|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cytat:
Właśnie wczoraj zrobiłam http://gotowanie.x3m.pl/index.php?przepis=1574 Ja robię też bez boczku lub kiełbasy.Jakbyś nie zrobiła będzie dobrze. No wiem kto ja jestem? A tak sobie Was podczytuje bo fajnie sie czyta. A staram się o dzidzi i stąd do Was trafiłam. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2008-11-05 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3062 |
Zakorzenienie
|
OO, Darianna, może i ja skorzystam z przepisu
![]() ![]() ![]()
#3063 |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczor
![]() Mischoko Ty mi nie gadaj takich glupot z tym nie odbieraniem telefonow ![]() ![]() Zuzia kupialam Calvina Kleina Euphorie i TDNY (nie znalam jej wczesniej, ale babka w sklepie mi taka doradzila, bo sie pytala, jakie lubie). MOj Tz z kolei Hugo Bossa i Davidoffa ![]() A ja musze powiedziec, ze u mnie pierwszy cykl staran (moze nie planowany, ale w dniach plodnych i to na ich polmetku) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Piwusia mnie kiedys prawie tydzien nie bylo na forum i nawet nikt o mnie nie wspomnial ![]() Moze jak ja o tobie wspomnialam to reszta czekala juz tylko na twoj odzew ![]() A skad u ciebie taka pewnosc ze nie jestes w ciazy co?????? @ nie ma? Nie ma. Sennosc jest? Jest. Samopoczucie dziwne? Dziwne. No to po test jeszcze raz marsz. Zamowilas w koncu ta wizyte u lekarza??? Cytat:
![]() To moze jak masz ochote to napisz nam cos o sobie ![]()
![]() |
#3065 |
Zakorzenienie
|
hej na na chwilke
Jane pisałąm ale moze nie zauwazyłąs bo mało ostatnio...mam rewolucje na sklepie powiedzmy remament!!! Ale pisze bo nie wiem moze cos poradzicie??? gin kazał zaczac brac te tabsy na szybsze tam w srodku niby gojenie i dojscie do stanu sprzed zabiegu.. i jednoczesnie sa to antykoncepty.. ale od poniedzaiłku mam plamienie.. ale minimalne jedna wkładka az świt wystarcza... dzis tez wicej wycieram przy siusianiu niz na wkłądce jest.. nie wiem dzis mam termin ostatnia @ 5.10 i nie wiem jak zaczac brac te tabsy...a miesiace uciekają buziaki troszke TESKINIE ZA WAMI ale tylko was podczutywac na bierzaco sie staram ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3066 |
Rozeznanie
|
Nie zapisałam się jeszcze do lekarza
![]() Wczoraj cały dzień przespałam a dziś podobnie. Pewna jestem bom zaziębiona, gardło mnie boli itp na bank to przez przeziębienie @ się spóźnia. Zgaga mi żyć niedaje, nic niepomaga ![]() ![]()
#3067 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!
Ale mgła u mnie, świata nie widać ![]() Napiszę pokrótce co u mnie. Małż wyjeżdża na miesiąc ![]() Jest to kurs w szkole podoficerskiej i chwali mi się, że jak zda egzamin wróci jako KAPRAL. A ja się śmieję, że ja już teraz mogę być "pod oficerem" ![]() ![]() A teraz serio, musimy przełożyć nasze plany z grudnia na później, prawdopodobnie na styczeń. Czyli powtórne badanie żołnierzyków i wizytę u androloga. Małż wraca 13 grudnia, a wizytę mieliśmy na 16 grudnia i nie damy rady ![]() Zresztą po tak długiej przerwie, to nie robi się badania. Cieszyłam się, bo od tygodnia już nic mnie nie piekło.............. i się nacieszyłam. Wczoraj (3 dnia cyklu) znowu sie zaczęło dziać. Ale jak tylko skończy mi się @ to wciskam w siebie probiotyk i może opanuję sytuację. Już mam dość tej infekcji, ciągnie się już od końca lipca, i współczuję małżowi bo wyposzczony że ho, ho. On ma przewalone ze mną, bo jak to się mówi "jak nie urok to sraczka" ![]() DZIEWCZYNKI ŻYCZĘ WAM MIŁEGO DZIONKA I SAMYCH POZYTYWNYCH EMOCJI ![]()
#3068 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Loni ja stosowałam tantum rosa- robiłam irygację tzn. płukanie tam w srodku taką śmieszną pompką ![]() Piwusiasłońce przepraszamy że takie nieuważne jesteśmy. Hmm może jednak @ się spóźnia z innego powodu- nie smutaś się proszę Cię ![]() Madziwnianiestety nie mam ojęcia jak masz zażywać te tabsy- może zadzwoń do gina. Ciekawe co u Izy. Nie dzwoniłam wczoraj do gina bo było za późno ale dziś zadzwonię po pracy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3069 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Swoja droga to troche nie rozumiem twojego lekarza. Co maja anty do gojenia sie w srodku??? Tam juz jest wszystko zagojone. Mi to sie wydaje ze tylko ci sie wszystko rozreguluje jak odstawisz tabletki i dojdzie ci kolejny problem. Przeciez po odstawieniu anty zalecaja przerwe na dojscie organizmu do siebie. Juz nic nie rozumiem ![]() Moze ktos madrzejszy sie wypowie. Cytat:
Hi hi hi ja w pierwszej ciazy myslalam ze jestem przeziebiona a wlasciwie to bylam. Nie wylazilam z lozka. Prosze cie idz kup drugi test albo najlepiej idz do tej swojej przychodni i powiedz zeby ci zrobili bete. Bedziesz wiedziala na czym stoisz i przestaniesz sie zadreczac. W najgorszym przypadku poczekasz spokojnie i bez stresu na @. Cytat:
Hm. No szkoda ze wyjezdza i to az na miesiac ![]() Mam troche inne podejscie do twoich problemow. Przepraszam za to co napisze ale taka juz jestem ![]() Jesli chodzi o infekcje to uwazam ze jak najbardziej mozna tylko z zabezpieczeniem, a jesli chodzi o badanie zolnierzykow meza....to przeciez zawsze sam sie moze podotykac i nie bedzie takiej dlugiej przerwy ![]() Masc o ktorej pisze olivka to clotrimazolum. Ja stosuje czesto profilaktycznie i odpukac mam spokuj od lat. Polecam
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-11-06 o 06:40 Powód: dopisek. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3070 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stała się rzecz dziwna jakoś nie bardzo smakuje mi coca-cola czy czekolada, nawet słoik nutelli który rozpoczęłam stoi teraz w szafce i się zastanawia czy gnić czy nie. Naewt jak sie zabiorę za colę czy czekoladę to tak łyk i dalej nie mam chęci ![]() ps. Madzia co do tabsów to ja bym zaczekała na coś więcej niż plamienie, ale zadzwoń do gina albo dopytaj w aptece! Farmaceuci też sie na tym znają. psII. gdzie podziewa się nasza Kaśka o tej porze już bankowo nie śpi, a coraz jej tu mniej jakoś ![]() Edytowane przez gabriellao0 Czas edycji: 2008-11-06 o 06:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3071 | ||
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Syluś, wiem że z zabezpieczeniem można, ale jak Cię wszystko w środku piecze i pali to średnia przyjemność... ![]() A poza tym małż nie lubi hmmmmmm ..... gumek ![]() A wiesz co do tego radzenia sobie samemu, to prawde mówiąc nigdy na ten temat nie rozmawialiśmy, ale dla mnie jest to jakieś ......... niesmaczne. Nawet na to pierwsze badanie nasienia poszliśmy razem i byłam w szoku bo myślałam że małż wejdzie sam do tego pokoiku, a babeczka mi mówi żebym weszła razem z nim ![]() W ogóle to były z tym jaja, bo ja już po wszystkim wsiedliśmy do samochodu, to okazało się że małż nie ma portfela w kieszeni w spodniach. I musieliśmy się wrócić i prosić kobietę, żeby nam ten miły pokoik otworzyła bo może nam wypadł. No i małż znalazł go .................... pod fotelem ginekologicznym ![]() Tylko że finał tego dnia nie był już tak śmieszny ![]()
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
Loni ja sobie tantum rosa na stojąco stosowałam. Wanny nie mamy więc pod prysznicem, na początku też piekło ale widocznie tak to działa na te miejsca chorobowo zmienione. Może jednak spróbuj.
Gabi wiesz co ja myślę że KAsia odpoczywa. W końcu lekarz kazał jej się oszczędzać. Jednak to prawda że organizm odrzuca to co nie zdrowe- coca cola na pewno zdrowa nie jest. Ale powiem Ci że ja jak pewnie z 4 miesiące nie piłam pepsi to mam ostatnio jakieś napady, ajk uzależniona muszę szklankę i już ![]() Wiecie co martwią mnie te moje jajniki. Tak pokłuwaja jak przy owulacji- nie mocno, ale pokuwaja. Jak będę dzis dzwonić to się go zapytam czy bym mogła przyjść na USG żeby mi mniej więcej wyznaczył kiedy będę mieć dni płodne, owulację. Może mnie pobolewają te dwa torbiele? Nie ma co lekceważyć. Wcześniej tak nie miałam, wiem że może Gonal działać jeszcze ale przecie w tamtym miesiącu nic nie kuło aż tak wcześnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zakorzenienie
|
Olivka
ja tak "normalnie" to bez jednej szklanki chociaż coca-coli dziennie żyć nie mogłam. Lodówka mogła być pusciutka ale coca-cola była ![]() ![]() Ja już nie wiem co Tobie sie tam dzieje, jesteś pod stałą (chyba najbardziej stała z możliwych) opieka gina i ciągle jakieś torbiele, jakieś kłucia czy ONI naprawdę nie potrafią wyleczyć tak niby drobnych dolegliwości raz a porządnie??? Zadzwoń do gina bo ja już sie przekonałam że w Twoim wypadku zadnych "objawów-problemików" lekceważyć nie można! |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
BAN stały
|
Wpadlam na moment- żyje
![]() Wczoraj robiłam frencha na tipsie- super sprawa ![]() Instruktorki miłe i pomocne, mozna płacic ratalnie. W Białymstoku pogoda nie ciekawa. Wczoraj siedziałam 6 godzin na kursie i mówie wam jednak co dobra firma to i jakość jest, SPN-u żele sa genialne, pedzelki och i ach! Dzisiaj jak nie bede zmeczona po powrocie to moze zajrzę, a jak nie to jutro! Ściskam was wszystkie bardzo mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3075 |
Zakorzenienie
|
Gabi te torbielki to po Gonalu, wiesz zasze się trzeba liczyć ze skutkami ubocznymi, przekuwanie bo zareagowałam na Gonal aż za dobrze
![]() No masz rację mi to się ciągle coś przytrafia. Ale najbardziej mnie gnębi ten duphaston i muszę z nim pogadać i już. Ja jestem może natrętna ale to chodzi o moje zdrowie i już ![]() Zuzia szkoda że nam tych swoich czarów pokazać nie mozesz ale będziesz się swoimi dziełami chwalić po kursie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Halo pobudka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki!
Loni! Współczuję Ci tak długiej rozłąki z mężem. ![]() Gabi! I bardzo dobrze, że Ci coca-cola nie smakuje. Daj coś dobrego do zjedzenia kruszynce! A na czekoladę jeszcze będziesz miała chętkę, zobaczysz! Ja się teraz objadam czekoladą i słodkościami na zapas, mimo, że nigdy za nimi nie przepadałam. A to tylko dlatego, że później jak się karmi piersią, to czekolady nie można... no i chyba na zapas chcę się najeść... ![]() Olivka! Męcz gina, ile się tylko da! Piwusia! Ty koniecznie idź wreszcie do tego lekarza! Syla! Co tam w końcu na obiadek wymyśliłaś? Kathi! Faktycznie coraz mniej tu piszesz... ![]() Ja wczoraj głowiłam się nad wyniesieniem wersalki z naszego mieszkania (II piętro + podwójne schody przed wejściem do naszej klatki), bo jak może pamiętacie mój mąż ma problemy z kręgosłupem i dźwigać nie może. Nie cierpię się kogoś prosić o pomoc, zawsze mi strasznie niezręcznie, no ale co zrobić... Ostatecznie przyjechali moi dwaj kuzyni i mi znieśli to dziadostwo, ciężkie jak cholera, zeszło się z tym z pół godziny... Dziś musimy gdzieś to wywieść, bo zagraca nam teraz garaż. No a jutro powinien przyjechać do salonu nasz narożnik. Tylko ciekawe, kiedy do nas dotrze... ![]() Buziaczki dla wszystkich i miłego dnia! ![]()
#3078 |
Zakorzenienie
|
Czesc Laseczki.
U mnie w porzadku. Nie jest to moze rewelacja ale nie jest zle. W szpitalu dostal kroplowke i do domu wrocilismy potem. Ogolnie jest zmeczony i oslabiony i bardzo odwodniony ale nie wiem czemu skoro pije naprawde bardzo duzo. Dostal taka zawiesine na uzupelnienie witamin i elektrolitow. Mam nadzieje ze bedzie ok w ciagu najblizszych dni. Ja mam w cholere zaleglej pracy z wczoraj na wczoraj a do teg ojestem zmeczona tym jezdzeniem szpitalem i w ogole chorobskiem....i jeszcze zeby bylo milo na dworze okolo 5 stopni w budynku okolo zera bo mamy biuro wewnatrz magazynu a ogrzewanie nie dziala juz od poniedzialku i na bank jestem juz chora stad wysoka tempka. Aliszcze zabij - postaram sie wyslac komplet w sobote serio postaram sie. Mam nadzieje zostalo mi jeszcze "kawalek" i wykonczenie ale nie mam kompletnie czasu.... Serdecznie dziekuje za Wasze wsparcie i troske. Jestescie kochane.
#3079 |
Zakorzenienie
|
Cieszę się że z małżem już lepiej.
Współczuję temp w pracy, ja dla porównania siędzę w golfie z krótkim rękawkiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
a u nas na minusie a ja od wczoraj zimnerece zimne stopy i juz mam katar dzis..... cholera znow cykl do bani....
#3081 |
Zakorzenienie
|
Iza niekoniecznie. Ja zaszłam w ciąże w miesiącu w którym miałam infekcję dróg rodnych, mało tego byłam też chora początki krtani. A mimo to się udało.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Domi postaram sie zadzwonic dzisiaj.
![]() |
#3083 |
Zakorzenienie
|
TO Iza jak wrócisz do domciu to pod kołderkę i weź coś na przeziębienie żeby CIę nie rozłożyło całkowicie. Mam nadzieję że CI przejdzie. Na chorobę nic nie poradzisz, jasne że każdemu się może zdarzyć i zdarza się zawsze wtedy kiedy nie powinno
|
![]() ![]() |
![]() |
#3084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale dzis kuruje sie serio ![]()
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Kuruj się bo nie ma żartów. Świetny jest na takie problemy : mleko z miodkiem i czosnkiem a i z masełkiem- ja tego nie cierpię ale pomaga. Mi jak to czuje od razu jest niedobrze
Tak bym chciała żeby już była 15-ta żebym mogła zadzwonić do gina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3086 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
To pewnie jakiś wirusek go dopadł. Masz rację powrót apetytu się szykuje
![]() Ale mnie dopadł ból w podbrzuszu, po lewej stronie taki dziwny niby owulacyjny ale jakby troszkę na @. Oj dzwonię dziś do tego lekarza bo może coś z tymi torbielami nie tak ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3089 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiesz jak się cieszę że jesteś taka szczęśliwa
![]() Widzisz my tak czasem na nich narzekamy ale żyć to bez nich nie umiemy, ja np niecierpię jak mojego M nie ma w domu pod wieczór, nie musi się ze mną ściskać ale ważne żeby był. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Kurcze coś Kasi nie ma. Rano to myślałam że odpoczywa, ale jeszcze do nas nie zajrzała
![]() Kasiu odezwij się |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.