|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
ale ja prace chce oddac juz wczesniej, a z promotorem bede miec staly kontakt, wiec wszystkie problemy zostana rozwiazane wczesniej. z reszta moj promotor poki co wydaje sie calkiem konkretny. opowiadal, ze jakas dziewczyna juz w marcu miala u niego gotowa prace. czerwiec to w mojej glowie taki deadline a ze motywacje mam duza to moze sie uda na slubie chce juz miec tytul magistra socjologii i licencjata ekonomii a jak sie czegos pragnie to mozna to osiagnac ![]() no a we wrzesniu chce skladac papiery na SUM z ekonomii (zaocznie of course )
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 12:10 |
|
|
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
szana wysłałam ci jeszcze raz te zdjecia o ktore psosilas bo widze ze ci cos nie dochodza.. tylko to są takie wiesz bez makijażu itp.... te ładniejsze tancerki mam zapisane na dysku ktorego niestety nie moge otworzyc;(
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz co, to ja też sie zepnę, żeby oddać szybko a nie ciągnąć do czerwca
|
|
|
|
|
#1114 |
|
Adwokat diabła
|
hej! no jak zawsze produkacja w toku :p
ja latam i latam jak głupia dziś.. jak nie badania to co innego.. nie mam tv więc DDTVN nie obejrzałam, ale może na necie bedzie..
|
|
#1115 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mnie nic nie stanie na przeszkodzie (zwłascza pani od polityki ekonomicznej :P), to na swoim ślubie bankowo będę panią mgr inż menadżer i licencjat anglista
Byłam dziś po projekt z procesów wytwarzania... pan profesor znów o mnie zapomniał...
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a Wy znowu się rozpisujecie
![]() ja zajęłam się produkcją kartki dla koleżanki bo muszę ja zrobić na.....dziś ![]() Ale już końce i nawet jestem zadowlona z efektu, minimalizm górą ![]() Później wrzucę do mojego karteczkowe wątku to jak byędziecie chciały to sobie zobaczycie I tak sobie pomyslałam, że ona fajnie by sie nadwała jako zaproszenie ślubne
|
|
|
|
#1117 |
|
Zakorzenienie
|
Szana napisz czy ci doszły te zdjęcia z zaręczyn bo widzę że tu coś kiepsko latają te fotki do ciebie... no a na forum na pewno przeczytasz ze lecialy leciały a czy dolecialy to juz sama sprawdź
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
![]() muszę powiedzieć TŻ że przez nasz randki robią mi się duże zaległości na wizażu i potem muszę dwie godziny siedzieć i czytać czytać czytać ... i jednego jestem pewna rekord pobijemy na pewno bo takie gaduły w jednym miejscu jak sie spotkają to wszystko jes możliwe![]() a swoją droga to taka praca magisterska na temat wizażu mogłaby być ciekawa ![]() i jeszcze ja witam nowe PM
|
#1119 |
|
Wtajemniczenie
|
ja jeszcze będę studiować będąc mężatką.. zostanie mi pół roku magisterki.. jakoś nie przeraża mnie to że będę musiała pisać pracę po slubie.. bo zawsze mogę wczesniej zacząc już coś szukać pisać.. potem slub, miesiąc przerwy z pisaniem i od października znowu pisać
ja jeszcze podyplomówkę na pewno sobie zrobię, może pójdę dalej.. to się zobaczy w trakcie.. moja koleżanka wzięła ślub z paxdzieniku, teraz normalnie paracę pisze więc ja też sobie poradzę.. grunt to dobra organizacja.. ja od lutego szukam sobie stałej pracy.. troszkę mnie to przeraża bo ze studiów dziennych inż przerzucam się na zaoczne mgr które trwają 2 lata i idę do pracy więc wkroczę tak jakby w dorosłośc.. bo teraz studiując dziennie mam lajcik.. tylko TZ pracuje i studiuje dziennie, a ja się obijam ale zmotywować się do pisania nie mogę.. dobrze szlo a teraz stoję w martwym punkcie..
|
|
|
|
#1120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dzięki ,że po raz enty je posłałaś i nareszcie doszły
|
|
|
|
|
#1121 |
|
Zakorzenienie
|
nasi tżci to najwięksi szczęściarze pod słoncem!!!
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
ha wlasnie wpadl do mnie kurier i mi przyniosl do testowania zel do mycia twarzy i krem
ale ladnie pachna
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
szczera prawda co napisałam o Tobie ![]() właśnie wysłalam Ci kilka moich fotek tylko się nie wystrasz bo one też są takie wiesz-ja oszołomiona te jedno to co sama jestem to jest jeszcze przed i ja o niczym jeszcze wtedy nie wiedziałam
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzisiaj tylko na chwilę zaglądam, bo mamy rocznicę zaręczyn i idziemy świętować
tancerka, wysłałam ci priva z moim mailem, czekam na zdjątka! ![]() Trzymajcie się dzisiaj, pewnie zajrzę pod wieczór i będę mieć całą powieść do przeczytania miłego dnia!
|
|
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą pisałam juz o tym jak kiedyś wyjechałam dziewczynom, ze piszą bez sensu A teraz sama pisze bez sensu i to wielokrotnie No, ale inaczej to wygląda jak sie patrzy z boku a inaczej jak juz sie człowiek wciągnie w takie ploty Zdaje się, że z Kasią miałam jakąs tam wymianę postów głupią a teraz jest moim wizazowym frendem![]() Cytat:
)czy taki pan co rozdaje próbki nivea???![]() Ja idę nałożyć wax na włosy Mam dziś super dzień Gadałam z tżtem przez kom i nagle jakis taki alarm mu sie włączył w pracy normalnie jakby nalot bombowy był![]() Chciałabym już wigilię, bo głodna jestem. Moja kol bierze ślub w przyszłym roku, a bedzie wtedy po 4 roku. Napisałam maila do jednego pana dj, ale za mało info mu podałam i nie podał mi ceny...dopiero mu napisałam takie ze szczegółami, ciekawe ile powie. W ogole to chciałabym takiego, którego miałam na studniówce, ale nie moge znaleźć płyty...może miał ktos studniówkę z taki panem z siwymi włosami z kucykiem, he?
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-04 o 13:25 Powód: dopisek ze względu na kropki:D |
||
|
|
|
#1126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz Perfecta No Problem. zaaplikowalam sobie i calkiem przyjemnie. fajnie matuje. ciekaw ile sie to utrzyma ![]() jezu ale sie dzis fatalnie czuje... rozwazam pojscie na te jedne zajecia o 18. TZ tez juz dzwonil i zalil sie, ze mu sie nie chce juz dluzej siedziec na szkoleniu dzis. bidny. ja to przynajmniej sobie w domku siedze z nogami na biurku, a on tam musi uwazac. Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 14:09 |
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1128 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny ten gościu jest super
właśnie se przesłuchuje piosenki jakie bym chciała mieć na weselu i natrafiłam na to : ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=u2b6QkqK_jw niezły hehe
|
|
|
|
#1129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) mi tam sie podoba choc wolalabymk chyba ecru ![]() a mi na tym glupim laptopie od ojca z firmy nie dziala yuotube ani nic we flashu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 13:42 |
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
matko kochana, padłam jak to przeczytałam
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
Tancerka ja też chcę fotki
szybko
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm.. kolor śmietany bardzo ładnie brzmi Ale bardziej ta sukienka na zdjęciach ma kolor bitej śmietany śnieżki![]() Ja się zapisałam do takiej jednej firmy na s... (jak ulica )gdzie mozna testować różne produkty i oceniać skuteczność kampanii reklamowych, ale głównie po to, żeby zobaczyć jak sie takie badania przeprowadza i jak sie buduje te kwestionariusze![]() No, tż tez mówił, że można sie odmóżdzyć na tych szkoleniach...ale jak robili cos na kompach to mi smski z netu wysyłał ![]() Cytat:
Kozak![]() no cóż głodna jestem Prosiłam mamę przedwczoraj o wigilijne jedzenie, ale powiedziala, że za 6 tygodni dostanę
|
||
|
|
|
#1133 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
wiec pozostal nam 05.06 , 12.06, 19.06 i nie moge sie zdecydowac mojemu Tz to wszystko jedno tak mowi a ja kombinuje nie mamy w czerwcu zadnej rocznicy ani nic takiego, tak to by bylo latwiej moze ktoras z Was sie zna na numerologii ?? ktory byscie termin wybraly na moim miejscu?
|
|
|
|
#1134 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe:P tak o tym wigilijnym jedzeniu piszesz i też mi się zachciało Cytat:
![]() nie znam się na numerologii wogóle ja bym zrobiła tak: napisała na 3 karteczkach te daty i dała mojemu TŻ ale odwrócone tak,żeby nie było widać napisów i żeby wybrał tę co wybierze-była by naszą datą
Edytowane przez szana Czas edycji: 2008-11-04 o 14:05 |
||
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wybierz 19.06, to wyjątkowo magiczna data, otóż tego oto dnia ja tez biorę ślub![]() A tak to 5 i 12 tez ładne cyferki ale do mnie 19 przemówił ![]() Tancerko - przygtouj sie na mnie - nadchodzę na Twoja pocztę
Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2008-11-04 o 14:09 |
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
we wczesniejszej wypowiedzi cos zamieszalam jak mi wykropkowalo. mial byc Street.com (czyzby jakis konflikt z Wizazem, ze tej nazwy wymieniac nie mozna![]() )Cytat:
) i barszczyk z uszkami
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-04 o 14:11 |
||
|
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
tak masz racje Lain w wigilię wszystkie potrawy smakują jakoś inaczej,jakby lepiej
![]() skoro o świętach mowa to przyszło mi do głowy,że znowu prezenty trzeba kupować a u mnie jest tak,że ja uwielbiam robić niespodzianki i nie lubie pytać nikogo co by chciał dostać itd |
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku...wymieniłaś te słowa...z kapustą i grzybami... nie no ja nie wytrzymam ![]() Wiecie co, Black Angel wysłała mi fotki i ma normalnie rzęsy jak z reklamy tuszu Jakby ktoś szukał oka do reklamy to ja mogę zostać managerem Taka ładna, że się nie dziwię, że sie chłopak pospieszył, żeby zaklepać co swoje jeszcze przed studiami
|
|
|
|
|
#1140 |
|
Wtajemniczenie
|
a mnie się z TZtem zachciało gotować, to dzisiaj razem pizze robimy i z pisania pracy inż nici.. wiecie co dziewczyny ja uwielbiam gotowac i często przegladam watek kulinarny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

a ze motywacje mam duza to moze sie uda
na slubie chce juz miec tytul magistra socjologii i licencjata ekonomii 

Byłam dziś po projekt z procesów wytwarzania... pan profesor znów o mnie zapomniał...

I tak sobie pomyslałam, że ona fajnie by sie nadwała jako zaproszenie ślubne