Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-11-07, 12:02   #3271
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość

yyy chyba ktoś bardzo chce sprzedac suknię ... i wiecie co nawet fajna
http://allegro.pl/item475866363_hisz...ia_slubna.html

a cena zaskakująca...
wow ale tania

Cytat:
Wiecie co się stało
Tżsiostra cioteczna miała brać ślub w maju my w sierpniu. My mieliśmy już załatwione wszystko, termin salę itd.
A tu się okazało , że ona ma w czerwcu, w tej samej sali co my!!!! No ku@@wa szlag mnie trafił.
My byliśmy pierwsi a jeszce jej matka do matki TŻ żebyśmy im dali namiary na oriestrę i wszystko!
A jak się kiedyś z ta dziewczyną spotkalismy na mieście to mówię jej, że my już mamy termin i na kiedy , ona na to , że oni terminu jeszcze nie mają.
No to ok moię jej żeby wzięła jakis taki żeby goście mogłi odpocząć ... a ona no wiem o co chodzi dobra nie ma problemu.
A teraz nie dość , że to tylko 2 miesiące róznicy a w dodatku w tej samej rodzinie, to jeszcze ona wsio tak jak my robi!!!!
my mamy tez tak ;/
2 tyg po nas kuzyn moj sie wtracil...
no a rodzina nie jest zamozna
najgorsze to ze my od 2 lat mamy swoja date o ktorej wszyscy wiedza
a oni dopiero od 3 tygodni ;/

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Izuś poniekad wiem co czujesz u mnie co prawda nikt nie sciagnal sali, ale mojego TZ kuzynka bierze slub tydzien po nas......rozumiesz tydzien!!!!! malpa wstretna. tez wszystko w tej samej rodzinie dodajmy nie bardzo zamoznej!!!
no jeden moj kuzyn ma
30 maja
my 18 lipca
2 kuzyn 2 tyg po nas
a kuzynka tż ma we wrzesniu

do tego mala 26 czerwca ale to juz inna bajka i ciesze sie bardzo ze ma 3 tyg przede mna bo bedziemy razem szalec na calego

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Dziewczynki-dostałam pracę!!!!! w zawodzie!!! 5 lat studiów nie posżło na marne!! (chyba )
gratulacje !!!

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość

strippi jeszcze chyba nie mialam okazju pogratulowac spelnienia marzenia śliczny konik tez kiedys troszke jezdzilam i bardzo mi sie to podobalo
kochana to moze powroc do tego od czasu do czasu chociaz

Cytat:
Baja wszytskiego najlepszego zokazji urodzin, przede wszytskim duzo zdrówka i szczęścia, spełnienia marzeń i czego tylko pragniesz

rowniez dolanczam sie
baja wszystkiego naj naj naj

boska jest ta suknia

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Chciałam usłyszeć Wasze opinie apropo tych moich typów i niemal cisza
Nie podobają Wam się ?
Suknie z ramiączkami mierzyłam i dobrze wyglądałam. Zwykły gorset mnie ,,ścinał", suknie z falbankami tez mierzyłam, więc wiem na co się ewentualnie piszę
kurcze ja nie moge cos wyswietlic fotek

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wklejam linka z polskimi sukniami na allegro. Moze ktorejs sie przyda, bo ceny konkurencyjne. Wychodzi 1200 zl na nowa suknie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=476701 330

A ja niby sie odchudza, ale jem wszystko za wyjatkiem slodyczy (tych to juz daawno nie mialam w ustach; ostatnio ze "smieciuchowych zarc" to w niedziele jadlam na miescie w szybkim barze a wczesniej pozwolilam sobie zjesc pol malego popcornu, bo z TZ poszlismy do kina). No i chudne. Za soba mam juz 3 kg. Wczoraj przeczytalam ciekawy artykul w wyborczej o sniadaniu. No i musze sie z nim zgodzic. Napisano w nim, ze ci, ktorzy jedza porzadne sniadania nie maja problemow z nadwaga, a wlasnie ci, ktorzy ten najwazniejszy posilek omijaja maja problem z waga i potrafia tyc, mimo ograniczania kalorii. Dlaczego? Bo zamiast od razu z rana dac powera organizmowi w postaci posilku to glodza go, nie mamy wtedy sily, jestesmy zaspani, nic sie nam nie chce. Do tego duza czesc osob ogranicza przez prace posilek w czasie lunchu i obiadu. Problem sie pojawia wieczorem, bo wtedy silna wola peka i zaczynamy sie objadac. Ale wiadomo jak to jest, gdy jestesmy mega glodni. Siegamy po to co najszybciej mozna albo przyrzadzic, albo juz jest przyrzadzone a takie posili sa mega weglowodanowe a to weglowodany odkladaja sie pozniej na boczkach a nie tluszcz czy mieso jak sadza inni. Ja wlasnie od 3 tygodni znow nie wychodze z domu poki nie zjem sniadania i osiagam sukces w dietkowaniu Dlatego kochane sniadanie jedzcie same, obiadem podzielcie sie z przyjacielem a kolacje oddajcie wrogowi.

z tej stronki
to na ostatnim zdjeciu model 810 ...( na gorze) mi sie podoba
Stary 2008-11-07, 12:05   #3272
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Dziewczyny, wklejam linka z polskimi sukniami na allegro. Moze ktorejs sie przyda, bo ceny konkurencyjne. Wychodzi 1200 zl na nowa suknie.
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=476701 330

A ja niby sie odchudza, ale jem wszystko za wyjatkiem slodyczy (tych to juz daawno nie mialam w ustach; ostatnio ze "smieciuchowych zarc" to w niedziele jadlam na miescie w szybkim barze a wczesniej pozwolilam sobie zjesc pol malego popcornu, bo z TZ poszlismy do kina). No i chudne. Za soba mam juz 3 kg. Wczoraj przeczytalam ciekawy artykul w wyborczej o sniadaniu. No i musze sie z nim zgodzic. Napisano w nim, ze ci, ktorzy jedza porzadne sniadania nie maja problemow z nadwaga, a wlasnie ci, ktorzy ten najwazniejszy posilek omijaja maja problem z waga i potrafia tyc, mimo ograniczania kalorii. Dlaczego? Bo zamiast od razu z rana dac powera organizmowi w postaci posilku to glodza go, nie mamy wtedy sily, jestesmy zaspani, nic sie nam nie chce. Do tego duza czesc osob ogranicza przez prace posilek w czasie lunchu i obiadu. Problem sie pojawia wieczorem, bo wtedy silna wola peka i zaczynamy sie objadac. Ale wiadomo jak to jest, gdy jestesmy mega glodni. Siegamy po to co najszybciej mozna albo przyrzadzic, albo juz jest przyrzadzone a takie posili sa mega weglowodanowe a to weglowodany odkladaja sie pozniej na boczkach a nie tluszcz czy mieso jak sadza inni. Ja wlasnie od 3 tygodni znow nie wychodze z domu poki nie zjem sniadania i osiagam sukces w dietkowaniu Dlatego kochane sniadanie jedzcie same, obiadem podzielcie sie z przyjacielem a kolacje oddajcie wrogowi.

Słyszałam właśnie o tym sniadaniu, tylko ja rano nic nie mogę przełknąć Mam ścisnięty żołądek i na sam widok jedzenia robi się niedobrze, najgorzej z jogurtem, zjedzenie jogurtu rano, zawsze sie konczy nie najlepiej

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mam tak samo

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:10   #3273
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

No nic ja zmykam niestety do pracy, mam dzis, w sobote i niedziele 2 zmiane Nie piszcie za duzo bo do tego tesciu bedzie robil remont w duzym pokoju i nie bedzie mnie na necie do ok. srody buziaczki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:15   #3274
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
No nic ja zmykam niestety do pracy, mam dzis, w sobote i niedziele 2 zmiane Nie piszcie za duzo bo do tego tesciu bedzie robil remont w duzym pokoju i nie bedzie mnie na necie do ok. srody buziaczki

Miłej pracy
Postaram się dużo nie pisać ale za dziewczyny nie ręczę
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:23   #3275
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:25   #3276
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Tak właśnie miłej pracy... szkoda, że nie będzie Cię do środy

Znikłam na chwilkę bo przyszła do mnie koleżanka , patrzę a tu 2 stronki zapisane

Scio wielkie dzięki za komentarz na blogu

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2008-11-07 o 12:27
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:29   #3277
zielony_motylek
Rozeznanie

baja wszystkiego naj

samba ja bym jednak wyprostowała ten tiul, wyprostowany bardziej mi się podoba, ale udrapowany też nie jest zły

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
a ja mam na 16, ale teraz ide się zdrzemnąć bo jakaś taka zmęczona chodze, cały tydzien bardzo mało spałam i teraz mam chociaż 2 godzinki wolnego..
Stary 2008-11-07, 12:41   #3278
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielony_motylek Pokaż wiadomość
baja wszystkiego naj

samba ja bym jednak wyprostowała ten tiul, wyprostowany bardziej mi się podoba, ale udrapowany też nie jest zły

a ja mam na 16, ale teraz ide się zdrzemnąć bo jakaś taka zmęczona chodze, cały tydzien bardzo mało spałam i teraz mam chociaż 2 godzinki wolnego..

Odpocznij, przespij się troszkę należy Ci się
Stary 2008-11-07, 12:42   #3279
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Tak właśnie miłej pracy... szkoda, że nie będzie Cię do środy

Znikłam na chwilkę bo przyszła do mnie koleżanka , patrzę a tu 2 stronki zapisane

Scio wielkie dzięki za komentarz na blogu

Prosze bardzo To tak na zachetę Będę co jakis czas zaglądać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 12:45   #3280
Daysy85
Zakorzenienie

Fajnie bardzo się cieszę dziś dodałam 2 przepisy na pasy.
Muszę porobić zdjęcia tym przysmakom będzie bardziej zachęcająco... tylko że ten kabel mam od aparatu zepsuty, muszę się chyba rozejrzeć za nowym , bo jak chcę zgrać zdjęcia to TŻ bierze do kolegi aparat... a kolega nie wsio musi widziec :P:
Stary 2008-11-07, 12:45   #3281
kasiaher
Wtajemniczenie

o jejku ale ci zadroszczę też bym się walneła na wyrko, kurcze a zemna coraz gorzej dzisiaj ledwo co się z łóżka zwlekłam, nic mi nie przechodzi to przeziębienie jest coraz gorzej.
Stary 2008-11-07, 12:47   #3282
kasiaher
Wtajemniczenie

oglądam sobie buciki ale nigdzie nie ma z wyzszym obcasem najwiekszy znalazłam 8cm.
Stary 2008-11-07, 12:48   #3283
kliwia
Zakorzenienie

Daysy albo kupcie czytnik kart

kasiaher nie za wysokie będą takie powyżej??
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2616&

tu masz z 8,5
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...d_dir=5&page=7

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2008-11-07 o 12:56
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 13:04   #3284
popscene
Wtajemniczenie

A my się zastanawiamy nad zmianą sali i co za tym idzie zmianą terminu. Teściówka byla na imprezie w jakiejś fajnej restauracji z noclegami i okazało się, że mają jeszcze 25.kwietnia wolny termin i nasz DJ też ma i dziś jedziemy i będziemy się decydować
Stary 2008-11-07, 13:06   #3285
kasiaher
Wtajemniczenie

kurcze szukam jakiś fajnych wysokich szpilek.
Do koscioła to moge miec nawet 12 cm obcas ale na wesele może byc 8cm. Raczej kupiłambym dwie pary, żeby było mi wygodnie tańczyc. Raz miałam takie fajne buciki 12 cm obcas . byłam w nich na wesleu są super, nic mnie nogi nie bolały miały troszke grubszą podeszwę i nic nie czułam pod stopami.
Stary 2008-11-07, 13:08   #3286
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Daysy albo kupcie czytnik kart

kasiaher nie za wysokie będą takie powyżej??
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...t&id_ass=2616&

tu masz z 8,5
http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...d_dir=5&page=7

TŻ ma w laptopie ale nie czyta mojej karty
Nie wiem muszę coś pomysleć bo w sumie w każdej chwili się przydaje możliwośc zgrywania zdjęć ...

Kasiaher Ja Ci dobrze radze Ty weź sobie dziewczyno taką miksturę zrób!
Na szklankę wody przegotowanej sok z caęłj cytryny i 3 łyżki miodu prawdziwego.
Odsaw na noc i potem rano na czczo wypij, rób tak przez jakiś czas to tak Ci się organizm wzmoci że szok.
Ja normalnie to już dawno była bym chora bez tej mojej miksturki... bo koło mnie już prawie każdy kaszle kicha itd a ja się dzielnie trzymam póki co
Stary 2008-11-07, 13:11   #3287
kliwia
Zakorzenienie

Mój Tz pije miód rozpuszczony przez noc w szklance wody. Ale mnie to odrzuca, choć lubię miód.
Ale czy ja wiem czy jakoś mu się organizm wzmocnił. Nie choruje to fakt. A jak byliśmy w anglii to przedostatniego dnia się chyba od małej zaraził, miał atak z zatok i tak katarzył że szok. przez 2 dni
Stary 2008-11-07, 13:15   #3288
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiaher Ja Ci dobrze radze Ty weź sobie dziewczyno taką miksturę zrób!
Na szklankę wody przegotowanej sok z caęłj cytryny i 3 łyżki miodu prawdziwego.
Odsaw na noc i potem rano na czczo wypij, rób tak przez jakiś czas to tak Ci się organizm wzmoci że szok.
Ja normalnie to już dawno była bym chora bez tej mojej miksturki... bo koło mnie już prawie każdy kaszle kicha itd a ja się dzielnie trzymam póki co
Chyba bedę musiała wypróbować albo iść do lekarza w końcu. Mój TŻ też chory od zeszłego czwartku ja od poniedziałku. Ale ja mam gorzej bo jak mnie złapie katar to moge mieć nawet 2 miesiące a to dlatego że mam chore zatoki nosowe, kiedys tak się załatwiłam i teraz problem z tym katarem, nawet jak się wyleczę to katar i tak zostaje.
Stary 2008-11-07, 13:21   #3289
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Chyba bedę musiała wypróbować albo iść do lekarza w końcu. Mój TŻ też chory od zeszłego czwartku ja od poniedziałku. Ale ja mam gorzej bo jak mnie złapie katar to moge mieć nawet 2 miesiące a to dlatego że mam chore zatoki nosowe, kiedys tak się załatwiłam i teraz problem z tym katarem, nawet jak się wyleczę to katar i tak zostaje.

Biedactow zatoki są straszne i bolą baaaarzdzo....
Moja mam to tą miksturę przygotowywała w dzbanku kompotowym i całą rodziną to piliśmy.
Spróbuj jakieś kropelki do noska ja maiłam kiedyś rewelacyjne ale na recepte RHINAZIN
Stary 2008-11-07, 13:37   #3290
kasiaher
Wtajemniczenie

Jejku jeszcze dwie godziny w pracy jak mi sie nie chce...

No ja naszczęscie ostatni dzień w pracy dzisiaj a w Środę znowu, a w weekend na uczelnie (przyszły), dobrze że wolny poniedziałek i wtorek.
Stary 2008-11-07, 13:43   #3291
Ana***
Zakorzenienie

Jejku, jejku , ale Wy dużo piszecie to szok wczoraj tu byłam, a na dzisiaj już kilka stron do przeczytania Kochane, jaką Wy macie pracę, że tak sobie siedzicie na wizażu?

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
(...)
masz bardza zdolna mame śliczne
(...)
A dziękuję bardzo jestem z Niej dumna

Cytat:
Napisane przez jupik Pokaż wiadomość
dzięki
a oto rogale dla wszystkich:
Pychotnie wyglądają

Cytat:
oooo udalo sie To tylko tyle Wam jeszcze powiem ze na tych zdjeciach jestem bez butow, stoje na ziemi a nie na tym podwyzszeniu i ta kiecka troszke za dluga byla na mnie

i jeszcze kilka zdjec
Bardzo ładnie wyglądasz w tej sukience i ta podkreślona talia, oh i ah ale o co chodzi z tym prostowaniem to nie rozumiem

Baju zdrówka, pociechy z Ukochanego, a wkrótce i męża ogólnie szczęścia, bo szczęście, to przecież wszystko
Basiu, jak tam praca w przedszkolu?
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 13:46   #3292
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Jejku jeszcze dwie godziny w pracy jak mi sie nie chce...

No ja naszczęscie ostatni dzień w pracy dzisiaj a w Środę znowu, a w weekend na uczelnie (przyszły), dobrze że wolny poniedziałek i wtorek.

Kaisaher gdzie Ty pracujesz?
Stary 2008-11-07, 13:48   #3293
kasiaher
Wtajemniczenie

ja to tylko ten tydzien miała taki, że mogłam sobie posiedzieć cały dzień na wizażu między pracą, a to dlatego że siedzę u kolegi na necie bo ja w swoim nie mam, nie wiedomo dlaczego. Także jak w środe przyjdę do pracy to tylko pomaże o wizazu w godzinach pracy. W domu tez bo TŻ okupuje kompa wieczorami, czasami mnie puści na chwilę ale jak mi się chce juz spać albo nie mam siły.

daysy KWP Kielce

Edytowane przez kasiaher
Czas edycji: 2008-11-07 o 13:49
Stary 2008-11-07, 13:50   #3294
baja_86
Zakorzenienie

Dziękuje Wam kochane za pamięć i cudne życzenia nie spodziewałam się, że otrzymam aż tyle życzeń raz ejszcze dzięki. Poczęstujcie się tortem. Zapraszam na imprezkę

Cytat:
spróbuje Wam jeszcze raz pokazac obiecane fotki mnie w sukni slubnej Przypomnialo mi sie ze mamy jeszcze jedna przegladarke Moze ta nie bedzie mnie wywalac
super wyglądasz podoba mi się ten wyprostowany dół, który pokazywałaś w linku

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Musze zaraz zadzwonic do kamerzysty żeby sie umówić na podpisanie umowy, chyba w poniedziałek pojedziemy. CZy uważacie że wypada kamerzyście sugerować swoje uwagi i pomysły co do płyty? Bo Ogólnie kamerzysta jst ok tylko mam małe uwagi do szczegółów.
można, a nawet trzeba. No bo chyba zależy mu zadowolonych klientach a tacy będą tylko wtedy, gdy zrobi film wg ich sugestii

Cytat:
aaa to ja chyba jestem wyjątkiem, nie lubię jeść zaraz po wstaniu, muszę odczekać dłuższy czas, a nie mam żadnych problemów z waga, nawet mam niedowagę. Co więcej nie raz jem kolacje bardzo późno co też jest niezalecane. widać taka moja uroda

Ana w przedszkolu super! Jestem strasznie zadowolona. Już półmetek stażu, modlę się żeby mnie chcieli zostawić.
Dziś w przedszkolu podeszła do mnie mała Wiktoria, moja sąsiadka z resztą i mówi do mnie "Pani Basiuuuu, pani ma dziś urodziny" ja na to, że tak i pytam skąd wie o tym, a ona "mama mi powiedziała" i odwróciła się na pięcie, poleciała do zabawek. Tylko skąd ta kobieta o tym wie to nie wiem Miło mi było w każdym razie, że pamiętała

No to dziewczynki częstujcie się tortem
a ja lecę zrobić jakieś ciasto bo Tż i znajomi dziś wpadną na kawę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tort.jpg (26,2 KB, 1 załadowań)
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 13:53   #3295
Daysy85
Zakorzenienie

Emilia dzięki za zostawienie komentarza na blogu
Stary 2008-11-07, 13:54   #3296
kaska87
Zakorzenienie

o nie! ja jestem zboczona na punkcie tortów dawaj kawałek

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 14:04   #3297
Ana***
Zakorzenienie

Baja, ale masz fajnie też bym chciała już pracować w przedszkolu obojętnie kiedy można odrobić staż? bo nam nikt o tym jeszcze nic nie powiedział miarkuję w przyszłym roku zacząć się rozglądać (bo tak w ciągu roku szkolnego to pewnie nie przyjmują), a poza tym to chyba troszkę za wcześnie na pierwszym roku studiów.
Chyba, że mylę staż z praktykami? nie orientuję się za bardzo, ponieważ nigdy jeszcze czegoś takiego nie odrabiałam, a to dlatego, że chodziłam do LO
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-11-07, 14:06   #3298
kliwia
Zakorzenienie

kasiaher zawsze chciałam pracować na policji no to walcz o neta!!
Stary 2008-11-07, 14:09   #3299
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Baja, ale masz fajnie też bym chciała już pracować w przedszkolu obojętnie kiedy można odrobić staż? bo nam nikt o tym jeszcze nic nie powiedział miarkuję w przyszłym roku zacząć się rozglądać (bo tak w ciągu roku szkolnego to pewnie nie przyjmują), a poza tym to chyba troszkę za wcześnie na pierwszym roku studiów.
Chyba, że mylę staż z praktykami? nie orientuję się za bardzo, ponieważ nigdy jeszcze czegoś takiego nie odrabiałam, a to dlatego, że chodziłam do LO
Praktyki - jestes kierowana prze uczelnie na praktyki przwaznie są nie płatne, powinnas je mieć na drugim roku. Staż odrabiasz po studiach albo kiedy chcesz. Jest Płatny z Urzędu Pracy , w którym najpierw sie musisz zarejestrowac. Pracujesz jak normalny pracownik tylko że płaci ci urząd . Staz nie przekracza 12 miesięcy . Możesz go odrobić do 26 roku życia
Stary 2008-11-07, 14:12   #3300
kasiaher
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
kasiaher zawsze chciałam pracować na policji no to walcz o neta!!
Powiem ci że nawet bym nie pomyslała. Wcześniej pracowałam w takie jednej dużej firmie prywatnej. Najpierw na stażu 6 m-cy a potem 2 lata na Umowie, musiałam się zwolnić, bo pieniążki które otrzymywałam nie były adekwatne do tego co robiłam. Teraz jest nawet Ok zobaczymy jak to będzie dalej, narazie jestem na zastepstwie mam nadzieje że zostanę.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości