Włosomaniaczki :D - część IV - Strona 42 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-10, 18:12   #1231
Porcelainnn
Zadomowienie

Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nie dziwicie się, ze ja tu wciąż jestem?
Brat mnie zszkokował!
Przed 16tą wychodził z domu i zapytał czy chcę sobie jeszcze trochę posiedzieć (a jestem tu od 12tej), bo on jedzie teraz po bratową i potem jadą do cioci, tak że mogę siedzieć dopóiki nie wrócą
Z żalem (gdyby to TZ słyszał ) powiedziałam, że niestety nie mogę bo umówiłam się z TZ'em, więc wyjdę razem z nim. A on mi się wtedy pyta czy jak spotkam się z TŻ'em to czy jedziemy od razu do mnie do domu, bo jesli tak to on zostawi mi klucze i potem po nie podjedzie!
Nadal nie mogę wyjść z szoku

Co za odmiana! Miał dziś chyba wybitnie dobry dzień, liczę, że będzie miał takie częściej

Do mnie dziś siostra z interesem dzwoniła. Nie ma od paru dni internetu, była w drogerii i kazała sobie czytać opinie z wizażu na temat różnych samoopalaczy L'oreala

Cytat:
Strasznie dawno nie odwiedzałam strony www.kretyn.com i dzisiaj sobie o niej przypomniałam
Ehh, jak się poczyta te niektóre teksty...

Weszłam, z 'najlepszych' rozbroił mnie 708 i 8466 ...eh, to moje niewyszuukane poczucie humoru

Cytat:
Napisane przez xyoko Pokaż wiadomość
Mogę Wam się znowu wyżalić? Byłam dzisiaj drugi raz u chirurga ortopedy i okazał się, że jednak koniecznie muszę mieć zrobioną operację kolana Jestem poprostu wściekła. Teraz muszę byc oparciem dla TŻ a ta operacja wiąże się z kilkudniowym pobytem w szpitalu, leżeniem 2 tygodnie w domu i potem powolnym dochodzeniem do siebie Nie mogę jej odkładać, bo może się to skończyć wózkiem inwalidzkim... Kurcze, czemu zawsze wszystko na raz się wali?? Termin operacji to połowa grudnia, nie mam pojęcia, w jakim stanie będzie wtedy Tato TŻ (
Cytat:
o ile w ogóle w jakimś będzie). Do tego TŻ dodatkowo zaczął się martwić tą moją chorą nogą. Kurcze, nie daję sobie już z tym wszystkim rady

Gosia Nie obwiniaj się o nic, pamiętaj, ze zdrowie to priorytet. Czy masz już wyznaczony jakiś termin operacji?

Cytat:
Napisane przez Jolie2601 Pokaż wiadomość
Cytat:
zwłaszcza, że jako pracownik mam jakieś 70% zniżki

ale ja to się upominałam o kajdanki- bo mi je Porcelanka ostatnio obiecała

Bardzo lubię błyszczyki Inglota. i róże. I eyelinery. i lakiery do paznokci

O kajdankach pamiętam, ale musisz się zebrać i przyjechać, internetowo nie poczujesz miękkości ich różowego pluszu

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość

Tak, takie porównanie działa mi wybitnie poprawiająco na humor . Chociaż ostatnio nie praktykuję z uwago na swój beznadziejny wygląd.

Mariolu, nie czarować mi tu! Ja Cię widzę na avie i myślę, ze często masz okazję do takiego przyjemnego porównywania

Kolekcję masz imponującą, zaraz sprawdzę co to Parachute. Wkleisz nam jakieś zdjęcia włosów po hennie?

Evangeline - dobrze, że sobie wyjaśniliście.

Lecę zaraz na pocztę. Przyszła jakaś paczuszka. ciekawe - spódniczka z Quelle, Habanita, a może jakieś odleweczki perfumowe?

Koniecznie link:
http://www.youtube.com/watch?v=tGoj0jxd7PI

Ściągnęłam całą płytę Touch and go, bardzo przyjemne,' salsowe' rytmy

I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive

Edytowane przez Porcelainnn
Czas edycji: 2008-11-10 o 18:15
Porcelainnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 18:43   #1232
noname12345TPa
Gość

Jolie - dla mnie Alicia jest bardzo dobra, a to trochę nie w porządku podprowadzać melodie komuś.... no jak by nie gryzło jej sumienie. Wiem, że to nie jedyny przypadek, ale jak się jakąś wokalistkę lubi bardzo, to serce boli. Bo się czuje to co ona.. jakby się o tym dowiedziała. Ja Rhianny od dawna nie lubiłam, a dziewczyny na siłę mi wciskały jej fryzurę.. co mnie jeszcze bardziej denerwowało, bo ja rozumiem, że można mówić, że się dobrze w jakiejś fryzurze się wygląda, ale jak się robi z tego show i pół wizażu leci, to aż ciśnie mnie. Dlatego lepiej nie mówmy o pani R. A ten wątek na metamorfozach pokazał zawiść i zazdrość dziewczyn. A tak pozatym to mam dla was parę linków - posłuchajcie tego - to jest boskie. Artysta to Johnny Hollow
http://pl.youtube.com/watch?v=vx91wg...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=Ld-g7W...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=yGdNph...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=rg7UHM...eature=related
Niepowtarzalna muzyka....

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-10 o 18:49
Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 18:50   #1233
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Porcelainnn Pokaż wiadomość
Mariolu, nie czarować mi tu! Ja Cię widzę na avie i myślę, ze często masz okazję do takiego przyjemnego porównywania
taa... bo nie widać reszty
Ogolnie mam figurowy kryzys, więc wkraczanie przeze mnie na temat reszty ciała nie jest bezpieczne i kończy się ogromnymi dołami.
Cytat:
Kolekcję masz imponującą, zaraz sprawdzę co to Parachute. Wkleisz nam jakieś zdjęcia włosów po hennie?
Myślę, że foto nie odda takich niuansów, w końcu farbowałam z rudego na rude . Poprzedni kolor był już nieco wymyty, więc teraz jest bardziej żywy i pogłębiony, nie rożni się zbytnio od tego, co już pokazałam.

Dużo dobrego naczytałam się o Parachute, stąd zakup.
Stary 2008-11-10, 18:51   #1234
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Gosiu
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
xyoko trzymaj się mocno... Też nie raz zadawałam sobie pytanie, dlaczego jak zaczyna się coś walić, to potem leci tyle rzeczy... Nie odkładaj tej operacji w żadnym wypadku. Ale też nie obwiniaj się, że pojawiła się dodatkowo do tamtej sytuacji.
Dziękuję A operacji, chociaż bym chciała, odłożyć nie mogę. Jak zaczęłam coś wspominać o tym lekarzowi, to powiedział, że przekładając ją, na własne życzenie mogę się posadzić na wózku..

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość

nie wiem co mam powiedziec... w kazdym razie wszystkie jestesmy z toba i przesylamy wlosomaniaczkowe dobre fluidy
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
bądź dzielna, wszystko przetrwasz, sprawy się jeszcze ułożą
Dziękuję Sama też to sobie powtarzam. Chociaż wiem, że niektóre sprawy się nie ułożą. Tato TŻ niknie w oczach, oprócz problemów z jedzeniem, doszły trudności z oddychaniem. To straszne patrzeć, jak człowiek umiera

Cytat:
Przesyłam moc pozytywnych wibracji i trzymam kciuki i za operacje i za ciebie. dużo sił życzę!
Dziękuję Na pewno się przyda.

Cytat:
Gosia Nie obwiniaj się o nic, pamiętaj, ze zdrowie to priorytet. Czy masz już wyznaczony jakiś termin operacji?
Dziękuję Dokładnego terminu jeszcze nie znam, dowiem się w najbliższym czasie, ale koło 15 grudnia.
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 19:02   #1235
noname12345TPa
Gość

Xyoko - - dla ciebie na operację.
Spadam na MM - jutro będę, ale wieczorem, bo muszę jakąś denne sprawozdanie do szkoły napisać z 11 listopada.
Trzymajcie kciuki za 13 niech, trzynastka będzie dla mnie szczęśliwa i to spotkanie się uda.
Stary 2008-11-10, 19:23   #1236
xyoko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Dziękuję

Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, jesteście naprawdę ogromnym wsparciem. Zbieram się do TŻ i przy nim będę już spokojniejsza po wyżaleniu się Wam. Chcę zminimalizować stres, jaki mu dokładam. Kochane jesteście
xyoko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 19:24   #1237
virka
Zakorzenienie

Dobry wieczór
Od razu widać, że Aga była, bo 4 nowe strony

virka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 19:33   #1238
evangeline
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Dziewczyny jeszcze raz dziękuję Wam wszystkim, jesteście naprawdę ogromnym wsparciem. Zbieram się do TŻ i przy nim będę już spokojniejsza po wyżaleniu się Wam. Chcę zminimalizować stres, jaki mu dokładam. Kochane jesteście
xyoko, staramy się, ale tak naprawdę każda z nas chciałaby Cię tak po prostu WYŚCISKAĆ... nie mamy takiej możliwości, ale sama się przekonałam, że dziewczyny tutaj potrafią być ogromnym wsparciem.

WYMIANKA
evangeline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 19:46   #1239
virka
Zakorzenienie

Nadrabiam

Porcelainnn cieszę się, że jesteś zadowolona z nafty

Finlora wydaje mi się, że włoski Ci urosły Co do sytuacji z bluzką, to normalnie , ludzie mają w głowach poprzestawiane...

Sylllvia witam

Jolie to jak możesz myć co 6 dni włosy, to może oddasz koleżance ze dwa ??
A tej zniżki, to normalnie wiesz.... włącza mi się paskudna cecha (ale pozytywnego punktu widzenia )

Gosiu strasznie mi przykro, że tak się to wszystko źle toczy, ale wierzę, że w końcu wyjdzie słońce... Mocno trzymam kciuki za operację (daj znać jak będziesz blisko terminu). Wiesz dobrze, że Twoje zdrowie jest bardzo ważne, a szkoda, żeby Tż miał jeszcze dodatkowe zmartwienie gdyby Tobie coś się stało. Co do Taty Tż, to wiem jak jest ciężko...Może załatwicie mu tlen? Trzymajcie się

Evangeline cudownie, że doszliście do porozumienia i życzę, niech każdy następny dzień będzie jeszcze lepszy niż poprzedni

Mariolu imponująca ilość kosmetyków dla włosów

Pozdrawiam wszystkie maniaczki

Stary 2008-11-10, 20:05   #1240
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Jolie - dla mnie Alicia jest bardzo dobra, a to trochę nie w porządku podprowadzać melodie komuś.... no jak by nie gryzło jej sumienie. Wiem, że to nie jedyny przypadek, ale jak się jakąś wokalistkę lubi bardzo, to serce boli. Bo się czuje to co ona.. jakby się o tym dowiedziała. Ja Rhianny od dawna nie lubiłam, a dziewczyny na siłę mi wciskały jej fryzurę.. co mnie jeszcze bardziej denerwowało, bo ja rozumiem, że można mówić, że się dobrze w jakiejś fryzurze się wygląda, ale jak się robi z tego show i pół wizażu leci, to aż ciśnie mnie. Dlatego lepiej nie mówmy o pani R. A ten wątek na metamorfozach pokazał zawiść i zazdrość dziewczyn. A tak pozatym to mam dla was parę linków - posłuchajcie tego - to jest boskie. Artysta to Johnny Hollow
http://pl.youtube.com/watch?v=vx91wg...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=Ld-g7W...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=yGdNph...eature=related
http://pl.youtube.com/watch?v=rg7UHM...eature=related
Niepowtarzalna muzyka....
Rihanna nie Rihanna, głupie jest kłócenie sie o to, czy jakaś zagraniczna piosenkarka ukradła innej melodie, tak czy inaczej ich piosenki bardzo się różnią, ale nie dajmy sie zwariowac to tylko piosenkarki, każdy ma inny gust muzyczny
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 20:28   #1241
noname12345TPa
Gość

Oui... jak to mówią francuzi (na magisterce robię francuski - teraz mam licencjata i robię niemiecki + angielski).
Są gusta i guściki i o nich się nie dyskutuje.
Stary 2008-11-10, 20:33   #1242
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Jolie to jak możesz myć co 6 dni włosy, to może oddasz koleżance ze dwa ??
A tej zniżki, to normalnie wiesz.... włącza mi się paskudna cecha (ale pozytywnego punktu widzenia )
a bierz ile chcesz- tzn max 3
a zniżką mogę się podzielić
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Jolie2601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 20:42   #1243
noname12345TPa
Gość

Ja też poproszę
To codzienne mycie mnie wykończy. Choć wiem na co się decyduję robiąc trwałą... A i od razu kupuję rudą farbę - już newer again M2, mimo że pięknie na moich włosach wychodzi.
Stary 2008-11-10, 20:48   #1244
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Dobry wieczór

Humor mam juz lepszy... mąż przyjechał po 4 dniach..i zabrał mnie od rodziców do domu.. A w domu nagle wyskoczył "o..mam coś dla ciebie! " i wręczył mi pudełko czekoladek w kształcie serduszka Słodkiii co???

Cytat:

Jelly - warto wytrwać przez jakiś czas żeby później zaszaleć Mnie tak strasznie kuszą nowe szminki nawilżające z rimmela, mają takie dwie czerwienie I to w promocji Ale będę silna (jeszcze jakiś czas
ja też mam zamiar trosze teraz przebiedować i powykańczać moje kosmetyki!!
Ale już i tak jestem z siebie dumna bo mam w szafce dużo mniej niż rok czy 2 lata temu.
Chyba któregoś dnia porobie moim zbiorom fotki

Czerwone szminki mówisz??i od razu 2 w promocji...OOOOOOO niedobra!! A ja właśnie od kilku dni myślę o kupieniu ciemnoczerwonej szminki! Ale jeszcze troszkę wytrzymam..

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Czaję się teraz na kilka odcieni kuleczek rozświetlających no i straszliwie kuszą mnie cienie Terracotta - znacie może jakieś tańsze ich odpowiedniki , bo przy tej ilości kolorów, jaką chciałabym posiadać, to wiadomo jak to się skończy dla portfela...
jak coś tańszego na all albo w drogerii wypatrzę to dam znak!

Cytat:
Przyznaję się bez bicia
no masz... hahahaaaa
Cytat:
Nie dziwicie się, ze ja tu wciąż jestem?
Brat mnie zszkokował!
Przed 16tą wychodził z domu i zapytał czy chcę sobie jeszcze trochę posiedzieć (a jestem tu od 12tej), bo on jedzie teraz po bratową i potem jadą do cioci, tak że mogę siedzieć dopóiki nie wrócą
Z żalem (gdyby to TZ słyszał ) powiedziałam, że niestety nie mogę bo umówiłam się z TZ'em, więc wyjdę razem z nim. A on mi się wtedy pyta czy jak spotkam się z TŻ'em to czy jedziemy od razu do mnie do domu, bo jesli tak to on zostawi mi klucze i potem po nie podjedzie!
Nadal nie mogę wyjść z szoku
Superowego masz brata! Nic tylko się cieszyć. ja gdy kilka lat temu mieszkałam z rodzicami i brat również to wpuszczenie mnie na 5 minut robiło WIELGACHNY! Problem

Cytat:
zwłaszcza, że jako pracownik mam jakieś 70% zniżki
Naprawdę???
A mogę zrobić u Ciebie małe zamówienie????
Cytat:

Dziś dotarły do mnie dwie butelki Parachute. Trudno jest go dostać - to tak w ramach tłumaczenia się z nadmiaru kosmetyków do włosów
Na stanie mam:
  • 250 ml oleju rycynowego
  • 250 ml oleju ze słodkich migdałów
  • 250 ml oleju jojoba
  • 100 ml oleju z witaminą E
  • 400 ml Dabur Pure Mustard Oil (jeszcze nie używałam)
  • prawie 1000 ml Parachute
Dodam, ze stosuję olej bardzo często i systematycznie, więc dosyć szybko zużywam. Vatika fajna, ale po zużyciu wiekszej ilości juz mnie tka nie zachwyca, stąd zakup Parachute, zreszta zostało mi tylko trochę na dnie.

Odżywki do mycia - wszystkie z Faith In Nature - wciąż testuję, która będzie mi najbardziej odpowiadać:
  • Hemp & Meadowfoam
  • Seaweed
  • Ginkgo Biloba
  • Aloe Vera (w drodze)
  • darowaną Burt's Bees Grapefruit & Sugar Beet Shiney Conditioner również użyłam do mycia i było ok
Do głebokiego odżywienia, przed myciem mam:
  • Aubrey Organics Honeysuckle Rose Moisturising Conditioner
Odżywki po myciu:
  • L'anza Hair Repair Reconstructor
  • L'anza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner
  • L'anza Hair Repair Leave In Protector
  • łłooooo matkooooo....

I wszystkiego regularnie używasz???

Ja obecnie mam:
    -odżywkę MILDNESS z aloesem
-Żel aloesowy palomy
- odzywkę "olej rycynowy" Ziaji (będę używać do OMO)
-resztkę tubki odzyweczki z farby LOREAL
-nieotwartą maskę WAX POLSKI
-spray FARMONY z proteinami przenicy i skrzypem

I nie jestem w stanie wszystkiego zastosować regularnie!

Sweet_Jelly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 20:49   #1245
Narek
Zakorzenienie

Cytat:
Mogę Wam się znowu wyżalić? Byłam dzisiaj drugi raz u chirurga ortopedy i okazał się, że jednak koniecznie muszę mieć zrobioną operację kolana Jestem poprostu wściekła. Teraz muszę byc oparciem dla TŻ a ta operacja wiąże się z kilkudniowym pobytem w szpitalu, leżeniem 2 tygodnie w domu i potem powolnym dochodzeniem do siebie Nie mogę jej odkładać, bo może się to skończyć wózkiem inwalidzkim... Kurcze, czemu zawsze wszystko na raz się wali?? Termin operacji to połowa grudnia, nie mam pojęcia, w jakim stanie będzie wtedy Tato TŻ (o ile w ogóle w jakimś będzie). Do tego TŻ dodatkowo zaczął się martwić tą moją chorą nogą. Kurcze, nie daję sobie już z tym wszystkim rady
Oj

Mariolu, zazdraszczam takiej liczby takich! kosmetyków

Uf, goście pożegnani, zaraz się idę Śmierdziuchem natrzeć

TF, CE, obwodówka- zrobione
Bieganie + Turbo Ewy Ch.
Narek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 20:56   #1246
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

A zapomniałabym opowiedzieć.
Wczoraj po raz 1 użyłam żelu Palomy!

Sposób: nałożyłam na świeże włosy (suche) wieczorem..wtarłam w skórę..i poszłam spać.

Efekt: rano włosy rzeczywiście usztywnione jak po piance i uniesione (efekt spania) ale źle się układały i jak wtarłam dodatkowo piankę miałam wrażenie że są takie nieświeże? Choć wyglądały jeszcze nawet nawet!
Jednak nie jestem y tego efektu zadowolona.. I chyba wyprobuje sposobu na wilgotne włosy.

Stary 2008-11-10, 20:59   #1247
Jolie2601
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
Naprawdę???
bardzo możliwe, ze można sama jeszcze nic nie kupowałam więc nie wiem dokładnie jak to działa- ale różnica jest spora- zamiast 35 za paletkę freedom [5cieni] pracownicy płacą koło 12zł

Mariolu jak Ty to wszystko mieścisz w łazience
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death

Edytowane przez Jolie2601
Czas edycji: 2008-11-10 o 21:01
Stary 2008-11-10, 21:06   #1248
noname12345TPa
Gość

Mariolu
Już wogóle nie myślę co się stanie z moją kosmetyczką po zakręceniu włosów.
Maseczki, odżywki, ale wreszcie nie będą się tłuścić!
Stary 2008-11-10, 21:10   #1249
paprif
Zakorzenienie

Każda tutaj coś o kosmetykach nawija, a ja się obijam i tylko w te mutacje się bawię. Więc idę nałożyć od góry palomę a na końcówki olejek rycynowy, o.
Stary 2008-11-10, 21:20   #1250
noname12345TPa
Gość

Dobra idee! Ja zaraz idę myć włoski na jutro! Zaraz koniec długiego weekendu, ale 13 za to przyjdzie i panią prodziekan będę mordować . 13 mam w głowie i oby dobrze wyszedł.
Stary 2008-11-10, 21:25   #1251
paprif
Zakorzenienie

No ja już maltretuję moje kręcioły, też spadam już
Do-bra-noc !
Stary 2008-11-10, 21:27   #1252
Sweet_Jelly
Zakorzenienie

Kochane... ja zmykam.. Idę zrobić sobie gorącą kąpiel (w końcu trzeba wygrzać stare kości) i przy okazji zastosować moją wspaniałą odzywkę Ziajową z rycyną... Wypróbuję ją jak maseczkę... i troszkę przytrzymam na główce..

Pamiętam że przy Witaminie dobrze to działało!

A jutro na obiadek uroczysty ..rodzinny jadę więc nie będę mogła do was zajrzeć Trzymać się tam "Maniaczki"

Stary 2008-11-10, 21:33   #1253
karla_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylllvia89 Pokaż wiadomość
witam dziewczynki, przyjmiecie mnie do swojego grona ?
pozdrawiam serdecznie wszystkie pokrewne wlosomaniczki wkoncu mamy tego samego bzika
Witamy

Cytat:
Mogę Wam się znowu wyżalić? Byłam dzisiaj drugi raz u chirurga ortopedy i okazał się, że jednak koniecznie muszę mieć zrobioną operację kolana Jestem poprostu wściekła. Teraz muszę byc oparciem dla TŻ a ta operacja wiąże się z kilkudniowym pobytem w szpitalu, leżeniem 2 tygodnie w domu i potem powolnym dochodzeniem do siebie Nie mogę jej odkładać, bo może się to skończyć wózkiem inwalidzkim... Kurcze, czemu zawsze wszystko na raz się wali?? Termin operacji to połowa grudnia, nie mam pojęcia, w jakim stanie będzie wtedy Tato TŻ (o ile w ogóle w jakimś będzie). Do tego TŻ dodatkowo zaczął się martwić tą moją chorą nogą. Kurcze, nie daję sobie już z tym wszystkim rady

Cytat:
Spadam na MM - jutro będę, ale wieczorem, bo muszę jakąś denne sprawozdanie do szkoły napisać z 11 listopada.
Trzymajcie kciuki za 13 niech, trzynastka będzie dla mnie szczęśliwa i to spotkanie się uda.
Trzymamy A zdradzisz co to za spotkanie?
karla_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 21:47   #1254
noname12345TPa
Gość

Spotkanie z panią prodziekan w ważnej prywatnej sprawie...
powiem o co chodziło w czwartek wieczorem.

Edytowane przez noname12345TPa
Czas edycji: 2008-11-10 o 21:49
Stary 2008-11-10, 21:58   #1255
tigresska
Zakorzenienie

Cytat:
No nie! Z kolezankami na zywo to sie spotyka a do mnie na wizaż to nie ma czasu!
O Ty niedobra!
obiecuję poprawę i proszę o rozgrzeszenie...
czekolady opiłam sie za wszystkie czasy, aż mnie mdli... teraz czas na wizaz

Cytat:

Cytat:
Zdecydowanie jest to hit miesiąca

oj tak!

Cytat:
Dziś dotarły do mnie dwie butelki Parachute. Trudno jest go dostać - to tak w ramach tłumaczenia się z nadmiaru kosmetyków do włosów
Cytat:
Na stanie mam:
  • 250 ml oleju rycynowego
  • 250 ml oleju ze słodkich migdałów
  • 250 ml oleju jojoba
  • 100 ml oleju z witaminą E
  • 400 ml Dabur Pure Mustard Oil (jeszcze nie używałam)
  • prawie 1000 ml Parachute
Dodam, ze stosuję olej bardzo często i systematycznie, więc dosyć szybko zużywam. Vatika fajna, ale po zużyciu wiekszej ilości juz mnie tka nie zachwyca, stąd zakup Parachute, zreszta zostało mi tylko trochę na dnie.

Odżywki do mycia - wszystkie z Faith In Nature - wciąż testuję, która będzie mi najbardziej odpowiadać:
  • Hemp & Meadowfoam
  • Seaweed
  • Ginkgo Biloba
  • Aloe Vera (w drodze)
  • darowaną Burt's Bees Grapefruit & Sugar Beet Shiney Conditioner również użyłam do mycia i było ok
Do głebokiego odżywienia, przed myciem mam:
  • Aubrey Organics Honeysuckle Rose Moisturising Conditioner
Odżywki po myciu:
  • L'anza Hair Repair Reconstructor
  • L'anza Healing Moisture Kukui Nut Conditioner
  • L'anza Hair Repair Leave In Protector
( a propos - Estelle, czy mogę się usmiechnąć, abyś w miarę możliwości czasowych zajrzała do wątku i rzuciła okiem na składy tych dwóch pierwszych?)

I czekam jeszcze na przesyłke z CurlMart, ale to głównie środki stylizujące i mgiełki do włosów, chociaż jakiś szampon i odżywka również się znajdzie

Wiem, że się uspokoję zakupowo, gdy znajdę moje kosmetyki.
gdzie Ty to wszystko trzymasz?

Cytat:
graaaatki!!
dziekuję
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 21:58   #1256
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Cytat:
Jolie - dla mnie Alicia jest bardzo dobra, a to trochę nie w porządku podprowadzać melodie komuś....
Ale to może wcale nie tak może to melodia z tzw. publishingu, gdzie po wpłaceniu odpowiedniej kwoty odpowiedniej instytucji ma się prawo wykonywać i przerabiać dany utwór. Z tego co wiem, mnóstwo artystów korzysta z tego rozwiązania, a biorąc pod uwagę prawne konsekwencje idące w miliony dolarów, złą reputację po wykręceniu takiego numeru i szereg innych spraw za tym idących, nie sądzę, aby bądź co bądź, poważne piosenkarki brały się za kopiowanie Zbyt wielka byłaby z tego awantura, aby tak hop, podebrać komuś piosenkę.

Cytat:
Dziękuję A operacji, chociaż bym chciała, odłożyć nie mogę. Jak zaczęłam coś wspominać o tym lekarzowi, to powiedział, że przekładając ją, na własne życzenie mogę się posadzić na wózku..
Im szybciej, tym lepiej. Zawsze tłumaczę sobie, że nie ma po co odkładać rzeczy, których się obawiamy, bo tylko wyczerpujemy stresem i strachem swoją psychikę. Przesyłam Ci mnóstwo pozytywnych fluidów i jakby co, to my tu wszystkie jesteśmy, więc wal śmiało, jak w dym.

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Dobry wieczór
Od razu widać, że Aga była, bo 4 nowe strony

Cytat:
bardzo możliwe, ze można sama jeszcze nic nie kupowałam więc nie wiem dokładnie jak to działa- ale różnica jest spora- zamiast 35 za paletkę freedom [5cieni] pracownicy płacą koło 12zł
Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
Ja... Khem, ten, tego ... hihi...
Oj Kasiu, chyba staniesz się naszym prywatnym, maniaczkowym dilerem

Cytat:
Napisane przez paprif Pokaż wiadomość
Każda tutaj coś o kosmetykach nawija, a ja się obijam i tylko w te mutacje się bawię.
I co tam już namutantowałaś ?
Może naszą koleżankę

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly
ja też mam zamiar trosze teraz przebiedować i powykańczać moje kosmetyki!!
Ale już i tak jestem z siebie dumna bo mam w szafce dużo mniej niż rok czy 2 lata temu.
Chyba któregoś dnia porobie moim zbiorom fotki
Ech... 2 lata temu... te słodkie czasy, kiedy tylko szampon i odżywka były w użyciu , kupowane na bieżąco, tyle wolnego miejsca... w łazience, w szafie...

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-10, 22:00   #1257
Jolie2601
Zakorzenienie

ja mykam kochane bo wstalam dzisiaj o 4

kolorowych wszystkim
from destruction of time

"Sacred Serenity" Death
Stary 2008-11-10, 22:05   #1258
virka
Zakorzenienie

Cytat:
a bierz ile chcesz- tzn max 3
a zniżką mogę się podzielić
To biorę te 3
Zniżką jakbyś się podzieliła (jakby była taka możliwość....), to normalnie bym CIę wyściskała

Cytat:
ależ to piękne

Cytat:
Napisane przez Sweet_Jelly Pokaż wiadomość
A jutro na obiadek uroczysty ..rodzinny jadę więc nie będę mogła do was zajrzeć Trzymać się tam "Maniaczki"
Miłego rodzinnego obiadku

Cytat:
Spotkanie z panią prodziekan w ważnej prywatnej sprawie...
Pozostaje trzymać kciuki

Stary 2008-11-11, 01:06   #1259
oleczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Witam Was i wasze mo-hery!
widzę, że moje mo-hery się przyjęły

Cytat:

A... i muszę przyznać, że wczoraj po raz pierwszy od dawna zobaczyłam dziewczynę, która kiedyś próbowała bardzo mocno namieszać między mną a TŻ, która bardzpo nieładnie obmawiała mnie do znajomych...stara historia... ale jak zobaczyłam jak przytyła, kolczyki w twarzy i brzydkie włosy to... tak jakoś mi się humor poprawił
ehehehehe, mam identycznie jeśli chodzi o jakieś byłe rywalki

Cytat:
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i operacja pójdzie pomyślnie. Musisz być też trochę egoistką i zamiast myśleć o wszystkich obok, to pomyśl o sobie i o swoim zdrowiu

Cytat:
Napisane przez evangeline Pokaż wiadomość
Witajcie kochane...
już się chyba wszystko prostuje Porozmawialiśmy dzisiaj, spędziliśmy dużo czasu razem... Niepotrzebnie wczoraj wdaliśmy się w potyczki przez telefon - to tylko zaogniło sprawę, gdybyśmy od początku porozmawiali o tym "normalnie" to pewnie przeszło by lżej. Mam nadzieje, że idzie ku lepszemu
Dziękuję Wam jeszcze raz za nieocenione wsparcie, które wczoraj od Was otrzymałam

Jolie, muzyki Amy to ja już kompletnie nie kojarzę, być może też ma piosenkę o takim tytule, ale ta o której myślę to na 100% Rihanna
http://xoxo.wrzuta.pl/audio/f4mieL878M/rihanna_-_rehab
Oj, ile razy doszło do nieporozumień między mna i moim TŻ przez telefon - sms, rozmowy, tylko nerwy, bo człowiek nie widzi drugiej osoby, jej reakcji. Błędnie się interpretuje pewne sprawy przez telefon :/.

Ale mi się spodobała ta piosenka Rihanny ! Nie słyszałam jej wcześniej .

Cytat:
piotr sie nie odzywa. a mnie az nosi... licze, ze jutro to juz napisze/zadzwoni, ostatecznie w srode. kurcze no...
mam nadzieję, że się odezwie. Pewnie przy każdym sygnale telefonu masz nadzieję, że to on. Ahh, co za piękny stan

Wrociłam z kina, byłam na Pile V i lepsza od 4 zdecydownie. Ale ten kto pisze te scenariusze musi mieć coś z głową, serio .
oleczka87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-11-11, 08:19   #1260
Heroldin
Zakorzenienie

Salve, Włosomaniaczki ! Rozpoczynamy nowy dzień ! Słoneczko dzisiaj jakoś tak na czerwono niebo rozświetliło - będzie wiatr. Nie lubię jesieni - tak smutno na duszy, coś się kończy. Nostalgia i melancholia. Za robotę babo się weź to i głupoty z głowy uciekną ! Ja dzisiaj cały dzień, do około 22-giej sama w domu. Mojego Lalunię zaraz w smoking wbijam i wyprawiam. Dzień świąteczny dzisiaj to i ludziska kultury chcą łynąć. Z tą moją samotnościa, to drobna przesada - dzieciaków trochę jest. One raczej takie bardziej aktywne są, szczególnie jak Filipkowi na psoty ochota nadejdzie. Pewnie i dzisiaj rozrywek i niespodzianek nie zabraknie. Jako najlepszą zabawkę Flipje dobermana sobie upatrzył : wskakuje mu na grzbiet że psisko ma plecy takie bardziej jak rottweiler to i miejsca dużo do skoków i jazdy.
mariolasl - masz może doświadczenie w aplikowaniu henny na farbę chemiczną ?!
Ja używam ten kokosik Parachute. Jest dla mnie idealny ! Wygrał w rankingu z innymi
dostępnymi w Polsce.

Kosmetyki Inglota są takie fajne ?! Jeszcze nie miałam okazji poznać.
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości