Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-10-29, 15:32   #1801
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Tempo pojawiania się nowych wiadomości jest zawrotne...uffff
hihi wiem dziś jak mam wolne to moge sie troche poudzielać i ponadrabiac zaleglosci ale normalnie po pracy to nie ma szans Raz, że mamy kompa i neta w pokoju tescia, wiec glupio mi tak mu tu pol dnia przesiadywac, dwa ze po pracy najczesciej juz nie mam na nic sily Ale na szczescie w tym miesiacu Tż planuje remont, wiec przeciagnie kable i będę miala wreszcie neta w naszym pokoju i wiecej kanalów w naszym telewizorku bo na razie to odbiera nam tylko tvp 1 i polsat

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Sag, Sandra przyjelam
Madzialenko, jak TŻ jest pojety to dacie rade, moj to watpie zeby sie wyrobil hihi
Samba i Ty to wytrzymujesz?? Rozumiem, ze pesje masz adekwatna do ilosci wykonywanej pracy?? Szokkk
1500zl do twoich obowiazkow nie jest adekwatne, jak bedziesz iala okazje walcz o wiecej, bo sie zaharujesz dziewczyno
Kasiulka spokojnie wybierz sie do kosciola, a jak Ci powie, ze po nowym roku, to przyjdz po nowym roku ale mysle, ze juz nie powinno byc problemu z zaklepaniem godziny slubu
Emilko piosenka srednio mi sie podoba... Ten Masters lepszy

31 pazdziernika konczy mi sie umowa probna. Zobaczymy czy od listopada mi cos podniosa, ale watpie Raczej licze na to ze znajde inna prace niz w tej dostane podwyzke

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Samba, to jakieś przegięcie z tą restauracją.. Co ma recepcjonistka do śniadań i mycia garów?? SZOK!! Podziwiam Cię, że jescze tam pracujesz
cos trza robic tez mi sie wydaje, ze to przegiecie no ale coz....hotel ekonomiczny najlepsze jest jak goscie pytaja czy moga prosic jajecznice A my tam nie mamy zadnego kucharza ani zaplecza kuchennego zeby cos ugotowac. Serwujemy tylko zimna plyte ktora recepcja przygotowywuje na nocce, a potem na rannej zmianie sie jeszcze dorabia bo w nocy to przewaznie po 1 talerzu kazdego rodzaju sie przygotowywuje wiec zapasy szybko sie koncza I zawsze se jeszcze wyobrazam ze oprocz tego ze odbieram telefony, wystawiam faktury, pieke bulki, zajmuje sie bufetem to jeszcze smaze jajecznice na zapleczu dla 100 osob

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
nieeeee jeszcze 3 godziny ....
Ja tu juz fiksuję!!!!
Mam teraz babke w przymierzalni... jedyna dzis która cos przymierza tych 2 co dzis tu były!

uuu to ruch masz tam nieziemski a co to jakis drogi sklep z ciuchami ze tak malo ludzi??

Madzialenka staram sie szukac nowej pracy, ale na razie marnie mi to idzie Wyslalam duzo cv ale raczej z marnym odzewem. Bylam na kilku rozmowach ale wszyscy sie dziwia ze pracuje zaledwie 3 miechy a juz chce prace zmieniac hehe No i lipa jak na razie A tak poza tym jak mam wolne popoludnie albo jakis dzien wolny to nawet nie chce mi sie myslec o szukaniu pracy tak mam wszystkiego dosc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:33   #1802
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

Znalazlam fryzurkę i bukiet (bukiet srednio mnie sie podoba, ale jest ze słoneczników ) Co sądzicie?
ładna fryzurka. bukiet mi się nie podoba zbytnio, chociaż uwielbaim słoneczniki, co z reszta łatwo się domyślić

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć to chyba moja druga wizyta na Waszym wątku znajdzie się i dla mnie miejsce?
witaj rozsiądź się wygodnie i zapraszamy do rozmowy

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
a ja wzielam juz pierwsza dawke lekow i mi sie zmniejszyly wezly wiec nie beda mnie ciac!!!!! a i wyniki szpiku mam w pozadku jak ona to powiedziala bez patologii!!!
no to super wieści

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
dlatego wlasnie odchodze po malu od slonecznikow, bo koniecznie chce kwiat we wlosach
ja również z tego powodu zrezygnuję z tych kwiatków w bukiecie

Cytat:
Dziewczyny, mam sprawe

Jak u Was wyglada relacja Wy, przygotowania i RODZICE?? Wtracaja sie, pytaja, daja wolna reke??
nie wtrącają się, gdy pytamy o zdanie i rady to pomagają. Pod tym względem mamy super

Cytat:
Napisane przez skorpionica86 Pokaż wiadomość
Witajcie... ja biorę ślub 20 czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkie przyszłe PANNY MŁODE...
witaj zapraszamy do rozmów. Widzę, że jesteś moją rówieśniczką i w dodatku chyba jesteśmy spod tego samego znaku zodiaku

Cytat:
Napisane przez kasiutka37 Pokaż wiadomość
czesc dziewczyny.Jestem nowa wizazanka.Podobnie jak u was ten piekny dzien w miom zyciu nastapi w przyszłym roku tj 11.07.2009 pozdrawiam
witaj miło, że do nas dołączyłaś

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
no i widzisz;] tak to jest jak w pracy ma sie komputery i internet !!!!! ODCIĄĆ KABLEEEEEEE
moj tz sie smieje, ze mi tu kable poodlacza, bo caly czas na wizazu siedze, zamiast pracowac :P
no chyba by wam trzeba było zablokować w pracy ten wizaż. To by była chyba największa kara

Cytat:
Napisane przez harlemgirl Pokaż wiadomość
A ja tak troche niesmialo.. chcialam powiedziec CZESC! Moge sie przylaczyc do watku? Odrobilam prace domowa w postaci przejzenia wczesniejszych postow A tak sie sklada, ze tez bede Panna Mloda w 2009 i z checia podzielilabym sie moimi niepokojami i radosciami w tym temacie, bo kazdego dnia dochodzi cos nowego.. To jak? Przygarniecie?
witaj rozgość się kiedy Wasz ślub?
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:39   #1803
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
A ja tak troche niesmialo.. chcialam powiedziec CZESC! Moge sie przylaczyc do watku? Odrobilam prace domowa w postaci przejzenia wczesniejszych postow A tak sie sklada, ze tez bede Panna Mloda w 2009 i z checia podzielilabym sie moimi niepokojami i radosciami w tym temacie, bo kazdego dnia dochodzi cos nowego.. To jak? Przygarniecie?
Witaj, jasne, że przygarniemy
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:40   #1804
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie, że tak, witaj
Stary 2008-10-29, 15:44   #1805
Daysy85
Zakorzenienie

U mnie jeszcze 2 godzinki....
harlemgirl kiedy slub, jak się poznaliście opowiadaj
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:46   #1806
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Goldfish -zamawiaj profesjonaliste a po slubie wklejaj nam tu zdjecia
Cytat:
Gold to slubujemy w ten sam dzien, o tej samej godzinie
Tak, ja bym brala foto i jego zone, a wujek niech sie wybawi na weselisku
tak chyba będzie najlepiej. Taniej będzie brać reportaż u żonki. Tylko jak wytłumaczyć wujkowi, że zrobiliśmy plener u innego foto niż u niego w zakładzie (bo ten super-foto i mój wujek to z tego samego miasta są)Plener planujemy w poniedziełek po weselu, na spokojnie, w naszym mieście, gdzie mieszkamy (a gdzie idziej robimy ślub) Królestwo za odpowiedź!

Cytat:
Witajcie... ja biorę ślub 20 czerwca 2009 Pozdrawiam wszystkie przyszłe PANNY MŁODE...
Witaj

Cytat:
czesc dziewczyny.Jestem nowa wizazanka.Podobnie jak u was ten piekny dzien w miom zyciu nastapi w przyszłym roku tj 11.07.2009 pozdrawiam
Moim zdaniem to jest śliczna data Przez całe zycie te jedynki mnie prześladują...Witamy...

Strippi, konie są super, nigdy jeszcze nie jeździłam ,,swobodnie" (tylko w kółeczko), ale samo siedzenie na takim wysokim zwierzu jest super zazdroszczę

Cytat:
ciesze sie ze nie jestem wyjatkiemmwszyscy mi próbowali wyperswadowac ten miesiac poniewaz nie ma w nim literki r,ale ja nie wierze w takie przesady uwazam ze jezeli ma byc dobrze to poprostu bedzie.Cóz nie powiem ze stres mam ogromny ale to nie z powodu miesiaca a tego ze juz dwa razy zostałam wystawiona do wiatru...ale podobno jak to mówia do trzech razy sztuka
wystawił? kto?

P.S. Słuchacie radia kolor? moim zdaniem jest super

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:50   #1807
Daysy85
Zakorzenienie

Ja słucham RMF MAXXXX jakoś tak wyszło że go słucham ... jest takie no ujdzie w tłumie nie ma wiadomości więc nie słucham 8 razy tego samego....
Stary 2008-10-29, 15:55   #1808
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

lecę do domku.

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:55   #1809
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ehhh musze spadac sie uczyc zapisalam sie na wloski i te swiry z kursu wymyslily ze co 2 lekcje bedzie sprawdzian nie chce mi sie uczyc tak ze szok heheh mam lenia dzis no ale trzeba
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 15:59   #1810
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Witamy w gronie
Cytat:
Daysy, Iza to ja Cie rozumiem, choc u mnie rodzice wychodza z zalozenia, ze trzeba sie pokazac ehhhh szkoda gadac...
Sliwinko, to foto bedziecie miec tylko nauroczystosci zaslubin i plener bez wesela, tak??
Ja , jak slysze te ceny to zastanawiam sie, czy przypadkiem stolica marzy sobie nie narzuca
Wy macie jakos tak zglednie tanio i to jeszcze fuuulll opcje, a u mnie sie cenia za kam i foto ponad 4 tysiaki...
Sas , Moniczko to jeszcze nie sniezyk sie zapalaliscie Widzisz, jak my dobrze w Polsce mamy, u nas jeszcze nie pada
Madzialenko, wiesz mi to tez wisi, ale rodzicom nie bardzo, wiec ciagle slysze, ze to oni placa i trzeba ich zaprosic i tak w kolko...
juz po sniegu buuuu
ale wy piszecie duzo koch\ne nie mozna nadrobi ja sie zabieram za sprzatnie amialam sie uczyc tezus zrobil obiadek pychaaa
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:01   #1811
anuulaa
Wtajemniczenie

Panny Młode 2010 też już się powoli rozkręcają, mają już II część
Stary 2008-10-29, 16:05   #1812
Daysy85
Zakorzenienie

Tak ale my mamy już 1800 postów!!!
Stary 2008-10-29, 16:07   #1813
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tak troche niesmialo.. chcialam powiedziec CZESC! Moge sie przylaczyc do watku? To jak? Przygarniecie?
Ja też dzisiaj zostałam przygarnięta Zastanawiam się ile dziennie dochodzi panienek?

Cytat:
Panny Młode 2010 też już się powoli rozkręcają, mają już II część
Ja bym chyba nie wytrzymała tyle czekać ...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Stary 2008-10-29, 16:14   #1814
harlemgirl
Raczkowanie

Dzieki za takie przyjecie!!

Cytat:
U mnie jeszcze 2 godzinki....
harlemgirl kiedy slub, jak się poznaliście opowiadaj
Daysy85 dluga historia.. Ale jestesmy ze soba juz piec lat, od 3 mieszkamy razem, mamy dwa koty, nie jestem w ciazy , wiec nasz slub to wlasciwie formalnosc. Ale jaka przyjemna!! Mam nadzieje, ze teraz we wspolnym gronie na Wizazu bedzie jeszcze fajniej!
Konkretnej daty slubu nie mamy, napewno 2009 moze byc nawet grudzien. W tym tygodniu lazimy wieczorami po pracy w poszukiwaniu jakiejs knajpy na wesele. Jak tylko cos sie wykrystalizuje dam znac i zamieszcze jakis suwaczek
harlemgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:16   #1815
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy, Iza to ja Cie rozumiem, choc u mnie rodzice wychodza z zalozenia, ze trzeba sie pokazac ehhhh szkoda gadac...
Sliwinko, to foto bedziecie miec tylko nauroczystosci zaslubin i plener bez wesela, tak??
Ja , jak slysze te ceny to zastanawiam sie, czy przypadkiem stolica marzy sobie nie narzuca
Wy macie jakos tak zglednie tanio i to jeszcze fuuulll opcje, a u mnie sie cenia za kam i foto ponad 4 tysiaki...
Sas , Moniczko to jeszcze nie sniezyk sie zapalaliscie Widzisz, jak my dobrze w Polsce mamy, u nas jeszcze nie pada
Madzialenko, wiesz mi to tez wisi, ale rodzicom nie bardzo, wiec ciagle slysze, ze to oni placa i trzeba ich zaprosic i tak w kolko...
śliweńko

tak na sali też chcemy ale to orientacyjnie umowę podpisaliśmy a przed weselem mówili że mamy wszystko ustalić dokładnie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:16   #1816
harlemgirl
Raczkowanie

Cytat:
Ja też dzisiaj zostałam przygarnięta Zastanawiam się ile dziennie dochodzi panienek?

Ot co! 2009 rulezz!
harlemgirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:19   #1817
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:

Jeszcze rok temu byłyśmy na ich miejscu. A ja już jestem zaręczona od prawie 2 lat strasznie czas szybko leci.
Stary 2008-10-29, 16:19   #1818
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Dzieki za takie przyjecie!!

Daysy85 dluga historia.. Ale jestesmy ze soba juz piec lat, od 3 mieszkamy razem, mamy dwa koty, nie jestem w ciazy , wiec nasz slub to wlasciwie formalnosc. Ale jaka przyjemna!! Mam nadzieje, ze teraz we wspolnym gronie na Wizazu bedzie jeszcze fajniej!
Konkretnej daty slubu nie mamy, napewno 2009 moze byc nawet grudzien. W tym tygodniu lazimy wieczorami po pracy w poszukiwaniu jakiejs knajpy na wesele. Jak tylko cos sie wykrystalizuje dam znac i zamieszcze jakis suwaczek
Ja też jetsem z moim TŻ 5 lat
W ciąży też nie jestem teraz ... chociaż byłam ju z 5 razy a raz to nawet ze 2 lata w jednej takiej słoniowej porządnej...

Ustalcie fajną date i z tym suwaczkiem to masz rację wstw jakiś bo są fajne
Stary 2008-10-29, 16:27   #1819
agus87
Zakorzenienie

a ja dzisiaj taka tortille na obiad robilam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC02016.jpg (39,5 KB, 25 załadowań)
Stary 2008-10-29, 16:27   #1820
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
witamy pewnie ze przygarniemy
Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
no to super wieści
niom wiem ja tez sie ciesze
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:30   #1821
Daysy85
Zakorzenienie

agusia Ty to sie na mnie tu nie mścij bo nie masz za co! Ja tu na cięzkim głodzie siedzę! A w domu pysze pachnące łazanki z kapustka i mięskiem !!!!
To jest koleżeńskość :P

Ale zobaczymy ja też cos zrobię pysznego i te z tu Wam powlejam zdjęcia to umrzecie z odwodnienia bo Wam tak slinka będzie cieknąć
Stary 2008-10-29, 16:31   #1822
motley
Zadomowienie

o matko, właśnie nadrobiłam kilkanaście stron... wolniej dziewczyny

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
mam juz

tak juz ugadane...przez tel sie dogadalam
a to kon mojego kolegi ze stajni gdzie jezdze
konik pozostanie w pansjonacie w tej stajni wiec nie bede musiala go przewozic
ogier 4 lata nazywa sie Ventyl....ale mowie na niego Vento
podobny do Seabiscuita
szybko jak strzala ( najszybszy w stajni )
super nosi pod siodlem
chodzi w zaprzegu
nie ponosi
nigdy nie chorowal
bez zlych nawykow
od poczatku w tej stajni..
super umiesniony
cudny konik Szkoda tylko, ze mu obcięli grzywę, chociaż taki jeżyk też ma swój urok

A ja dzisiaj kompletnie zmokłam w czasie jazdy a do tego zaliczyłam swój pierwszy w życiu upadek z konia... wszystko mnie teraz boli

Cytat:
Ehh Wy tak strasznie krytykujecie te jak wy to nazywacie bezy, a ja mam właśnie taką demetrios z tiulowym rozłorzystym dołem i mi się podoba a co
mi jakoś do tej pory się nie podobały ale byłam w sobotę na weselu gdzie panna młoda miała taką bezową suknię i muszę przyznać, że wyglądała ślicznie. Dziewczyna jest filigranowa i w tej sukience wyglądała jak księżniczka z bajki A zresztą takie suknie muszą podobać się wielu osobom bo inaczej nie byłoby ich tyle dostępnych

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
czesc

Znalazlam fryzurkę i bukiet (bukiet srednio mnie sie podoba, ale jest ze słonecznikó ) Co sądzicie?
słoneczniki ogólnie są przepiękne i moim zdaniem super pasują do bukietu ale akurat na tym zdjęciu to wygląda jakby panna młoda szła z jakimś wiosłem albo mieczem przystrojonym kwiatami

Cytat:
Dziękuję za miłe przyjęcie ze mnie też straszna gaduła
Cytat:
Cytat:
witam serdecznie nowe PM

Cytat:
A macie już piosenki na pierwszy taniec?
a ja wymyśliłam chyba dość nietypowo. Jest jedna piosenka, która kiedyś przypadkowo nagrała mi się w radiu. Tekst ma wesoły ale jednocześnie bardzo mnie zawsze wzruszała i mojemu narzeczonemu też się bardzo podobała. Ogólnie na weselu ma być DJ ale chcę wynająć jakiegoś człowieka, żeby zaśpiewał nam tę jedną piosenkę, która dodatkowo ma być niespodzianką dla TŻ. Nie planujemy układów choreograficznych żeby się nie stresować więc myślę, że nie musi wiedzieć dokładnie jaki będzie utwór. Jak będę miała chwilę to postaram się ją gdzieś umieścić w necie bo niestety nie ma nigdzie dostępnego tego nagrania.

"W sercu dziewczyny, gdy położysz je na dłoń,
na pierwszym miejscu chłopak,
a przed nim tylko koń !!!!"
motley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:31   #1823
mala2241
Raczkowanie

Cytat:
pysznie wyglada ale my ze strippi niedawno prawie cala pizze zjadlysmy i ja sie teraz ryszyc nie moge az mi niedobrze z przejedzenia
31.03.2008r

Jesteśmy razem:
31.03.2005r
mala2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:38   #1824
Rybulka
Zakorzenienie

Kobietki, 2 dni mnie tu nie było i nadrabiałam 600 postów!

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Jejka jaka pogoda :/ Beznadziejna. Ja już w pracy jestem.
Od tygodnia mam brzydką opryszczkę na ustach:/ i nie chce zniknąć. Wiecie może co jest skuteczne z apteki na opryszczkę???Nie mogę już patrzeć na moje usta w lustrze((
Moja koleżanka próbowała wszystkiego, aż w końcu kupiła w aptece plastry takie przeżroczyste i zakochała się w nich

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

dziewczyny pokaze wam kilka zdjec mojego fotografa, nie sa one slubne, ale widac po nich jak fajne zdjęcia robi (slubne widziałam u niego w studiu. zero ustawiania, z pomysłem itp.
a tu te z dzieciaczkami sa fajne
http://plfoto.com/37957/autor.html
Bardzo ładne zdjęcia

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
MY kieddys chcielismy kacperka ale w koncu zdalismy sobie z TZ sprawe, ze kazdy kacper jakiego znamy ma odstające uszy i juz nie chcemy tak dziecka nazywac

Nasze dzieciaczki to będą Miłosz i Maja... Liczymy na parkę, problem będzie jak pojawi sie dwóch chłopców albo dwie dziewczynki, bo imiona muszą być na "M", a mało jest takich na "M", które by się nam podobały i które nie powtarzałyby się w rodzinie

Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,

Jeśli ktoś mnie by zapytał czego pragnę najbardziej to ZAWSZE będę mówić, że pragnę Kochać mojego TŻ cały czas tak mocno przez całe swoje życie, do końca jak teraz Kocham . Nawet kiedy będziemy już staruszkami pragnę byśmy zawsze okazywali sobie miłość bezgraniczną, zaufanie i szacunek. To jest moje marzenia na całe życie...Niech tylko to się spełni w moim życiu.
(...)
Chyba każda z nas mam takie marzenie

Cytat:
Dziewczyny, mam sprawe

Jak u Was wyglada relacja Wy, przygotowania i RODZICE?? Wtracaja sie, pytaja, daja wolna reke??
Rodzice dają nam wolna rękę, z tym, że ja moich informuje co, jak, gdzie, a rodzice TŻa raczej nie wiedzą co sie dzieje... Jeszcze niedawno nie wiedzieli, że mamy fotografa zamówionego...

skorpionica86, kasiutko37, harlemgirl witajcie w naszym gronie
Skorpionico, bierzecie ślub w moją wymarzoną datę

Cytat:
A macie już piosenki na pierwszy taniec? My jak chodziliśmy na kurs tańca, to myśleliśmy o walcu, ale teraz już wiem, że na pewno nie zatańczymy. Nie chcę się ośmieszać po 1szym stopniu, chociaż nie szło nam źle. Poza tym, nasz zespół nie umiałby tego zagrać. Myślałam o Ziyo - magiczne słowa. Sliczna ta piosenka
http://pl.youtube.com/watch?v=n7zuxy...eature=related
Nasza piosenka na pierwszy taniec: "Pozwolił nam los" w wykonaniu Natalii Kukulskiej i Andrzeja Piasecznego: http://ada2008.wrzuta.pl/audio/yd9Xr...zwolil_nam_los

strippi, powodzenia w kupnie konika

Edytowane przez Rybulka
Czas edycji: 2008-10-29 o 16:39
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:45   #1825
jaga_2001
Zakorzenienie

dziewczyny, litosci, po zajeciach padam na nos, a wy mi kazecie jeszcze nadrabiac zaleglosci, co to to nie. :P

mala, jak tam u hematologa, bo sie nie doczytalam.

my za kamerzyste placimy 2200, ale pewnie wyjdzie 400 zl drozej lub nawet 700, w zaleznosci, czy znajde kogos na moja stara umowe ze starym kamerzysta i czy wezmiemy nagrywanie w HD, za foto natomiast placimy 1500, drooogo,, ale wiem, ze warto. w koncu to pamiatka na cale zycie.

nasi rodzice w przygotowania sie nie wtracaja, bo po pierwsze sali za nie placimy, a po drugie moi sa za granica a TZ zapracowani. :P Za to wiem, ze ojsciec TZ bedzie si wtracal w zaproszenie rodziny swojej kochanki... TZ mowi, ze mu powie, ze na slubie ma sie z ta kobieta u boku nie pokazywac, a jak sie nie podoba to ma wogole nie przychodzic. :P Widze, ze kobieta zaczyna sie zbyt pewnie czuc i wczuwac w rodzine... no i moi ciagle truja mi glowe by zaprosic ich znajomych (bylyby max 4 osoby) i tlumacza to tym, ze... dostaniemy duzo kasy. Sorry, ale ja wesela dla kasy nie robie, nawet na to nie licze, ja chce ta chwila dzielic z osobami, ktore sa mi najblizsze sercu, a nie zeby kase dostac...

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-10-29, 16:47   #1826
Daysy85
Zakorzenienie

Wiecie co już Kliwia dawno się mie pojawiała a i Scio dzis nie było...???
Stary 2008-10-29, 16:47   #1827
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
agusia Ty to sie na mnie tu nie mścij bo nie masz za co! Ja tu na cięzkim głodzie siedzę! A w domu pysze pachnące łazanki z kapustka i mięskiem !!!!
To jest koleżeńskość :P

Ale zobaczymy ja też cos zrobię pysznego i te z tu Wam powlejam zdjęcia to umrzecie z odwodnienia bo Wam tak slinka będzie cieknąć
hehee nie wsciekaj sie

Cytat:
Napisane przez mala2241 Pokaż wiadomość
pysznie wyglada ale my ze strippi niedawno prawie cala pizze zjadlysmy i ja sie teraz ryszyc nie moge az mi niedobrze z przejedzenia
ojj nieladnie, a jutro bedziecie plakac, ze schudnac trzeba hehe
ale ja tez tak robie
Stary 2008-10-29, 16:52   #1828
Daysy85
Zakorzenienie

Nie wściekam sie tylko ja tu poprostu umieram a Wy o takich smakołykach piszecie...
A to pizza a to torilla ...

Czekam na mojego Tż bo poszedł do brata na wywiadówkę, przyjdzie do mnie przed 18 to spacerkiem pójdziemy do domku a ja wkońcu zjem ...
Mnie to się dlatego tak chce jeść bo mi się cholernie nudzi...
Muszę zacząć brać jakieś tabletki na powstrzymanie apetytu...
Stary 2008-10-29, 16:57   #1829
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Cytat:
Cześć

Strippi, śliczny ten (już prawie) Twój konik. Twoje marzenia się spełniają, cieszę się niezmiernie
dziekuje kochana

Cytat:
witaj z nami
Stary 2008-10-29, 16:57   #1830
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze rok temu byłyśmy na ich miejscu. A ja już jestem zaręczona od prawie 2 lat strasznie czas szybko leci.
Ja od roku zaręczona i 5 lat nam stuknęło

Cytat:
Ja też jetsem z moim TŻ 5 lat
W ciąży też nie jestem teraz ... chociaż byłam ju z 5 razy a raz to nawet ze 2 lata w jednej takiej słoniowej porządnej...

Ustalcie fajną date i z tym suwaczkiem to masz rację wstw jakiś bo są fajne
żartujesz

Cytat:
poproszę przepis

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości