![]() |
#871 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kryspinów to ładne tereny ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-03 o 16:10 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#873 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny ja Wam trochę zazdroszczę tego budowania się
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za to całe wyposażenie sami sobie musimy zafundować ![]() ![]()
![]() |
#875 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() TZ jest zauroczony tamtejszymi widokami, no ale poki jestem mloda to widoki nie wystarcza... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a to tak, romantico w miescie to problem, ale raz na jakiś czas i dla urozmaicenia można spać w hotelu ![]() Oj, ja znam temat taty ![]() ![]() ![]() Tez chodziłam do liecum do klasy z dziewczyna z NIepołomic i tez ja podziwiałam, tak jak teraz podziwiam ludzi eżdzących dzien w dzień busami. Tzn bardziej wspólczuję niz podziwiam... Własnie dlatego wolałabym miec mieszkanko w mieście dla ewentualnych przyszłych studentów i jak będzie kaska to domek za miastem na starsze lata ![]() Poza tym trzeba sie liczyć z większymi kosztami utrzymania - jedno tankowanie na tydzień... Lain my z tżtem tez uważamy, że jesteśmy za młodzi na dom ![]() Może tez dziewczyny macie inne pojęcie, bo wychowałyście sie w domach. Ja mieszkałam w mieście w bloku całe życie i teraz mam porównanie z mieszkaniem poza miastem w domu. Komfort życia nieporównywalnie lepszy, ale te dojazdy to minus. Mój tz z kolei wychował sie w domu i jak przyszedł do krk na studia to znieśc nie mógł jak mu sie ktos nad głowa tłukł w bloku ![]() Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-03 o 16:27 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
my ak idziemy na jakąś domówkę albo sami robimy to zazwyczaj śpimy w tym mieszkaniu gdzie jest imprezka
![]() a jak wychodzimy na miasto to ja tam moge wcale alkoholu nie pić i moge za kierowcę robić ![]() od kąd spotykam się z TZ, czyli jakieś 4,5 roku to ani razu u niego nie nocowałąm, on u mnie kilka razy tak jak rodzice byli na wakacjach ![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-03 o 16:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
hmmm kasy jeszcze nie ma natomiast są dobre chęci
![]() jak już mówiłam my z tżtem koszty bedziemy ciąć jak się da własnie własnym wykonaniem, bo uzdolniony tż jest co nie miara, tata mój na pewno pomoże, teść też się ruszy jak zobaczy że drugi pracuje hehe w czasie studiów trochę wyjezdzalam za granicę i pieniążki skrupulatnie odkładałam, w tym roku tez bym chciala wyjechac do pracy, a że już tam gdzie jezdzilam mam w razie co robote zalatwioną to są duże szanse. Liczę też ze z wesela uzbiera się jakas sumka. Wiem mniej wiecej jak to jest w mojej rodzinie. jak sie idzie na wesele to zawsze te 300zł od pary sie minimum dostaje, przynajmniej do tej pory tak bylo. Chrzestni i dziadkowie zawsze dają wiecej. Wiec jak chcemy miec z tżtem ok 160-180 osob na weselu to łatwo można policzyc jakich kwot mozna sie spodziewac... rodzice nam finansują wesele bo tak chcą a pieniądze z wesela są nasze. Przez pierwsze dwa lata planujemy pomieszkac w domu tesciów, gdzie za zaden wynajem itp nie będę musiala płacic, co najwyzej sie dorzucimy do ogrzewania itp, ale z młodych rodzice nie zedrą. Mój tż juz za pół roku konczy studia i zapewne gdzies poszuka pracy, ja po studiach tez mam nadzieje ze sie gdzies zalapię więc ponosząc koszty tylko na wyzywienie na pewno coś tez bedziemy sobie odkładac. na resztę weźmiemy kredyt, kupimy materiały i do dzieła ![]() ![]() ![]() a jeśli chodzi o te imprezy.. ja nie muszę pić alkoholu i jak trzeba to za kierownicę chętnie siąde więc z tym nie ma problemu ![]() ![]() ![]() ![]()
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-03 o 16:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a i widok super, bo mieszkam w miescie, a widok z okna mam na drzewa i krzaczki ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-03 o 16:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#881 |
Zakorzenienie
|
No lain aż tak źle nie było na szczęscie, ale wiesz wolałabym uniknąć takich objawów.. CHoć fakt jest faktnastrój mi trochę zszedł i waga spadła pare kilo... ale póki co po prosstu uznaliśmy, że nie ma sensu.. skoro istnieje możliwośc takich objawó a ja po swoich ciotkach po mamie widze że takie mogęmiećtendencje nazwijmy je genetyczne.. to na co mi to..
Teraz jestem szczęsliwa.. piękna niezamężna ![]() ![]() ![]() Co do nocowanania.. hmm mój ojciec ma poza mną jeszcze 2 córki -ale z racji rozwodu z ich mamusią -znam je tylko z widzenia...osobiście never (chyba by je równo skręciło gdyby musiały - choc ja osobiście chcę je poznać) Może dletego mój ojciec jakośtak w miarę liberalnie do tego podchodzi.. mimo, że teraz jestem jedynaczką i tak dalej.. ale w sumie co by nie było mam już 26 lat.. Moja mama hmmmmm jakośnigdy mi nie mówiłą no co Ty chyba żartujesz... Gdy trzeba było na samym początku przenocować TZ bo zepsuło mu się auto Jakośnikt mu ani słowa nie powiedział u mnie w domu.. nawet tato mój pożyczył mu spodnie na egzamin bo jego spodnie nie dojechały z domu na czas Myślę dziewczynki, że to kwestia Waszego wieku..Ile WY macie teraz lat 22 23... jak miałam tyl lat mój tato teżnie za specjalnie chciał abym nocowała poza domem zgadzał się tylko gdy mówiłam dokładnie gdzie idę z kim no i ewentualnie gdzie nocujemy u kogo... Inna sprawa, że ja od 5 lat niemal zrosłam się z komórkowym telefonem więc mająze mną stąły kontakt.. Kótry to ostatnimi czasy zaczał lekko poddawać się "brakowi zasięgu" i rodzice już rozumieją że jak jadę z TŻ to jadę z nim na dłużej Choć fakt jest fakt, wolę żeby on nocował u mnie niż ja u niego...ale jeśli chodzi o samązgodęrodziców Ani jedni ani drudzy nie robiąproblemó... no to n tyle między wymianą oleju i filtrów ![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-03 o 16:45 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
ja u mojego tżta spałam kilka razy ale te kilka razy na palcach jednej reki moge policzyc no i za kazdym razem bylo to potajemne tak zeby moi rodzice nic nie wiedzieli
![]() ![]() mój tż też nie dałby się w bloku zamknąc.. cale zycie mieszkal w domku i jak czasem u mnie na stancji nocuje to się tak stresuje ![]() ![]() ![]()
#883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak macie takie plany to na pewno dacie radę. racja, że kasa z wesela jeszcze będzie. Ja szczerze mówiąc nie spodziewam się kokosów, bo większość rodziny nie jest zbyt majętna i martwię się, żeby ci od tżta w ogóle przyjechali. Moi znajomi dostali cos 16 tys i narzekali, że mało ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Wiele hałasu o nic.
|
Dziewczyny jak ja marzę o własnym domu. Ziemię już mamy w ładnej okolicy (jezioro, puszcza bukowa). Prezent od Dziadka TŻ.
W ciągu najblizszego roku mamy zamiar się wporwadzic do 3-pokojowego mieszkania w centrum miasta do kapitalnego remontu. Jest to forma zamiany z moją mamą której dołożyliśmy do 2 pokojowego mieszkania w nowym budownictwie.Uważam że i tak jesteśmy w bardzo komfortowej sytuacji bo nie musimy zaczynać o kredytu. (Kochana mama) Budowe domu planujemy za parę lat jak bedziemy mieć dzieci w wieku szkolnym ze wzgledu na konieczność dojazdów do miasta.
#885 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my jednak jeszcze nie do konca wyroslismy z imprezowania (ale to chyba zdrowo, po co sie za szybko starzec ![]() ![]() a ja jednak na imprezie lubie sobie wypic cos mocniejszego ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-03 o 16:44 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ja mam na +/- 70 osób ![]()
![]() |
#888 |
Zakorzenienie
|
u mnie lista pewnie jeszcze urośnie
![]() ![]()
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-03 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#889 |
Adwokat diabła
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#890 | |
Wiele hałasu o nic.
|
Cytat:
![]() Spędziłam kilka imprez z TŻ na zasadzie któreś Nasnie pije. Sprowadza sie to do Tego że druga osoba ma kompletnie zniszczony wieczór ze wzg. na wspomniane nadawanie na tych samych falach. My planujemy +/- 80 osób ![]()
![]() |
#891 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiedzcie mi - bo chyba większośc z Was nie mieszka sama - gdzie Wy uprawiacie seks??? ![]() U mnie wszystkie koleżnaki mieszkaja bez rodziców, z tżtami albo tż maja mieszkania, wiec nie znam tematu seksu w domu ![]() ![]() ![]() ![]() No no, te dziewczynki z domkami i kaska od rodziców mają super start zapewniony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my to u TZ(never u mnie) jak nikogo w domu nie ma ![]() ja bym nuie umiała wiedząc, że ktoś jest w pokoju obok haha
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2008-11-03 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#894 |
Wiele hałasu o nic.
|
Mamy na tyle wyrozumiałych rodziców że często nocujemy u siebie nawzajem. Wtedy czekamy na osłonę nocy
![]() ![]()
#895 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
hehe z tym sexem to rzeczywiscie ciekawe pytanie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#897 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() włąśnie u mnie też puk puk i mama wpada z sokiem z marchwki bo my bladzi jesteśmy haha
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no i jak juz pisalam dosc czesto staramy sie wyjezdzac na weekendy, wiec wiadomo... ![]() wlasnie mialam rozmowe z Lodzia ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#899 |
Zakorzenienie
|
ja u siebie kiedys próbowałam z tżtem ale tak jak mówicie nie da się na maxa wuluzowac jak mama tata i siostra w pokoju obok siedzą i a to wpadają z jedzeniem a to z czym innym
![]() ![]() za to u tżta pełen luz!
21.08.2010 ślub ![]() 02.10.2013 Dzidzia ![]() 26.07.2016 Dzidziol ![]() Edytowane przez tancerka212 Czas edycji: 2008-11-03 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Wtajemniczenie
|
Hehe oj dziewczynki dziewczynki
![]() U mnie jest tak że u TŻ w domku never ever... A dlaczego? Bo on nie dośc że zamku w drzwiach nie ma to jeszcze na dodatek nie ma szyby w drzwiach nawet ![]() Najczęściej się nam zdarza u mnie w domku jak się już mamusia i tatuś spac położą- między 22 a 23 na szczęście ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.