![]() |
#1201 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki :D - część IV
jeju ale pędzicie
![]() ![]() Cytat:
![]() ja tam rihanny ani alici nie słucham- wolę mocniejsze brzmienia no i teksty nieco głębsze niż u koleżanki rihanny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej Aguś
![]() |
![]() |
#1202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1204 |
Zadomowienie
|
Muszę zaraz zmykać (myk mykać
![]() ![]() Dodam tylko, że doświadczenia z naftą jak najbardziej pozytywne i będę stosować ja co tydzień. A... i muszę przyznać, że wczoraj po raz pierwszy od dawna zobaczyłam dziewczynę, która kiedyś próbowała bardzo mocno namieszać między mną a TŻ, która bardzpo nieładnie obmawiała mnie do znajomych...stara historia... ale jak zobaczyłam jak przytyła, kolczyki w twarzy i brzydkie włosy to... tak jakoś mi się humor poprawił ![]() ![]() Aguś -0 mam nadzieję, ze następnym razem podczas Twojej wizyty będzie nas tu więcej. No i że nie przegapię nastpępnego 'Seksu' ![]()
'Jak gdyby znajome szlaki wyznaczone na letnim niebie mogły równie łatwo prowadzić do więzienia, jak do niewinnych snów' (Camus) I need perfection, some twisted selection that tangles me to keep me alive
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy to nie Ty wspominałaś o swoich inglotowych zakupach? ![]() ![]() Cieszę się, ze praca Ci się podoba - to jest najwazniejsze ![]() Szkoda tylko, że męcząca, ale która praca teraz nie jest ![]() Ja stwierdziłam, ze nawet siedzenie przy biurku przez 8 godzin wykańcza ![]() Cytat:
![]() Ale wreszcie mogłysmy byc na wizażu w tym samym czasie ![]() [COLOR=silver] Cytat:
![]() To wrodzone chyba jest ![]() Ale doskonale Cię rozumiem bo sama tak mam ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 15:20 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 | ||
The Pink Power Mołderajtor
|
A tak dla zasady
![]() Bo nie lubię plotkar-podglądar ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Syndrom porównawczy. Spoko - też tak mam czasami ![]() Cytat:
![]() ![]() Noooo, chyba, że już nie ma z nami ochoty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1207 | |
Zakorzenienie
|
Fakt, też tego nie lubię - nie wiadomo czy smiać się czy wkurzać
![]() Cytat:
![]() Niech tylko spróbuje powiedziec, że nie ma ochoty ![]() Tylko musi obiecać, ze włoży seksowną koszulkę, hihihi ![]() A mnie kusi kolejny zakup - cienie do powiek w Naturze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1208 |
Zakorzenienie
|
Witam Was i wasze mo-hery!
![]() ![]() ![]() zmykam na spotkanie z kolejną kolezanką - dziś mam bardzo towarzyski dzień - już zaliczyłam gorącą czekoladę w towarzystwie jednej dawno nie widzianej kolezanki (ktora powitała mnie hasłem: ale ci włosy urosły! ![]() ![]() teraz idę plotkowac dalej. miałam jechac dzis do auchana po słynne odżywki ale juz sie nie wyrobilam, chociaż moze jeszcze zdaze przed zamknieciem... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 | |
Zakorzenienie
|
Nie dziwicie się, ze ja tu wciąż jestem?
![]() ![]() Brat mnie zszkokował! ![]() Przed 16tą wychodził z domu i zapytał czy chcę sobie jeszcze trochę posiedzieć (a jestem tu od 12tej), bo on jedzie teraz po bratową i potem jadą do cioci, tak że mogę siedzieć dopóiki nie wrócą ![]() Z żalem (gdyby to TZ słyszał ![]() ![]() Nadal nie mogę wyjść z szoku ![]() Cytat:
![]() ![]() O Ty niedobra! ![]() ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 15:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, Aguś, tak patrzę, już 16.30, a Ty jeszcze tutaj siedzisz
![]() ![]()
![]() |
#1211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TZ przyjedzie o 17tej więc jeszcze tylko pół godzinki będę się internetować ![]() O co chodzi z tymi mo-herami?? ![]() Bo przez te moje tyły oczywiście nie jestem w temacie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
|
No właśnie, odezwałyby się, a nie siedzą [co poniektóre na ukrytym i myślą, że ich nie widzę
![]() ![]() ![]() Ja miałam już nic do włosów nie kupować, taaa... Dziewczyny z mojego miasta robią zamówienie wspólne na Alle i oczywiście nie byłabym sobą ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zajrzyj na kilka ostatnich stron wątku o zapuszczalskich ![]() W zasadzie od 11 ![]()
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2008-11-10 o 15:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Zakorzenienie
|
wkoncu to ja i myslałam, ze uzywacie jakis jedwabi bez silikonów, ale jak nie to z jedwabiu całkowicie rezygnuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A ostatnio ten szampon przeciwłojotokowy - ale to w celach leczniczych ![]() No i te cienie mnie kuszą - mimo, że ostatnio też kupiłam... sztuk 3... ![]() Chodzi Ci o wątek na temat przyspieszenia porostu czy jakiś inny? Jak od 11 to chyba inny - idę szukać ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1215 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Wróciłam z zakupów... nie ma ani butów ani odżywki[polowałam na tą z Joanny o której wspominała Estelle] ale mam to ... http://www.lirene.pl/s546-design.your.style_pl.php i to http://www.nivea.pl/products/show/Ba...cy%20Br%C4%85z Jeszcze ciuszki, ciuszki, ciuszki ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Strasznie dawno nie odwiedzałam strony www.kretyn.com i dzisiaj sobie o niej przypomniałam
![]() Ehh, jak się poczyta te niektóre teksty... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1217 | ||
|
Pewnie wiedzą
![]() ![]() Ale nie wiedzą, że widać te ukryte ![]() Cytat:
![]() ![]() Najdziwniejsze jest to, że ja się prawie wcale nie maluję na codzień ![]() ![]() ![]() No, ale gdybym miała, tomoże miałabym też większą motywację, żeby z nich korzystać :rooleyes Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam w domu przerózne odcienie różu i fioletu - różowy cień do powiek to jedyna różowa rzecz, która można u mnie zobaczyć ![]() Chociaż ostatnio kupiłam nawet jakieś cienie beżowe i złote - w ramach eksperymentu ![]() A teraz bym chciała jakieś szarości - i marzę o czarnym cieniu... ![]() A co do malowania się to ja też nie maluję się codziennie - najczęściej kiedy widzę się z TZ'em a do pracy jak mi się chce ![]() ![]() Ok, pędze czytać zanim TŻ przyjedzie ![]() Uciekam już bo brat z bratową przyjechali - myślałam, ze dłużej ich nie będzie... ![]() Ale co sobie powizażowałam to moje ![]() Pa dziewczyny! ![]() Edytowane przez Finlora Czas edycji: 2008-11-10 o 16:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Zakorzenienie
|
Mogę Wam się znowu wyżalić? Byłam dzisiaj drugi raz u chirurga ortopedy i okazał się, że jednak koniecznie muszę mieć zrobioną operację kolana
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zwłaszcza, że jako pracownik mam jakieś 70% zniżki ![]() Cytat:
![]() Gosiu ![]() ![]()
Sacred is the gift that they have without knowing Serenity is knowing it's safe from destruction of time "Sacred Serenity" Death Edytowane przez Jolie2601 Czas edycji: 2008-11-10 o 16:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 | ||||
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane...
już się chyba wszystko prostuje ![]() ![]() Dziękuję Wam jeszcze raz za nieocenione wsparcie, które wczoraj od Was otrzymałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
Myślę, że wtedy nawet kontakty z rodzicami się poprawią. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jolie, muzyki Amy to ja już kompletnie nie kojarzę, być może też ma piosenkę o takim tytule, ale ta o której myślę to na 100% Rihanna ![]() http://xoxo.wrzuta.pl/audio/f4mieL878M/rihanna_-_rehab Ogólnie mam już (wreszcie!) dobry humor... ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1223 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Izuś[Blonndee] mogłabyś mi napisać dokładną nazwę tego kremu co tak polecałaś z NUXE ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1224 | ||||
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------- Dziś dotarły do mnie dwie butelki Parachute. Trudno jest go dostać - to tak w ramach tłumaczenia się z nadmiaru kosmetyków do włosów ![]() Na stanie mam:
Odżywki do mycia - wszystkie z Faith In Nature - wciąż testuję, która będzie mi najbardziej odpowiadać:
( a propos - Estelle, czy mogę się usmiechnąć, abyś w miarę możliwości czasowych zajrzała do wątku i rzuciła okiem na składy tych dwóch pierwszych?) I czekam jeszcze na przesyłke z CurlMart, ale to głównie środki stylizujące i mgiełki do włosów, chociaż jakiś szampon i odżywka również się znajdzie ![]() ![]() Wiem, że się uspokoję zakupowo, gdy znajdę moje kosmetyki. ---------- Mam kilkudniową przerwę w myciu włosów spowodowaną nałożeniem henny. Myślę jednak, że jutro/pojutrze już będę mogła umyć. Kolor ładnieje z każdym dniem, włosy nie wyglądają na nieświeże, tylko to moje "samopoczucie"!
![]() |
![]() |
#1225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() buźka kochana ![]() ![]() No, no... ![]() ...też tak zawsze mówię ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 | ||||
Wtajemniczenie
|
litosci...
![]() no ja tez od niedawna wiec przybijam lapke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja sie az wypowiem ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() piotr sie nie odzywa. a mnie az nosi... licze, ze jutro to juz napisze/zadzwoni, ostatecznie w srode. kurcze no... ![]() edit: Pati, kochanie, to nuxe ETINCELANTE Krem złuszczający ![]()
-Well, sometimes I do... Edytowane przez blonndee Czas edycji: 2008-11-10 o 16:43 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Zakorzenienie
|
Nie "nadanżam"
![]() Wpadlam tylko powiedziec hello ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1228 | |||
|
O taaaak, też mi się taki marzy
![]() Póki co kholem smaruję ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() JA TEŻ CHCĘ ![]() ![]() ![]() Składy ruszam od środy, jak wrócę do pracy, postaram się wreszcie nadrobić zaległe analizy i zrobić to jak najszybciej.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice to naprawdę dobrzy ludzie, i wiem, że w dużej mierze to ich wtrącactwo (co za słowo ![]() Jestem jedynaczką i to tez chyba jest jeden z powodów zaangażowania rodziców w moje życie... tak było przez te wszystkie lata, i zdaje się, że trudno im się przestawić, że teraz jestem już dorosła i chcę po prostu pewne sprawy rozwiązywać sama. kochana jesteś ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Daj mi szansę ![]() ![]() Wbrew pozorom to naprawdę przemyślane zakupy ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.