|
|
#931 |
|
Gość
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Seboradin Niger - szampon.
|
|
|
|
|
#932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pamiętam, że z rana napisałam posta coś o złej karmie, ale to nie chodziło o ciebie i twojego ex tż, tylko o historię, którą opisałaś tutaj na włosomaniaczkach... coś, ze jakaś dziewczyna życzyła innej źle bo odbiła jej chłopaka no i zdarzył się wypadek i ta laska umarła... Ja czytałam dziś o tej złej karmie, w sumie rozmawiałam z bliskimi i oni myślą, że ta dziewczyna źle mi życzyła Siedzi cały czas na gg z tym chorym opisem i chyba ma satysfakcję zresztą podczas wczorajszej rozmowy na gg dała ZNAĆ, że się cieszy z mojego nieszczęścia
|
|
|
#933 |
|
Gość
|
Dobra, ja idę spać - do jutra. Pa i dobranoc.
|
|
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
paprif - o ile mnie pamięć nie myli nakazałam Ci porzucić głupkowate rozważania
i iść nowej torebki szukać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A może i buty do koloru ?! ?! ?! SZEREGOWY PAPRIF, WYKONAĆ !!!!!!! Werka - ten specyfik jest dostępny w złotówkach ! Sprawdzę, dam znać . Edytowane przez Heroldin Czas edycji: 2008-11-06 o 21:59 |
|
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale podoba mi się też ten szampon egzotyczny z marakują i maliną!! A do tego czekoladowa seria proponwana przez Szugarbejb..A do tego ten nowy dove !! ![]() oj.. aż w głowie mi się kręci.. ![]() ja Estelle też nie mam Oszołoma blisko! Mieszkam pod Toruniem a mąż pracuje w Bydgoszczy i tam jest Auchan ..nawet w Toruniu nie ma-a często tam bywam i bym sobie poodwiedzała go wtedy częściej! hej ![]() o To-> klik Cytat:
Może już zostałam milionerką i kupię wszystko na raz!! ......................... ...... ostatnio upatrzyłam sobie bransoletkę złota -duże oczka i do tego podoczepiane 4 duże "wytłaczane" serducha.. myślałam że może ze 300 zł kosztuje i mąż by mi ją kupiła na 1 rocznicę a okazuje się że kosztuje 700 ![]() ![]() I nici z bransoletki ![]() Ale obiecał mi kupić jakiś ogromniasty pierścień złoty! A rocznica już tylko za 9 miesięcy...szybko zleci hahahahaaaaaaaa Dobra żeby nie było że jestem materialistka... Tak tylko sobie pisze
03.02.2010 ZOSIA Edytowane przez Sweet_Jelly Czas edycji: 2008-11-06 o 22:03 |
||
|
|
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie próbowałam ale czytałam o nim duzo dobrych rzeczy dziekuję za pokazanie Ja sie z Wami dziewczęta żegnam - zyczę wszystkim miłego weekendu. "Do zobaczenia" niedzielny póżny wieczór lub poniedziałek |
|
|
|
|
|
#937 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Będę niezmiernie wdzięczna
![]() Pod warunkiem, że jeszcze będzie co owidzieć ![]() Cytat:
). Pozwól, że to my zdecydujemy czy Cię widzimy, a widzimy O!Aga żałuję, że nie mogłam się z Tobą spotkać (wirtualnie), tym bardziej, że rozmowa była przednia i czytając Wasze wypowiedzi zdrowo się uśmiałam: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dajecie czadu ![]() Cytat:
) Za te dwa koniki masz ode mnie wielkiego Edit: Obejrzałam zdjęcia, przepiękne zwierzaki, śliczne masz te zdjęcia z końmi no i Ty też jesteś śliczna Cytat:
Cytat:
Edytowane przez virka Czas edycji: 2008-11-06 o 22:45 |
|||||||
|
|
|
|
#938 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
Witam Werkę, my się chyba nie znamy .Ja nie miałam czasu ostatnio pisać i niestety nie nadrobie wszystkiego, chociaz bardzo bym chciała . Okazało się tak jak myślałam, że z tej sesji fotograficznej nic nie wyszło. Facet nie pojawił się w umówionym miejscu, w ogóle wcześniej się kapłam już, że coś nie tak, bo na jednym zdjęciu, które przesłał mi jako swoje był małymi literkami adres strony internetowej, na którą weszłam, a to była strona jakiegoś fotografa ze śląska, na pewnie nie jego stronka . No nie, zostałam skutecznie zrobiona w jajo. Na pocieszenie kupiłam sobie peeling do stóp, krem do stóp i rąk i zagranicznego waxa (w wakacje mi po nim szybko włosy urosły ). Właśnie piję pokrzywę i zastanawiam się co u Was. Fajnie, jakby każda mogła w skrócie mi powiedzieć
|
|
|
|
|
#939 |
|
Zakorzenienie
|
Ola
|
|
#940 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#941 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[quote=tigresska;9614396 po drodze weszłam do apteki aby kupić wax. przede mną stała w kolejce jakas pani i zanim wyszła to usłyszała o co proszę. wróciła sie, wypytała sie mnie co z nim robie i tez kupiła bo stwiredziła ze mam bardzo ładne włosy i ona tez chce takie miec ja jak sie naoglądam tu Waszych zdjęć to jestem w pelni swiadoma ze moim wlosom daleko do doskonałosci ale tej panmi chyba wystarczyło to, ze się błyszczą w każdym razie miło słyszec takie komplementy, heroiczna walka o piekne włosy jednak jest zauważalna ![]() [/quote] Faktycznie bardzo miła sytuacja. Zwiększasz utarg w aptece, następnym razem się z nimi potarguj ![]() Miluś, a czym Ty się tak ostatnio stresujesz? Nie mów tylko, że tą magisterką. Wszystko pójdzie i tak świetnie, a zdrowia na to nie można tracić ![]() Cytat:
Ślicznie Ci falują włosy. I strasznie mi imponuje to, że nigdy ich nie farbowałaś. Bardzo mało takich kobiet chodzi już po świecie. Cytat:
Przyjmiecie mnie? ProooszęCytat:
![]() Cytat:
Piję herbatkę z prądem i mam nadzieje, ze ktoś jeszcze jest i napisze... ja się dopiero rozkręcam
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|||||
|
|
|
|
#942 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Właśnie wstawiłam zdjęcie w wątku o zapuszczaniu włosów zdjęcie, które znalazłam na naszej klasie. I zakochałam się w tych włosach. Są niesamowite
|
|
|
|
|
|
#943 |
|
Zadomowienie
|
Widziałam je na drugim wątku!Super
![]() A co do tej sesji, to nic, głowa do góry. Wiem, że pieniążki by Ci się przydały, ale sa inne sposoby. Zagraj w ciągu tygodnia w lotka Ja tak zamierzam zrobić.
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
|
|
|
|
#944 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziadek mój jest uzależniony od gry w totka, więc jakoś mam złe skojarzenia I dziękuje za pocieszenie .
|
|
|
|
|
|
#945 |
|
Zakorzenienie
|
hej maniaczki
|
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cudowne
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Mamusia nazwała mnie Zbereźnicą przez 'duże Z' ! Jestem taka szczęśliwa, czuję się doceniona!
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale tak bez zbereźnictwa - jak do tej pory ! Uwielbiam biżuterię !!! T Ale z pereł - to tylko Perels de Lalique ! Perły w biżuterii to łzy ! |
|
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę... a że marudzę... babą jestem w końcu no ! ![]() ![]() ![]() Muszę sobie poużywać. Najgorsze... rodzice wyjeżdżają na weekend a my sobie zawsze rozmawiałyśmy, potem ja w niedziele wyjeżdżam i doświadczę megaaaaa samotności, ehh ![]() Witam wszystkie EDIT: Byłam na mieście we wtorek, wylukałam płaszczyk i co ? nie ma mojego rozmiaru, same duże Butów też szukałam, takich na zimę, ale badziewnią wiało to sobie pomyślałam, że w Częstochowie sobie to odbiję[mówiłam, że wyjadę do kuzynki...].
Edytowane przez paprif Czas edycji: 2008-11-07 o 07:41 |
|
|
|
|
|
#951 | |||||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
ale zimno było i już nie chciało mi się lecieć... TŻ'towi też.Cytat:
![]() A historia z konikami, aż się łezka w oku kręci. Dobrze, że po świecie chodzą jeszcze tak wrażliwe osoby, jak Ty. Wielki buziak Cytat:
![]() Cytat:
a te kolorki sierści... CUDO!Jak na moje oko, kotek rozwija się normalnie Co do porozumienia z piesaczką - miałam ten sam problem, małe ciałem ale wielkie duchem chyba dość często bywają złośnicowate ![]() W legowisko można kotka zaopatrzyć, koniecznie maxi-puchate Nooooo, chyba, że widzi książkę lub gazetę otwartą ![]() Cytat:
![]() A ta seria egzotyczna... na samą myśl leci mi ślinka... pachnieć muszą obłędnie... Cytat:
, hm... przez 9 miesięcy nazbiera się tego trochę ![]() Ja jestem pewna, że będzie Cytat:
Mówi się trudno, nic nie straciłaś, trzeba się z tego śmiać Cytat:
Cytat:
![]() Trójkącik ![]() Bądź więc gotowa w niedzielę wieczorem przyjdziemy po Ciebie Czyli, że kwadracik
|
|
|
|
#952 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Właśnie skończyłam maraton pracowy i przede mną rozkoszne trzy dni wolnego Ale spamujecie! ![]() ![]() WeronikaWargulak witaj Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szukałam wątku gadulcowego dla włosomaniaczek i znalazłam w podpisie Jolie . Jakże się zdziwiłam lokalizacją , chociaż obiektywnie na to patrząc to właściwe miejsce dla tego typu wątków Tak, na Plotkowym raczej mnie nie spotkasz (teraz już tak, ale tylko tu ), jakoś nigdy mnie nie ciągnęło do tego forum ![]() normalnie negliż Doceńcie to dziewczyny, bo Katt naprawdę nie lubi pisać o sobie i pierwszy raz widzę, żeby napisała tyle o sobie i to w jednym poście . Jest bardzo skromną osobą, moim zdaniem czasami zbyt skromną, bo to encykopedia wiedzy na wiele tematów.Cudo Cytat:
Szkoda, że tak wcześnie zaczęłam siwieć i farbowanie stało się koniecznością ![]() Cytat:
---------- Czekam na wiadomość z Animal Aid o której będę mogła przyjechać i zabrać do domu Polly - kotkę, naszego nowego adoptowanego członka rodziny. Nie wiem dlaczego, ale denerwuję się, że nie zadzwonią ![]()
|
|
|
#953 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Doberek! Jelly melduje się na stanowisku!
![]() Dziś pofolgowałam moim kobiecym zachciankom.... hm..a kiedy to ja nie folguje muszę pomyśleć? ![]() No więc...przyjechałam do Rodziców już dziś bo mam ROZDANIE DYPLOMÓW a jutro na 8 niestety studiów ciąg dalszy I przeszłam się do Rossmanna i co widzę na półeczce???? ŻEL ALOESOWY PALOMY A tego co pamiętam to wiele wizażanek chwaliło że robi wiele dobrego dla skóry głowy i włosisków! I chyba przyspiesza porost włosów! Tylko co?? To już nie pamiętam... Pamiętam że jest też do skóry, do buzi i ogólnie do wszystkiego... A że mam dziś przypływ gotówki (czyt.kochany dziadziuś Dokupiłam jeszcze śliczny komplet ze szklanych turkusowych koralików: naszyjnik+kolczyki oraz.... NOWOŚĆ Bourjois.. nowy błyszczyk z efektem 3d Kolorek na ustach takiii lodowy.. lodowy efekt i ten blask Choć to oznacza że już powinnam spasować z kupowaniem mazideł do ust do końca roku bo jeszcze szmineczka z Avonu do mnie leci.. Mam: 4 błyszczyki 2 balsamy do ust 3 szminki w tym 1 nową szminkę , 1 nowy balsam i nowy wspaniały błyszczyk Wieczorem zrobię wszystkiemu zdjęcia i wam pokarzę! Cytat:
Co za głupota!! Po co Ktoś robi coś takiego?? Przecież i tak wiadomo, że taki oszustwo wyjdzie na jaw ![]() ![]() Mi by się nie chciało pod nikogo podszywać!! Bo i po co? Wole być sobą: Jelly i tyle Tacy ludzie chyba nie lubią siebie skoro wolą być kimś innym!? Cytat:
Mało jest fajnych ubrań ,ciekawych i w szerokiej gamie rozmiarów.. Nie każdy nosi 36! Ja do jubilerów rzadko zachodzę bo jakoś nie czuję potrzeby kupowania biżuterii Musi mi się coś spodobać albo muszę coś wymyśleć..By kupić. Ale ta bransoletka była naprawdę piękna! Cytat:
![]() żartuje ale włoski ma piękne! Cytat:
![]() A jak już kotkę przywieziesz do domu to liczymy na zdjęcia!
|
|
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam ten żel aloesowy mój B mi go kupił ![]() Chodzi o to jak go stosować ? Ja nakładam na skórę i włosy... już coś mało go mam... ale niezbyt często robię takie zabiegi, kiedyś czyt. wakacje robiłam tak non stop.
|
|
|
#955 |
|
Zakorzenienie
|
a ty go później spłukujesz? czy zostawiasz i traktujesz jak odżywkę bez spłukiwania?
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Póxniej poczytam sobie o nim jeszcze na wątku z pielęgnacji włosów, ale teraz już idę się przebierać w garniaczek i ..na Rozdanie dyplomów!
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czuję się głupio nie w temacie... ![]() Poczytaj sobie poczytaj i liczę na jakieś cenne uwagi co do palomy , bo ja się nie zainteresowałam bliżej tym jak używać tylko sruuu prosto na swój łebek...![]()
|
|
|
#959 |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Uwaga - Melissa nas podgląda.
ZNOWU ![]() Edit: I 301185 też ![]() Czemu się nie odzywacie, tylko podglądacie ???
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-07 o 14:15 |
|
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:08.

tzn ja go rzucilam, i tez nie chodzilo o osoby trzecie, tak ostatnio wyszlo po prostu
2lata temu to mnie jeden rzucil, ale tez nie dla innej tylko mnie zdradzil, a potem stwierdzil, ze w sumie i tak juz do mnie nie czuje TEGO co kiedys i sobie wyemigrowal do uk

Siedzi cały czas na gg z tym chorym opisem i chyba ma satysfakcję 
i coś tam jeszcze]

Teraz jest chyba promocja (

Ja tak zamierzam zrobić.