![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
ZERO OBCINANIA MANIACZKI bo jak nie to
![]() jakaś dzisiaj zmulona jestem- a jeszcze jutro mam na 6 do pracy ![]()
![]() |
#1082 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ze scinaniem nie szalej, bo bedziesz zalowala ![]() Co do Angeliny- generalnie mi nie przeszkadza ten caly halas wokol adopcji, tym bardziej, ze zdaje sobie sprawe, ze za rozdmuchanie takiej afery, odpowiedzialne sa zadne zarobku brukowce. Ano, Angie sama powiedziala w wywiadzie, ze od dziecka chciala byc brunetka i jej liberalna mama pozwlala jej na farbowanie wlosow. Cytat:
Kiedys mialam okropnego kociego niejadka, ktory prawie sie nam zaglodzil i kupowalam dla niego Royal Canin u weterynarza, jakis specjalny rodzaj dla nadwrazliwcow- wszystkie pchaly sie do jedzenia jak szalone. ![]() Generalnie psia karma nie sluzy kotom, poniewaz potrzebuja one tauryny. Tutaj torszke do poczytania o niej : LINK A imie Marco Polo, dla kota Jolie, to swietny pomysl ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem czy juz ktos Ci proponowal taki specyfik, ale mnie pomaga UroVaxom, doustna szczepionka, tutaj opis: LINK Wlasnie skonczylam 30-dniowa kuracje, profilaktyczna, poniewaz gdy ochlodzilo sie jakis miesiac temu, zaczelam to odczuwac w drogach moczowych- nazywam to szczypawko-sikawki i szczerze ich nienawidze. Do tego jestem uczulona na antybiotyki i UroVaxom jest moim zbawca ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1084 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Agusiu, właśnie, jakoś dawno Cię u nas nie widziałam, tak samo jak Kamili ![]()
![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ojoj a ja chciałam podciąć włoski przed sylwestrem ![]() Ale teraz to nie wiem czy się odważę ![]() za 3 dni miną 2 miesiące niefarbowania ![]() Mam już troszkę ponad 2 cm odrostów... Jak moje naturalne pięknie się mienią w słońcu..te złote refleksy ![]() Jak ja dawno nie miałam swoich własnych! Już prawie zapomniałam jakie one są! Jak można doprowadzić do czegoś takiego!!!??? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1086 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() taak? no popatrz, moj ostatnio tez ![]() Cytat:
![]() kolejna trojmiaszczanka! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Chciałam się tylko wygadać właściwie... nie mam komu więc piszę tutaj... dzięki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na poczatku jest to bolesne, ale z perspektywy, wszystko widac wyrazniej- zwlaszcza negatywy..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ehhh, nie chce mi się żyć... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() Hula Hop 440/5000 minut ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2008-11-09 o 19:51 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 | |
Zakorzenienie
|
Nie martw się szugar, wyżalam się, ale nie mam zakusów na samobójcę.
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 | |
Zakorzenienie
|
Tak, jestem właśnie w drugiej kalsie LO i też czuję ,że to najgorszy okres w moim życiu jeśli chodzi o naukę. Staram się olewać to co mi nie potrzebne i cały czas nie tarcić wiary w mój rozum mimo że oceny wygladają jak u jakiegoś głąba. Ale szkoda mi zdrowia na zakuwanie na przykład geografii, która mi się nie przyda. Wystarczą mi same podstawy, a to,ze był sobie jakiś tam prekambr... Szkoda,że nie kazdy rozumie moje podejście i potem słyszę,że jestem nieuk,czy coś.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że jak chodziłam do liceum, to mi się wydawało, że to już nie wiadomo jak dorosła szkoła i prawdziwe dorosłe życie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1096 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do LO to [dla mnie] był to najgorszy okres w życiu ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Zobaczymy, jak to się wszystko ułoży. Dopiero jutro się coś więcej wyjaśni.
papif, szczęście to piórko na dłoni, prawda...? Sporo osób ma takie odczucia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Mirelko. Często nie trzeba słów, sama świadomość, że ktoś wspiera dodaje sił...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Powód mojej nieobecności podobnie jak Agusi - a te niezapowiedziane sprawdziany zwane kartkówkami, u mojej historyczki, od właściwego sprawdzianu różnią się krótszym czasem na napisanie.. ![]() Evangeline - nie znamy szczegółów, ale mam nadzieję, że wszystko dobrze się ułoży i zmienisz nastawienie na lepsze ![]() Faktycznie, wątek się koci robi, a jak już jesteśmy przy tym temacie - nie wiem co dzieje się z moją kotą. Czasem wydaje się całkiem zdrowa, a czasem przez kilka dni chodzi niepewnie, płacze, ucieka przed braniem na ręce, ma sztywne ruchy. Teraz wydaje się być dobrze, ale i tak się o nią martwię - sęk w tym, że nie mam jak jej wziąć do weterynarza. Nawet najbrutalniej nie dało się jej zapakować do budki ani smyczy chociaż założyć.. Włosomaniaczkom chcącym obciąć włosy też od razu bym odradzała, ale z drugiej strony sama mam na to ogromną ochotę. Ot, chęć zmian. Trwam w postanowieniu zapuszczania (teraz podcinam wyrównując warstwy) ale później (za rok?) mogłabym pójść na całość.. ścinając całość. Nie uważam, żeby włosomaniactwo wiązało się ściśle z długimi włosami - moja mania dotyczy pielęgnacji, jak i stylizacji, ścinania włosów.
Zapuszczam włosy ![]() Najdłuższy punkt: 72 cm. Będzie: ...e, nie będzie ![]() Edytowane przez Eyna Czas edycji: 2008-11-09 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do podcinania to ja jestem zmuszona, ze względu na pozbycie się do końca zniszczonych włosów ![]() pisałyście o tancu, to ja w tym roku sie nigdzie na zapisałam, a teraz już zapóźno bo mają już kroki i układy, a mnie coś bierze, bo niewiem jak przetrzymam do wrześnie bez tańca ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Hula Hop 440/5000 minut ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2008-11-09 o 20:20 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zapuszczałam włosy 4 lata do tej długości, którą mam teraz (za łopatki), szło ciężko, szczególnie, że przeżyłam wtedy zemstę fryzjera... Ale zgadzam się z Toba, że niekoniecznie muszą być tylko takie długaśne włosy związane z włosomaniactwem ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1105 | ||
Zakorzenienie
|
A myślałaś może o korepetycjach? Czasami nauczyciel też ma trochę winy..
![]() Cytat:
![]() Hula Hop 440/5000 minut ![]() Edytowane przez 19agusia91 Czas edycji: 2008-11-09 o 20:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() evangeline- przykro mi bardzo, że się cos popsuło- ale może się jeszcze poukłada ![]() ja mykam spać bo jutro mam na 6 do pracy ![]() kolorowych ![]()
![]() |
![]() |
#1107 | |
Zakorzenienie
|
Jolie, ja jestem w takiej sytuacji,że chce zdać chemię rozszerzoną na maturze. Jestem na profilu humanistycznym i każde moje małe potknięcie chemiczne kończy się gadaniem "starsznie cieżo będzie Ci zdać tę maturę,blablabla". Zatroskani ludzie
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki, bo zaczyna być dookoła zbyt wiele smutnych dziewczyn ![]() Piórko na dłoni ... - nie znam tego określenia ![]() ![]() Ok, ja też mykam już, dobranoc wszystkim ![]()
![]() |
![]() |
#1109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zwolennikiem stosowania testów psychologicznych dla osób, które chcą iść na studia nauczycielskie. Jeszcze nie jestem matką, ale - do cholery - nie chcę, żeby moje dzieci musiały cierpieć w szkole dlatego, że ktoś poszedł na pedagogikę, bo nie mial żadnego pomysłu na życie. Jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Cytat:
![]() papif, to taki cytacik z piosenki Anny Marii Jopek... nie słucham takiej muzyki, ale zawsze mi się to przypomina kiedy życie mnie zwali z nóg... "(...)Bo szczęście to przelotny gość Szczęście to piórko na dłoni Co zjawia się, gdy samo chce I gdy się za nim nie goni..." Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2008-11-09 o 20:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:33.