompleksow
Nesko witaj
Sas, Moniczko to niezle polezeliscie Mnie po takiej dawce snu od razu na wstepie boalal by glowa...
Daysy, Iza pomiedzy cytuj a odp masz, "cudzyslow z plusiekim" i na niego klikasz i zaznaczasz tym samym te posty, na ktore chcesz odp, a jak juz wszystkie posty masz to klikasz "CYTUJ" i odpowiadasz
Może mi się uda to próba

hihih udało się dzięki Marcelinko
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 15:31   #1502
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Sas, Moniczko to niezle polezeliscie Mnie po takiej dawce snu od razu na wstepie boalal by glowa...
ja sie tak przyznam bez bicia), ze wczoraj mielsimy z tzusiem taki wiecorek przy filmikach i drinku nio i zasnelsimy tak kolo 2 w nocy dlatego tak dluuuuuuuugo lenichowalismy
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 15:36   #1503
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
ja sie tak przyznam bez bicia), ze wczoraj mielsimy z tzusiem taki wiecorek przy filmikach i drinku nio i zasnelsimy tak kolo 2 w nocy dlatego tak dluuuuuuuugo lenichowalismy
Co ja bym dała za takie lenistwo z TŻ... co prawda leniuchować byśmy tak do końca nie chcieli no ale nazywajmy to jak chcemy...
Stary 2008-10-28, 15:37   #1504
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Co ja bym dała za takie lenistwo z TŻ... co prawda leniuchować byśmy tak do końca nie chcieli no ale nazywajmy to jak chcemy...
nic dodać nic ująć
Stary 2008-10-28, 15:42   #1505
Daysy85
Zakorzenienie

No moje drogie miałam klientkę ... kupiła sobie spódnicę więc już 3 rzeczy sprzedane
Stary 2008-10-28, 15:43   #1506
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
To bylo do Agnusi 22 Jak Cie na zdj widzialam, to Ty nawet nie masz z czego miec kompleksow
ooj moja droga zdziwiłoby cię

dlatego też chodze na silke i mam osobistego trenera jutro ide
Stary 2008-10-28, 15:45   #1507
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
No moje drogie miałam klientkę ... kupiła sobie spódnicę więc już 3 rzeczy sprzedane

no no, postępy robisz tam ja jeszcze 30 minut i lete do siostry tzta z nim na kawke i do drugiej chyba na herbatke bo auto chca zobaczyc, a wieczorem do kalisz,a takze wyjazdowy dzien mnie czeka a glowa peka dalej
Stary 2008-10-28, 15:46   #1508
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ooj moja droga zdziwiłoby cię

dlatego też chodze na silke i mam osobistego trenera jutro ide
oj nie masz z czego tracic naprawde ale zazdroszcze ci tego trenera i silki mi brakuje na to czasu a przydaloby sie zrzucic nie wiem co to ze soba zrobic
Stary 2008-10-28, 15:46   #1509
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Daysy to musze Ci powiedziec, ze masz spory utarg
Widzisz, nie jest to takie trudne
Sas, My to sobie tak poleniuchujemy, ale w sob z tesciowa za sciana hihi Jak zwykle J wtedy wezmie na amory ehhhh
Swoja droga, wytrzymala jestes, ja juz bym odnotowala bol glowy... U mnie max to 6/7 to juz gora godzin snu Powyzej to juz "cierpie"...

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 15:47   #1510
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
no no, postępy robisz tam ja jeszcze 30 minut i lete do siostry tzta z nim na kawke i do drugiej chyba na herbatke bo auto chca zobaczyc, a wieczorem do kalisz,a takze wyjazdowy dzien mnie czeka a glowa peka dalej
Uciśnij sobie pulsy przez 5 sekund potem puść na 5 sekund. Powtórz 10 razy. Potem uciskaj w ten sposób nasadę nosa 10 razy. Ból powinien się zmiejszyć.
Stary 2008-10-28, 15:49   #1511
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Daysy to musze Ci powiedziec, ze masz spory utarg
Widzisz, nie jest to takie trudne
Sas, My to sobie tak poleniuchujemy, ale w sob z tesciowa za sciana hihi Jak zwykle J wtedy wezmie na amory ehhhh
Swoja droga, wytrzymala jestes, ja juz bym odnotowala bol glowy... U mnie max to 6/7 to juz gora godzin snu Powyzej to juz "cierpie"...
ja jestem spioch ale w sumie wolalabym nie byc spiochem bo jak mam wstac do pracy ok 5.40 to mnie trafia
p.s. udanego leniuchowania nie daj mu zyćD
Stary 2008-10-28, 15:51   #1512
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
oj nie masz z czego tracic naprawde ale zazdroszcze ci tego trenera i silki mi brakuje na to czasu a przydaloby sie zrzucic nie wiem co to ze soba zrobic
mam ja chodze 2 razy w tyg, bo czas na wiecej nie pozwala, ale chce czesciej
Stary 2008-10-28, 15:54   #1513
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Agusia ale szczupla jestes, a to ze tam czegos masz za duzo, to nie masz az takich powodow zeby narzekac
Ja, we wrzesniu wykupilam karnet dla siebie i dla J na silke, ale nie przypadla mi dogustu, teraz czas sprobowac swoich sil w tancu
Sas, Moniczko dam mu zyc, bo jeszcze tesciowa bedzie sie cieszyc, ze wnuki beda hihi

Stary 2008-10-28, 16:01   #1514
sas
Wtajemniczenie

nio tak Marcelinko rozumiem ale i tak wiesz za bardzo go nie oszczedzaj
oj Agusia Agusia ty popatrz sobie na mnie ja to porazka dopiero jestem i nie wiem jak to zrzucic z siebie
Stary 2008-10-28, 16:04   #1515
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Zaraz stworzymy kacik, ktora jest szersza, tu i owdzie

Ja staram sie jesc, co 3 godziny, mniej jak wczesniej, zobacze co mi z tego wyjdzie Nie licze na duzy sukces, ale zeby chociaz troszke cm spadlo to bym nie plakala

Stary 2008-10-28, 16:05   #1516
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

Agusia wygladasz świetnie nie marudź

Daysy85
-->> ja miałam więcej klientów dzisiaj , ale też tak cały dzień siedzieć to można zwariować

Którz to Paulina C.???

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 16:06   #1517
sas
Wtajemniczenie

ja robie dokladnie to samo... i jem w sumie to co zawsze tylko w mniejszych porcjach...ogolnie juz dlugo chelb jem sporadycznie ze kromkiw tyg., smazonego tez malo i w pierwszym tyg spadlam 1,5 kg ale teraz juz raczej nic a tak bym chciala zrzucic ehhh
Stary 2008-10-28, 16:08   #1518
Daysy85
Zakorzenienie

Jejku jeszcze 2 godziny!!!! i do domu...
Ja tu siedzę i mało robię ze względu na brak ruchu... i obżaram się!!!! schudłąm 5 kg pól roku temu, póki co mi się waga utrzymywała ale jak tak dalej pojdzie to szybko to nadrobię!
Stary 2008-10-28, 16:11   #1519
Emilia211
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku jeszcze 2 godziny!!!! i do domu...
Ja tu siedzę i mało robię ze względu na brak ruchu... i obżaram się!!!! schudłąm 5 kg pól roku temu, póki co mi się waga utrzymywała ale jak tak dalej pojdzie to szybko to nadrobię!

a ja do 17.00 Dasz radę , raz dwa minie do 18.00
jeśli siedzisz tyle godzin w pracy to niestety nie chce Cię straszyć, ale uważaj na ilości jedzonka. Ja od kiedy pracuję w sklepie przytyłam bardzo dużo:/, ale staram się mniej jeść i efekty już widać

Stary 2008-10-28, 16:12   #1520
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

ok juz nie bede
Stary 2008-10-28, 16:14   #1521
agus87
Zakorzenienie

ok kocane ja spadam na te moje kawki bede po m jak milosc ok 22 buzka
Stary 2008-10-28, 16:14   #1522
Emilia211
Zakorzenienie

papatki ja też uciekamPAPAPA

Stary 2008-10-28, 16:30   #1523
śliweńka
Zakorzenienie

a kto jest Martą J. i Pauliną C. ?? gdyż dostałam dwa zaproszenia i nie wiem od których wizażanek

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 16:34   #1524
Daysy85
Zakorzenienie

Dziewczyny w związku, że jestem w związku i kiedyś będę chciała mieć bobasa.. tak na zapas zastanawiam się nad imieniem i wiecie co żadne mi się nie podoba a te , które mi się kiedyś podobały sa zajęte przez bliskich członów mej familii... albo już co drugie dziecko ma tak na imię...
Kiedyś bardzo podobało mi się :Ada , Zuzia, Julka a teraz multum dziewczynek ma tak na imię, dla chłopca bardzo kiedyś Kuba i Wiktor... i ten sam problem... poza tym Kube ma moja sis cioteczna od 7 miesięcy ...
Stary 2008-10-28, 16:40   #1525
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ale masz fajnie

martucha nie żebym się śmiała z twojego cierpienia, ale ewidentnie czuć po twojej wiadomości, że się fatalnie czujesz
nie... ja tak napisalam nie z powodubolu glowy.. tylko z powodu takiego prezkonania

Cytat:
http://nasza-klasa.pl/profile/13384362

dziewczyny dawac na nk, ja juz tu jestem :P
\ o to i ja sie zalapie;')

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
witam

a mój własnie sam chciał przejsc na tę diete i powiedział, ze slub go zmobilizował hehe
kochana siczny jest ten album.
a ja wczorak powiedzialam TZ o tym pomysle, na co on, ze mu sie nie chce ze chce dac same kwiety smutno mi sie zrobilo i mu mówie, ze nawet nie zobaczy o co mi chodzi a juz sie nie zgadza. przeprosil. poslzismy na komputer abym mu pokazal. zobaczył wszytsko wnikliwie i powiedział :robimy

tak, moze nie wiedziec to zroumiale. ale wczoraj chodziło mi rzeczy (jak wspomniałam) które mu mwoiłam juz conjmiej 2 razy. kiedys (z miesiac temu) powiedziałam mu nawet, ze bedąc z nim musze zapomniec o tym,z e usłysze jakies miłe słowo, jakies słowo kocham cie. czyli swoich pragnien. a wczoraj doszlam doszlam do wniosku,z e to bez sensu, bo jaki sens ma związe co trzeba sie w nim takich rzeczy wyzbywac?? dlatego postanowilam mu to powiedziec (ale on i tak wiedział o tym wczesniej, ze mi tego brakuje a miał to gdzies)

Była rozmowa. zamknelismy sie w kuchni, bo pomagałam TZ robic jedzonko do pracy i mu mówie o wszytskim, o tych moich potrzebach o jakich napisałam wyzej. i ze kiedys chciałam sie tego wyzbyc a teraz wiem, ze nie chce całe zycie pozbywac sie swoich pragnien tylko dlatego by z nim byc. nie chce po slubie za kilka miesiecy brac z nim rozowodu. w chwili slubu chce byc pewna, ze bede z nim szczesliwa itp. a o od razu"czyli jak sie nie zmienie, to koniec??" wiec mu mówie, ze dla mnie zwiazek w którrym trzeba rezgygnowac ze swoich pragnien (nie jakis wyszukanych ale takich naturalnych" jest bez sensu iz e mam dosc codziennie siadac przed lustrem i zastanaiwac sie czy cos jest ze mna nie tak, skoro on widzi we mnie tylko kure domową "zaprzeczy" podszedł powiedział "nie płacz" - nie płakałam ale w srodku czulam ze zaraz bede (wyczuł to ) pocałowal czule w nosek, zaczał przytulac i wtedy do kuchni wszedł kolega zrobic sobie kanapki. no myslałam,z e padne. skonczylismy robic kolacje , TZ zrobił nam herbatki i poszlismy do siebie do pokoju. akurat pokazywalam mu ten album. on co chwila mnie dotykał, glaskał. ale nie wytrzymałam i zapytałam sie, co w takim razie bedzie z nami?? na co on" musze sie zmienic" juz nie odpowiedziałam nic. ale baaardzos ie ucieszyłam. choc czekam.. bo jak juz wspominałam ten temat juz był po raz trzeci poruszany, ale piewrszy raz zakresliłam mu, ze jednak moje potzreby sa wazne i nie chce sie ich pozbywac. wole sie z nim rozstac...

dzis robie dla niego obiad niespodzianke (tak mu zresztą powiedziałam) rybę z piekarnika w marynacie z soku z cytryny, czosnku, chili i ziół. (tylko nie wiem z czym ją podac?? przypomne ze to pierwsza faza SB
widzisz.. mowilam ze rozmowa wszystko zalatwi.. jeszczemu o tych pieniazkach powiedz i bedzie dobrze...

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
3 950,- to dużo, dla mnie nawet bardzo...myślałam, że na suknię wydam góra 3 000,- no ale...po prostu się w niej zakochałam
a pokazesz ja? moja kosztuje 2600

Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny! Chciałabym do was dołączyć jako kolejna Spragniona Panna Młoda Oczywiście jeśli nie macie nic przeciwko
witaj
Cytat:
Napisane przez agnusek22 Pokaż wiadomość
Żeby nie było, że wchodzę tak tu do was z buciorami opowiem troszkę o Nas. Historia jest długa, bo znamy się, hmm 16 lat!!!! Tak, tak, teraz mamy po 23, czyli w dniu ślubu (12-09-2009)oboje będziemy 24latkami. Poznaliśmy się w szkole podstawowej i chodziliśmy do jednej klasy. W liceum nasze szkolne drogi się rozeszły, ale my nadal utrzymywaliśmy kontakt. I tak przeszliśmy przez wszystko: dziecięcą nienawiść do płci przeciwnej i bójki (!), niewinną przyjaźń w okresie dorastania, potem chęci na coś więcej z jego strony i moja ucieczka i odwrotnie. Tyle, że ja jestem duuuużo bardziej uparta W końcu, po różnych przygodach z różnymi ludźmi postanowiliśmy dać sobie szansę, a było to ponad 5 lat temu. Narzeczoną jestem od prawie 2 lat, a ślub już tak niedługo...Oboje studiujemy na 5 roku. Mój Luby pracuje, a ja jestem w trakcie poszukiwań Ale się rozpisałam. Mam nadzieję, że komuś będzie chciało się to przeczytać:rolleyes :
ale piekna historia

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
a kto jest Martą J. i Pauliną C. ?? gdyż dostałam dwa zaproszenia i nie wiem od których wizażanek
melduje poslusznie ze Marta J to ja

dziewczyny staralam sie za wami nadazyc izaprosic was... kogo niezaprosilam tokrzyczec... tak jak pisalam marta j to ja
aaai jak cos to prosze wpis z nikiem w komentarzach bo juz wetreranki panny mlode znam (baje, sas, rybyulke, madzie, jage, strippi,. mala, itd..) ale tych nowszych niedokonca

a co sie dzieje z zottel.. niemcach siedzi za maz wyszla i juz do nas niezglada

a codo dzieci to moj syn bedzie Patryk, cora Zuzia, ijescze chce Emilke... a imiona z tradycjami rodzinnymi i dlatego takie
Stary 2008-10-28, 16:41   #1526
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No... ja nie stety nie mogę pozwolić sobie na suknię za 3 tys... nawet na taka za 2 nie za bardzo, u mnie w CK jest taki fajny salon, pracownia krawiecka, w której nowe sukienki kosztują już od 500 zł a najdroższa tam dokłanie 1850, jeżeli wybiorę tą z manekina rabat nawet 200zł tylko dlatego że była już mierzona a nie prosto spod igły...
Poza tym halka i welon gratis a bolerka koronkowe 35 zł!!!
Masz na mysli ten salon Anna kolo Paryzanki? Slyszalam strasznie duzo pozytywnych opini o nim - tez chyba bede tam szyc, chociaz mam tez namiar na krawcowa co szyje do jednego z duzych salonow w kielcach i robi to tez na boku duzo taniej

Cytat:
http://cgi.ebay.co.uk/New-Chiffon-wh...742.m153.l1262

Zobaczcie tą taka mi się bardzo podoba
Mamy podobny gust - piekna

Cytat:
Pracuję w sklepie odzieżowym jestem na stażu ...

Aguś napisz mi proszę jak się robi takie posty jak Twój... ja nie wiem jak ja mam to zrobić żebyw jednym poście odpowiedzieć kilku osobom....
a gdzie to przyjde cos kupicale dopiero po wyplacie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość

Daysy85-->> ja miałam więcej klientów dzisiaj , ale też tak cały dzień siedzieć to można zwariować

Którz to Paulina C.???
Paulina to ja

A jesli chodzi o dzieci, myslelismy kiedys z tz dla dziewczynki Agata, Liliana
dla chłopca Adaś, Radek, Krystian

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 16:45   #1527
Daysy85
Zakorzenienie

Pracuję koło Kościoła Św. Józefa... to jest na ul. Nałkowskiej jak jest Warszawska i taki nowy budynek na rogu jest PC Expert sklep komputerowy... i do mnie idzie się po takim tarasie jakby.
Sklep Paparazzi.
Stary 2008-10-28, 16:45   #1528
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja tez tak mysle.. ze wsyztko w torebce moze sie przydac... a co do pracyt o mysle ze jak zcazniesz cos wysylac to bedzie odzew... trzymam kciuki za znalezienie lepszej pracy i czasu na kurs tanca bo jest to rewelacyjna sprawa
wisla jest piekna... lubilam wypady popoludnioew do niej.. i jeszcze do ustronia.. fajnie tak sie oderwac na chwilke od zgielku mioasta...
a fotki byly robione nad tyskimi paprocanami.. takim jeziorem.. bardzo przydkim i wogole... ale fotograf okiem mistrza sprawiil ze jezioro stalo sie magiczne a malenka plaza ogromna pustynia
a jesli chodzi o suknie to najpierw zaliczke ja placilam, 500 zl..ale na przymiarce kolo marca doplace jeszcze 500 zeby bylo iles tam procent.. tak sie umaliwalam z tymi paniami...

uuu paprocany Musze tam kiedys pojechac bo wstyd sie przyznac ale nie bylam Na zdjęciach wcale nie wygląda to brzydko Moj Tż obstawial pogorie w dabrowie albo cos tam innego w sosnowcu

kurde a ja musze isc chyba do lekarza, tylko nie wiem jakiego Juz od dawien dawna lapaly mnie skurcze w lewej łydce podczas snu. Tyle ze kiedys to sie zdarzalo raz na 2-3 miesiace, przewaznie po jakims calonocnym imprezowaniu itd. A teraz odkad pracuje to normalnie mam po prawie kazdej nocce. Ale normalnie tak mnie to boli, ze sie budze z głosnym ała i trudno mi dojsc do siebie. Dzis o 3 w nocy mnie zlapal taki skurcz ze nawet tż się obudzil. I potem tak mnie ta noga bolala ze nie moglam dojsc do ubikacji tylko kustykalam. Potem ja troche rozchodzilam, ale do teraz mnie boli ;/ Nie wiem co to moze byc ;/ Po tabletkach anty to to raczej nie jest bo biore juz chyba z 1,5 roku i do tej pory sie takie cos nie zdazalo
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 16:47   #1529
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Pracuję koło Kościoła Św. Józefa... to jest na ul. Nałkowskiej jak jest Warszawska i taki nowy budynek na rogu jest PC Expert sklep komputerowy... i do mnie idzie się po takim tarasie jakby.
Sklep Paparazzi.
A to wiem ale narazie to splukana jestem czekamy z TZ-tkiem na wyplaty

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-28, 16:49   #1530
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
uuu paprocany Musze tam kiedys pojechac bo wstyd sie przyznac ale nie bylam Na zdjęciach wcale nie wygląda to brzydko Moj Tż obstawial pogorie w dabrowie albo cos tam innego w sosnowcu

kurde a ja musze isc chyba do lekarza, tylko nie wiem jakiego Juz od dawien dawna lapaly mnie skurcze w lewej łydce podczas snu. Tyle ze kiedys to sie zdarzalo raz na 2-3 miesiace, przewaznie po jakims calonocnym imprezowaniu itd. A teraz odkad pracuje to normalnie mam po prawie kazdej nocce. Ale normalnie tak mnie to boli, ze sie budze z głosnym ała i trudno mi dojsc do siebie. Dzis o 3 w nocy mnie zlapal taki skurcz ze nawet tż się obudzil. I potem tak mnie ta noga bolala ze nie moglam dojsc do ubikacji tylko kustykalam. Potem ja troche rozchodzilam, ale do teraz mnie boli ;/ Nie wiem co to moze byc ;/ Po tabletkach anty to to raczej nie jest bo biore juz chyba z 1,5 roku i do tej pory sie takie cos nie zdazalo
Czy pijesz kawe?
Jeżeli tak to jest powód nocnych skurczów, kawa wypłuję magnez a jego brak powoduje kurcze mięśni.
Kup sobie tabletki musujące magnez, lub do łykania i powinno Ci przejść

Scio... przyłaź to pogadamy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości