|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 cz. II
Cytat:
TZ jak byl to mowil, ze pani bez zadnego wstydu opowiadala mu o wszystkim, dawala poogladac i ogolnie atmosfera byla jakby sprzedawala najzwyczajniejsze rzeczy w swiecie. w dodatku sklep nie jest przyczajony gdzies w ciemnej bramie tylko jest eleganckim sklepem przy ruchliwej ulicy
|
|
|
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kiedyś byłam w sex shopie bo chciałam mojemu tżtowi kupić jakies fajne satynowe boxerki bo w normalnych sklepach nie moglam takich znaleźć i była tam taka starsza pani co sie tak wczuła że zaczela mi pokazywac cale katalogi sexownej odziezy i dyskutowac i jeszcze mi pokazuje zestaw jakiegoś żołnierza z granatami i nabojami hahaha ze jej to sie ten najbardziej podoba - stara babka!!! myslalam ze tam padne na miejscu haha niestety gatek nie bylo na miejscu i mozna bylo je zamowic ale doszłyby juz po urodzinach tżta wiec po prostu kupiłam juz bawełniane i śmieszną prezerwatywę z koncówką jakąś zabawną hahaha ale tż miał oczy jak sie dowiedzial że byłam w sexshopie i to sama! specjalnie dla niego! ale nas tam żadne zabawki póki co nie rajcują
sami dajemy sobie radę najlepiej kiedys byl pomysl zeby na walentynki sobie kupic nakłądkę wibrującą ale po co nam to????? i tak za kazdym raze jest the best
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba zeczywiście robi się mało cenzuralny wątek
Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2008-11-06 o 23:20 Powód: poproszę kogoś o skasowanie tej wypowiedzi bo się coś popsuło |
|
|
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba rzeczywiście robi się mało cenzuralny wątek
|
|
|
|
|
#1775 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miala i im oddala ![]() oj nie mam pojecia. wyglada przerazajaco. jak chcesz to sama zobacz ) http://www.anitaberg.pl/tow-92210-la...ria232,od0.htm a jaka cena (mam nadzieje, ze nie dostane bana za tego linka )wyglada jakby sie tym mozna bylo zabic ![]() Cytat:
chetnie nauczylabym sie tanczyc na rurze, bo fajnie to wyglada a jak sie wygimnastykowac mozna
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 23:22 |
||
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
o matko a jak w tym łóżku się oddycha??? przecież w trakcie miłosnych igraszek tez trzeba oddychac, bo samą miłością się nie żyje! a to zagadka hehehehe
nieźle nieźle.... ciekawe co jeszcze polecicie do wypróbowania ![]() a miała która kiedyś jakieś olejki do masazu itp?? lubie jak mnie tż masuke ale zastanawiam sie czy po czyms takim nie jest się całym ulepionym hehe no a u tżta w domu na randce nie pójdę się tak po prostu wykąpać hahaha tym bardziej nago idąc do łazienki zeby sobie ciuchów tym olejkiem nie wyciapac... hmmm widzę że wszystko przed nami po slubie jak zamieszkamy razem to dopiero bedzie
|
#1777 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolezanka zrobiła sobie kolczyk w języku, wiec niedługo poznamy relację ![]() Własnie tam na dietla to kulturka, więc na lajcie dawaaaj do środka Cytat:
BzzzzzzzOnaella my tez za granicą weszliśmy sie schowac przed deszczem do sex shopu,jedyna różnica jaką zauważyłam to to, że tam sam sklep był bardziej wyeksponowany, a u nas tak skromnie tabliczka sex shop i idź dewiancie... ![]() Jedynie ten taki o którym piszemy z lain taki zachęcajacy jest. Kubusewa jak miał długie spodnie to ja obstawiam skarpetkę
|
||
|
|
|
#1778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a jeszcze jak dojdzie do tego alkohol to wychodza rozne pikantne szczegoly i szczegoliki ![]() ale ja tam w sumie lubie rozmawiac o seksie. nie jest to dla mnie temat tabu
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 23:36 |
|||
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mowie o zlizywaniu tego balsamu czy olejku tylko ja naprawdę lubie taki masaz relaxujący i ciekawa bylam wlasnie czy te wszystkie plyny do masazu to jakies super są? czy raczej do niczego
mi nie przeszkadza balsam do ciała na skórze no chyba że taki brązujący- jak dla mnie to najbardziej smierdząca rzecz swiata bleeeee
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh ciekawe co by powiedzial ksiadz ktory bedzie nam udzielal slubu gdyby sobie poczytal nasz watek
Edytowane przez lain Czas edycji: 2008-11-06 o 23:39 |
|
|
|
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co teraz spokojnie nie zasnę
przez te nasze rozmowy... a tż tak dalekoooo!!!dobranoc dziewczyny słodkich snów
|
#1784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z resztą na nk mam zdjęcie jak mamy to na sobie na weselu koleżanki![]() To łóżko to chyba jakieś sado maso...baaardzo przerażające Oj, jak by mi tż cos takiego na niespodzianke na rocznice przygotował to bym sie zastanowiła czy chcę za niego za mąz wychodzić haha![]() No rura wypas Są w ogóle jakies zajęcia nauki tańca na rurze, tylko nie wiem gdzie![]() Cytat:
Jedynie mam włosy upaćkane, ale nie ma tragedii, nie trzeba sie od razu kapać Właśnie chcę kupic taką oliwke do masażu durexa 2 w 1.Cytat:
Mój tez nienawidzi jak jesstem czyms wysmarowana, ale jak juz sie bawimy w masażyk to się bawimy, tylko ja mu nie robie masażu, bo on nie cierpi olejków na sobie.Aż mi sie wakacje przypomniały jak miałam full service, bo mnie smarował balsamem po oplaniu i nie musiałam nic robić A mi sie nigdy nie chce smarować tymi mazidłami...
|
|||
|
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys mialam w zakladkach filmik z youtube jak laska pokazuje jak tanczyc na rurze, ale po ostatniej awarii lapka wszystkie moje zakladki szlag trafil ![]() dobra, to ja zmykam ogladac nowy odcinek Prison Break mialam czekac na TZa, ale nie moge wytrzymac, wiec dostalam wlasnie telefoniczne przyzwolenie na ogladanie w samotnosci ![]() dobrze, ze jutro dopiero popoludniu uczelnia
|
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeszcze odnosnie wieczorów panieńskich(i chyba nie tylko) jest jedna knajpka w Krakowie, w której jest oddzielne pomieszczenie z rura właśnie i mozna sie tam ponawydurniac z koleżankami NIe jestem pewna, ale chyba jest tam możliwośc lekcji. Koleżanka mi opowiadała tylko juz zapomniałam gdzie to jest, ale chyba gdzies na Kazimierzu.A co do tematu wieczoru panieńskiego to ja jestem za opcją najpierw osobno a później połączyć imprezki panieńską i kawalerską ![]() Dobra spadam z wizażu, bo na dwa fronty jadę, bo jeszcze z koleżanką gadam. Do jutra
|
|
|
|
|
#1787 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurcze ja tu wchodzę z rana a tu takie tematy hehe Macie rację jakby to księża nasi poczytali to już ja widzę jakie byśmy śluby miały hahahaha
To łóżko brrr przerażające to jest dla ludzi którzy czerpią przyjemnośc z przyduszania się podczas seksu chyba hehehe ![]() Lain u mnie właśnie też striptiz był ale ja już mam plan jak go troszeczkę urozmaicic żeby był taki inny hehehe No i oczywiście z tą ruą to też bym chciała sie nauczyc ale nie ma jak.. Choc mój misiek proponowal zeby taka rure w sypialni nam założyc ![]() Tancerka Ty pisałaś u nocy pozaręczynowej To było tak jak u mnie.. Najlepsza w życiu po prostu :PAha i jeszcze co od tego filmiku to obejrzałam jeszcze raz i panna młoda faktycznie spięta ale za to panu młodemu nie mam nic do zarzucenia.. TYlko ten feel brrrrrrr :/ |
|
|
|
#1788 |
|
Wtajemniczenie
|
łóżko prózniowe.. hmm ale jak się tam oddycha
![]() co do bielizny na noc poslubną to u mnie będzie takie zwiewna koronkowa haleczka.. co do nocy po zaręczynach to... było cudnie jeżeli chodzi o masazyk to częściej ja robię TŻ.. elementy tajskiego po części jeśli wiecie o co chodzi.. a rura jak najbardziej .. no i szpagat nago hehe chociaż jeszcze nie próbowałam, tylko cosik się TŻ ostatnio śmiał
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2008-11-07 o 08:09 |
|
|
|
#1789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nakładka śmieszna sprawa, ale całkiem fajna ![]() Miłego dzionka
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
juz jestem
noc przebiegła spokojnie tylko troszke za szybko ale zaraz zmykam na uczelnie a potem prosto do mojego tżta wiec zegnam sie z wami do wtorku wieczor najprawdopodobniej tylko nie wymagajcie potem ode mnie zebym to wszystko nadrabiała buziole laseczki
|
#1791 |
|
Zadomowienie
|
No faktycznie niezłe te tematy nocne
![]() ja też o striptizie myślałam i chce ubrać coś seksownego aczkolwiek tak żeby było tego więcej i żeby przedłużyć napięcie ![]() ale zobaczy się jeszcze czas na przemyślenia
|
|
|
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja nie moge mówić bo zdarłam gardło![]() jak czytam o tym co szykujecie na noc poślubną to mam juz dość ja będę spała raczej po tylu godzinach nie będe miała natchnienia na amory...
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1795 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1798 | ||
|
Zakorzenienie
|
wstalam
pewno gdyby TZ nie obudzil mnie telefonem z pytaniem czy zyje, spalabym dalej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() juz nie moge sie doczekac
|
||
|
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
a takich nocy PO ślubnych będzie mmm wielka ilość
jest co planować
|
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki!!
Szalejecie z tematami ![]() CO do nocy poślubnej to myśle, że skończy sie jak Kasia mówi, pojdziemy grzecznei spać no chyba, że bedziemy mieć jeszcze duzo siły to wtedy zaszalejemy ![]() Smacznego Kasiu
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.

Jak tam byłysmy to obejrzałyśmy wszystko dokładnie, ale nic mi się nie rzuciło specjalnie a szukałyśmy uszek króliczka i ewentualnie czegos jeszcze dla przyszłej PM, zwłaszcza, że jej mąż raczej pruderyjny niestety i o dziwo
Jak to działa???Jeszcze tam widziałam jakieś huśtawki, ale to normalnie trzeba chyba hak w suficie zamontować

Oj, jak by mi tż cos takiego na niespodzianke na rocznice przygotował to bym sie zastanowiła czy chcę za niego za mąz wychodzić haha