|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Spragnione Panny Młode 2009 cz. VI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
dziś jedziemy podpisać umowę
![]() Ventyl już będzie mój jupiiiimam też dla niego pensjonat dziś miałam 4 godz jazdy z prawka
|
|
#3573 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziewczyny a co myslicie o tej sukni? http://www.vivienvigo.com/galeria.htm Kolekcja mystique - druga (valentina) i zkolekcji love - czwarta (Vianne 2)???
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2008-11-11 o 12:37 |
|
|
|
|
#3574 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o tak super super...vento juz moj ale sie ciesze a sukni nie moge zobaczyc bo pokazuje sie cala galeria
|
|
|
#3576 |
|
Rozeznanie
|
maggie- podaj dokładnie nazwę modelu sukienki, bo to jest flash i pokazuje tylko stronę główną, a nie konkretne zdjęcie
|
#3577 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3578 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem Kochane, nie zauwazylam ze to wkleja sie link do wszystkich
- kolekcja Mistyque - druga (Valentina) i z kolekcji love - czwarta (Vianne 2)
|
|
|
|
#3579 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Zakorzenienie
|
druga mi sie podoba
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
|
ta pierwsza jest moim zdaniem paskudna i tandetna (tylko się nie obraź...) za to druga- bardzo ładna!
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny. ja tak nie w temacie ale brakuje mi osób badanych do badań wstepnych do magisterki. jesli któraś z Was chciałaby wypełnić dla mnie krótką ankietkę to podajcie swój adres mailowy na PW
Bedę bardzo wdzięczna
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Znowu tyle przegapiłam, że pewnie nigdy nie nadrobię. Ostatnio mam nawał obowiązków związanych z pracą, studiami itd. Zaczęliśmy już nauki przedmałżeńskie i poradnię. Prowadzone są równolegle na szczęście, także zaoszczędzi mi to trochę czasu. Na razie byliśmy na jednym spotkaniu z księdzem i jednym z panią z poradni. Powiem tak, myślałam, że będzie gorzej. Chciaż ze strony księdza chciałabym, żeby bardziej się do tego przyłożył, żebym "wyniosła" coś z tych nauk, jakąś motywację do przemyśleń chociażby, a nie tylko takie suche gadanie. Pani z poradni jest natomiast ok, nie narzuca swojego zdania. Oczywiście opowiada o metodach NPR ale na wstępnie zaznaczyła, że to nasza sprawa czy kiedyś z tego skorzystamy. Ona nie ma zamiaru rządzić naszym sumieniem i narzucać woli kościoła. Przedstawia metody NPR z nadzieją, że ktoś z nas z tego skorzysta i to mi się podoba. Nauki jedne i drugie są u mnie płatne - poradnia 50 zł za parę, ksiądz 60 zł. Idę wyłączyć lasagne bo mi się przypali bidulka
|
|
|
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
a na jaki temat piszesz prace?
|
|
#3585 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze dokładnie nie ma sprecyzowanego tematu
ale coś z technik wpływu społecznego w bliskich związkach
|
#3587 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3588 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za opinie i czekam na pozostale
Ta druga jest rzeczywiscie taka jak ja to nazwalam slodka-anielska, ale pani w salonie i moja mama powiedzialy, ze wygladam jakbym szla do komunii i ze po oczepinach znikne w tlumie
|
|
|
|
#3589 |
|
Rozeznanie
|
jaga no to super że TŻ już zakupił pierścionek, to duży krok do przodu no i może zaręczyny będą lada dzień
![]() sas no widzisz wiedzialyśmy że w pracy będzie wszystko ok i wogóle wszystkim dziewczynom które idą w tym tygodniu 1 dzień do nowej pracy, życze powodzenia napewno będzie wszystko dobrze ja też się tak strasznie stresowałam jak szłam do mojego biura projektowego pierwszy raz a okazało się, że jest super ![]() Maggie1983 mnie się ewidentnie druga bardziej podoba, bo szczerze mówiąc 1 nie podoba mi się wcale.. wygląda na taką sztywną.. a ja dziewczyny jestem po wieczorze panienskim i wyszło fajowo co prawda nie piłyśmy alkoholu bo przyszła PM w ciąży więc głupio by tak było jakbyśmy się nawaliły bez niej, ale była super atmosfera i alkohol nam nie był potrzebny żeby się dobrze bawić zrobiłyśmy jej test na dobrą żone i przebrałyśmy w suknie z bibuły jak zdała test oczywiście na 6 to dostała certyfikat i bielizne na noc poślubną hihi
|
#3590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3591 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale czy to da się zrobić to nie wiem. Jedna osoba by chyba musiała założyć ten wątek i zrobić to wszystko, czyli właśnie taki kalendarz ze zdjęciami wcześniej pozbieranymi, no wszystko trzeba przemyśleć...Cytat:
oby szybko wypowiedział te magiczne pytanie Cytat:
![]() trzymam kciuki za tę rozmowę ![]() Cytat:
trzymam kciukiCytat:
początki wszędzie są stresujące, też spać nie mogę jak ma się coś nowego zdarzyć. Trzymam kciuki za ciebie w nowej pracy![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#3592 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PODACJE CI KASIU TO OSTATNI RAZ MAM NADZIEJE ZE TERAZ ZAUWAZYSZ http://www.bydziubeka.pl/Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() a ja wrocilam 3 dniowego wypadu do mojje kochanej polanicy jak zwykle bylo swietnie
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
MArtucha dzieki
|
#3594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
zostajemy przy kwitniu bo lepiej wszystko na spokojnie załatwić niż teraz się śpieszyć
|
#3596 |
|
Rozeznanie
|
wiecie, że zostało mi tylko 165 dni do slubu?
ale się cieszeeeeeeeeeeeeeeeeeę!: )Kliwia, a może otwórzmy po prostu nowy wątek- suknie Spragnionych Panien Młodych 2009 i każda z nas sama będzie mogła wkleić swoje zdjęcia sukienki lub link.A ja oglądając moją sukienkę i sprawdzając czy jej mole nie nadżerają odkryłam, że jak ją kupowałam półtora roku temu to coś się kopnęłam z nazwą bo to nie Cosmobella tylko Ella Rosa (a ja wtedy się jeszcze kompletnei nie znałam na firmach i coś tam mi się kojarzyło tylko) to by wyjaśniało, czemu za choinkę nie mogłam znaleźć jej na stronach Cosmobelli jestem normalnie zdolna inaczej no ale teraz przynajmniej mam zdjęcia mojej sukni "na modelce" a nie tylko z przymiarki, bo od razu udało mi się odszukać właściwy model na stronie Elli Rosa
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny, ale jak tak wczoraj wszystko przeanalizowalam to jakos mi sie tak smutno zrobilo, bo w sumie cale te zareczyny zostaly obdarte z calej takie atmosfery. Rownie dobrze TZ mogl dac mi pienadze do reki kazac pojsc do sklepu, wybrac pierscionek, za niego zaplacic a pozniej mu go dac by kiedys mi sie oswiadczyl. W sumie to sama siebie w to wpakowalam, no ale, kurde. Jak sie ma faceta ciote to tak sie ma. Juz niczego mi sie nie chce ani zareczyn ani nawet slubu.
Dlaczeto tak pisze? Bo to ja wybralam pierscionek (TZ mial juz kupowac z zoltego zlota, ktorego nienawidze i on dokladnie o tym wie, bo tysiace razy mu mowilam, do tego kupil mi raz z takiego zlota bransoletke, ktorej nie nosze, ktora powtarzam w kolko, ze chce dac o przetopienia do obraczek, on, ze nie i dlaczego, ciagle zadaj te pytanie dlaczego a ja ciagle odpowiadam, ze z zoltego zlota; jak sie dowiedzialam, ze pierscionek mial byc tez z zoltego zlota to myslalam, ze mnie szlag trafi; wychodzi na to, ze on mnie wcale nie slucha). Tak wiec wybralam pierscionek, sama go zamowilam, sama za niego zaplacilam pieniedzmi z konta TZ i do tego TZ kazal by pierscionek przyszedl na moj adres.Rozmawialam wczoraj o tym z TZ a on sie wkurzyl i powiedzial, ze w takim razie lepiej zeby wogole sie nie oswiadczal, bo wiecznie jest zle. Jak sie wszystko robi od d*py strony tonic dziwnego, ze jest wiecznie zle
|
#3598 |
|
Rozeznanie
|
Jaga, no co Ty!
nigdy nie jest idealnie, ja na moim w sumie wymusiłam zaręczyny, bo on sam pewnie by dłużej poczekał i na pewno byłoby bardziej romantycznie, egzotycznie czy jak tam, ale co to ma za znaczenie? Liczy się tylko to, co powiedział prosząc mnie żebym została jego żoną, a czy to zrobił po dwóch latach czy po ośmiu, w Poznaniu czy w Meksyku, nad oceanem, w górach czy w zwykłej alejce w lasku to nie jest w ogóle istotne ważne że Twój TŻ CHCE żebyś była jego żoną i że Cię kocha! na pewno zależy mu, żeby zaręczyny były dla Ciebie wyjątkowe, ale tak naprawdę będą bez względu na okoliczności
|
#3599 |
|
Zakorzenienie
|
Jaga współczuję takego podejścia TZ nie wiem co Ci doradzić
może lepiej aby tych zaręczyn już nie byłó bo przeciez ślub i tak juz zaplanowany więc wiadomo, że zaręczyny przyjmiesz nie bedzie tej niepewności itd...ale może tylko ja jestem taką tradycjonalistką
|
#3600 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzis dokladnie mija 2 lata od zareczyn zarabiscie to wspominam![]() Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

oby nie bolało za bardzo

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Oby tylko nie bylo tak jak z moja znajoma, ktorej TZ oswiadczyl sie na 3 tyg przed slubem a pierscionek byl juz od ponad roku