Panny Młode 2010 cz. II - Strona 38 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-04, 11:08   #1111
lain
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 cz. II

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
ja z kolei kompletnie odpuściłam temat uczelni przy okazji ślubu - przede wszystkim dlatego, że wcale nie musze sie bronić w czerwcu, zawsze coś może promotorowi nie spasić i nara na wrzesień.

ale ja prace chce oddac juz wczesniej, a z promotorem bede miec staly kontakt, wiec wszystkie problemy zostana rozwiazane wczesniej. z reszta moj promotor poki co wydaje sie calkiem konkretny. opowiadal, ze jakas dziewczyna juz w marcu miala u niego gotowa prace.
czerwiec to w mojej glowie taki deadline a ze motywacje mam duza to moze sie uda na slubie chce juz miec tytul magistra socjologii i licencjata ekonomii a jak sie czegos pragnie to mozna to osiagnac
no a we wrzesniu chce skladac papiery na SUM z ekonomii (zaocznie of course)

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 11:10
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:17   #1112
tancerka212
Zakorzenienie

szana wysłałam ci jeszcze raz te zdjecia o ktore psosilas bo widze ze ci cos nie dochodza.. tylko to są takie wiesz bez makijażu itp.... te ładniejsze tancerki mam zapisane na dysku ktorego niestety nie moge otworzyc;(
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:21   #1113
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ale ja prace chce oddac juz wczesniej, a z promotorem bede miec staly kontakt, wiec wszystkie problemy zostana rozwiazane wczesniej. z reszta moj promotor poki co wydaje sie calkiem konkretny. opowiadal, ze jakas dziewczyna juz w marcu miala u niego gotowa prace.
czerwiec to w mojej glowie taki deadline a ze motywacje mam duza to moze sie uda na slubie chce juz miec tytul magistra socjologii i licencjata ekonomii a jak sie czegos pragnie to mozna to osiagnac
no a we wrzesniu chce skladac papiery na SUM z ekonomii (zaocznie of course)
a no racja, zapomniałam, że na 5 roku to już nie ma nic innego do roboty niz praca mgr... Wiesz co, to ja też sie zepnę, żeby oddać szybko a nie ciągnąć do czerwca
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:31   #1114
BlackAngel
Adwokat diabła

hej! no jak zawsze produkacja w toku :p
ja latam i latam jak głupia dziś.. jak nie badania to co innego..

nie mam tv więc DDTVN nie obejrzałam, ale może na necie bedzie..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:31   #1115
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Jeśli mnie nic nie stanie na przeszkodzie (zwłascza pani od polityki ekonomicznej :P), to na swoim ślubie bankowo będę panią mgr inż menadżer i licencjat anglista Byłam dziś po projekt z procesów wytwarzania... pan profesor znów o mnie zapomniał...
Stary 2008-11-04, 11:37   #1116
onaella
Zakorzenienie

kurcze a Wy znowu się rozpisujecie

ja zajęłam się produkcją kartki dla koleżanki bo muszę ja zrobić na.....dziś
Ale już końce i nawet jestem zadowlona z efektu, minimalizm górą
Później wrzucę do mojego karteczkowe wątku to jak byędziecie chciały to sobie zobaczycie I tak sobie pomyslałam, że ona fajnie by sie nadwała jako zaproszenie ślubne

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:44   #1117
tancerka212
Zakorzenienie

Szana napisz czy ci doszły te zdjęcia z zaręczyn bo widzę że tu coś kiepsko latają te fotki do ciebie... no a na forum na pewno przeczytasz ze lecialy leciały a czy dolecialy to juz sama sprawdź

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 11:45   #1118
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć dziewczynki

muszę powiedzieć TŻ że przez nasz randki robią mi się duże zaległości na wizażu i potem muszę dwie godziny siedzieć i czytać czytać czytać ... i jednego jestem pewna rekord pobijemy na pewno bo takie gaduły w jednym miejscu jak sie spotkają to wszystko jes możliwe
a swoją droga to taka praca magisterska na temat wizażu mogłaby być ciekawa

i jeszcze ja witam nowe PM

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:46   #1119
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja jeszcze będę studiować będąc mężatką.. zostanie mi pół roku magisterki.. jakoś nie przeraża mnie to że będę musiała pisać pracę po slubie.. bo zawsze mogę wczesniej zacząc już coś szukać pisać.. potem slub, miesiąc przerwy z pisaniem i od października znowu pisać ja jeszcze podyplomówkę na pewno sobie zrobię, może pójdę dalej.. to się zobaczy w trakcie.. moja koleżanka wzięła ślub z paxdzieniku, teraz normalnie paracę pisze więc ja też sobie poradzę.. grunt to dobra organizacja.. ja od lutego szukam sobie stałej pracy.. troszkę mnie to przeraża bo ze studiów dziennych inż przerzucam się na zaoczne mgr które trwają 2 lata i idę do pracy więc wkroczę tak jakby w dorosłośc.. bo teraz studiując dziennie mam lajcik.. tylko TZ pracuje i studiuje dziennie, a ja się obijamale zmotywować się do pisania nie mogę.. dobrze szlo a teraz stoję w martwym punkcie..
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:48   #1120
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
szana wysłałam ci jeszcze raz te zdjecia o ktore psosilas bo widze ze ci cos nie dochodza.. tylko to są takie wiesz bez makijażu itp.... te ładniejsze tancerki mam zapisane na dysku ktorego niestety nie moge otworzyc;(
Jesteś śliczna,piękne oczka i usta i figurka super Dzięki ,że po raz enty je posłałaś i nareszcie doszły
szana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 11:52   #1121
tancerka212
Zakorzenienie

dziękuję za takie komplementy!!! przyznam że naprawdę niezłe z nas panny młode będą nasi tżci to najwięksi szczęściarze pod słoncem!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 12:02   #1122
lain
Zakorzenienie

ha wlasnie wpadl do mnie kurier i mi przyniosl do testowania zel do mycia twarzy i krem ale ladnie pachna mam nadzieje, ze nie zasieja spustoszenia na mojej twarzy
Stary 2008-11-04, 12:02   #1123
szana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
dziękuję za takie komplementy!!! przyznam że naprawdę niezłe z nas panny młode będą nasi tżci to najwięksi szczęściarze pod słoncem!!!
hehe zgadzam się szczera prawda co napisałam o Tobie
właśnie wysłalam Ci kilka moich fotek tylko się nie wystrasz bo one też są takie wiesz-ja oszołomiona te jedno to co sama jestem to jest jeszcze przed i ja o niczym jeszcze wtedy nie wiedziałam
Stary 2008-11-04, 12:14   #1124
merriel
Raczkowanie

A ja dzisiaj tylko na chwilę zaglądam, bo mamy rocznicę zaręczyn i idziemy świętować
tancerka, wysłałam ci priva z moim mailem, czekam na zdjątka!
Trzymajcie się dzisiaj, pewnie zajrzę pod wieczór i będę mieć całą powieść do przeczytania miłego dnia!
merriel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:23   #1125
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
a swoją droga to taka praca magisterska na temat wizażu mogłaby być ciekawa
ja pisałam zaliczeniową i wyszo mi z tego, że to portal stworzony do słodzenia sobie nawzajem Z resztą pisałam juz o tym jak kiedyś wyjechałam dziewczynom, ze piszą bez sensuA teraz sama pisze bez sensu i to wielokrotnie No, ale inaczej to wygląda jak sie patrzy z boku a inaczej jak juz sie człowiek wciągnie w takie plotyZdaje się, że z Kasią miałam jakąs tam wymianę postów głupią a teraz jest moim wizazowym frendem

Cytat:
ha wlasnie wpadl do mnie kurier i mi przyniosl do testowania zel do mycia twarzy i krem ale ladnie pachna mam nadzieje, ze nie zasieja spustoszenia na mojej twarzy
uuuu a jak to?Coś w rodzaju *********u (łojoj wpisałam nazwe i mi wykropkowało...ciekawe dlaczego to zabronione....hmmm - chodziło mi o to testowanie produktów)czy taki pan co rozdaje próbki nivea???

Ja idę nałożyć wax na włosyMam dziś super dzień Gadałam z tżtem przez kom i nagle jakis taki alarm mu sie włączył w pracy normalnie jakby nalot bombowy był
Chciałabym już wigilię, bo głodna jestem.

Moja kol bierze ślub w przyszłym roku, a bedzie wtedy po 4 roku.
Napisałam maila do jednego pana dj, ale za mało info mu podałam i nie podał mi ceny...dopiero mu napisałam takie ze szczegółami, ciekawe ile powie.
W ogole to chciałabym takiego, którego miałam na studniówce, ale nie moge znaleźć płyty...może miał ktos studniówkę z taki panem z siwymi włosami z kucykiem, he?

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-04 o 12:25 Powód: dopisek ze względu na kropki:D
Stary 2008-11-04, 12:30   #1126
lain
Zakorzenienie

Cytat:
uuuu a jak to?Coś w rodzaju *********u (łojoj wpisałam nazwe i mi wykropkowało...ciekawe dlaczego to zabronione....hmmm - chodziło mi o to testowanie produktów)czy taki pan co rozdaje próbki nivea???
ze Street.comu. kiedys im testowalam Carlsberga i dostalam 4-pak a teraz Perfecta No Problem. zaaplikowalam sobie i calkiem przyjemnie. fajnie matuje. ciekaw ile sie to utrzyma

jezu ale sie dzis fatalnie czuje... rozwazam pojscie na te jedne zajecia o 18.
TZ tez juz dzwonil i zalil sie, ze mu sie nie chce juz dluzej siedziec na szkoleniu dzis. bidny. ja to przynajmniej sobie w domku siedze z nogami na biurku, a on tam musi uwazac.

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:09
Stary 2008-11-04, 12:30   #1127
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
oo znalazlam Wizazanke, ktora miala Mecenasa. i utwierdzam sie w przekonaniu, ze na zdjeciach niekatalogowych jest takze piekna suknia

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...7&postcount=32
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...0&postcount=35
oj a ja szczerze powiem, że mi się na zywo nie podoba wogóle w bieli jest taka dziwna

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:31   #1128
szana
Zadomowienie

dziewczyny ten gościu jest super właśnie se przesłuchuje piosenki jakie bym chciała mieć na weselu i natrafiłam na to :
http://pl.youtube.com/watch?v=u2b6QkqK_jw

niezły hehe
Stary 2008-11-04, 12:34   #1129
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
oj a ja szczerze powiem, że mi się na zywo nie podoba wogóle w bieli jest taka dziwna
to podobno kolor smietany (tak napisala ta Wizazanka) mi tam sie podoba choc wolalabymk chyba ecru

a mi na tym glupim laptopie od ojca z firmy nie dziala yuotube ani nic we flashu i tyle razy juz probowalam zainstalowac i nic. dalej nie dziala

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 12:42

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 12:34   #1130
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Chciałabym już wigilię, bo głodna jestem.
matko kochana, padłam jak to przeczytałam : hahaha:

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-04, 12:35   #1131
kaska87
Zakorzenienie

Tancerka ja też chcę fotki szybko

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-04, 12:58   #1132
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
to podobno kolor smietany (tak napisala ta Wizazanka) mi tam sie podoba choc wolalabymk chyba ecru

hmmm.. kolor śmietany bardzo ładnie brzmiAle bardziej ta sukienka na zdjęciach ma kolor bitej śmietany śnieżki
Ja się zapisałam do takiej jednej firmy na s... (jak ulica)gdzie mozna testować różne produkty i oceniać skuteczność kampanii reklamowych, ale głównie po to, żeby zobaczyć jak sie takie badania przeprowadza i jak sie buduje te kwestionariusze
No, tż tez mówił, że można sie odmóżdzyć na tych szkoleniach...ale jak robili cos na kompach to mi smski z netu wysyłał

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
dziewczyny ten gościu jest super właśnie se przesłuchuje piosenki jakie bym chciała mieć na weselu i natrafiłam na to :
http://pl.youtube.com/watch?v=u2b6QkqK_jw

niezły hehe
to on na weselu Ci będzie śpiewał?Kozak
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
matko kochana, padłam jak to przeczytałam : hahaha:
no cóż głodna jestemProsiłam mamę przedwczoraj o wigilijne jedzenie, ale powiedziala, że za 6 tygodni dostanę
Stary 2008-11-04, 13:00   #1133
kate0109
Raczkowanie

Witam dziewczynki chcialam sie do Was przylaczyc jako przyszla Panna Mloda 2010 i tak chcialabym zebyscie mi odrazu doradzily bo nie mozemy zdecydowac sie na termin, slub chcemy brac w czerwcu i termin ktory chcialam czyli 26.06 juz zajety w tej sali w ktorej chcemy miec wesele wiec pozostal nam 05.06 , 12.06, 19.06 i nie moge sie zdecydowac mojemu Tz to wszystko jedno tak mowi a ja kombinuje nie mamy w czerwcu zadnej rocznicy ani nic takiego, tak to by bylo latwiej najbardziej sklaniam sie do 12.06 jakos najabrdziej mi sie podoba.... moze glupi problem ale wiecie jak to jest moze ktoras z Was sie zna na numerologii?? ktory byscie termin wybraly na moim miejscu?
kate0109 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-11-04, 13:01   #1134
szana
Zadomowienie

Cytat:
hmmm.. kolor śmietany bardzo ładnie brzmiAle bardziej ta sukienka na zdjęciach ma kolor bitej śmietany śnieżki
Ja się zapisałam do takiej jednej firmy na s... (jak ulica)gdzie mozna testować różne produkty i oceniać skuteczność kampanii reklamowych, ale głównie po to, żeby zobaczyć jak sie takie badania przeprowadza i jak sie buduje te kwestionariusze
No, tż tez mówił, że można sie odmóżdzyć na tych szkoleniach...ale jak robili cos na kompach to mi smski z netu wysyłał

to on na weselu Ci będzie śpiewał?Kozak

no cóż głodna jestemProsiłam mamę przedwczoraj o wigilijne jedzenie, ale powiedziala, że za 6 tygodni dostanę
fajnie by było gdyby śpiewał u mnie hehe:P
tak o tym wigilijnym jedzeniu piszesz i też mi się zachciało

Cytat:
Witam dziewczynki chcialam sie do Was przylaczyc jako przyszla Panna Mloda 2010 i tak chcialabym zebyscie mi odrazu doradzily bo nie mozemy zdecydowac sie na termin, slub chcemy brac w czerwcu i termin ktory chcialam czyli 26.06 juz zajety w tej sali w ktorej chcemy miec wesele wiec pozostal nam 05.06 , 12.06, 19.06 i nie moge sie zdecydowac mojemu Tz to wszystko jedno tak mowi a ja kombinuje nie mamy w czerwcu zadnej rocznicy ani nic takiego, tak to by bylo latwiej najbardziej sklaniam sie do 12.06 jakos najabrdziej mi sie podoba.... moze glupi problem ale wiecie jak to jest moze ktoras z Was sie zna na numerologii?? ktory byscie termin wybraly na moim miejscu?
Witamy nową PM2010
nie znam się na numerologii wogóle ja bym zrobiła tak: napisała na 3 karteczkach te daty i dała mojemu TŻ ale odwrócone tak,żeby nie było widać napisów i żeby wybrał tę co wybierze-była by naszą datą

Edytowane przez szana
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:05
Stary 2008-11-04, 13:08   #1135
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate0109 Pokaż wiadomość
Wita Cię wróżka SamoaWybierz 19.06, to wyjątkowo magiczna data, otóż tego oto dnia ja tez biorę ślub
A tak to 5 i 12 tez ładne cyferki ale do mnie 19 przemówił

Tancerko - przygtouj sie na mnie - nadchodzę na Twoja pocztę

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:09
Stary 2008-11-04, 13:09   #1136
lain
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez wlasnie z tej firmy to dostalam we wczesniejszej wypowiedzi cos zamieszalam jak mi wykropkowalo. mial byc Street.com (czyzby jakis konflikt z Wizazem, ze tej nazwy wymieniac nie mozna)

Cytat:
ja tez uwielbiam wigilijne papu. zwlaszcza pierogi z kapusta i grzybami (chociaz to jem caly rok, ale w wigilie smakuje wyjatkowo) i barszczyk z uszkami

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2008-11-04 o 13:11
Stary 2008-11-04, 13:20   #1137
szana
Zadomowienie

tak masz racje Lain w wigilię wszystkie potrawy smakują jakoś inaczej,jakby lepiej
skoro o świętach mowa to przyszło mi do głowy,że znowu prezenty trzeba kupować bardzo lubię kupować prezenty bliskim a w szczególności mojemu kochanemu ale zawsze mam problem z tym co to ma być a u mnie jest tak,że ja uwielbiam robić niespodzianki i nie lubie pytać nikogo co by chciał dostać itd
Stary 2008-11-04, 13:22   #1138
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez wlasnie z tej firmy to dostalam we wczesniejszej wypowiedzi cos zamieszalam jak mi wykropkowalo. mial byc Street.com (czyzby jakis konflikt z Wizazem, ze tej nazwy wymieniac nie mozna)

ja tez uwielbiam wigilijne papu. zwlaszcza pierogi z kapusta i grzybami (chociaz to jem caly rok, ale w wigilie smakuje wyjatkowo) i barszczyk z uszkami
wydaje mi sie, że dlatego nie można wymieniac tej nazwy, bo tu na wizażu musieliby zapłacić, żeby dać produkty do testowania, a tak to mozna się samemu zgłosić
Jejku...wymieniłaś te słowa...z kapustą i grzybami... nie no ja nie wytrzymam

Wiecie co, Black Angel wysłała mi fotki i ma normalnie rzęsy jak z reklamy tuszuJakby ktoś szukał oka do reklamy to ja mogę zostać manageremTaka ładna, że się nie dziwię, że sie chłopak pospieszył, żeby zaklepać co swoje jeszcze przed studiami
Stary 2008-11-04, 13:25   #1139
onaella
Zakorzenienie

a ja właśnie na YouTube oglądam jakies stare teledyski z wesel i siedzę i kwiczę...ze śmiechu

14.08.2010
baby
Stary 2008-11-04, 13:26   #1140
can't be perfect
Wtajemniczenie

a mnie się z TZtem zachciało gotować, to dzisiaj razem pizze robimy i z pisania pracy inż nici.. wiecie co dziewczyny ja uwielbiam gotowac i często przegladam watek kulinarny
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości