|
|
#1231 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
Cytat:
Co za odmiana! Miał dziś chyba wybitnie dobry dzień, liczę, że będzie miał takie częściej ![]() Do mnie dziś siostra z interesem dzwoniła. Nie ma od paru dni internetu, była w drogerii i kazała sobie czytać opinie z wizażu na temat różnych samoopalaczy L'oreala ![]() Cytat:
Weszłam, z 'najlepszych' rozbroił mnie 708 i 8466 ...eh, to moje niewyszuukane poczucie humoru ![]() Cytat:
Cytat:
Gosia Nie obwiniaj się o nic, pamiętaj, ze zdrowie to priorytet. Czy masz już wyznaczony jakiś termin operacji?Cytat:
![]() Bardzo lubię błyszczyki Inglota. i róże. I eyelinery. i lakiery do paznokci ![]() O kajdankach pamiętam, ale musisz się zebrać i przyjechać, internetowo nie poczujesz miękkości ich różowego pluszu ![]() Cytat:
Mariolu, nie czarować mi tu! Ja Cię widzę na avie i myślę, ze często masz okazję do takiego przyjemnego porównywania ![]() Kolekcję masz imponującą, zaraz sprawdzę co to Parachute. Wkleisz nam jakieś zdjęcia włosów po hennie? ![]() Evangeline - dobrze, że sobie wyjaśniliście. Lecę zaraz na pocztę. Przyszła jakaś paczuszka. ciekawe - spódniczka z Quelle, Habanita, a może jakieś odleweczki perfumowe? ![]() Koniecznie link: http://www.youtube.com/watch?v=tGoj0jxd7PI Ściągnęłam całą płytę Touch and go, bardzo przyjemne,' salsowe' rytmy
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
Edytowane przez Porcelainnn Czas edycji: 2008-11-10 o 18:15 |
||||||
|
|
|
|
#1232 |
|
Gość
|
Jolie - dla mnie Alicia jest bardzo dobra, a to trochę nie w porządku podprowadzać melodie komuś.... no jak by nie gryzło jej sumienie. Wiem, że to nie jedyny przypadek, ale jak się jakąś wokalistkę lubi bardzo, to serce boli. Bo się czuje to co ona.. jakby się o tym dowiedziała. Ja Rhianny od dawna nie lubiłam, a dziewczyny na siłę mi wciskały jej fryzurę.. co mnie jeszcze bardziej denerwowało, bo ja rozumiem, że można mówić, że się dobrze w jakiejś fryzurze się wygląda, ale jak się robi z tego show i pół wizażu leci, to aż ciśnie mnie. Dlatego lepiej nie mówmy o pani R. A ten wątek na metamorfozach pokazał zawiść i zazdrość dziewczyn. A tak pozatym to mam dla was parę linków - posłuchajcie tego - to jest boskie. Artysta to Johnny Hollow
http://pl.youtube.com/watch?v=vx91wg...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=Ld-g7W...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=yGdNph...eature=related http://pl.youtube.com/watch?v=rg7UHM...eature=related Niepowtarzalna muzyka.... Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-10 o 18:49 |
|
|
|
|
#1233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ogolnie mam figurowy kryzys, więc wkraczanie przeze mnie na temat reszty ciała nie jest bezpieczne i kończy się ogromnymi dołami. Cytat:
. Poprzedni kolor był już nieco wymyty, więc teraz jest bardziej żywy i pogłębiony, nie rożni się zbytnio od tego, co już pokazałam. Dużo dobrego naczytałam się o Parachute, stąd zakup.
|
|
|
#1234 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
Cytat:
Dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1235 |
|
Gość
|
Xyoko -
- dla ciebie na operację.Spadam na MM - jutro będę, ale wieczorem, bo muszę jakąś denne sprawozdanie do szkoły napisać z 11 listopada. Trzymajcie kciuki za 13 niech, trzynastka będzie dla mnie szczęśliwa i to spotkanie się uda. |
|
|
|
|
#1236 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, jesteście naprawdę ogromnym wsparciem. Zbieram się do TŻ i przy nim będę już spokojniejsza po wyżaleniu się Wam. Chcę zminimalizować stres, jaki mu dokładam. Kochane jesteście |
|
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
Od razu widać, że Aga była, bo 4 nowe strony
|
|
#1238 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1239 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam
![]() Porcelainnn cieszę się, że jesteś zadowolona z nafty ![]() Finlora wydaje mi się, że włoski Ci urosły Sylllvia witam Jolie to jak możesz myć co 6 dni włosy, to może oddasz koleżance ze dwa ?? A tej zniżki, to normalnie wiesz.... włącza mi się paskudna cecha (ale pozytywnego punktu widzenia )Gosiu strasznie mi przykro, że tak się to wszystko źle toczy, ale wierzę, że w końcu wyjdzie słońce... Mocno trzymam kciuki za operację (daj znać jak będziesz blisko terminu). Wiesz dobrze, że Twoje zdrowie jest bardzo ważne, a szkoda, żeby Tż miał jeszcze dodatkowe zmartwienie gdyby Tobie coś się stało. Co do Taty Tż, to wiem jak jest ciężko...Może załatwicie mu tlen? Trzymajcie się Evangeline cudownie, że doszliście do porozumienia i życzę, niech każdy następny dzień będzie jeszcze lepszy niż poprzedni Mariolu imponująca ilość kosmetyków dla włosów Pozdrawiam wszystkie maniaczki
|
|
#1240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1241 |
|
Gość
|
Oui... jak to mówią francuzi (na magisterce robię francuski - teraz mam licencjata i robię niemiecki + angielski).
Są gusta i guściki i o nich się nie dyskutuje. |
|
|
|
|
#1242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zniżką mogę się podzielić
|
|
|
#1243 |
|
Gość
|
Ja też poproszę
![]() To codzienne mycie mnie wykończy. Choć wiem na co się decyduję robiąc trwałą... A i od razu kupuję rudą farbę - już newer again M2, mimo że pięknie na moich włosach wychodzi. |
|
|
|
|
#1244 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Humor mam juz lepszy... mąż przyjechał po 4 dniach..i zabrał mnie od rodziców do domu.. A w domu nagle wyskoczył "o..mam coś dla ciebie! " i wręczył mi pudełko czekoladek w kształcie serduszka Cytat:
Ale już i tak jestem z siebie dumna bo mam w szafce dużo mniej niż rok czy 2 lata temu. Chyba któregoś dnia porobie moim zbiorom fotki Czerwone szminki mówisz??i od razu 2 w promocji...OOOOOOO niedobra!! A ja właśnie od kilku dni myślę o kupieniu ciemnoczerwonej szminki! Ale jeszcze troszkę wytrzymam.. Cytat:
![]() no masz... hahahaaaa Cytat:
Naprawdę??? ![]() A mogę zrobić u Ciebie małe zamówienie???? Cytat:
- odzywkę "olej rycynowy" Ziaji (będę używać do OMO) -resztkę tubki odzyweczki z farby LOREAL -nieotwartą maskę WAX POLSKI -spray FARMONY z proteinami przenicy i skrzypem I nie jestem w stanie wszystkiego zastosować regularnie!
|
|
|
#1245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariolu, zazdraszczam takiej liczby takich! kosmetyków Uf, goście pożegnani, zaraz się idę Śmierdziuchem natrzeć
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
A zapomniałabym opowiedzieć.
Wczoraj po raz 1 użyłam żelu Palomy! Sposób: nałożyłam na świeże włosy (suche) wieczorem..wtarłam w skórę..i poszłam spać. Efekt: rano włosy rzeczywiście usztywnione jak po piance i uniesione (efekt spania) ale źle się układały ![]() Choć wyglądały jeszcze nawet nawet! Jednak nie jestem y tego efektu zadowolona.. I chyba wyprobuje sposobu na wilgotne włosy.
|
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo możliwe, ze można
sama jeszcze nic nie kupowałam więc nie wiem dokładnie jak to działa- ale różnica jest spora- zamiast 35 za paletkę freedom [5cieni] pracownicy płacą koło 12złMariolu
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-11-10 o 21:01 |
|
|
|
|
#1248 |
|
Gość
|
Mariolu
![]() Już wogóle nie myślę co się stanie z moją kosmetyczką po zakręceniu włosów. Maseczki, odżywki, ale wreszcie nie będą się tłuścić! |
|
|
|
|
#1249 |
|
Zakorzenienie
|
Każda tutaj coś o kosmetykach nawija, a ja się obijam i tylko w te
![]()
|
|
#1250 |
|
Gość
|
Dobra idee! Ja zaraz idę myć włoski na jutro!
. 13 mam w głowie i oby dobrze wyszedł. |
|
|
|
|
#1251 |
|
Zakorzenienie
|
No ja już maltretuję moje kręcioły, też spadam już
![]() Do-bra-noc !
|
|
#1252 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane... ja zmykam.. Idę zrobić sobie gorącą kąpiel (w końcu trzeba wygrzać stare kości
) i przy okazji zastosować moją wspaniałą odzywkę Ziajową z rycyną... Wypróbuję ją jak maseczkę... i troszkę przytrzymam na główce.. Pamiętam że przy Witaminie dobrze to działało! A jutro na obiadek uroczysty ..rodzinny jadę więc nie będę mogła do was zajrzeć Trzymać się tam "Maniaczki"
|
|
#1253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A zdradzisz co to za spotkanie?
|
|||
|
|
|
|
#1254 |
|
Gość
|
Spotkanie z panią prodziekan w ważnej prywatnej sprawie...
powiem o co chodziło w czwartek wieczorem. Edytowane przez noname12345TPa Czas edycji: 2008-11-10 o 21:49 |
|
|
|
|
#1255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie... czekolady opiłam sie za wszystkie czasy, aż mnie mdli... teraz czas na wizaz ![]() Cytat:
oj tak! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dziekuję
|
||||
|
|
|
|
#1256 | ||||||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
może to melodia z tzw. publishingu, gdzie po wpłaceniu odpowiedniej kwoty odpowiedniej instytucji ma się prawo wykonywać i przerabiać dany utwór. Z tego co wiem, mnóstwo artystów korzysta z tego rozwiązania, a biorąc pod uwagę prawne konsekwencje idące w miliony dolarów, złą reputację po wykręceniu takiego numeru i szereg innych spraw za tym idących, nie sądzę, aby bądź co bądź, poważne piosenkarki brały się za kopiowanie Cytat:
Cytat:
Cytat:
... hihi...Oj Kasiu, chyba staniesz się naszym prywatnym, maniaczkowym dilerem Cytat:
? Może naszą koleżankę ![]() Cytat:
, kupowane na bieżąco, tyle wolnego miejsca... w łazience, w szafie...
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
ja mykam kochane bo wstalam dzisiaj o 4
![]() kolorowych wszystkim
|
|
#1258 | ||
|
Zakorzenienie
|
To biorę te 3
![]() Zniżką jakbyś się podzieliła (jakby była taka możliwość....), to normalnie bym CIę wyściskała ![]() Cytat:
ależ to piękne ![]() Cytat:
Pozostaje trzymać kciuki
|
|
|
#1259 | ||||
|
Rozeznanie
|
widzę, że moje mo-hery się przyjęły
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ale mi się spodobała ta piosenka Rihanny ! Nie słyszałam jej wcześniej .Cytat:
![]() Wrociłam z kina, byłam na Pile V i lepsza od 4 zdecydownie. Ale ten kto pisze te scenariusze musi mieć coś z głową, serio .
|
||||
|
|
|
|
#1260 |
|
Zakorzenienie
|
Salve, Włosomaniaczki ! Rozpoczynamy nowy dzień ! Słoneczko dzisiaj jakoś tak na czerwono niebo rozświetliło - będzie wiatr. Nie lubię jesieni - tak smutno na duszy, coś się kończy. Nostalgia i melancholia. Za robotę babo się weź to i głupoty z głowy uciekną ! Ja dzisiaj cały dzień, do około 22-giej sama w domu. Mojego Lalunię zaraz w smoking wbijam i wyprawiam. Dzień świąteczny dzisiaj to i ludziska kultury chcą łynąć. Z tą moją samotnościa, to drobna przesada - dzieciaków trochę jest. One raczej takie bardziej aktywne są, szczególnie jak Filipkowi na psoty ochota nadejdzie. Pewnie i dzisiaj rozrywek i niespodzianek nie zabraknie. Jako najlepszą zabawkę Flipje dobermana sobie upatrzył : wskakuje mu na grzbiet że psisko ma plecy takie bardziej jak rottweiler to i miejsca dużo do skoków i jazdy.
mariolasl - masz może doświadczenie w aplikowaniu henny na farbę chemiczną ?! Ja używam ten kokosik Parachute. Jest dla mnie idealny ! Wygrał w rankingu z innymi dostępnymi w Polsce. Kosmetyki Inglota są takie fajne ?! Jeszcze nie miałam okazji poznać. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

Jestem poprostu wściekła. Teraz muszę byc oparciem dla TŻ a ta operacja wiąże się z kilkudniowym pobytem w szpitalu, leżeniem 2 tygodnie w domu i potem powolnym dochodzeniem do siebie
Nie obwiniaj się o nic, pamiętaj, ze zdrowie to priorytet. Czy masz już wyznaczony jakiś termin operacji?

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
- dla ciebie na operację.

obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie...
, kupowane na bieżąco, tyle wolnego miejsca... w łazience, w szafie...